Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και λίγη ώρα για μια ακόμη φορά το νέο μαρκετ κολλάει στο φόρτωση και δεν φορτώνει να δω τις εγκατεστημένες εφαρμογές μου!

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χμμμ.....

Ερωτηση - "φλασια" επι παλαιας...πονεμενης ιστοριας - θα μπορουσε να αναβαθμισει κάποιος τις google εφαρμογες που "δεν ειναι διαθεσιμες για την χωρα μας" οπως google maps κλπ, χρησιμοποιωντας WIFI και μια prepaid καρτα ενός γερμανικου πχ δικτυου, αποφευγοντας λύσεις όπως apk downloads, root, market access κλπ?

μπορεις ναι!

Kαλησπερα παιδια.

Απορια με το market.

Εχω αγορασει μια εφαρμογη αν αλλαξω συσκευη απο X10 mini pro σε καποιο

αλλο android phone πρεπει να την ξαναπληρωσω η υπαρχει καπου στο κινητο η

εγκατσταση της,?

ευχαριστω.

:):)

Kαλησπερα παιδια.

Απορια με το market.

Εχω αγορασει μια εφαρμογη αν αλλαξω συσκευη απο X10 mini pro σε καποιο

αλλο android phone πρεπει να την ξαναπληρωσω η υπαρχει καπου στο κινητο η

εγκατσταση της,?

ευχαριστω.

:):)

Αμα βαλεις στο νεο κινητο το ιδιο gmail θα μπορεις να ξανακατεβασεις τις πληρωμενες εφαρμογες χωρις να πληρωσεις παλι.

καλησπέρα παιδιά.Εχω ένα θέμα με το μαρκετ στο γαλαξία 2..κατεβάζω τσάμπα τα πάντα αλλα μόλις πάω να αγοράζω με χρήμα μου λέει (Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη δημιουργία τησ παραγγελίας σας.)

καλησπέρα παιδιά.Εχω ένα θέμα με το μαρκετ στο γαλαξία 2..κατεβάζω τσάμπα τα πάντα αλλα μόλις πάω να αγοράζω με χρήμα μου λέει (Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη δημιουργία τησ παραγγελίας σας.)

δοκιμασε να κανεις αγορα οχι απο το κινητο, αλλα απο τον υπολογιστη σου ;)

σε μένα πάλι το market δεν μου δείχνει σωστά ποιες εφαρμογές είναι για update. Είχα να κάνω update 6 πχ εφαρμογές και μόνο την μία μου την εμφάνιζε κανονικά στην επιλογή "οι εφαρμογές μου". Κατά λάθος είδα ότι έχω κ άλλες για update όταν άνοιξα το appbrain και μου έδειξε ότι οι άλλες 5 θέλουν. Και μία μία με παρέπεμπε το appbrain στο market της εφαρμογής (που το market δεν τις έδειχνε αυτόματα για update) για να κάνω την αναβάθμιση. Είναι φυσιολογικό; Το gmaps από την άλλη εκεί που για ένα φεγγάρι σε άφηνε να το κάνεις update τώρα πάλι βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα σας. :wacko: και μόνο με το marketaccess γίνεται πάλι...

σε μένα πάλι το market δεν μου δείχνει σωστά ποιες εφαρμογές είναι για update. Είχα να κάνω update 6 πχ εφαρμογές και μόνο την μία μου την εμφάνιζε κανονικά στην επιλογή "οι εφαρμογές μου". Κατά λάθος είδα ότι έχω κ άλλες για update όταν άνοιξα το appbrain και μου έδειξε ότι οι άλλες 5 θέλουν. Και μία μία με παρέπεμπε το appbrain στο market της εφαρμογής (που το market δεν τις έδειχνε αυτόματα για update) για να κάνω την αναβάθμιση. Είναι φυσιολογικό; Το gmaps από την άλλη εκεί που για ένα φεγγάρι σε άφηνε να το κάνεις update τώρα πάλι βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα σας. :wacko: και μόνο με το marketaccess γίνεται πάλι...

Και μένα μου το κάνει αυτό με το gmaps αλλά θεωρώ ότι έχει να κάνει λόγω market.Ότι με τις αναβαθμίσεις που έχει φάει, σε κάποια από αυτές πέρασαν περιορισμό ανά χώρες για κάποιες εφαρμογές.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Βγηκε καινουργιο market πιο ελαφρυ και με νεες επιλογες κατεβαστε το απο εδω http://androidcommunity.com/android-market-version-3-3-11-rolling-out-with-new-settings-and-new-icon-download-20111101/

Εμενα μου εγινε εγκατασταση κανονικα χωρις να ειμαι root.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Oops, σημαντική είδηση μια που φαίνεται οτι έχει -επιτέλους- αρκετές αλλαγές και στις διαθέσιμες ρυθμίσεις! Root προφανώς δεν χρειάζεται κανεις αφου πρόκειται για επίσημη έκδοση...

Sony logo.gif

την περασα.καμια ουσιαστικη διαφορα.ουτε σε ταχυτητα,ουτε σε οργανωση και interface

sent from Xperia mini proooooo! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολους.Προερχομαι απο iphone,και τωρα απεκτησα ενα GALAXY S2.Σε ενα jailbroken iphone μπορεις να κατεβαζεις εφαρμογες και να τις κανεις εγκατασταση μεσα απο το *********.Υπαρχει κατι αντιστοιχο σε ANDROID,και τι προυποθεσεις χρειαζονται?Και αν οχι ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να γινεται κατι τετοιο? Edited by Villis
Δεν επιτρέπονται αναφορές σε "παράνομο" λογισμικό!

στο android κατεβαζεις εφαρμογες απο οπου θελεις και απλα τις βαζεις στη sd καρτα και τις κανεις εγκατασταση..δεν υπαρχει καποιος περιορισμος..δεν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο!

την περασα.καμια ουσιαστικη διαφορα.ουτε σε ταχυτητα,ουτε σε οργανωση και interface

sent from Xperia mini proooooo! :)

Εγω παντος με επισημη 2.3.3 σε lg p500 ειδα διαφορα με το καινουργιο μαρκετ,ενταξει εχει λιγο lag παλι αλλα μου φορτωνει πολυ πιο γρηγορα απο το παλιο και εχει και το παρακατω χρησιμο εκτος απο τις αλλαγες στις ρυθμισεις.

http://tapatalk.com/mu/2e674675-4e5f-24bf.jpg

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Εγω παντος με επισημη 2.3.3 σε lg p500 ειδα διαφορα με το καινουργιο μαρκετ,ενταξει εχει λιγο lag παλι αλλα μου φορτωνει πολυ πιο γρηγορα απο το παλιο και εχει και το παρακατω χρησιμο εκτος απο τις αλλαγες στις ρυθμισεις.Sent from my LG-P500 using Tapatalk

εμενα και με το προηγουμενο μαρκετ μου χαν λυθει τα προβληματα με το lag και την ταχυτητα..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει παρατηρήσει κανείς ότι κάτι συμβαίνει με το handsent sms ? Εδώ κ 3 μέρες γράφει αδυναμία να κατέβει, λέει ότι δεν υπάρχει στο μάρκετ, κ από σήμερα αποσύρθηκε κ η εφαρμογή.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Έχει παρατηρήσει κανείς ότι κάτι συμβαίνει με το handsent sms ? Εδώ κ 3 μέρες γράφει αδυναμία να κατέβει, λέει ότι δεν υπάρχει στο μάρκετ, κ από σήμερα αποσύρθηκε κ η εφαρμογή.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

έχουν ανακοινώση εδώ και λένε ότι προσπαθούν μαζί με τη google να λύσουν το πρόβλημα

http://www.handcent.com/News.php

εμενα και με το προηγουμενο μαρκετ μου χαν λυθει τα προβληματα με το lag και την ταχυτητα..;)

Καλησπέρα,

Πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση το νέο Adroid Market?

Καλησπέρα,

καποιο παληκαρι πριν μερικες σελιδες ειχε ποσταρει την νεα εκδοση!νομιζω σαυτο το θεμα ηταν.

εχω το .apk αλλα δεν ξερω πως να το ανεβασω

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

Από εδώ http://androidcommunity.com/android-market-version-3-3-11-rolling-out-with-new-settings-and-new-icon-download-20111101/

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Και σε μένα το έκανε αλλά μόλις άλλαξα την γλώσσα στα αγγλικά η αγορά έγινε κανονικά..για δοκίμασε το λίγο και πες μου γιατί νομίζω ότι θα λυθεί το πρόβλημα σου :)

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Και σε μένα το έκανε αλλά μόλις άλλαξα την γλώσσα στα αγγλικά η αγορά έγινε κανονικά..για δοκίμασε το λίγο και πες μου γιατί νομίζω ότι θα λυθεί το πρόβλημα σου :)

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

ευχαριστώ πολύ φιλε μου....δουλέυει κανονικά πλεον

ευχαριστώ πολύ φιλε μου....δουλέυει κανονικά πλεον

τιποτα φιλε καλες αγορες:p

παιδια να ρωτησω κατι αλλο!

αγορασα πχ σημερα το fancy widgets απο το μαρκετ:)

επειδη το κινητο μου καθε λιγο και λιγακι το φλασαρω και μια νεα ρομ(μετα απο φουλ φορματ κτλ κτλ κτλ)!

με τις εφαρμογες που εχω αγορασμένες τι γινεται?

αν βαλω τα στοιχεία μου και παλι στο μαρκετ λογικα θα μπορω να τις ξανακατεβασω ετσι δεν ειναι?

ρωταω γιατι πρωτη φορα κανω αγορα και δεν ξερω τι "παιζει"...με το θεμα.

τιποτα φιλε καλες αγορες:p

παιδια να ρωτησω κατι αλλο!

αγορασα πχ σημερα το fancy widgets απο το μαρκετ:)

επειδη το κινητο μου καθε λιγο και λιγακι το φλασαρω και μια νεα ρομ(μετα απο φουλ φορματ κτλ κτλ κτλ)!

με τις εφαρμογες που εχω αγορασμένες τι γινεται?

αν βαλω τα στοιχεία μου και παλι στο μαρκετ λογικα θα μπορω να τις ξανακατεβασω ετσι δεν ειναι?

ρωταω γιατι πρωτη φορα κανω αγορα και δεν ξερω τι "παιζει"...με το θεμα.

Είναι μονιμα μονιμα συνδεδεμενες με το account όποτε όσες φορές θες τις περνάς, ακόμα και σε άλλην android συσκευη

Unleashed from Nook Color on Cm7 Nightly 162 @1.200Mhz

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ok thanks για την απαντηση.:)

αυτο οτι μπορουν να μπουν και σε αλλες συσκευες πολυ καλο:)