Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανονικα μπαινω στο μαρκετ απλα απο το pc δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες γιατι μου λεει οτι δεν εχω εγκατεστημενο τηλεφωνο. Γιατι γινεται αυτο;

μηπως ειναι αυτο... Κατάργηση/απόκρυψη και δεν τη βλεπει? http://support.google.com/androidmarket/bin/answer.py?hl=el&answer=2407656&topic=1100168&ctx=topic

Υπάρχει επιλογή από το κινητό να αλλάζει η επιλογή ενεργοποίησης - απενεργοποίησης του μάρκετ;

http://support.google.com/androidmarket/bin/answer.py?hl=el&answer=1663315&topic=1100168&ctx=topic

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπηκα στο market απο το Pc σημερα για να ψαξω καποιες εφαρμογες , και παρατηρησα οτι οταν παω να κανω εγκατασταση ενα προγραμμα στο νεο pop up που βγαζει για να επιλεξεις την συσκευη, μου έχει καποιες επιλογες στα ισπανικα ή ιταλικα( δεν ξερω τι ακριβως) και τις υπολοιπες κανονικα στα ελληνικα

Πιστευω γραφω στην σωστη ενοτητα το προβλημα μου.Βρισκομαι στην γερμανια και εχω την κοσμοτε καρτα στην συσκευη Samsung Galaxy (Ι7500).

Θελω να μπω στο android market μεσω wi-fi.Βαζω τον λογαριασμο googlemail παταω συνδεση και μετα απο 1 λεπτο περιπου μου βγαζει οτι δεν μπορω να μπω και οτι ισως φτεει η καρτα σιμ.(ειχα την καρτα σημ την κοσμοτε στο xperia arc s επισεις ακομα στην γερμανια και εμπενα κανονικα).Τι μπορω να κανω για να μπει επιτελους στο μαρκετ?

Πιστευω γραφω στην σωστη ενοτητα το προβλημα μου.Βρισκομαι στην γερμανια και εχω την κοσμοτε καρτα στην συσκευη Samsung Galaxy (Ι7500).

Θελω να μπω στο android market μεσω wi-fi.Βαζω τον λογαριασμο googlemail παταω συνδεση και μετα απο 1 λεπτο περιπου μου βγαζει οτι δεν μπορω να μπω και οτι ισως φτεει η καρτα σιμ.(ειχα την καρτα σημ την κοσμοτε στο xperia arc s επισεις ακομα στην γερμανια και εμπενα κανονικα).Τι μπορω να κανω για να μπει επιτελους στο μαρκετ?

σιγουρεψου ότι βάζεις σωστους κωδικούς

εκτος και αν υπάρχει θέμα λόγω περιαγωγής

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Ο κωδικος ειναι σωστος.Θα ψαξω τι αλλο μπορει να φταιει.Γιατι απο το αλλο κινητο εμπενε κανονικα.

Δοκιμασε αυτο: μπες στο ιντερνετ απο το κινητο σου, γραψε YouTube και οταν μπεις κανε συνδεση στο λογαριασμο στο YouTube ή μπες παλι στο ιντερνετ απο το κινητο σου γραψε igoogle και κανε συνδεση, χωρις να κανεις εξοδο απο το ιντερνετ δοκιμασε να μπεις στο μαρκετ.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δοκιμασε αυτο: μπες στο ιντερνετ απο το κινητο σου, γραψε YouTube και οταν μπεις κανε συνδεση στο λογαριασμο στο YouTube ή μπες παλι στο ιντερνετ απο το κινητο σου γραψε igoogle και κανε συνδεση, χωρις να κανεις εξοδο απο το ιντερνετ δοκιμασε να μπεις στο μαρκετ.

Προσπαθησα οπως μου ειπες αλλα και παλι τιποτα.Το εκανα επαναφορα ρυθμισεων το κινητο και πλεον μπαινει κανονηκα.Ευχαριστω για την απαντηση.

Ρε παιδια εκανα ενα back up δεδομενων ημερολογιου με το Myback up, διεγραψα την εφαρμογη του ημερολογιου που ειχα

κ την ξαναεγκατεστησα.

Οταν ομως την ξαναεγκατεστησα (την ιδια που ειχα κ πριν) και επελεξα Restore ελεγε οτι ηταν επιτυχης κ να κανω επανεκιννηση για να περαστουν τα νεα δεδομενα, ΑΛΛΑ αυτο δε γινοταν κ φαινοταν η εφαρμογη χωρις τα δεδομενα!

Καμια ιδεα?

εχω αγορασει μια εφαρμογη απο το market μου δειχνει οτι ειναι αγορασμενη αλλα δεν κατεβαινει στο κινητο. καμια ιδεα ?

Απλά δεν κατεβαίνει;Δεν σου βγάζει κάποιο μήνυμα;Φλάσαρες κάποια custom rom στα κοντά;
"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

Έχω ένα πρόβλημα με μια εφαρμογή. Το folder organizer (paid version). Ενώ ΔΕΝ το έχω αγοράσει μου βγάζει μήνυμα ότι το έχω αγορασμένο μου δίνει την εντολή download, αλλά όταν πάω να κατεβάσω την εφαρμογή μου, μου λέει ότι αυτή η εφαρμογή δεν είναι αγορασμένη. Από το Internet προσπάθησα του υπολογιστή μου, τι από το κινητό τα ίδια...

Βέβαια κάποτε το πέρασα σπασμένο αλλά στα πλαίσια αλλαγή της πολιτικής μου, αγοράζω πλέον όλες τις εφαρμογές γιατί απλά βαριέμαι να τις περνάω χειροκίνητα :) . Υπάρχει κάποια άλλη λύση ;. Έστειλα email στον developer...με έγραψε :)

Edited by apitsakis

Έχω ένα πρόβλημα με μια εφαρμογή. Το folder organizer (paid version). Ενώ ΔΕΝ το έχω αγοράσει μου βγάζει μήνυμα ότι το έχω αγορασμένο μου δίνει την εντολή download, αλλά όταν πάω να κατεβάσω την εφαρμογή μου, μου λέει ότι αυτή η εφαρμογή δεν είναι αγορασμένη. Από το Internet προσπάθησα του υπολογιστή μου, τι από το κινητό τα ίδια...

Βέβαια κάποτε το πέρασα σπασμένο αλλά στα πλαίσια αλλαγή της πολιτικής μου, αγοράζω πλέον όλες τις εφαρμογές γιατί απλά βαριέμαι να τις περνάω χειροκίνητα :) . Υπάρχει κάποια άλλη λύση ;. Έστειλα email στον developer...με έγραψε :)

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το soundhound.

Και εγώ με το 3G Watchdog pro. Λύση δεν έχω βρει...

πηγαινετε στο wallet στο google, ισως υπαρχει καποια εγγραφη με μηνυμα λαθους και να μπορειτε να το διορθωσετε. το εχω παθει κι εγω, καπως το ειχα λυσει αλλα δε θυμαμαι πως ακριβως.

Στο google wallet δεν εμφανίζει καν ότι το έχω αγοράσει. Μήπως επειδή είχαμε εγκαταστήσει σπασμένη version, κάτι αυτό να κρατάει στη μνήμη ίσως του τηλεφώνου και για αυτό να έχουμε αυτό το πρόβλημα. Πάντως με το google wallet Και το market λύση δεν υπάρχει :(

Στο google wallet δεν εμφανίζει καν ότι το έχω αγοράσει. Μήπως επειδή είχαμε εγκαταστήσει σπασμένη version, κάτι αυτό να κρατάει στη μνήμη ίσως του τηλεφώνου και για αυτό να έχουμε αυτό το πρόβλημα. Πάντως με το google wallet Και το market λύση δεν υπάρχει :(

Δεν νομίζω να το κρατάει στη μνήμη του τηλεφώνου, γιατί και με το προηγούμενο κινητό είχα το ίδιο πρόβλημα. Έχει να κάνει με τους Google λογαριασμούς μας

Απεγκατάσταση της σπασμένης εφαρμογής κάνατε πριν προβείτε σε εγκατάσταση της ίδιας από το market;Είδατε μήπως έχουν μείνει φάκελοι-αρχεία με το όνομα της εφαρμογής στο κινητό;
"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

Ρε παιδια ειμαι νεος ..Προσπαθησα για πρωτη φορα να κατεβασω απο το Μαρκετ μεσω PC. (Εχω συνδεσει το κινητο μου Galaxy s plus με usb) Οταν παταω να κατεβει η εφαρμογη μου λεει δεν υπαρχουν συσκευες προσπαθηστε με αλλο λογαριασμο.Εγω βλεπω μεσα απο το κινητο μου κανονικα το GMAIL και ειναι συγχρονισμενο. Τι γινετε?? γιατι δε βρισκει τη συσκευη η ιστοσελιδα του market ?

Ρε παιδια ειμαι νεος ..Προσπαθησα για πρωτη φορα να κατεβασω απο το Μαρκετ μεσω PC. (Εχω συνδεσει το κινητο μου Galaxy s plus με usb) Οταν παταω να κατεβει η εφαρμογη μου λεει δεν υπαρχουν συσκευες προσπαθηστε με αλλο λογαριασμο.Εγω βλεπω μεσα απο το κινητο μου κανονικα το GMAIL και ειναι συγχρονισμενο. Τι γινετε?? γιατι δε βρισκει τη συσκευη η ιστοσελιδα του market ?

δε χρειαζεται το καλωδιο. εχεις κανει log in στο web market στο pc; αυτο μονο χρειαζεται και μολις πατας εγκατασταση γινεται αυτοματα στο κινητο μεσω ασυρματου δικτυου ή κινητης τηλεφωνιας, χωρις καλωδιο.

Έχω περάσει τον google λογαριασμό μου σε δύο τηλέφωνα. Το ένα είναι το δικό μου και το άλλο της γυναίκας μου. Σήμερα η γυναίκα μου αγόρασε ένα παιχνίδι από το μάρκετ, χρησιμοποιώντας τον δικό μου λογαριασμό, μιας και η ίδια δεν έχει δηλώσει κάποια κάρτα. Τώρα θέλω και εγώ να κατεβάσω το παιχνίδι αυτό στο δικό μου τηλέφωνο αλλά επιλέγοντάς το μου εμφανίζει την τιμή του και στην ουσία μου ζητάει να το ξαναγοράσω. Τι πρέπει να κάνω;

δε χρειαζεται το καλωδιο. εχεις κανει log in στο web market στο pc; αυτο μονο χρειαζεται και μολις πατας εγκατασταση γινεται αυτοματα στο κινητο μεσω ασυρματου δικτυου ή κινητης τηλεφωνιας, χωρις καλωδιο.

log in έχω κανει με το gmail μου..Αλλά όταν παταω εγκατάσταση, λέει πως δεν υπάρχει συνδεδεμενη συσκευη. Εγω το έκανα έτσι από το Pc γιατι δε θέλω να χρεωθω Internet απο το κινητό..wifi δεν έχω ούτος ή άλλος και δε πιάνω και ελεύθερο κανένα

log in έχω κανει με το gmail μου..Αλλά όταν παταω εγκατάσταση, λέει πως δεν υπάρχει συνδεδεμενη συσκευη. Εγω το έκανα έτσι από το Pc γιατι δε θέλω να χρεωθω Internet απο το κινητό..wifi δεν έχω ούτος ή άλλος και δε πιάνω και ελεύθερο κανένα

Φίλε για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις κατεβάσει τουλάχιστον μια εφαρμογή απο το Market του κινητού και να έχεις internet και στο κινητό είτε μέσω WiFi είτε μέσω του δικτύου του παρόχου σου.

Sent from my Nexus S using Tapatalk

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

ρε παιδια ετοιμαζόμουνα να ρωτησω το ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!

ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ

εβαλα καποιες σπασμενες εφαρμογες και μετα επειδη βαρέθηκα θελω απλα να τις αγορασω!

Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΛΑΜΕ

δοκιμασα τα παντα! και τιτανιουμ μαρκετ ντοκτορ κτλ κτλ και φορματ τιποτα ομως

οι εφαρμογες βγαινουν "αγορασμένες" ακομη και οταν τις κανω απεγκατάσταση!

και οταν παω να τις αγορασω βγαινει το μυν οτι δεν μπορείτε επειδη το υλικο δεν ειναι αγορασμένο κτλ κτλ κτλ..

καλα ειναι δυνατον να θελουμε ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ και να μην μπορουμε!!!

δηλαδη ελεος πανε καλα εκει στην google?

αναγκαστικά θα πρεπει να βαλω τα updates σπασμενα!:rolleyes::rolleyes:

τεσπα αν καποιο παιδι βρει λυση με το θεμα ας μας πει και εμας γιατι τα νευρα μας εχουν γινει τσουρέκια με το θεμα!

και σορυ για τα κεφαλαια αλλα αγανάκτησα μιλαμε!

Φίλε για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις κατεβάσει τουλάχιστον μια εφαρμογή απο το Market του κινητού και να έχεις internet και στο κινητό είτε μέσω WiFi είτε μέσω του δικτύου του παρόχου σου.

Sent from my Nexus S using Tapatalk

εγω θελω αν γινετε να κανω εγκατασταση στο τηλεφωνο μου ενω ειναι συνδεδεμενο στο pc απο το καλωδιο και οχι με wifi.αυτο γινετε στα w7 .γινετε και στα anroid?

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

εγω θελω αν γινετε να κανω εγκατασταση στο τηλεφωνο μου ενω ειναι συνδεδεμενο στο pc απο το καλωδιο και οχι με wifi.αυτο γινετε στα w7 .γινετε και στα anroid?

Καλημέρα γίνεται και για του λόγου το αληθές μόλις το έκανα

επειδή όμως όλοι λένε να κατεβάσεις έστω και μία φορά με wifi

τότε πήγαινε σε ένα καφέ (που έχει wifi) κατέβασε μία οποιαδήποτε εφαρμογή και είσαι έτοιμος:)

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2