Jump to content

[Symbian^3] Symbian - Hacks & Patches

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι :)

Ρε παιδιά μου φαίνεται μεχρι και ο οπερα καλύτερος μετά το mod:)

Γενικα το κινητό ανταποκρίνεται σε ολα πολυ πιο γρήγορα ..οχι οτι είχε προβλημα πριν αλλα τώρα πραγματικά πετάει !!

φιλε το εβαλα και οντως ειναι δυνατοτερος. ενω πριν ειχα καθαρο ηχο μονο στο υπογειο γκαραζ και μολις εβγαινα εξω ειχα παρασιτα τωρα κουγοταν με λιγα παρασιτα και εξω- στην ιδια συχνοτητα. δοκιμασε το - ουτως η αλλως βγαινει ευκολα

@freddaras: επειδη δεν βγαζω ακρη απο τα προηγουμενα ποστς :p , μιλαμε για το Mod 6 ? Ο οπερα ο κανονικος σου ειχε προβληματα? εμενα εκει που ετρεχε κανονικα ξαφνικα μου τον τερματιζει και με πεταει εξω. (οσες φορες και να τον απεγκατεστησα-επανεγκατεστησα το κανε αυτο ακομα και μετα απο 2 φλασαρισματα! ) .

Να σας ρωτησω και κατι ασχετο, αν βαλω το mod6 πχ, οταν βγει η Pr.2.0 θα κολλησει πανω του διχως προβληματα η θα ταν καλο να πεσει ενα φλασαρισμα?

@kaivlorapanos: ευχαριστω :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 573
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να σας ρωτησω και κατι ασχετο, αν βαλω το mod6 πχ, οταν βγει η Pr.2.0 θα κολλησει πανω του διχως προβληματα η θα ταν καλο να πεσει ενα φλασαρισμα?

πρεπει να περιμενουμε να δουμε/ λογικα δεν θα εχει προβλημα αλλα και να εχει η εγκατασταση θελει 2 δευτερολεπτα

Αντιμετώπισες/αντιμετωπίζεις καμία δυσλειτουργία φίλε μου;

Σκέφτομαι να το εγκαταστήσω και εγώ.

Λοιπον οι 6 home screens δουλευουν μια χαρα καμια δυσλειτουργια το κινητο συμπεριφερεται μια χαρα οπως και πριν!!!Τωρα απο οδηγιες εγκαταστασης εκει απο οπου θα το κατεβασεις θα σου εχει και το πως να το κανεις δεν ειναι δυσκολο ενα copy-paste 2 φακελων ειναι σε ενα αλλο φακελο και ολα καλα!!!;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

καλησπερα. το mod για τις 6 home screens και για unhacked κινητα εδώ :)

kαλημερα.προσπαθησα να βαλω τις 6 home screens και για unhacked κινητα,αλλα με τις οδηγιες μπερδευτηκα.( 01. Κατεβάστε το συνημμένο αρχείο 200159c0.zip, εξαγάγετε το φάκελο στον υπολογιστή σας (κρατήσει όλους τους υποφακέλους πληροφορίες ανέπαφο).

02. Backup περιεχόμενο τηλέφωνό σας για χρήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης κάτι πάει στραβά.

03. Συνδέστε το N8 Nokia στον υπολογιστή μέσω USB Mass Storage Mode (πολύ σημαντικό).

04. Από τον υπολογιστή, πηγαίνετε στο E: \ Private \ 200159c0 φάκελο στο τηλέφωνό σας (δημιουργία αν δεν υπάρχει).

05. Αντιγράψτε όλα τα αρχεία ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ (και οι δύο "εισαγωγή" & "εγκατάσταση" υποφακέλους) από το PC σας σε Ε τηλέφωνο: \ Private \ 200159c0 φάκελο (αντικατάσταση / αντικαταστήσει όλα τα υπάρχοντα αρχεία).

06. Κατάλληλα αποσυνδέετε το τηλέφωνό σας.

07. Περιμένετε για 1 λεπτό.

08. Αλλάξτε το προφίλ σας τηλέφωνο προς λειτουργία χωρίς σύνδεση.

09. Τώρα στο τηλέφωνό σας, μεταβείτε στο Μενού> Ρυθμίσεις> Τηλέφωνο> mgmt τηλεφώνου. > Εργοστασιακών ρυθμίσεων> Επαναφορά

Μετά την επανεκκίνηση το τηλέφωνο θα αυτοκινήτων, θα χάσετε τις ρυθμίσεις σας (θέση των widgets, εικόνες ρύθμιση).

Όλες οι εφαρμογές και τα αρχεία θα εξακολουθεί να διατηρεί ανέπαφη (φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, μηνύματα, επαφές).

Για τους χρήστες που χρησιμοποιούνται S ^ μου 3 Πολλαπλές Mods V6.00, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά τα mods, στη συνέχεια επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας μετά από την εργοστασιακή ρύθμιση αποκατάσταση!

Ειδική πίστωση για Random_User για CFW του ...) Ειναι στα αγγλικα κ τα εκανα μεταφραση.το πρωτο προβλημα ειναι οτι δεν βρικα αυτο που λεει στην παραγραφο 4 .και ουτε μπορω να τον δημιουργησω!! με την ονομασια private.μπορειτε να μου δωσετε ποιο αναλυτικες οδηγειες;ευχαριστω

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Δεν μπορω να εγκαταστησω το μοντ στο Ν8.

Την εχω κανει sign.

Μου βγαζει μηνυμα "αδυνατη η εγκατασταση μη αξιοτιστης εφαρμογης" ή κατι παρομοιο..

Μαλλον κατι με το QT πρεπει να εχω θεμα διοτι ουτε OviStore εχω εδω και 3 μηνες...

kαλημερα.προσπαθησα να βαλω τις 6 home screens και για unhacked κινητα,αλλα με τις οδηγιες μπερδευτηκα.( 01. Κατεβάστε το συνημμένο αρχείο 200159c0.zip, εξαγάγετε το φάκελο στον υπολογιστή σας (κρατήσει όλους τους υποφακέλους πληροφορίες ανέπαφο).

02. Backup περιεχόμενο τηλέφωνό σας για χρήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης κάτι πάει στραβά.

03. Συνδέστε το N8 Nokia στον υπολογιστή μέσω USB Mass Storage Mode (πολύ σημαντικό).

04. Από τον υπολογιστή, πηγαίνετε στο E: \ Private \ 200159c0 φάκελο στο τηλέφωνό σας (δημιουργία αν δεν υπάρχει).

05. Αντιγράψτε όλα τα αρχεία ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ (και οι δύο "εισαγωγή" & "εγκατάσταση" υποφακέλους) από το PC σας σε Ε τηλέφωνο: \ Private \ 200159c0 φάκελο (αντικατάσταση / αντικαταστήσει όλα τα υπάρχοντα αρχεία).

06. Κατάλληλα αποσυνδέετε το τηλέφωνό σας.

07. Περιμένετε για 1 λεπτό.

08. Αλλάξτε το προφίλ σας τηλέφωνο προς λειτουργία χωρίς σύνδεση.

09. Τώρα στο τηλέφωνό σας, μεταβείτε στο Μενού> Ρυθμίσεις> Τηλέφωνο> mgmt τηλεφώνου. > Εργοστασιακών ρυθμίσεων> Επαναφορά

Μετά την επανεκκίνηση το τηλέφωνο θα αυτοκινήτων, θα χάσετε τις ρυθμίσεις σας (θέση των widgets, εικόνες ρύθμιση).

Όλες οι εφαρμογές και τα αρχεία θα εξακολουθεί να διατηρεί ανέπαφη (φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, μηνύματα, επαφές).

Για τους χρήστες που χρησιμοποιούνται S ^ μου 3 Πολλαπλές Mods V6.00, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά τα mods, στη συνέχεια επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας μετά από την εργοστασιακή ρύθμιση αποκατάσταση!

Ειδική πίστωση για Random_User για CFW του ...) Ειναι στα αγγλικα κ τα εκανα μεταφραση.το πρωτο προβλημα ειναι οτι δεν βρικα αυτο που λεει στην παραγραφο 4 .και ουτε μπορω να τον δημιουργησω!! με την ονομασια private.μπορειτε να μου δωσετε ποιο αναλυτικες οδηγειες;ευχαριστω

Ενταξει ειμαι παιδια.Απλως δεν ειχα συνδεσει το usb σε μαζικη αποθηκευση.

ποια ειναι τα βασικοτερα mods που θα πρεπει να εχουμε στην super κινηταρα μας φιλοι μου;ονομαστικα εαν μπορειτε να μου πειτε, κ σε τι χρησιμεουν.Ετσι για να σπαω κ την πλακα μου με τους μηλοφωνους!!!

@freddaras: επειδη δεν βγαζω ακρη απο τα προηγουμενα ποστς :p , μιλαμε για το Mod 6 ? Ο οπερα ο κανονικος σου ειχε προβληματα? εμενα εκει που ετρεχε κανονικα ξαφνικα μου τον τερματιζει και με πεταει εξω. (οσες φορες και να τον απεγκατεστησα-επανεγκατεστησα το κανε αυτο ακομα και μετα απο 2 φλασαρισματα! ) .

@kaivlorapanos: ευχαριστω :)

δεν ειχα ποτε κανενα μα κανενα προβλημα απο τον opera του ΟΦΙΣΙΑΛ sait..ομως....

απο τον οπερα του ovi store(τα εχω γραψει και στο αναλογο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272836&page=61 post913):) γινοταν το ελα να δεις στο κινητο....

τεσπα απλα με το mod το κινητο εγινε πιο γρηγορο ετσι μου φαινεται εμενα...και η αλλαγη της οθονης απο landscape σε portrait και η αισθηση της αφης κτλ κτλ κτλ...

καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη έκδοση για το n8 μου και αν κάποιος ξέρει πως να κάνω Sign το .sis αρχείο

καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη έκδοση για το n8 μου και αν κάποιος ξέρει πως να κάνω Sign το .sis αρχείο

για το πρωτο που ρωτας δεν καταλαβα τι εννοεις...για το δευτερο(sign) διαβασε εδω...:)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176

ποια ειναι τα βασικοτερα mods που θα πρεπει να εχουμε στην super κινηταρα μας φιλοι μου;ονομαστικα εαν μπορειτε να μου πειτε, κ σε τι χρησιμεουν.Ετσι για να σπαω κ την πλακα μου με τους μηλοφωνους!!!

θα ήθελα να το μάθω και εγώ αυτό αν γίνεται

για το πρωτο που ρωτας δεν καταλαβα τι εννοεις...για το δευτερο(sign) διαβασε εδω...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Edited by Nikolas89

λοιπον ειπα κι εγω να πειραματιστω κι εβαλα το mods 6.00 ολοκληρο εκτος απο αυτα που αφορουν αλλα τηλεφωνα. βλεπω αρχικα μια βελτιωση της ταχυτητας. και θελω να τσεκαρω τις φωτο και το βιντεο. θα ηθελα καποια συμβουλη αν καποιος εχει να μου δωσει

λοιπον ειπα κι εγω να πειραματιστω κι εβαλα το mods 6.00 ολοκληρο εκτος απο αυτα που αφορουν αλλα τηλεφωνα. βλεπω αρχικα μια βελτιωση της ταχυτητας. και θελω να τσεκαρω τις φωτο και το βιντεο. θα ηθελα καποια συμβουλη αν καποιος εχει να μου δωσει

Δεν ξέρω για σένα εμένα και πρίν κολούσε και τώρα κολλάει με το mod v6

Δεν ξέρω για σένα εμένα και πρίν κολούσε και τώρα κολλάει με το mod v6

οταν λες κολλαει που? εμενα γενικα δεν κολλαει εκτος αν του βαλω μεσα διαφορες εφαρμογες που δοκιμαζω.

οταν λες κολλαει που? εμενα γενικα δεν κολλαει εκτος αν του βαλω μεσα διαφορες εφαρμογες που δοκιμαζω.

κολλάει μπορεί να κανει 3-4 sec από τη στιγμή που πατάς το μενού μεχρι να το ανοίξει. οταν μπαίνω στην φωτογραφική οταν μ δίχνει μια εικόνα κανει loading... κτλ

mods τελος - απο τη στιγμη που το εβαλα ζηταει επανεκκινηση οταν ανοιγω την καμερα. το εβγαλα και ηρεμησα

mods τελος - απο τη στιγμη που το εβαλα ζηταει επανεκκινηση οταν ανοιγω την καμερα. το εβγαλα και ηρεμησα

απλά μην τα βάζεις όλα του mod. Απο πρόβλημα δεν μου έχει βγάλει κάτι. Τώρα απο θέμα κολλήματος.... δεν ξέρω.

εγω παλι δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα...

δεν τα εβαλα ολα...αλλα εβαλα αρκετα......:)

ουτε ενα restart....

Είναι όπως τα λέει ο Nikolas89. Μην επιλέγετε όλα τα στοιχεία του mod. Ειδικά στο 6.0 υπάρχουν στοιχεία που είναι μόνο για C7/E7. Αν προσέξει κανείς κατά την εγκατάσταση, στο τι θα επιλέξει να εγκαταστήσει, πραγματικά δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Είναι όπως τα λέει ο Nikolas89. Μην επιλέγετε όλα τα στοιχεία του mod. Ειδικά στο 6.0 υπάρχουν στοιχεία που είναι μόνο για C7/E7. Αν προσέξει κανείς κατά την εγκατάσταση, στο τι θα επιλέξει να εγκαταστήσει, πραγματικά δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

φιλε εβαλα μονο αυτα που αφορουν το ν8 και οταν ανοιγει μου βγαζει οτι ειναι ανοιχτα το ρολοι κλπ και οταν ανοιγω την καμερα μου ζηταει να κανω restart:(

φιλε εβαλα μονο αυτα που αφορουν το ν8 και οταν ανοιγει μου βγαζει οτι ειναι ανοιχτα το ρολοι κλπ και οταν ανοιγω την καμερα μου ζηταει να κανω restart:(

τα ρολογια κτλ και μενα μου τα βγαζει αλλα τα κλεινω με τον task manager...;)

στο αλλο που λες εγω δεν εχω κανενα προβλημα...

τραβαω τις photos μου κανονικα και με τον νομο....

τι να πω περιεργα πραγματα...

κανε μια προσπαθεια να το βγαλεις και να το ξαναβαλεις να δουμε τι θα γινει....

οσο για την ταχυτητα που λες..συμφωνω...το κινητο ειναι σαφως πιο γρηγορο με το mod...

οσο για την ταχυτητα που λες..συμφωνω...το κινητο ειναι σαφως πιο γρηγορο με το mod...

τώρα που το έκανα με Hard format φαίνεται καλύτερα. εμένα ούτε ανοιχτές εφαρμογές δεν έχει (ρολόγια κτλ) ούτε τίποτα.

ενταξει βαριεμαι ολη την ωρ να κλεινω το ενα και το αλλο. ισως ξαναδοκιμασω να βαλω μονο καμερα και fm transmitter. αν ξανακανει τα ιδια θα φαει σουτ το mod και θα ψαχτω για εφαρμογες η θα περιμενω ενα νεοτερο που να ρολλαρει καλυτερα

ενταξει βαριεμαι ολη την ωρ να κλεινω το ενα και το αλλο. ισως ξαναδοκιμασω να βαλω μονο καμερα και fm transmitter. αν ξανακανει τα ιδια θα φαει σουτ το mod και θα ψαχτω για εφαρμογες η θα περιμενω ενα νεοτερο που να ρολλαρει καλυτερα

ίσως να είναι κ κάποιο Mod που δεν έβαλα αυτό με τις ανοιχτές εφαρμογές ίσως να δοκιμάσεις 5-6. Αυτά που εσένα πείραζαν με το μέχρι τώρα εργοστασιακό χειρισμό.