Villis Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Αν εννοείς πχ από την κάρτα ή το συμβόλαιο, όχι δε γίνεται ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Αν εννοείς πχ από την κάρτα ή το συμβόλαιο, όχι δε γίνεται ;) ναι αυτο εννοούσα! δηλαδή μόνο μέσω πιστωτικής γίνεται εε? ούτε καν μέσω paypal? ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Μετά από αρκετό ψάξιμο και αλλαγή ονομάτων στο build.prop βρήκα τι έφταιγε τελικά και δε μπορούσα να κατεβάσω από το νέο μάρκετ,εφαρμογές όπως το facebook,το 3g watchdog,το shazam,droidsheep κτλ που πριν κατέβαζα κανονικά. Το νέο μάρκετ διαβάζει την ανάλυση των dpi της οθόνης.Προσωπικά έχω αλλάξει την ανάλυση της οθόνης στα 200dpi επειδή έχω 6 εικονίδια οριζόντια στην οθόνη και στα 240dpi τα εικονίδια πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο..Μόλις το γύρισα στα 240 με άφησε να κατεβάσω κανονικά και τις εφαρμογές που πριν δε μπορούσα. Δηλαδή Χρήστο η American που είναι στα 167 θα έχει κι αυτή πρόβλημα στο κατεβασμα με το νέο market ; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Λογικά ναι.Δεν το δοκίμασα στα 167 αλλά στα 200-210 υπάρχει πρόβλημα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Έχω ξανά ρωτήσει παλιότερα αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση...η αναβάθμιση του καινούργιου market έρχεται μόνη της ή πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς?Την έχει πάρει κανείς? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Έχω ξανά ρωτήσει παλιότερα αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση...η αναβάθμιση του καινούργιου market έρχεται μόνη της ή πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς?Την έχει πάρει κανείς? Αυτόματα γίνεται η αναβάθμιση. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 14, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Έχω ξανά ρωτήσει παλιότερα αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση...η αναβάθμιση του καινούργιου market έρχεται μόνη της ή πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς?Την έχει πάρει κανείς? Αυτόματα την έχουν πάρει ελάχιστοι. Υπομονή και θα έρθει μόνη της όταν είναι να έρθει. Ενημερωτικά πάντως αν θες εγκαθιστάς το apk της νέας έκδοσης και αν δεν σου αρέσει... το απεγκαθιστάς και επιστρέφεις στο υπάρχον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi_ros_sd Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Για σας παιδιά θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση... πριν δυο μέρες πίρε η κοπέλα μου το motorola flip και σήμερα προσπάθησα να τις κατεβάσω κανένα παιχνίδι μάνα έχει μέσα... όταν έμπαινα στο market και πάταγα την επιλογή παιχνίδια με έβαζε να επιλέξω "όλα τα παιχνίδια" -"Race" Και τις άλλες κατηγορίες.... όταν έκανα επιλογή στο "όλα τα παιχνίδια" μαύριζε η οθόνη και με πέταγε έξω... το ίδιο και στις εφαρμογές... παρόλο αυτά όταν έψαχνα κάποιο παιχνίδι η εφαρμογή με αναζήτηση το έβρισκε. Τι να κάνω με το κινητό να το πάω πίσω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Στο μαρκετ απο τοτε που εκανα την πρωτη μου αγορα τα στοιχεια της καρτας που ειχα βαλλει κρατηθηκαν αυτοματα..Τωρα χρειαζεται να παω την συσκευη μου στο service για καποιο λογο και θελω να βγαλω τα δεδομενα της καρτας απο το μαρκετ αλλα δεν μπορω να βρω πως γινεται αυτο (αν γινεται κιολας) χωρις ομως να βγαλω απο τους λογαριασμους το gmail που εχω συνδεσει με τη συσκευη.Εχετε καμια ιδεα.... ; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Στο μαρκετ απο τοτε που εκανα την πρωτη μου αγορα τα στοιχεια της καρτας που ειχα βαλλει κρατηθηκαν αυτοματα..Τωρα χρειαζεται να παω την συσκευη μου στο service για καποιο λογο και θελω να βγαλω τα δεδομενα της καρτας απο το μαρκετ αλλα δεν μπορω να βρω πως γινεται αυτο (αν γινεται κιολας) χωρις ομως να βγαλω απο τους λογαριασμους το gmail που εχω συνδεσει με τη συσκευη.Εχετε καμια ιδεα.... ; Ο λογαριασμός του Gmail φεύγει μόνο με επαναφορά εργοστασιακών. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Έχει κανείς εύκαιρο το λινκ για το .apk του νέου Market? Επίσης έβαλα τον flash 10.3 και μου δέσμευσε 12-13ΜΒ...τον απεγκατέστησα και όποτε μπαίνω στο market μου τον αναβαθμίζει πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Έχει κανείς εύκαιρο το λινκ για το .apk του νέου Market? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Έβαλα το apk του καινούργιου μάρκετ και με δουλεύει μια χαρά μόνο στην αρχή είχε κάτι προβλήματα. Πάντως ποιο πολύ με αρέσει από το παλιό. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 ναι αυτο εννοούσα! δηλαδή μόνο μέσω πιστωτικής γίνεται εε? ούτε καν μέσω paypal? ευχαριστώ για την απάντηση! Κατά βάση ναι. Και με χρεωστική δηλαδή. Γενικότερα με visa/mastercard δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Με paypal μπορείς να αγοράσεις κάποιες (όχι όλες τις) εφαρμογές, αλλά κυρίως από τα site των developers και όχι από το market ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Με Paysafe γινεται να κατεβασω πληρωμενες εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Με Paysafe γινεται να κατεβασω πληρωμενες εφαρμογες? Οχι.. Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 (edited) Όποιος έχει (η μπορεί να ανοίξει) έναν απλό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς, μπορεί από το σπίτι του μέσω winbank να βγάλει και να χρησιμοποιήσει αμέσως την προπληρωμένη WEBUY της Master Card ΔΩΡΕΑΝ. To έκανα μέσα σε 5 λεπτά, και αμέσως μετά έκανα αγορά από Android Market. Με τη Virtual Προπληρωμένη Κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, μπορείτε να πραγματοποιείτε εύκολα και με ασφάλεια, ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω του διαδικτύου ή τηλεφωνικής εντολής, σε οποιαδήποτε επιχείρηση αποδέχεται κάρτες Mastercard στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τρόποι αποκτήσεις. Μέσω winbank, της υπηρεσίας internet banking της Τράπεζας Πειραιώς ή μέσω Πειραιώς Phone Banking, της υπηρεσίας phone banking της Τράπεζας Πειραιώς http://www.webuy.gr/characteristics.html Edited August 16, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Όποιος έχει (η μπορεί να ανοίξει) έναν απλό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς, μπορεί από το σπίτι του μέσω winbank να βγάλει και να χρησιμοποιήσει αμέσως την προπληρωμένη WEBUY της Master Card ΔΩΡΕΑΝ. To έκανα μέσα σε 5 λεπτά, και αμέσως μετά έκανα αγορά από Android Market. Με τη Virtual Προπληρωμένη Κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, μπορείτε να πραγματοποιείτε εύκολα και με ασφάλεια, ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω του διαδικτύου ή τηλεφωνικής εντολής, σε οποιαδήποτε επιχείρηση αποδέχεται κάρτες Mastercard στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τρόποι αποκτήσεις. Μέσω winbank, της υπηρεσίας internet banking της Τράπεζας Πειραιώς ή μέσω Πειραιώς Phone Banking, της υπηρεσίας phone banking της Τράπεζας Πειραιώς http://www.webuy.gr/characteristics.html Kαι εγω αυτο εκανα και το προτεινω,εβαλα μεσα 30 ευρουλακια ετσι για να αγοραζω καμια εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Δε μπορω να αγορασω εφαρμογη απο το market χωρις να δωσω το τηλεφωνο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Λογικά ναι.Δεν το δοκίμασα στα 167 αλλά στα 200-210 υπάρχει πρόβλημα Μετα απο δοκιμες διαπιστωνω οτι μετα τα 240 η επομενη συμβατη αναλυση με τις εφαρμογες ειναι τα 160. Υπερβολικα μικρο νουμερο θα ελεγα, οριακο για την 4,3" οθονη. Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Μετα απο δοκιμες διαπιστωνω οτι μετα τα 240 η επομενη συμβατη αναλυση με τις εφαρμογες ειναι τα 160. Υπερβολικα μικρο νουμερο θα ελεγα, οριακο για την 4,3" οθονη. Sent from my HD2 φαντασου στην 3.7" κριμα πραγματικα, και η 3.1.3 που βγηκε παλι τα ιδια, τωρα βγαζει πανω οτι δεν ειναι συμβατη με τη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Πράγματι.σήμερα μου ηρθε και στο liquid mt αυτοματη αναβάθμιση στην 3.0.27.την απεγκατεστησα άμεσα.. μιας και εκεί εχω density στα 200.ας ελπίσουμε οτι θα βρεθει κάποιο patch για αυτό το πρόβλημα. Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Γειά σας έχω το Galaxy Tab 10.1 με 3.1 rooted... έχω βάλει το market enabler(ένα από τα 2 που βρήκα γιατί το άλλο κρασάρει) και θέλω να σας ρωτήσω πώς μπορώ να κοροίδέψω το andorid market για να κατεβάσω εφαρμογές που δεν είναι για την Ελλάδα! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Γειά σας έχω το Galaxy Tab 10.1 με 3.1 rooted... έχω βάλει το market enabler(ένα από τα 2 που βρήκα γιατί το άλλο κρασάρει) και θέλω να σας ρωτήσω πώς μπορώ να κοροίδέψω το andorid market για να κατεβάσω εφαρμογές που δεν είναι για την Ελλάδα! Ευχαριστώ Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 δεν μου λειτουργεί. έχω βάλει το enabler! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts