Nagata Δημοσιεύτηκε November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 11, 2010 Έαν και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αυτονομία της μπαταρίας της συσκευής μου ( πρόκειται για HTC Legend), σκέφτομαι να την αλλάξω γιατί βρήκα μια μεγαλύτερη σε χωρητικότητα. Αυτή που έχει το legend είναι 1300mAh και βρήκα μια μπαταρία mugen made in Japan στα 1800mAh. Γνωρίζουμε εάν είναι αξιόπιστη η συγκεκριμένη εταιρία; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Αν κοιτάξεις στους xda αλλά και εδώ(στο topic για το desire HD) όσοι τις έχουν χρησιμοποιήσει είνια απόλυτα ικανοποιημένοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 12, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Κανένα ελληνικό site για να παραγγείλουμε; Υπάρχει κάποια κατάστημα στην Ελλάδα που να φέρνει τέτοιες μπαταρίες; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Υπάρχουν δυο. Θα τα βρεις στο google γράφοντας "μπαταρίες". ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) Έχω κάνει αναζήτηση στο google αλλά δεν βρίσκω κάποιο ελληνικό site που να τις έχει. :( Καμιά ιδέα; Edited November 13, 2010 by Nagata Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Σου βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Τελικά δεν χρειάστηκε να αλλάξω, αλλά αυτές που είδα στο link δεν είναι mugen με την χωρητικότητα που έψαχνα τότε. ;) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juniorjack Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Εχω ενα Νοκια 6210 Navi κ η μπαταρια του πλεον δεν κραταει ουτε μια μερα..! Η αυθεντικη που ρωτησα εχει πανω απο 30€, κ δεν ειμαι διατεθιμενος ν τα δωσω.. Ειδα στο ebay υπαρχουν ιμιτασιον μπαταριες απο 5€, κ σκεφτομαι να τσιμπησω μια τετοια.. (950mAH που ειναι κ η μαμα η κ μεγαλυτερη) πχ αυτη http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150504519366&ssPageName=ADME:X:eRTM:GB:1123 Τι γνωμη εχετε..?? Νταξει οκ, δεν περιμενω σε καμια περιπτωση ν κραταει πολυ, με 2 μερες 8α ειμαι ευχαριστημενος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) ολα παιζονται απο το τι θα σου κατσει,οι μπαταριες στο ebay ειναι λαχειο,εχουν παρει φιλοι μου αρκετες,σε αλλους κρατανε 4ωρες,σε αλλους 4μερες.Οσο για τις χωρητικοτητες mAH που δινουν ebay μη δινεις σημασια τα περισοτερα αν οχι ολα ειναι fake,anyway μπορει να σου βγει ιδια η καλυτερη απο τη γνησια,μπορει να μη φορτιζει καν.. Edited May 24, 2011 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 δυσκολα θα εμπιστευομουν μπαταρια απο το ebay,χωρις να ξερω κιολας...αν ειχε παρει καποιος αλλος γνωστος μου και ηταν οκ,θα επαιρνα την ιδια,αλλα μονο τοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Έχω αγοράσει 2 μπαταρίες από ebay. Η πρώτη που είχα πάρει βγήκε άχρηστη. Σε 4-5 ώρες άδειαζε χωρίς να χρησιμοποιώ το κινητό. Η δεύτερη που πήρα (Jin Dian 1550 mah) βγήκε σχετικά καλή. Μου κρατάει 2,5 με 3 μέρες με μέτρια χρήση εκεί που η γνήσια είχε φτάσει να κρατάει το πολύ 2 μέρες (έπειτα από 2 χρόνια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 παιδιά καλησπέρα, Μπορώ να αλλάξω μια μπαταρία ΝΟΚΙΑ BL - 5C με μια NOKIA BL -4C ή θα έχω πρόβλημα; Ρωτάω γιατί το μέγεθοε είναι ίδιο και δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι η διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 ισως στην χωρητικοτητα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Καμιά μπαταρία για HTC Desire HD πάνω απο 1600 mAh που μπορούμε να βρούμε ? Κανένα μαγαζί που να στέλνει Ελλάδα με αντικαταβολή κυρίως ξέρει κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 ψαξε στο ebay Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Καμιά μπαταρία για HTC Desire HD πάνω απο 1600 mAh που μπορούμε να βρούμε ? Κανένα μαγαζί που να στέλνει Ελλάδα με αντικαταβολή κυρίως ξέρει κανείς ? Για ψάξε και εδώ πέρα http://www.mobilefun.co.uk/mugen-htc-desire-hd-battery-extended-battery-1800mah-p26775.htm Αξιόλογες μπαταρίες χωρίς προβλήματα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Για ψάξε και εδώ πέρα http://www.mobilefun.co.uk/mugen-htc-desire-hd-battery-extended-battery-1800mah-p26775.htm Αξιόλογες μπαταρίες χωρίς προβλήματα. Πολύ ακριβές δεν είναι ή μου φαίνεται ! Στο ebay βρήκα μια με 1800 mAh αλλα δεν ειναι διαθέσιμη για την Ελλάδα !:mad::mad: Θα ψάξω καλύτερα μήπως και βρώ κάτι πιό φτηνό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Ενδεχομένως να μην αποτελούν και την πιο οικονομική πρόταση, ωστόσο σύμφωνα με απόψεις χρηστών που έχουν χρησιμοποιήσει μπαταρίες Mugen, υποστηρίζουν ότι είναι αποδοτικές και αξιόπιστες με ικανοποιητική διάρκεια ζωής. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ενδεχομένως να μην αποτελούν και την πιο οικονομική πρόταση, ωστόσο σύμφωνα με απόψεις χρηστών που έχουν χρησιμοποιήσει μπαταρίες Mugen, υποστηρίζουν ότι είναι αποδοτικές και αξιόπιστες με ικανοποιητική διάρκεια ζωής. Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά είναι λιγο ακριβούτσικες !! Στο ebay παίζει να βρεις mugen ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Δεν έχω ψάξει στο ebay, αλλά λογικά θα τις έχει. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Αυτή η μπαταρία πώς σας φαίνεται την έχει πάρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BananaTzo Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Καλησπερα σκεφτομουν να αγοραζα μια extended battery για το Ε52, μηπως εχει κανεις δοκιμασει αυτη ή αυτη. Πως σας φαινονται, σας γεμιζουν το ματι? Ευχαριστω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Παρήγγειλα κι εγώ μία mugen 1600mah από το site της εταιρείας, για το desire μου. Ακριβή 33,5€ ευρώ. Την προτίμησα από τη γνήσια λόγω της μεγαλύτερης χωρητικότητας. Είδα και καλές κριτικές για τη συγκεκριμένη. Φοβάμαι να αγοράσω φθηνή μπαταρία, όχι μην μου βγει σκάρτη και δεν κρατάει, αλλά για να μην γίνει κανένα μπαμ καμία μέρα και έχω άλλα. Δεν ξέρω αλλά πολλά έχουμε διαβάσει κατά καιρούς. Δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα νομίζετε; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Έχω ένα Nokia N82 και σήμερα μου έπεσε κάτω και άνοιξε το καπάκι. Προσπαθούσα αρκετή ώρα να το κουμπώσω νομίζοντας ότι έχει σπάσει. Μετά πρόσεξα ότι έχει φουσκώσει η μπαταρία. Υπάρχει περίπτωση να έγινε από το πέσιμο ή είχε γίνει από πριν και είμαι τυχερός που έπεσε και το είδα; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 αδύνατο να φούσκωσε η μπαταρία απο το πέσιμο. άλλαξέ την όσο πιο σύντομα γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts