nektaria Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 (edited) Εγώ το χω χακαρει με το αρχειακι hallox το οποίο απευθύνεται και για το Anna Τουλάχιστον έτσι γράφει. Γιατί να χαθεί μετά την αναβάθμιση,η αν γίνει αυτό τότε λογικά δε θα μπορώ να το ξαναπερασω; καλημερα. φυσικα και χακαρετε και η ΑΝΝΑ με το hellox, αλλα για να το κανεις χρειαζετε πιστοποιητικο. εσυ μαλλος ειχες προλαβει και πηρες απο παλια. ειπα οτι χακαρετε ΜΟΝΟ με cfw γιατι τωρα δεν μπορεις να βγαλεις πιστοποιητικο :) Edited August 23, 2011 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Α μάλιστα τώρα κατάλαβα ευχαριστώ! Όντως εχω πιστοποιητικό από παλιά αλλά μάλλον θα περιμένω να κάνω την αναβάθμιση ΟΤΑ για να μην πειραχθεί τίποτα,όπως αναφέρεσ και παραπάνω. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) Βλεπω σε καποια μαγαζακια οτι μερικες εφαρμογες τις δινουν με Smart Installer η και χωρις. Τι ακριβως ειναι αυτο ? Οτι τα χακαρισμενα κινητα βαζουν χωρις Smart Installer μηπως? Τα Qt ειναι κατι σαν το python που χρεισιμοποιουσαν τα s60v3 ? Και ειναι απαραιτητα αυτα να τα εγκαταστησεις ? Edited August 30, 2011 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Βλεπω σε καποια μαγαζακια οτι μερικες εφαρμογες τις δινουν με Smart Installer η και χωρις. Τι ακριβως ειναι αυτο ? Οτι τα χακαρισμενα κινητα βαζουν χωρις Smart Installer μηπως? Τα Qt ειναι κατι σαν το python που χρεισιμοποιουσαν τα s60v3 ? Και ειναι απαραιτητα αυτα να τα εγκαταστησεις ? καλησπερα. οπως τα ειπες. Τα Qt ειναι κατι σαν το python που ξερουμε απο τα s60v3. οταν μια εφαρμογη ειναι με Smart Installer για να εγκατασταθει πρεπει να εχεις ιντερνετ, αντιθετα με αυτες χωρις Smart Installer. δεν εχει καποια σχεση εαν ειναι χακαρισμενα ή οχι τα κινητα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 καλησπερα. οπως τα ειπες. Τα Qt ειναι κατι σαν το python που ξερουμε απο τα s60v3. οταν μια εφαρμογη ειναι με Smart Installer για να εγκατασταθει πρεπει να εχεις ιντερνετ, αντιθετα με αυτες χωρις Smart Installer. δεν εχει καποια σχεση εαν ειναι χακαρισμενα ή οχι τα κινητα :) δηλαδη για να μορφωθω και εγω. αν εχω μια εφαρμογη σε 2 μορφες, μια με σμαρτ ινστολερ και μια χωρις, οποια και αν διαλεξω ουσιαστικα κανει το ιδιο (αν προφανως εχω και ιντερνετ, που εχω). με συμφερει να διαλεξω καποια συγκεκριμενη? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Η έκδοση με smart installer απλά κατεβάζει και ότι βιβλιοθήκες λείπουν από το κινητό (τις QT). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Η έκδοση με smart installer απλά κατεβάζει και ότι βιβλιοθήκες λείπουν από το κινητό (τις QT).ναι αλλα αν τις εχουμε τις βιβλιοθηκες ηδη, (εγω πχ εχω βαλει qt ) δε χρειαζομαστε την εκδοση με σμαρτ ινστολερ σωστα? αλλα ακομα καιαν βαλουμε αυτη την εκδοση και εχουμε τις βιβλιοθηκες, δε παιζει να μας κανει καμια βλακεια ε? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 οπου υπαρχει καλυτερα με smart installer... οκ μου αρκει αυτη η απαντηση, να εισαι καλα.απο εδω και περα μονο με σμαρτ ινστολερ λοιπον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) Ψαχνοντας για πιστοποιητικα και key σε παλια μου αρχεια, βρηκα ενα πιστοποιητικο εγκυρο εως το 2021. key μπορω να βρω αν ψαξω η ματαια προσπαθω λετε ? :confused: Edited September 6, 2011 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Ψαχνοντας για πιστοποιητικα και key σε παλια μου αρχεια, βρηκα ενα πιστοποιητικο εγκυρο εως το 2021. key μπορω να βρω αν ψαξω η ματαια προσπαθω λετε ? :confused: Μπορείς αλλά δεν θυμάμαι εάν έχω κρατήσει τα αρχεία Keys Collection.rar Δες την διαδικασία που είχαμε ετοιμάσει με τίτλο : Πως μπορούμε να κατεβάσουμε πιστοποιητικό από το opda ξοδεύοντας μόνο ένα OPB και κάνε μια ερώτηση στο Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed μπορεί κάποιος να έχει το αρχείο η να ταιριάζει το δικό του key με το δικό σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Μπορείς αλλά δεν θυμάμαι εάν έχω κρατήσει τα αρχεία Keys Collection.rar Δες την διαδικασία που είχαμε ετοιμάσει με τίτλο : Πως μπορούμε να κατεβάσουμε πιστοποιητικό από το opda ξοδεύοντας μόνο ένα OPB και κάνε μια ερώτηση στο Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed μπορεί κάποιος να έχει το αρχείο η να ταιριάζει το δικό του key με το δικό σου. Μακαρι φιλε μου μακαρι ! Ευχαριστω για την απαντηση :) Εχω και ενα αλλο προβλημα. Κατεβασα το Just Hack It, παω να εγκαταστησω το CertUpdater.sisx και μου βγαζει εγκατασταση αδυνατη.. Τι μπορει να φταιει ? Το CertHack_Installer οταν παω να το κανω λεει ''Εγκαταστηστε πρωτα το βασικο πακετο'' Edited September 7, 2011 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 το mod^7 γιατί δεν μου δουλεύει με την άννα :( Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 το mod^7 γιατί δεν μου δουλεύει με την άννα :( δεν δουλευουν ολα τα mods, ορισμενα παντως δουλευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtakias_660 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Για να βαλω καποιο απο τα μοντ πρεπει να το κανω sign?με εχει νευριασει αυτο το θεμα με τις unsigned εφαρμογες δε βρισκω λυση ολα τα site με εχουν στην αναμονη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 τελικά έχουν βγεί καινούργια mod gia anna & belle :cool: Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtakias_660 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 μα δεν προκειται να ξαναβγουν ,,τζαμπα περιμενεις...μονο με Custom Firmwares πλεον...καλα σιγα μην βγαλω ακρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2310 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 εβαλα την anna modoff lagoskon. Μετα απο hard reset και format e: εχασα το rompatcher και τα patches. Μπορω να τα ξαναπεράσω; που θα τα βρω; Παράθεση PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 εβαλα την anna modoff lagoskon. Μετα απο hard reset και format e: εχασα το rompatcher και τα patches. Μπορω να τα ξαναπεράσω; που θα τα βρω; Στα γνωστα μ............ η στο google!! Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Παλαιότερα υπήρχε κάποιο mod με το οποίο μπορούσαμε να επιλέξουμε σε ποιό drive θα αποθηκεύεται η αλληλογραφία. Πως λεγόταν και που το βρίσκουμε ? Λειτουργεί με την Anna ? To τηλέφ. είναι χακαρισμένο με Hello Ox. οποιος μπορεί ας βοηθήσει.:blink: Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 (edited) Symbian Hacked again! DrWeb AV security hole. by coderus Edited October 23, 2011 by impreza_sti Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 αυτα ειναι :D :D :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Καλησπερα..Μια βοηθεια.Εχω ενα 5800 XM και θελω να το hackαρω για να μπορω να εγκαθιστω unsigned εφαρμογες..Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι δεν μπορω να βρω καποιον οδηγο και τα απαραιτητα αρχεια??Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (edited) Καλησπερα..Μια βοηθεια.Εχω ενα 5800 XM και θελω να το hackαρω για να μπορω να εγκαθιστω unsigned εφαρμογες..Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι δεν μπορω να βρω καποιον οδηγο και τα απαραιτητα αρχεια??Ευχαριστω! καλησπερα. ********* θα βρεις οδηγιες και αρχεια που χρειαζονται :) Edited October 23, 2011 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Τα διαφορα mod βρε παιδια που τα κανουμε εγκατασταση;ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Καλησπερα.Εαν θελουμε να βαλουμε μια ποιο ανανεωμενη belle απο την υπαρχουσα στην συσκευη,πρεπει να ξανακανουμε hard reset κτλ; Η θα την περασουμε μεσω φοινικα διαφορετικα;:confused: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts