Jump to content

[Symbian^3] Εφαρμογές πλοήγησης

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ συμφωνουμε τα ιδια βλεπουμε,απλως ελεγα οτι αν εχω τσεκαρισμενο τον Auto Drive και τον 3d μου δειχνει μονο τον Auto Drive.

δεν ειναι ακριβως μονο ο Auto Drive. αν βαλεις επιλογη 3d χαρτη θα δεις καποιες κλισεις αλλα προβληματικες. παντως οκ τα δειχνει το κινητο σου μη φοβασαι

Και σε εμενα εβαλα το πακετο 2in1 με 3d επιλεγω μονο το χαρτι 3d απο το mapsource και δεν μου δουλευει!!!Μου δειχνει μονο κατι γραμμες καμια σχεση με τον κανονικο χαρτη η με αλλους 3d χαρτες που εχω δει!!!:wacko: Ξανα λειτουργω τον 6in1 και ολα καλα!!!Κριμα παντως..!!!

Πες μου αν ξερεις η οποιος αλλος ποια η διαφορα του 6in1 με τον 7in1 γιατι σαν τιτλος χαρτων ειναι ιδιο!!Ε??

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

• Απαντήσεις 376
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν ειναι ακριβως μονο ο Auto Drive. αν βαλεις επιλογη 3d χαρτη θα δεις καποιες κλισεις αλλα προβληματικες. παντως οκ τα δειχνει το κινητο σου μη φοβασαι

Και σε εμενα εβαλα το πακετο 2in1 με 3d επιλεγω μονο το χαρτι 3d απο το mapsource και δεν μου δουλευει!!!Μου δειχνει μονο κατι γραμμες καμια σχεση με τον κανονικο χαρτη η με αλλους 3d χαρτες που εχω δει!!!:wacko: Ξανα λειτουργω τον 6in1 και ολα καλα!!!Κριμα παντως..!!!

Πες μου αν ξερεις η οποιος αλλος ποια η διαφορα του 6in1 με τον 7in1 γιατι σαν τιτλος χαρτων ειναι ιδιο!!Ε??

το σκετο 3d ειναι ψηφιοποιημενες γραμμες δηλαδη τιποτα. θελει σκιαση δηλαδη καποιον χαρτη να "σηκωσει" οποτε με σκετο τρισδιαστατο δενθα δεις τιποτα

Garmin Maps Mobile XΤ

Google Maps

NDrive

Sygic Mobile

ΟVI MAΡS

Τελικά, ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης?

Χρησιμοποιώ το garmin και νομίζω πως έχει τους καλύτερους χάρτες. Με Οvi maps απογοητεύτηκα. Πολλά λάθη. Αυτό που δεν δοκίμασα ποτέ είναι το sygic. Τι λέει σε σχέση με τα άλλα?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Προσωπικα εγω πιστευω οτι το sygic ειναι το καλυτερο. Απο χαρτες ειναι οκ και δεν χανει ουτε μετρο.

Εγώ πιστεύω ότι από χάρτες το garmin είναι καλύτερο απλώς χάνει λίγο στην απεικόνιση σε σχέση με το sygic.

Κατά την γνώμη μου, αν το Google maps είχε φωνητική καθοδήγηση, θα χτυπούσε τα υπόλοιπα στα ίσια, παρ' ότι δεν έχει πολλά φρου φρου κι αρώματα. Από κει και πέρα θα κατέτασα κατά σειρά προτίμησης:

1) Sygic

2) Garmin

3) Ovi

παιδια εβαλα και εγκατεστησα το garmin με ελληνικο χαρτη στην μαζικη μνημη...και δεν το τρεχει με τιποτα τι να κανω...?
android or ios or wm......who cares.....???

παιδια εβαλα και εγκατεστησα το garmin με ελληνικο χαρτη στην μαζικη μνημη...και δεν το τρεχει με τιποτα τι να κανω...?

θελει μια διαδικασια. αν το εχεις εγκαταστησει σωστα ειναι το θεμα. αν σου ξεκιναει και κολαει στην αρχικη οθονη πρεπει να μπεις στο φακελο garmin και να διαγραψεις το αρχειο gmap.ini η καπως ετσι θελεις καταληξη ini και ειναι μονο ενα.

τωρα στην καταταξη για μεσα σε πολη νομιζω οτι το ovi ειναι το καλυτερο γιατι ειναι κι δωρεαν. εκτος πολης για επαρχια νομιζω το garmin. τα υπολοιπα ειναι απλες αντιγραφες. το google maps δεν ειναι προγραμμα πλοηγησης οποτε δεν μετραει

το garmin ειναι το καλυτερο απο ολα και με διαφορα παιδια ...μην το ψαχνεται....

εκανα μια βολτα εδω στα χωρια πριν μερικες μερες και το ovi maps δεν ειχε τιποτα...

το garmin ειχε μεχρι και τα ποταμια της περιοχης....!!!!!!!

χανει λιγο σαν προγραμμα κτλ αλλα στο θεμα χαρτες για μενα δεν συγκρίνεται με τιποτα...

δεν θα ξεχασω που προπερισυ με το n82 ειχα χαθει Χαλκιδική ψάχνοντας ενα hotel και σωθηκα χαρη στο garmin το οποιο οχι μονο ειχε το hotel αλλα και τα μαγαζακια της περιοχης....:)

το garmin ειναι το καλυτερο απο ολα και με διαφορα παιδια ...μην το ψαχνεται....

εκανα μια βολτα εδω στα χωρια πριν μερικες μερες και το ovi maps δεν ειχε τιποτα...

το garmin ειχε μεχρι και τα ποταμια της περιοχης....!!!!!!!

χανει λιγο σαν προγραμμα κτλ αλλα στο θεμα χαρτες για μενα δεν συγκρίνεται με τιποτα...

δεν θα ξεχασω που προπερισυ με το n82 ειχα χαθει Χαλκιδική ψάχνοντας ενα hotel και σωθηκα χαρη στο garmin το οποιο οχι μονο ειχε το hotel αλλα και τα μαγαζακια της περιοχης....:)

οι χαρτες του garmin ειναι αλλης χρησης. εχουν μεσα πληροφοριες για πολλα ενδιαφεροντα γι ατυο ειναι και οι πιο πληρεις, και γιαυτο ο 7σε1 ειναι 270mb. μεσα σε πολη το Οvi εχει πιο καλη συμπεριφορα και ειναι φτιαγμενο για αστικο ιστο και οχι για επαρχια και φυση.

θελει μια διαδικασια. αν το εχεις εγκαταστησει σωστα ειναι το θεμα. αν σου ξεκιναει και κολαει στην αρχικη οθονη πρεπει να μπεις στο φακελο garmin και να διαγραψεις το αρχειο gmap.ini η καπως ετσι θελεις καταληξη ini και ειναι μονο ενα.

Το εχω διαγραψει αυτο....και παλι δεν ξεκιναει...λοιπον να τα παρουμε με την σειρα,μηπως εκανα λαθος...

Εβαλα τα αρχεια....που κατεβασα χυμα στην sd καρτα η στην μαζικη και παλι το ιδιο εκανε..μετα εγκατεστησα το garmin...και μετα εβαλα ενα χαρτη στον φακελο garmin...εσβησα το παραπανω αρχειο αλλα δεν ξεκιναει....

EDIT :Σημερα ξεκινησε κανονικα,ενω εχτες ενω εκανα restart δεν ξεκιναγε...

Edited by tarirs

τα ξεκλειδωματα κανε σωστα για να σου δουλεψει και να σου βρει το ενσωματομενο gps Edited by mirrorofsorrow

Δεν ξερω πως να το ξεκλειδωσω εβαλα το IDκαι το εκανα generate....και μου εβγαλε ενα κωδικο με πολλα ψηφια,αλλα το garmin θελει μονο 8...τι κανω? Ψαχνομαι...

Ολα καλα πηγανε εχω gps....

Edited by mirrorofsorrow

αυτον τον κωδικο βαλτον σε ενα txt και μετονομασε το σε sw.unl προσοχη στην καταληξη. βαλτον στον φακελο garmin και εισαι ετοιμος Edited by mirrorofsorrow

οι χαρτες του garmin ειναι αλλης χρησης. εχουν μεσα πληροφοριες για πολλα ενδιαφεροντα γι ατυο ειναι και οι πιο πληρεις, και γιαυτο ο 7σε1 ειναι 270mb. μεσα σε πολη το Οvi εχει πιο καλη συμπεριφορα και ειναι φτιαγμενο για αστικο ιστο και οχι για επαρχια και φυση.

εγω παλι γιατι βρισκω τα παντα (και οταν λεμε τα παντα εννοούμε τα παντα) και μεσα στην πολη με το garmin...

απο φαρμακεια μεχρι και το απλο φαστφουντάδικο στην γωνια....

Garmin και Sygic ειναι στη κορυφη,δοκιμασμενα παντα ,το ovi με απογοητευσε τις προαλες πολλα λαθη...Και το NDrive (χωρις φωνη ακομα)δειχνει καλο θα δοκιμαστει στην ιδια διαδρομη που ειναι περιεργη,αλλα ξεκαθαριζει τα της πλοηγησης...
Jason the Greek

Πηγα να εγκαταστησω το ndrive και καπου κολλησε το download.εκανα απεγκατασταση,επανεκκινηση και οταν παω να κανω εγκατασταση μου βγαζει σφαλμα incompatible image file...τι πρεπει να κανω?

Το κινητο ειναι παραεισαγωγης, ειναι φυσιολογικο να εχει εξαρχης εγκατεστημενες ολες τις ρυθμισεις internet,wap,mms της wind?

KAVALA - MACEDONIA - HELLAS

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

περασα την 5-00-60 εκδοση του garmin με τον 7σε1 χαρτη.

δουλευει σουπερ.

το ειχα αναφερει αρκετο καιρο οτι ο 7σε 1 ειναι μια χαρα. πραγματικα συμφωνουμε νομιζω οτι με το ν8 το garmin ειναι στα καλυτερα του

TeleAtlas 2010.09

με την teleatlas να ειστε αρκετα προσεκτικοι με τις μονοδρομησεις. ενω ειναι καλοι χαρτες ελαφρυτεροι απο πολους αλλους το προγραμμα κουμπωνει πανω τους πολυ καλα με την μονοδομηση εχουν ενα θεμα

παντως εχω δουλεψει ολα σχεδον τα προγραμματα αλλα σαν το γκαρμιν κανενα.καλο το οβι ,το εχω στο ν8 μου,αλλα η πληροτητα του γκαρμιν και τα γραφικα του,ιδιαιτερα το βραδυ ειναι αρκετα ανωτερα....

με την teleatlas να ειστε αρκετα προσεκτικοι με τις μονοδρομησεις. ενω ειναι καλοι χαρτες ελαφρυτεροι απο πολους αλλους το προγραμμα κουμπωνει πανω τους πολυ καλα με την μονοδομηση εχουν ενα θεμα

Αυτά τα λέω εγώ για τον Navigreece 2010.08..

παντως εχω δουλεψει ολα σχεδον τα προγραμματα αλλα σαν το γκαρμιν κανενα.καλο το οβι ,το εχω στο ν8 μου,αλλα η πληροτητα του γκαρμιν και τα γραφικα του,ιδιαιτερα το βραδυ ειναι αρκετα ανωτερα....

και εχει μεσα και αγροτικους δρομους ειδικα για επαρχια βολευει.