panosz75 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Δλδ η θηκη δεν βγαινει ευκολα; Δε μπορω να το βγαζω απο τη θηκη οταν θελω να χρησιμοποιω το κινητο; Πάρα πολύ εύκολα: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Rlmikf55lL4]YouTube - Housse silicone CC-1005 pour Nokia N8, présentation - blog-n8.fr[/ame] Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Δλδ η θηκη δεν βγαινει ευκολα; Δε μπορω να το βγαζω απο τη θηκη οταν θελω να χρησιμοποιω το κινητο; η πιο εύκολα, πάρε μια bugatti slimcase ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Βασικα δε θελω τετοια θηκη. Θελω απλα μια θηκη να το βαζω μεσα οταν το εχω στην τσεπη μου και οταν θελω να το χρησιμοποιησω να την βγαζω. Τι ακουστικα εχει; Ψειρες ή τα απλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Βασικα δε θελω τετοια θηκη. Θελω απλα μια θηκη να το βαζω μεσα οταν το εχω στην τσεπη μου και οταν θελω να το χρησιμοποιησω να την βγαζω. Τι ακουστικα εχει; Ψειρες ή τα απλα; την είδες αυτή που πρότεινα; τέτοια είναι... Ψείρες Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) Σωστος. Αυτη ειναι καλη θηκη. Λογικα την Large χρειαζομαι για το N8; http://www.e-finder.gr/p.Dermatini-thiki-SlimCase-tis-BUGATTI-Size-L-black.143912.html Edited July 7, 2011 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Ένα πράγμα που αξίζει στο Ν8 είναι το αλουμίνιο αν το βάλλεται θήκη σιλικόνης χάθηκε το νόημα... Εγώ που εχω πλαστικό δεν έγινε και τίποτα... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Σωστος. Αυτη ειναι καλη θηκη. Λογικα την Large χρειαζομαι για το N8; http://www.e-finder.gr/p.Dermatini-thiki-SlimCase-tis-BUGATTI-Size-L-black.143912.html μπα... Την Μ πήρα (σε αυτην μου έδειχνε το Ν8) η διαφορά είναι μόνο στο πάχος του κινητού που χωράει... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Δλδ η Medium ειναι μια χαρα ετσι; Κλεινει η θηκη κανονικα; Ποια ακριβως πηρες εσυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Δλδ η Medium ειναι μια χαρα ετσι; Κλεινει η θηκη κανονικα; Ποια ακριβως πηρες εσυ; την δερμάτινη... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Ένα πράγμα που αξίζει στο Ν8 είναι το αλουμίνιο αν το βάλλεται θήκη σιλικόνης χάθηκε το νόημα... Εγώ που εχω πλαστικό δεν έγινε και τίποτα... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δε φαντάζεσαι πόσο πολύ γλιστράει το Ν8. Δεν το πιάνω ποτέ χωρίς θήκη εκτός σπιτιού. Μία φορά μου έπεσε και με τη θήκη τη γλίτωσα με μία μικρή λακουβίτσα στο κάτω πλαστικό μέρος. Θεωρώ ότι η θήκη σιλικόνης είναι παραπάνω από απαραίτητη. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Δε φαντάζεσαι πόσο πολύ γλιστράει το Ν8. . +1 επρεπε να το κανουν με γωνιες αλλα αυτο το κανανε στο Ν9.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 εγω το εχω σε θηκη δερματινη στο παντελονι. τωρα παρηγγειλα και την σιλικονη διοτι στις διακοπες καπου θα το αφησεις σε κανενα τραπεζι ,μην γινει καμμια στραβη και πεσει και γινει καμμια γρατζουνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Παιδια απο bluetooth ακουστικο ποιο προτεινετε; Ειχα το Nokia BH-209, αλλα το εχασα! Παντως μπορω να πω οτι δε ειχα εντυπωσιαστει απο την ποιοτητα ηχου.. Το Nokia BH-609 ειναι καλο; Υπαρχει και το Nokia BH-703, αλλα ξεφευγει λιγο σε τιμη. Τελικα απο το birdphone Θα το αγορασω μαζι με αυτες τις 2 θηκες : http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Backcover-Nokia-CC3000-Black.aspx και http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Case-Nokia-CP-505-Black-Blister.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mellodos Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Ένα πράγμα που αξίζει στο Ν8 είναι το αλουμίνιο αν το βάλλεται θήκη σιλικόνης χάθηκε το νόημα... Εγώ που εχω πλαστικό δεν έγινε και τίποτα...Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Συμφωνώ. Βέβαια νοιώθω σαν και τότε που πήρα μηχανή και όλοι μου λέγαν "θα πέσεις κάποτε" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Παιδια απο bluetooth ακουστικο ποιο προτεινετε; Ειχα το Nokia BH-209, αλλα το εχασα! Παντως μπορω να πω οτι δε ειχα εντυπωσιαστει απο την ποιοτητα ηχου.. Το Nokia BH-609 ειναι καλο; Υπαρχει και το Nokia BH-703, αλλα ξεφευγει λιγο σε τιμη. Τελικα απο το birdphone Θα το αγορασω μαζι με αυτες τις 2 θηκες : http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Backcover-Nokia-CC3000-Black.aspx και http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Case-Nokia-CP-505-Black-Blister.aspx Δες και το BH-217. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Παιδια απο bluetooth ακουστικο ποιο προτεινετε; Ειχα το Nokia BH-209, αλλα το εχασα! Παντως μπορω να πω οτι δε ειχα εντυπωσιαστει απο την ποιοτητα ηχου.. Το Nokia BH-609 ειναι καλο; Υπαρχει και το Nokia BH-703, αλλα ξεφευγει λιγο σε τιμη. Τελικα απο το birdphone Θα το αγορασω μαζι με αυτες τις 2 θηκες : http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Backcover-Nokia-CC3000-Black.aspx και http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Case-Nokia-CP-505-Black-Blister.aspx Παντως στο simplyelectronics to βλεπω στα 300euro με δωρεαν μεταφορικα. Και τα 2 παραεισαγωγης ειναι οποτε γλυτωνεις ενα 40αρικο ετσι Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Ξενο καταστημα δεν ειναι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 έχει παρατηρησει άλλος θέμα με την διαθεσιμότητα του dark grey; το έχω παραγγείλει σε ένα από τα μικρά ηλεκτρονικά καταστήματα και περιμένω δυο βδομάδες τώρα να μου το φέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Εχει αγοραει κανεις το μπλε?? Εντυπωσεις?? Επισης ξερετε κανενα κατατσημα που μπορω να δω το μπλε live? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EUZWN88 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Έχω το γαλάζιο αγορασμένο από Νokia Care. Πολύ όμορφο, αλλά η κοκκινίλα κοκκινίλα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Έχω το γαλάζιο αγορασμένο από Νokia Care. Πολύ όμορφο, αλλά η κοκκινίλα κοκκινίλα...:( Aληθεια ε?? Νομιζα οτι πλεον θα εχει εξαλειφθει το φαινομενι της κοκκινιλας....κριμα... Το ειδα και εγω σημερα στο Πλαισιο Αγ. Παρασκευης. Οντως πολυ ομορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas13 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Το πήρα σε μπλε...και είναι πανέμορφο...:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badwolf Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Το πήρα πριν από μία βδομάδα από το Πλαίσιο της Στουρνάρη, ήμουν ανάμεσα σε ασημί και μαύρο, τελικά η ζυγαριά ήταν υπέρ του μαύρου, φοβήθηκα τυχόν γρατζουνιές, για καλό και για κακό πάντως του πήρα και μία θήκη bugatti.Όσο για την γνωστή κοκκινίλα, υπάρχει σε απειροελάχιστο βαθμό, φαίνεται μόνο σε ειδικές συνθήκες φωτισμού (σχεδόν σκοτάδι) και πρέπει να το παρατηρήσεις πολύ, μόνο στο ρολόι, στο video του tron δεν φαίνεται καθόλου. Παράθεση Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 καλησπερα.σκεφτομαι να αγορασω το νοκια ν8 απο ηλεκτρονικο καταστημα.σας εχει βγει καλο σαν τηλεφωνο?απο ηλεκτρονικο καταστημα βεβαια θα ειναι παραεισαγωγης μαλλον.βεβαια δινουν 2 χρονια εγγυηση κατασκευαστη.ισχυει σαν εγγυηση?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 καλησπερα.σκεφτομαι να αγορασω το νοκια ν8 απο ηλεκτρονικο καταστημα.σας εχει βγει καλο σαν τηλεφωνο?απο ηλεκτρονικο καταστημα βεβαια θα ειναι παραεισαγωγης μαλλον.βεβαια δινουν 2 χρονια εγγυηση κατασκευαστη.ισχυει σαν εγγυηση?ευχαριστω. Κανενα θεμα Ναι. Ναι. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts