aiolos Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Όπως έμαθα απο τους ανθρώπους του titanium backup η google αφαίρεσε τη δυνατότητα να κάνεις detach μια εφαρμογή απο το market. Όσοι θέλετε να ξαναμπεί το feature γκρινιάξτε σε αυτό το thread μπας και μας ακούσουν. :mad: http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=27431 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Όπως έμαθα απο τους ανθρώπους του titanium backup η google αφαίρεσε τη δυνατότητα να κάνεις detach μια εφαρμογή απο το market. Όσοι θέλετε να ξαναμπεί το feature γκρινιάξτε σε αυτό το thread μπας και μας ακούσουν. :mad: http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=27431 Έγινε ήδη.Θα έπρεπε αυτή η λειτουργία να είναι default στο play store και να μπορείς να μην αφήνεις μιο εφαρμογή να αναβαθμίζεται μαζί με τις άλλες. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Έγινε ήδη. Τι εννοεις διορθωθηκε? Γιατι στο παραπανω link το βλεπω ακομα ως ανοιχτο.... Γενικοτερα παντως βλεπω οτι η google τελευταια τα εχει βαλει με το root. Το θεμα αυτο με το titanium, το οτι δεν μπορεις να νοικιασεις ταινια στο Play movies και ποιος ξερει τι ακολουθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Τι εννοεις διορθωθηκε? Γιατι στο παραπανω link το βλεπω ακομα ως ανοιχτο.... Γενικοτερα παντως βλεπω οτι η google τελευταια τα εχει βαλει με το root. Το θεμα αυτο με το titanium, το οτι δεν μπορεις να νοικιασεις ταινια στο Play movies και ποιος ξερει τι ακολουθει... ¨οχι βρε :p.Εννοώ ότι έκανα αυτό που είπες. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Όπως έμαθα απο τους ανθρώπους του titanium backup η google αφαίρεσε τη δυνατότητα να κάνεις detach μια εφαρμογή απο το market. Όσοι θέλετε να ξαναμπεί το feature γκρινιάξτε σε αυτό το thread μπας και μας ακούσουν. :mad: http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=27431 μπραβο φιλε, ειχα σκασει αυτες της μερες και δεν ηξερα τι φταιει.... εκανα αποκολλιση σε μια εφαρμογη με το tb και ολη την ωρα την εβλεπα μπροστα μου για ενημερωση, ε τους εκραξα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Καλησπέρα, Να ρωτήσω, πριν κάτι μέρες το play αναβαθμίστηκε σε 3.5.15 και έχουν έρθει τα πάνω κάτω... Στις εγκατεστημένες εφαρμογές μου λείπουν μια 10αρια, από αυτές άλλες δεν βρίσκονται καν στο μάρκετ πλέον (πχ. greek eortologio), άλλες υπάρχουν και τις δείχνει εγκατεστημένες αλλά δεν υπάρχουν στις "εφαρμογές μου" (πχ. Superuser) γενικά αναβαθμίστηκε και τα διέλυσε όλα! Κανένας ομοιοπαθής? :( Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 κατηργησα μια εφαρμογη και θελω να την ξαναβαλω. στο play μου λεει ειναι εγκατεστημενη . πως ξαναμπαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 κατηργησα μια εφαρμογη και θελω να την ξαναβαλω. στο play μου λεει ειναι εγκατεστημενη . πως ξαναμπαινει? κανε μια εκκαθαριση δεδομενων στο play Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Εγώ κατάργησα το google play και χρησιμοποιώ το εναλλακτικό 1mobile market με 200.000 δωρεάν εφαρμογές. Χωρίς GMail http://www.1mobile.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Δεν έχω ακούσει κάτι για το παραπάνω marketplace (ούτε καλό, ούτε κακό) αλλά σίγουρα το google play σου παρέχει περισσότερη ασφάλεια... Όχι ότι είναι άτρωτο, αλλά τα "άγνωστα" markets είναι και αυτά από τα οποία προέρχονται συνήθως οι ύποπτες εφαρμογές! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Μόλις μου ήρθε και εμένα η καινούργια έκδοση του play. Στο my apps όπου εμφανίζεται η καινούργια καρτέλα με τα all apps, βλέπω εφαρμογές που είχα κάνει Install και τις έβγαλα μετά. Αυτές οι εφαρμογές πώς φεύγουν από το tab αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ούτε από την καρτέλα αυτή στο κινητό σου, ουτε εδω και τόοοοοοοσο καιρό από την αντίστοιχη στην web έκδοση στον υπολογιστή σου. Όπως δεν εξαφανίζονται οι παλιές συσκευες που ειχες κάποτε καταχωρημένες με τον λογαριασμό σου και εν τω μεταξυ σου έχουν κλέψει, σπάσει, έχεις πουλήσει κλπ, κλπ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 υπ'όψιν ότι έχουμε και έκδοση 3.5.16..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 πως δηλώνουμε μια συσκευή στο google play μέσω υπολογιστή; ξαφνικά δεν βλέπει τη συσκευή μου, ενώ μέσω του κινητού δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Μηπως εκανες εκκαθαριση στο google services framework?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Μηπως εκανες εκκαθαριση στο google services framework?? ναι..τώρα μόλις κοιταγα το ποστ σου στο θεμα του nexus ...πώς κάνεις αποσύνδεση της συσκευής απο το play στο pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Δες εδω www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4058294#post4058294 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Δες εδω www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4058294#post4058294 ναι το είδα, αλλά πάλι το ίδιο κάνει..το ξαναδήλωσα πάλι και μέσω κινητού αλλά εξακολουθεί να μην φαίνεται στο pc.. μήπως ξέρεις ποιο είναι το θέμα στο xda; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Απο οσο ξερω δεν λειτουργει παντα αμεσα...ουτε οσον αφορα την συσκευη, ουτε οσον αφορα την λιστα με τις εφαρμογες. Δες το παλι το πρωι, πιθανον να ειναι ολα ενταξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Απο οσο ξερω δεν λειτουργει παντα αμεσα...ουτε οσον αφορα την συσκευη, ουτε οσον αφορα την λιστα με τις εφαρμογες. Δες το παλι το πρωι, πιθανον να ειναι ολα ενταξει το παράξενο είναι οτι μου δείχνει κανονικά τις εφαρμογές που έχει το τηλέφωνο.. αλλά δεν έχει τη συσκευή.. οκ.. να σαι καλά..θα το κοιτάξω έκανα ξανά εκκαθάριση δεδομένων του google play και log in στο pc και έφτιαξε.. Edited April 6, 2012 by rizla7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Καλησπέρα. Μετά από αλλαγή πλακέτας στο σέρβις, τις αγορασμένες εφαρμογές τις εμφανίζει ως μη. Στο play.google.com μου εμφανίζει δύο desire. Τι πρέπει να κάνω; Σας ευχαριστώ. Edited April 12, 2012 by heartless Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Μετά από αλλαγή πλακέτας στο σέρβις, τις αγορασμένες εφαρμογές τις εμφανίζει ως μη. Δώστου λίγο χρόνο και θα τις δείξει σωστά. Στο play.google.com μου εμφανίζει δύο desire. Τι πρέπει να κάνω; Τίποτα, δεν σε επηρεάζει κάπου αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Τίποτα, δεν σε επηρεάζει κάπου αυτό. Νομιζω οτι πρεπει να βγαλει απο το λογαριασμο του το παλιο τηλεφωνο(παλια πλακετα) γιατι οταν θα παει να κατεβασει μια εφαρμογη απο το pc του μπορει να επιλεξει κατα λαθος την παλια πλακετα και να μην του κατεβει η εφαρμογη. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Δυστυχώς και το έχουμε αναφέρει πολλές φορες σε αυτο το thread, δεν μπορεί κανεις να αφαιρέσει συσκευή απο τον λογαριασμό του παρά μόνο να την κρυψει από τα μενου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Δώστου λίγο χρόνο και θα τις δείξει σωστά. Τίποτα, δεν σε επηρεάζει κάπου αυτό. Σ'ευχαριστώ. Επανήλθε πλήρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts