ilka71 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 εαν προσθέσω μια πιστωτική κάρτα κατα την πρώτη αγορά μέσω μάρκετ ,πως την διαγραφω μετά? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Γιατί δεν μπορώ να βρω το app google+ στο μαρκετ;;;; Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Γιατί σήμερα άνοιξε για όλους ως web app στον υπολογιστή μας, όπως Google maps, Gmail κλπ Για το κινητό μέσω Android market η εφαρμογή παραμένει περιορισμένη στην Αμερική όπως Google Earth, Google books κ.α. Να υποθέσω βέβαια οτι ακόμα κι οταν ολη η Ευρώπη θα την έχει διαθέσιμη, η google ακόμα θα ψάχνει να βρει την ελλάδα στον χάρτη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Γιατί δεν μπορώ να βρω το app google+ στο μαρκετ;;;; Κατέβασε την από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1270217 :) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Δηλαδη φταιει η κοσμοτε;;; Δεν νομιζω..γιατι στο προηγουμενο κινητο μου μια χαρα ολα ειναι συμωατα! dbal δεν καταλαβα..:p Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Αυτό που λέω πάντως ισχύει σ'εμένα, καθώς με wind κάρτα δε μου έδειχνε κάποιες εφαρμογές που μου έδειχνε σε ίδιο κινητό με cosmote. Τί να πω... Μπορεί να ήταν και τυχαίο το γεγονός ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (edited) νέα έκδοση 3.1.5 :) δεν μου έχει έρθει ακόμα... edit: μου ήρθε..:up: Edited September 22, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Κι εμένα μου ήρθε αλλά το πρόβλημα μου παραμένει.όταν πάω να αγοράσω εφαρμογή επί πληρωμή, μου βγάζει σφάλμα ότι υπάρχει πρόβλημα κατά τη λήψη της παραγγελίας... :( Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 εαν προσθέσω μια πιστωτική κάρτα κατα την πρώτη αγορά μέσω μάρκετ ,πως την διαγραφω μετά? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Κανεις που να ξερει? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 πήγαινε από το pc στο checkout.google.com Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 νέα έκδοση 3.1.5 :) δεν μου έχει έρθει ακόμα... edit: μου ήρθε..:up: Που ακριβώς την βλέπεις την ενημέρωση, δηλαδη στο μάρκετ; Sent from my MB525 Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Μεσα απο τις ρυθμισεις, πας εφαρμογες, βρισκεις το μαρκετ, επιλεγεις την εφαρμογη και βλεπεις την εκδοση. Εγω εχω 3.1.3 Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Μεσα απο τις ρυθμισεις, πας εφαρμογες, βρισκεις το μαρκετ, επιλεγεις την εφαρμογη και βλεπεις την εκδοση. Εγω εχω 3.1.3 Sent from my HTC Vision using Tapatalk Εγω που εχω την 2.3.6 ειμαι πολυ πισω; Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Και εγώ την 2.3.6 έχω ακόμα. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Και εγώ 2.3.6 εχω, σε wildfire, αν παιζει καποιο ρόλο... έκανα και εκαθαριση μνήμης μπας και ερθει καμία αναβάθμιση, αλλα τίποτα... Edit: μολις μου ήρθε η καινούρια ! Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα.Σημερα στο μαρκετ μου ηρθε αυτοματα η εκδοση 3.1.5 απο 2.3.6.Το προβλημα μου ειναι οτι στις εφαρμογες μου δεν εμφανιζονται ολες οι εφαρμογες που εχω κατεβσει απο το μαρκετ αλλα αν τις ψαξω τις βρισκει και μου λεει κανονικα οτι ειναι εγκατεστημενες.Επισης δεν μου εμφανιζει και το +1.Εκανα διαγραφη δεδομενων αλλα το προβλημα παραμενει.Τι να κανω; Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 καλησπερα μπορω να βρω ελληνικο πληκτρολογιο με 3χ4 μεγεθος ; δεν εχει το κινητο μου την ελληνικη και δεν ξερω τι να κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Ρε παιδιά απ' τι εξαρτάται εάν σου έρθει η αναβάθμιση του market; Ότι νάναι, άλλοι έχουν το καινούργιο market, άλλοι το παλιό, και ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει και εσένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 σε μένα έγινε αναβαθμιση μόλις πέρασα τον ice cream launher. δε γνωρίζω άν οφείλεται αυτός ή απλά μου ρθε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Αυτές τις μέρες περνάει σε όλους. Αν ανοίξετε το market (πόσο μάλλον αν κάνετε εκκαθάριση δεδομένων/προσωρινής μνήμης) θα έρθει στους περισσότερους. Εμένα μου έχει έρθει σε δυο κινητά/διαφορετικά δίκτυα! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 2.3.4 δειχνει οτι εχει στο δικο μου... πολυ αρχαια ε? πηγα να κανω εκαθαρισση δεδομενων αλλα το αναλογο κουτακι ηταν απενεργοποιημενο.. κατι δεν παει καλα ε? Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 που παμε για να καθαρισουμε τα δεδομενα του μαρκετ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών και βρίσκεις το market Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών και βρίσκεις το market πηγα εκει κανονικα Βασιλη. το κουτακι που πρεπει να πατησω ειναι απενεργοποιημενο... δεν μπορω δλδ να του κανω εκαθαριση δεδομενων. θα με σκασει αυτο το τηλεφωνο...:( Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Για ποιά συσκευή μιλάμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Για ποιά συσκευή μιλάμε?? HTC sensetion Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts