yiangoun Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Και τα δύο φίλε μου. Π.χ αν ψάχνεις κάποια εφαρμογή που την είδες σε κινητό με άλλο λειτουργικό, είναι πιθανό να μην έχει ακόμη αναπτυχθεί για android. Επίσης αν έχεις δει σε κινητό android μία εφαρμογή, δε σημαίνει ότι αυτή είναι διαθέσιμη για όλες τις συσκευές που φορούν android. Μπορεί π.χ να χρειάζεται γυροσκόπιο ή tegra επεξεργαστή που αρκετές συσκευές δεν έχουν. Για να μη έχεις τέτοια προβλήματα, στο market Βλέπεις μόνο τις εφαρμογές που "κάνουν" για τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Φίλε dbal είχες δίκιο.Πήγα στην τράπεζα,ρώτησα για το υπόλοιπο της κάρτας,μου λέει ο υπάλληλος 9 ευρώ.Τον ρωτώ "το λογιστικό ή το πραγματικό" και δεν ήξερε να μου απαντήσει γιατί δεν καταλάβαινε τι είναι το λογιστικό!Και εργάζεται ταμίας στην τράπεζα!!!Ήρθε μια διπλανή ταμίας και διευκρινίστηκε ότι πρόκειται για το λογιστικό και ότι στην ουσία η κάρτα δεν έχει χρήματα!Την φόρτισα με ένα ποσό και όλα δουλεύουν ρολόι πια.Ευχαριστώ Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Παίδες τα φώτα σας,έκανα μέσω titanium backup καποιες εφαρμογές κ τις εβγαλα.παω για επαναφορά αλλα δε δίνει επιλογή επαναφοράς. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FalloutGR Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Και τα δύο φίλε μου. Π.χ αν ψάχνεις κάποια εφαρμογή που την είδες σε κινητό με άλλο λειτουργικό, είναι πιθανό να μην έχει ακόμη αναπτυχθεί για android. Επίσης αν έχεις δει σε κινητό android μία εφαρμογή, δε σημαίνει ότι αυτή είναι διαθέσιμη για όλες τις συσκευές που φορούν android. Μπορεί π.χ να χρειάζεται γυροσκόπιο ή tegra επεξεργαστή που αρκετές συσκευές δεν έχουν. Για να μη έχεις τέτοια προβλήματα, στο market Βλέπεις μόνο τις εφαρμογές που "κάνουν" για τη συσκευή σου. καπου διαβασα οτι στο ελληνικο μαρκετ λοιπουν ακομα περισσοτερα πραγματα.αληθευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Απλα το αναφερω: το market ανανεωθηκε αυτοματα στην 3.4.4 Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Φίλε dbal είχες δίκιο.Πήγα στην τράπεζα,ρώτησα για το υπόλοιπο της κάρτας,μου λέει ο υπάλληλος 9 ευρώ.Τον ρωτώ "το λογιστικό ή το πραγματικό" και δεν ήξερε να μου απαντήσει γιατί δεν καταλάβαινε τι είναι το λογιστικό!Και εργάζεται ταμίας στην τράπεζα!!!Ήρθε μια διπλανή ταμίας και διευκρινίστηκε ότι πρόκειται για το λογιστικό και ότι στην ουσία η κάρτα δεν έχει χρήματα!Την φόρτισα με ένα ποσό και όλα δουλεύουν ρολόι πια.Ευχαριστώ δηλαδη κρατουν 1 ευρω για καθε συναλλαγη προμηθεια? ΛΗΣΤΕΙΑ! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Οχι, είναι το περίφημο "authorization verification" που η Google ισχυρίζεται οτι είναι τραπεζική χρέωση. Εκπίπτει σε κάθε περίπτωση, επιτυχημένης ή ακυρωθείσας συναλλαγής αλλά το πρόβλημα είναι οτι το χρονικό διάστημα ποικίλλει ανάλογα την τραπεζα εως και 2-3 εβδομαδες, με αποτέλεσμα ο χρήστης να νομίζει, βλέποντας το λογιστικό υπόλοιπο, οτι έχει υπόλοιπο, ενω το πραγματικό διαθεσιμο είναι ενδεχομένως μηδεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Σε εμένα πάντως δεν το κάνει. Το έκανε μια και μοναδική φορά, κατά την πρώτη μου αγορά. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Ποικιλει αναλογα με την τραπεζα. Η Eurobank με την prepaid visa φαινεται οτι ειναι μια απο αυτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon200 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Ποικιλει αναλογα με την τραπεζα. Η Eurobank με την prepaid visa φαινεται οτι ειναι μια απο αυτες... καλησπερα εχω και εγω ενα πρωβλημα με την αγωρα στη market , μου λεει οτι "υπαρχει σφαλμα κατα τις διμιουργηας τις παραγγελειας σας" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 καλησπερα εχω και εγω ενα πρωβλημα με την αγωρα στη market , μου λεει οτι "υπαρχει σφαλμα κατα τις διμιουργηας τις παραγγελειας σας" δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα του κινητού σε αγγλικά ή κάνε την αγορά από το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rataplan29 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ MARKET ME PAYSAFE CARD ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited December 22, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ MARKET ME PAYSAFE CARD ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. οχι δεν γίνεται...με χρεωστικη αν θες... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το market? εδώ και δύο μέρες δεν μπορώ ούτε να κατεβάσω ούτε να κάνω αναβάθμιση στις εφαρμογές. μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα "πρέπει να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας" αλλά μόνο με τον ένα λογαριασμό που έχω, με τον άλλο δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το market? εδώ και δύο μέρες δεν μπορώ ούτε να κατεβάσω ούτε να κάνω αναβάθμιση στις εφαρμογές. μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα "πρέπει να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας" αλλά μόνο με τον ένα λογαριασμό που έχω, με τον άλλο δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα... To market δεν έχει πρόβλημα, κάτι με τη συσκευή/λογαριασμό σου γίνεται. Από το PC σου μπαίνεις κανονικά; Από εκεί μπορείς να κατεβάσεις/εγκαταστήσεις εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 (edited) Εκπτώσεις και από την Electronic arts στο market με την καμπάνια EA HOLIDAY PLAY! Μην φανταστειτε επιπέδου Google 10 cents, αλλά εως 65% π.χ NEED FOR SPEED SHIFT με 0,76! Αναλυτικά εδω https://market.android.com/search?q=pub:%22Electronic%20Arts%20Nederland%20B.V.%22 Edited December 25, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 To market δεν έχει πρόβλημα, κάτι με τη συσκευή/λογαριασμό σου γίνεται. Από το PC σου μπαίνεις κανονικά; Από εκεί μπορείς να κατεβάσεις/εγκαταστήσεις εφαρμογές; Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε. Από τον υπολογιστή δεν είχα κανένα πρόβλημα! Απλά στο κινητό είχα βάλει μια εφαρμογή Firewall και μπλόκαρα κάποια υπηρεσία. Μόλις την έβγαλα αυτή την εφαρμογή όλα λειτουργούν κανονικά...και market, gmail, gtalk όλα!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Νέο hacked market 3.4.4 για όσους θέλουν να έχουν το lcd density της συσκευής σε διαφορετική τιμή από 240 ή 160 και να μην "σπάει" η συμβατότητα με τις εφαρμογές http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20623581&postcount=10 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Νέο hacked market 3.4.4 για όσους θέλουν να έχουν το lcd density της συσκευής σε διαφορετική τιμή από 240 ή 160 και να μην "σπάει" η συμβατότητα με τις εφαρμογές http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20623581&postcount=10 καλο..ψηνομαι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 στο pc μου εμφανιζει ολες τις συσκευες και αυτες που δεν εχω πια....επιλεγω αποκρυψη και ενω δειχνει οτι δεχεται την αλλαγη μετα το αλλαζει παλι μονο του. τι διαολο...συνεχως προβληματα.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 στο pc μου εμφανιζει ολες τις συσκευες και αυτες που δεν εχω πια....επιλεγω αποκρυψη και ενω δειχνει οτι δεχεται την αλλαγη μετα το αλλαζει παλι μονο του. τι διαολο...συνεχως προβληματα.... Απλά έτσι δουλεύει το market, δεν είναι πρόβλημα ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Νέο hacked market 3.4.4 για όσους θέλουν να έχουν το lcd density της συσκευής σε διαφορετική τιμή από 240 ή 160 και να μην "σπάει" η συμβατότητα με τις εφαρμογές http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20623581&postcount=10 Προσπαθώ να το εγκαταστήσω αλλά μου βγάζει μήνυμα οτι η εγκατάσταση απέτυχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FalloutGR Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 είναι μόνο για rooted συσκευες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Προσπαθώ να το εγκαταστήσω αλλά μου βγάζει μήνυμα οτι η εγκατάσταση απέτυχε. είναι μόνο για rooted συσκευες? θελει ρουτ και δε μπαινει με απλη εγκατασταση, δεν το δοκιμασα αλλα βασει του τι λεει Steps to install: - Download the modified apk - Using Root Explorer or any other file manager program go to /system/app - Move Vending.apk to some place safe, as backup - Copy the downloaded market app from where you downloaded it to /system/app ... - In Root Explorer, press 'Mount R/W' to give write access to system directory - Rename the market app to Vending.apk and set permissions to the apk ... - In Root Explorer, long press on Vending.apk, and then press Permissions and set the permissions as in the screenshot - Restart your phone - Go into Settings -> Applications and find Market, and Clear Data - Start Market ... and everything should be good Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Με τις οδηγίες που γράφεις,λειτουργεί άψογα.Αυτό το μαρκετ δεν ειναι για όλους.Ειναι γιαυτούς που ξέρουν τι είναι και πως αλλάζει το lcd density και για να το αλλάξει κάποιος,ειναι ήδη rooted.Οπότε όσοι δεν γνωρίζουν τι ειναι το lcd density,δε χρειάζεται να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο αρχείο.Δε θα τους προσφέρει κάτι παραπάνω,σε σχέση με το κανονικό μάρκετ Edited December 29, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts