freddaras Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 παντως εχω δουλεψει ολα σχεδον τα προγραμματα αλλα σαν το γκαρμιν κανενα.καλο το οβι ,το εχω στο ν8 μου,αλλα η πληροτητα του γκαρμιν και τα γραφικα του,ιδιαιτερα το βραδυ ειναι αρκετα ανωτερα.... +1 συμφωνω.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 δεν διαφωνω για αυτα που λετε αλλα δεν ειναι θεμα garmin.οταν εχεις ενωσει τοσων τυπων χαρτες ειναι λογικο να εχεις τοσο μεγαλη πληροτητα. εγω σας ειπα οτι γενικα το garmin με τους χαρτες που εχουμε ειναι παρα πολυ καλο γενικα και ιδιαιρ=τερα για ειδικοτερες χρησεις. τα 3d κτιρια και διαφορα αλλα τετοια κολπα η δυνατοτητα να εχεις ολον τον κοσμο δωρεαν χωρις σπασιματα και κολληματα αλλα και η δυνατοτητα να κανεις επισκοπηση των βασικότερων κτιριων πολεων του εξωτερικου δινουν και στο ovi πολυ μεγαλη δυναμη. τα υπολοιπα προγραμματα εκτος destinator τα θεωρω οπως εχω πει αντιγραφες χωρις τιποτα το ιδιαιτερο επισης η δυνατοτητα του garmin να προσθετεις ευκολα σημεια ενδιαφεροντως ειναι πολυ σημαντικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το sygic (λόγω garmin) και προσπάθησα να το βάλω στο ν8. To έκανα εγκατάσταση αλλά μου βγάζει "disc error!" Τι κάνω λάθος? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει (έστω με pm) Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το sygic (λόγω garmin) και προσπάθησα να το βάλω στο ν8. To έκανα εγκατάσταση αλλά μου βγάζει "disc error!" Τι κάνω λάθος? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει (έστω με pm) Ευχαριστώ αν θυμαμαι καλα εχει τον ιδιο τροπο εγκαταστασης με το garmin δηλαδη ολο το φακελο χυμα στην καρτα μνημης εγκατασταση του sis και μετα τα γνωστα με την ενεργοποιηση. που εχεις κολλησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Τα ίδια έκανα και η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε αλλά όταν πάω να ανοίξω το πρόγραμμα μου βγάζει "disc error" Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Τα ίδια έκανα και η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε αλλά όταν πάω να ανοίξω το πρόγραμμα μου βγάζει "disc error" Ποιους φακελους βαζεις που? Ειναι ο φακελος Drive που μεσα εχει το Symbian touch,και κατι που μπαινουν στο φακελο Res αν θυμαμαι καλα...εσυ τι κανεις? Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregos Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Καλησπέρα σε όλους!θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...σκέφτομαι να πάρω στα χέρια πολύ το Nokia N8...αυτό που θέλω να μάθω είναι για το GPS.Έχει τίποτα τους χάρτες από μόνου του μέσα ή θα πρέπει να τους κατεβάσω και να τους εγκαταστήσω εγώ?Και άμα γινέται έτσι μπορώ να τους βρώ κάπου δωρεάν ή χρεώνομαι?ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Καλησπέρα σε όλους!θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...σκέφτομαι να πάρω στα χέρια πολύ το Nokia N8...αυτό που θέλω να μάθω είναι για το GPS.Έχει τίποτα τους χάρτες από μόνου του μέσα ή θα πρέπει να τους κατεβάσω και να τους εγκαταστήσω εγώ?Και άμα γινέται έτσι μπορώ να τους βρώ κάπου δωρεάν ή χρεώνομαι?ευχαριστώ.. εχει τους χαρτες της νοκια χωρις να χρεωνεσαι και μαλιστα ειναι πολυ καλοι. μπορεις να βαλεις και ενα προγραμμα πχ sygic,garmin που και αυτο δεν σε χρεωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis012 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Παιδια καλησπερα.Χρησιμοποιω το Garmin εδω και χρονια ειμαι ικανοποιημενος. Πως μπορω να βαλω το Autodrive 1.99 και το Anavasis 4.55 σε ενα αρχειο εικονας (.img); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Παιδια καλησπερα.Χρησιμοποιω το Garmin εδω και χρονια ειμαι ικανοποιημενος. Πως μπορω να βαλω το Autodrive 1.99 και το Anavasis 4.55 σε ενα αρχειο εικονας (.img); Καλησπερα και σε σενα ,Υπαρχουν ετοιμα πακετα χαρτων 2 σε 1 3 σε 1 κτλπ στο magazaki... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis012 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Δυστηχως φιλε μου αυτο το πακετο (Autodrive 1.99 + Anavasis 4.55 2/1) δεν μπορω να το βρω. Σου ειναι ευκολο ενα pm. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Δυστηχως φιλε μου αυτο το πακετο (Autodrive 1.99 + Anavasis 4.55 2/1) δεν μπορω να το βρω. Σου ειναι ευκολο ενα pm. Ευχαριστω. Ναι προς το παρων ειναι αυτος 2σε1 Autodrive 1.99 και Anavasis 4.50, υπομονη θα γινει και αυτο... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Για το sygic ποιον ελληνικό χάρτη προτείνετε γιατί είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση στα μαγαζάκια... :confused: TeleAtlas 2010.09 NAVTEQ 07.2010 CIT South east Europe maps (includes Greece and Cyprus) 2010.10 Navigreece -Navicyprus maps 2010.08 Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Για το sygic ποιον ελληνικό χάρτη προτείνετε γιατί είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση στα μαγαζάκια... :confused: TeleAtlas 2010.09 NAVTEQ 07.2010 CIT South east Europe maps (includes Greece and Cyprus) 2010.10 Navigreece -Navicyprus maps 2010.08 αναλογα τι ζητας εσυ. κοιτα να βαλεις τον πιο προσφατο. ο CIT South east Europe maps σιγουρα δεν θα ειναι πολυ λεπτομερης διοτι ειναι γενικος. η teleatlas συνηθως ειναι απροσεκτη και εχει λαθακια. οι αλλοι δυο ειναι περιπου ιδιοι αλλα ο ενας εχει και κυπρο. μαλλον τον 2ο θα διαλεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Μπλέξαμε τα μπούτια μας με τους χάρτες του sygic! Θα δοκιμάσω τον 2ο όπως λες ;) Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Μπλέξαμε τα μπούτια μας με τους χάρτες του sygic! Θα δοκιμάσω τον 2ο όπως λες ;) TeleAtlas 2010.09 εγγυηση δοκιμασμενος βαλε αυτον... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 TeleAtlas 2010.09 εγγυηση δοκιμασμενος βαλε αυτον... αν δεν κανω λαθος τετοιους χαρτες εχει και το ovimaps οποτε ποιο το οφελος να βαλεις ηδη τον χαρτη που εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 αν δεν κανω λαθος τετοιους χαρτες εχει και το ovimaps οποτε ποιο το οφελος να βαλεις ηδη τον χαρτη που εχεις? καμια σχεση...πχ στο χωριο που μενω το ovi εκτος απ τους δρομους δεν εχει κατι αλλο, ο Tele εχει pois ακομα και τις ονομασιες των οδων.;) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 καμια σχεση...πχ στο χωριο που μενω το ovi εκτος απ τους δρομους δεν εχει κατι αλλο, ο Tele εχει pois ακομα και τις ονομασιες των οδων.;) bikos σε παρακαλώ μη λες άλλα!! Πίθικα και κατοχυρώθηκε ο tele atlas άμα είναι σούπερ λεπτομέρεια! :D Thanks! ;) Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Το ovi εχει χαρτες navteq.Η teleatlas βασιζει τα δεδομενα του στην Gi.(γνωστη απο τους χαρτες του destinator) Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 καμια σχεση...πχ στο χωριο που μενω το ovi εκτος απ τους δρομους δεν εχει κατι αλλο, ο Tele εχει pois ακομα και τις ονομασιες των οδων.;) στο ovi τα pois πρεπει να τα ενεργοποιησεις για να φαινονται. μη κρινεις ενα χαρτη απο τασημεια ενδιαφεροντος. ο φιλος που ειπε οτι εχει navteq χαρτες πια η νοκια εχει δικιο. γενικα για μεγαλες πολεις οι χαρτες της teleatlas με εχουν βαλει παρα μα παρα πολλες φορες αναποδα σε μονοδρομους με ενα miomap που ειχα σε αντιθεση με την navteq που ειναι πιο ενημερωμενη. οσο για τα υποβαθρα (η δουλεια μου ειναι) η teleatlas ειναι παρα πολυ πισω. ο καθε χαρτης εχει τη χρηση του. ο φιλος που ζηταγε ποιον χαρτη να βαλει καλως εβαλε teleatlas Μιας που το οvi εχει navteq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Εγω παλι εχω την αποψη οτι ολοι οι χαρτες εχουνε προβληματα αλλα την navteq ειναι πιο χαλια.πολυ περιεργες διαδρομες,λιγα poi και ελειψη αριθμοδοτησης στην επαρχια,στα δωδεκανησα παντως ειναι πολυ χαλια.Κατοχος navigon 8310,miomoov 505 και omnia με ολα τα προγραμματα μεσα. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Εγω παλι εχω την αποψη οτι ολοι οι χαρτες εχουνε προβληματα αλλα την navteq ειναι πιο χαλια.πολυ περιεργες διαδρομες,λιγα poi και ελειψη αριθμοδοτησης στην επαρχια,στα δωδεκανησα παντως ειναι πολυ χαλια.Κατοχος navigon 8310,miomoov 505 και omnia με ολα τα προγραμματα μεσα. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk οπως σας εχω γραψει πολλες φορες ο καθε χαρτης ειναι για καποιες χρησεις και οχι για ολες. με ποια προτεραιοτητα στελνει καθε εταιρια συνεργια να καταγραψει σημεια και πια υποβαθρα χρησιμοποιει διαφοροποιουν τους χαρτες. οσο για τα pois μη τσιμπατε μετατρεπουν αυτα που βαζουν οι εταιριες για διαφημηση. ειναι χαζο για μια εταιρια να μην δωσει στοιχεια για τα καταστηματα της. η navteq μπορει να μην εχει στειλει καθολου συνεργιο στη ροδο ας πουμε και να τα παιρνει ολα απο δορυφορικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 στο ovi τα pois πρεπει να τα ενεργοποιησεις για να φαινονται. μη κρινεις ενα χαρτη απο τασημεια ενδιαφεροντος. ο φιλος που ειπε οτι εχει navteq χαρτες πια η νοκια εχει δικιο. γενικα για μεγαλες πολεις οι χαρτες της teleatlas με εχουν βαλει παρα μα παρα πολλες φορες αναποδα σε μονοδρομους με ενα miomap που ειχα σε αντιθεση με την navteq που ειναι πιο ενημερωμενη. οσο για τα υποβαθρα (η δουλεια μου ειναι) η teleatlas ειναι παρα πολυ πισω. ο καθε χαρτης εχει τη χρηση του. ο φιλος που ζηταγε ποιον χαρτη να βαλει καλως εβαλε teleatlas Μιας που το οvi εχει navteq Δεν τον κρινω απ αυτο,ειπαμε εχει οδους κτλ,(τεσπα περι ορεξεως που λενε...)ασε που κανει πιο πολλα λαθη το ovi,τωρα μου λες γιατι καθε φορα που το ανοιγω κολλαει και κανει επανεκινηση το τηλ???επειδη δεν το χωνευω:lol: το παθαινει κανεις αλλος?? Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Δεν τον κρινω απ αυτο,ειπαμε εχει οδους κτλ,(τεσπα περι ορεξεως που λενε...)ασε που κανει πιο πολλα λαθη το ovi,τωρα μου λες γιατι καθε φορα που το ανοιγω κολλαει και κανει επανεκινηση το τηλ???επειδη δεν το χωνευω:lol: το παθαινει κανεις αλλος?? τετοιο θεμα δεν εχω αλλα η τελευταια εκδοση που εβαλα δεν τρεχει πολυ καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts