Jump to content

mellodos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mellodos

  1. https://parcelsapp.com/en/tracking/RR590490003CZ Να αρχίσω να ανησυχώ?
  2. Το πήρα με επιδότηση απο Γερμανο και το δουλεύω εδώ και 2 μέρες . Μαλλον τίμια συσκευή για τα € της , κορυφαιο για messaging, browsing/youtube , αλλα ρε παιδιά τέτοια κινηταρα (στο ματι) και να τρωει χυλοπίτες απο τοσα games λόγω μνήμης? Όχι ότι με νοιάζει ιδιαίτερα , αλλα όσο να ναι ένα FIFA περίμενα να το έτρεχε...
  3. Ρε μάγκες το ότι ο ΟΤΕ ήταν μονοπώλιο, μας έγδαρε (που ισχύει), κλπ , δεν λέει τίποτα στην ουσία μιας τέτοιας κουβέντας. Είδα και τις άλλες εταιρείες τι υπέρτατα καφενεία γίνανε στην πορεία (εξαιρώ ίσως ΟΝ και CYTA). Η ουσία είναι μία : Από την στιγμή που σου αρκεί μια υπηρεσία σε οποιονδήποτε άλλο πάροχο , τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκας παραπάνω φράγκα για τα ίδια πράγματα στον ΟΤΕ. Υπάρχει όμως και μια άλλη πλευρά.... Εγώ φέτος μετά απο 2 χρόνια σε άλλους , την έκανα πειραματικά για ΟΤΕ , σκάω την 37αρα μου κάθε μήνα, και γουστάρω . Γουστάρω μάλλον πολύ περισσότερο από το 25αρι που έσκαγα τόσο καιρό σε forthnet ή wind (παλαιότερα). Ειδικά τον τελευταίο χρόνο η forthnet στον Περισσό με είχε κουράσει απίστευτα τις ώρες αιχμής , ένιωθα το πόσο έχει πιταρει το dslam της....Μην μιλήσω για το τόσο ξακουσμένο 6αρι margin , που έπεφτε στα 4db το βράδυ , μάζευε hec errors η γραμμή και μπούκωνε το σύμπαν....Το πρωί πήγαινε καλά αλλά τι να το κάνεις.... Στον οτε με 9db κλειδώνω στα ίδια και περισσότερο , αλλά δεν καίγομαι τόσο για την ταχύτητα... Στις ώρες αιχμής είναι άλλος πλανήτης , αυτό είναι που μετράει. Αναγνωρίζω πως αποτελώ μια μεμονωμένη περίπτωση απο άποψη περιοχής/χρήσης internet κλπ , αλλά για μένα η ουσία είναι πως τα +12€ το μήνα παραπάνω φέτος δεν με πειράζουν προς το παρόν. Και δεν έχει να κάνει με τον Οτε αυτό , τα ίδια θα έγραφα και για οποιονδήποτε άλλο έμενα ευχαριστημένος.
  4. ο κωδικος ειναι 0599762. Το αστειο τωρα ειναι οτι στο ovi τα ελληνικα τα παιρνει στην αναζητηση αλλα τα αποτελεσματα και οι οι χαρτες ειναι στα αγγλικά. Επισης φων. καθοδηγηση βαζεις ελλ. χωρις προβλημα.
  5. Για να μην τα πολυλογώ έχω ελληνικα σε ολα τα inputs που ανεφερες μονο σε swype landscape. Portrait δεν έχω ελληνικά πουθενά. Προφανώς αυτο συμβαινει επειδη ειχα προεγκατεστημενο swype με greek dictionary.
  6. Τότε λογικά το update έγινε επιλεκτικά? Σε εμένα απο ελληνικότατο pr1.2 , γύρισαν τα πάντα στα αγγλικά αλλά τα ελληνικα υπάρχουν κανονικά σαν input.
  7. Το menu του τηλ φαντάζομαι είναι στα αγγλικά ε? Αν ναι τότε είμαστε στην ίδια κατάσταση.
  8. Τελικά τα ελληνικά για sms και ιντερνετ δουλεύουν μια χαρά οπότε μικρό το κακό!!
  9. Παιδιά και στο δικό μου με code 0599 έβγαλε update το ovisuit , το 22.014 νομίζω. Το περνάω να δούμε τι γίνεται... edit : Τελικά μην κάνει κανείς τον κόπο γιατί δεν περιέχει Ελληνικά , όπως ήταν και το λογικό. Μάλιστα κατα το reboot πάτησα καταλάθος cancel στην επιλογή γλώσσας και το ovisuit κόλλησε και διέκοψε την αναβάθμιση!! Πάλι καλά που δεν το μπρίκαρα. Τώρα για να περάσω την ελληνική άννα όποτε βγει φαντάζομαι θα είναι μπελάς ε? freddaras μάλλον εσένα σε έσωσαν τα ήδη προ εγκαταστημένα ελληνικά της άννας!
  10. Πάντως opda με έχουν κανα 3μηνο στην αναμονή...
  11. Εδώ τα αποτελέσματα ενός απαράδεκτου κατα την γνώμη μου blind συγκριτικού/ψηφοφορίας που έτρεχε εδώ και λίγες μέρες στο phonearena. Ok ρε guys μια απο τις 4 συσκευές ήταν φωτ.μηχανή η οποία απέσπασε το συντριπτικό ποσοστό των ψήφων και είναι ξεκάθαρα ο νικητής. To ranking μεταξύ των τηλεφώνων που κολλάει όμως? Δηλαδή αν η φωτ. μηχανή ήταν απούσα ποιος εγγυάται σε ποια συσκευή θα πήγαινε το 60% των ψήφων που απέσπασε? Στην τελική αν γινόταν μόνο μεταξύ των τηλεφώνων εγώ S2 θα ψήφιζα μάλλον.
  12. Γιατί αποφεύγεις και το παραμικρό κούνημα.
  13. Να σου πω μπορεί να είναι και θέμα γούστου! Πάντως οι φωτό του SII σίγουρα καλύτερες δεν είναι ιδιαίτερα σε 16:9 που τις έχουμε συγκρίνει άπειρες φορές. Το λευκό του είναι καμμένο κίτρινο και το post processing στις γωνιές πέφτει σύννεφο.Το βίντεο του όμως είναι δυνατό. Περί ορέξεως βέβαια και σου εύχομαι να αποκτήσεις τελικά αυτό που ζητάς! ps. Γιατί έδωσες το SII αν επιτρέπεται? Ακριβώς. Ακόμα και με μια dslr στην ίδια ανάλυση μην νομίζετε ότι το pixel θα μίκραινε .Άλλο η ποιότητα λήψης απο το pixel. edit : Το ωραίο με το N8 όπως φαίνεται και στην φωτο του conception είναι οτι τραβάει πάρα πολύ flat. Δεν έχει σκοπό να εντυπωσιάσει με τις φωτο του αν δεν είναι εντυπωσιακό το ίδιο το τοπίο. Αν γουστάριεις βέβαια χώνεις contrast ,color και sharpness αβέρτα...
  14. 1η και 3η φωτο δεν βλέπω κάτι το μεμπτό ίσως είναι λίγο off focus σε κάποια σημεία....ok ίσως να μπορούσαν να βελτιωθούν λίγο με κάποιες αυξομειώσεις στα settings αλλά φαίνονται αρκετά natural. 2η είναι τραβηγμένη σε χαμηλό φωτισμό και κουνημένη.ΟΙ ρυθμίσεις auto φαντάζομαι? Η τρίτη φαίνεται αρκετά off focus. Επίσης το δωμάτιο είχε φωτισμό πχ αναμμένες λάμπες? Ειδικά προς την πόρτα ο χώρος παίζει να ήταν ιδιαίτερα σκοτεινός. Η 4η πρέπει να έχει τραβηχτεί κοντά στο αντικείμενο και εκει βοηθάει η λειτουργία "Κοντινή Λήψη" H αλήθεια είναι πως με το φλας τα αποτελέσματα ποικίλουν.Σε πισσα σκοτάδι μπορεί να πάρει παπάδες ενώ σε σαλόνι με φώτα μπορεί να φανεί χειρότερα. Για αρχή θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις shots με το touch κουμπί της οθόνης και όχι με αυτό στα πλάγια.Επίσης άστα όλα auto προς το παρόν
  15. Φαντάζομαι αφήνεις το "τετραγωνάκι" της εστίασης να γίνει πράσινο προτού τραβήξεις? Όντως αν μπορείς ανέβασε καμια φωτο να δούμε/
  16. Είναι πολιτική ξεστοκαρίσματος μάλλον.Τα S2 έφευγαν σαν ζεστά ψωμάκια στα eshops που τα έδιναν -60€ απο το Πλαίσιο , έτσι λοιπόν προχωράει σε μια προσφορά που εκ του ασφαλούς γνωρίζει ότι δεν θα μέινει κομμάτι ούτε για δείγμα. Επίσης αν και δεν έχουν σχέση οι 2 περιπτώσεις , θυμάμαι που εν μια νυκτί το Πλαίσιο έριξε το Nokia C06 απο 300 στα 180€. Ξεστόκαρε και την επόμενη φουρνιά την έδινε 280€... Λογικά κάπως έτσι θα γίνει και με το Samsung με αποτέλεσμα, η τιμή του στα φθηνότερα e-shops να διαμορφωθεί γύρω στα 480€ για αρκετό καιρό νομίζω. Τέλος προβλέπω πως η επόμενη "Ηρωική έξοδος του Πλαισίου" θα είναι το Nokia Ν8 με τιμή υπό των 300σίων...
  17. Ρε λες να πήρα το sequel του Ν8 "attack of the clones" ? :p
  18. Δηλαδή εγώ είμαι στο 1% των τυχερών...Θα πάω να παίξω κανα τζόκερ μου φαίνεται. Για ενημέρωση απο το easybuy το πήρα.
  19. Συμφωνώ. Βέβαια νοιώθω σαν και τότε που πήρα μηχανή και όλοι μου λέγαν "θα πέσεις κάποτε" :lol:
  20. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορείτε να περάσετε force signed (με signers) unnoficial εφαρμογές σε PR1.2 γιατί εμένα δεν μου τις δέχεται.
  21. Είμαι κάτοχος του κινητου απο το Σαββατο.Είναι το πρώτο μου smartphone και ο λογος που το επέλεξα ήταν συνειδητός διότι ήθελα την καλύτερη συσκευή για foto και στην τιμή των 320€ είναι no brainer η επιλογή. Οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής : 1)Ποιότητα κατασκευής καλύτερη απο ότι περίμενα. 2) Το λογισμικό είναι οκ αλλά κάπως δύσκολα παραμετροποιήσιμο απο την ίδια την συσκευή και πρέπει nα ψαχτώ για 3rd party.Για το browsing ακόμα δεν έχω περάσει τον opera , αλλά και το default με καλύπτει. 3) Το ovi store δεν είναι κάκό αλλά το σύνολο των εφαρμογών του φαντάζει κάπως αδιάφορο.Δεν το έχω ψάξει πολύ για να εκφέρω άποψη. 4) Οι φωτογραφίες και τα video capture είναι σίγουρα καλύτερα απο τα εκάστοτε χαζοσυγκριτικά sample Ν8 που έχω δει σε site και YouTube. Τώρα σε συνέχεια της VS κουβέντας που αρχίσατε και επειδή έχω 2 τρελαμένους συναδέλφους με 3GS και SII δηλώνω τα εξής : Προσωπικά εμένα ο γαλαξίας και το android δεν μου κάνουν κλικ σε κανένα επίπεδο όσο καλύτερη συσκευή και να είναι αλλα αυτό αποτελεί δικιά μου άποψη. Το 3GS όμως μόνο να γελάσει μπορεί σε επίπεδο (όχι πλήθος) εφαρμογών. Αν και δεν λέει κάτι πλέον σαν hardware είναι άλλη φάση το μήλο και ας μην συμπαθώ το concept.
  22. Με απασχολεί κάπως ότι είναι αρκετά ακριβότερο απο κάποια άλλα αξιόλογα 9-ρια κλιματιστικά και όπως παρατήρησα τα περισσότερα πλέον ενσωματώνουν βιολογικά φίλτρα,micro plasma Κλπ και δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει η διαφορά.Βέβαια θα μου πεις κλιματιστικό δεν βάζεις κάθε χρόνο. Σε ένα κατάστημα κλιματιστικών που εξειδικεύεται στα toshiba ο υπάλληλος μου αντιπρότεινε αυτό http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?18430 σαν ανώτερο κλιματιστικό απο το skvr.Πολλά τα money για 9-ρι + και ότι δεν πρέπει να έχει ιονιστή...
  23. Με την ευκαιρία της επιδότησης αποφάσισα να αλλάξω το ομολογουμένως παλικάρι lg 9000btu που έχω εδώ και 6 χρόνια στο δωματιάκι μου, κυρίως λόγω του inverter , επειδή το δουλεύω αρκετά και χειμώνα και καλοκαίρι (το δωμάτιο είναι σε ταράτσα φουλ εκτεθημένο!).Το θέμα είναι πως μου έχει κολλήσει να πάρω καλό κλιματιστικό-9ρι πάντα, που να ενσωματώνει ιονιστή και συστήματα καθαρισμού του αέρα διότι αν και στο δωμάτιο δεν καπνίζω πολύ (3-4 τσιγάρα) , όταν κλείνω τα παράθυρα με ανοικτό κλιματισμό νιώθω την ατμόσφαιρα να βαραίνει ΠΟΛΥ άσχημα ανεξαρτήτως αν καπνίζω ή όχι.Μετά την αναζήτηση μου κατέληξα στις εξής επιλογές στα 9000btu με ιονιστή : (η επιλογή του καταστήματος είναι τυχαία) 1)http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?10858 2)http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?28259 3)http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?16869 Αν και κλίνω προς toyotomi εσείς τι θα προτιμούσατε? Έχετε να αντιπροτείνετε κάτι άλλο? Κάλά λογια άκουσα και για το toshiba air exchanger αλλά νομίζω πως δεν ενσωματώνει σύστημα ιονιστή.Ευχαριστώ. edit : Τελικά δεν είναι ξεκάθαρο αν το lg έχει ενσωματωμένο ιονιστή...:confused:
×
×
  • Create New...