frastgr Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 εαν κάνουμε το hack μπορούμε κάποια στιγμή να επαναφέρουμε τη συσκευή στην αρχική της κατάσταση όπως γινόταν παλαιότερα με το rompatcher;(χωρίς να μπλέξουμε φυσικά με φορματ κλπ) Ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 εαν κάνουμε το hack μπορούμε κάποια στιγμή να επαναφέρουμε τη συσκευή στην αρχική της κατάσταση όπως γινόταν παλαιότερα με το rompatcher;(χωρίς να μπλέξουμε φυσικά με φορματ κλπ) Ευχαριστώ καλημερα. στο αναλογο θεμα στο dailymobile λενε οτι μπορεις να επαναφερεις την συσκευη σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) καλημερα. παλι απο τον coderus , hackαρετε το Ν8 χωρις να χρειαζετε να το φλασαρετε :) τερμα τα φλασαρισματα με phoenix :) Ειναι τοσο απλο οσο λεει στις οδηγιες?? Δεν εχω ξανακανει hack αλλα σκεφτομαι να το δοκιμασω...Εχει δοκμασει κανεις την συγκεκριμενη μεθοδο?? Τι ουσιαστικο κερδιζουμε εκτος απο το να μπορουμε να εγκαθηστουμε τα mods του corderus; Πχ θα μπαινουνε αμεσως οι unsigned εφαρμογες (μικρο το κερδος). Ευχαριστω. Edited October 23, 2011 by impreza_sti Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 αντε να βρει και κανα κολπο ετσι οταν περναμε τα update μεσω υπολογιστη να μη χανει τα ελληνικα(για αυτα που δεν εχουν ελληνικο product) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Ειναι τοσο απλο οσο λεει στις οδηγιες?? Δεν εχω ξανακανει hack αλλα σκεφτομαι να το δοκιμασω...Εχει δοκμασει κανεις την συγκεκριμενη μεθοδο?? Τι ουσιαστικο κερδιζουμε εκτος απο το να μπορουμε να εγκαθηστουμε τα mods του corderus; Πχ θα μπαινουνε αμεσως οι unsigned εφαρμογες (μικρο το κερδος). Ευχαριστω. καλησπερα. με αυτο το hack μπορεις να κανεις εγκατασταση τον hacked file manager. οποτε μετα μπορεις να "ριξεις" το moded installserver.exe στο sys/bin. αρα ναι οι unsigned εφαρμογες θα μπαινουνε αμεσως :) επισης πιστευω πως δεν εχεις να χασεις τιποτα. στην ουσια 3 εφαρμογες κανεις εγκατασταση και τελος. δεν το εχω δοκιμασει γιατι εχω δικο μου χακαρισμενο uda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Το εκανα στο Χ6 μου και δουλεψε με τη μια το hack. Εβαλα και το τελευταιο rompatcher και απο κει και περα οτι θελει ο καθενας περναει. Κανενα προβλημα ως τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 το mod 7 πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 καλησπερα.εκτος απο τα mods,που ειναι για το c7 k c6 ξετικαρουμε κατι αλλο,ωστε να μην εχουμε καποιο προβλημα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 καλησπερα.εκτος απο τα mods,που ειναι για το c7 k c6 ξετικαρουμε κατι αλλο,ωστε να μην εχουμε καποιο προβλημα; Ναι! Σε κάποια επιμέρους mods πρέπει να επιλέξεις ένα από κάποια. Για παράδειγμα αυτά που αφορούν την ανάλυση της κάμερας. Το καλύτερο είναι να κάτσεις να διαβάσεις ένα ένα τα mods και να επιλέξεις αυτά που καταλαβαίνεις τι είναι και νομίζεις ότι θα σου χρειαστούν. Μην τα βάλεις όλα, γιατί τότε αυξάνεται η πιθανότητα να υπάρξει κάποιο conflict με κάποια υπάρχουσα εφαρμογή! Αυτά τα ολίγα. Εγώ μόλις το έβαλα (καμιά δεκαριά επέλεξα) και περιμένω να δω τι θα βγει! Έχω ήδη δει διαφορά στην ταχύτητα (με τα mods 01 και 03) αλλά θέλω να δω τι θα γίνει με την μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Ναι! Σε κάποια επιμέρους mods πρέπει να επιλέξεις ένα από κάποια. Για παράδειγμα αυτά που αφορούν την ανάλυση της κάμερας. Το καλύτερο είναι να κάτσεις να διαβάσεις ένα ένα τα mods και να επιλέξεις αυτά που καταλαβαίνεις τι είναι και νομίζεις ότι θα σου χρειαστούν. Μην τα βάλεις όλα, γιατί τότε αυξάνεται η πιθανότητα να υπάρξει κάποιο conflict με κάποια υπάρχουσα εφαρμογή! Αυτά τα ολίγα. Εγώ μόλις το έβαλα (καμιά δεκαριά επέλεξα) και περιμένω να δω τι θα βγει! Έχω ήδη δει διαφορά στην ταχύτητα (με τα mods 01 και 03) αλλά θέλω να δω τι θα γίνει με την μπαταρία! αν και εχω το 6 ακομα επανω εχεις μεγαλυτερη καταναλωση στη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Ρε παιδια, σε οτι αφορα το mod 7, καλες οι ρυθμισεις για φωτο και βιντεο (Επιλογη μου :10. N8 Pic/Vid (097/25FPS) , αλλα ενω οι φωτογραφιες πιανουν 4mb κατι που τρωγεται, τα mb που πιανει το βιντεο, ειναι απιστευτα ... καθε δευτερολεπτο και mb!!! Υπαρχει καποιο mod, που να φτιαχνει μεν την απόδοση στις φωτο, να μην πειραζει ομως τα βιντεο...? Ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 FaceLock lets you unlock your Symbian with Face Recognition Technology http://dailymobile.se/2011/05/02/facelock-lets-you-unlock-your-symbian-with-face-recognition-technology/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 καποιες ερωτησεις που αφορουν τα mods απο εναν αρχαριο. διαβασα τα γραφομενα και θελω να ρωτησω τα εξης: η εγκατασταση ενος mod επηρεαζει ενδεχομενη επισημη αναβαθμιση της νοκια; εγκαθιστουμε μονο μια παραμετρο απο καθε κατηγορια (πχ για φωτο ολες οσες αναφερονται σε αυτη ή μονο την προτεινομενη); απο τους πιο εμπειρους εδω ποια εκδοση mod προτεινετε σαν δοκιμασμενη και με τα λιγοτερα κολληματα; οδηγιες εγκαταστασης που μπορω να βρω; πληροφοριακα προτειθεμαι να εγκαταστησω την 7, εντυπωσεις απο καποιον που την εχει δοκιμασει; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 καποιες ερωτησεις που αφορουν τα mods απο εναν αρχαριο. διαβασα τα γραφομενα και θελω να ρωτησω τα εξης: η εγκατασταση ενος mod επηρεαζει ενδεχομενη επισημη αναβαθμιση της νοκια; εγκαθιστουμε μονο μια παραμετρο απο καθε κατηγορια (πχ για φωτο ολες οσες αναφερονται σε αυτη ή μονο την προτεινομενη); απο τους πιο εμπειρους εδω ποια εκδοση mod προτεινετε σαν δοκιμασμενη και με τα λιγοτερα κολληματα; οδηγιες εγκαταστασης που μπορω να βρω; πληροφοριακα προτειθεμαι να εγκαταστησω την 7, εντυπωσεις απο καποιον που την εχει δοκιμασει; ευχαριστω 1. δεν εχεις καποιο προβλημα. μπορεις αν θελεις να το βγαλεις να κανεις την αναβαθμιση και να το ξαναβαλεις 2. μονο μια παραμετρο - παραπανω δεν εχει νοημα 3. εχω την 6 και ειναι μια χαρα. αντιστοιχη ειναι και η 7 4. δεν χρειαζεται οδηγιες. την υπογραφεις με το πιστοποιητικο σου την περνας. κανεις restart και εισαι ετοιμος. αν θελεις να τη βγαλεις, την απεγκαθιστας απο τη διαχειριση εφαρμογων restart και εισαι ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 1. δεν εχεις καποιο προβλημα. μπορεις αν θελεις να το βγαλεις να κανεις την αναβαθμιση και να το ξαναβαλεις 2. μονο μια παραμετρο - παραπανω δεν εχει νοημα 3. εχω την 6 και ειναι μια χαρα. αντιστοιχη ειναι και η 7 4. δεν χρειαζεται οδηγιες. την υπογραφεις με το πιστοποιητικο σου την περνας. κανεις restart και εισαι ετοιμος. αν θελεις να τη βγαλεις, την απεγκαθιστας απο τη διαχειριση εφαρμογων restart και εισαι ετοιμος Να προσθέσω κι εγώ ότι έχω βάλει την 7 και κάνει αυτά που λέει λειτουργώντας απροβλημάτιστα! Πρόσεξε μόνο μη βάλεις περιττά mods παρά μόνο αυτά που θα σου είναι πραγματικά χρήσιμα γιατί έτσι αυξάνεις τις πιθανότητες κάποιου conflict με κάποια υφιστάμενη εφαρμογή του κινητού σου (πχ έχει αναφερθεί ότι το bubbles δημιουργεί προβλήματα σε συνδυασμό με κάποιο mod) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 (edited) Πήγαινε: Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Διαχείριση Εφαρμογών > Εγκατεστημένες Εφαρμογές. Στη λίστα που θα βγει, ψάξε για την καταχώριση "sklchan S^3 mods", με μέγεθος 46KB. Βρε παιδια για εξηγηστε μου κατι εαν μπορειτε!πριν υπογραψω την εφαρμογη ηταν 54ΚΒ.μετα την υπογραφη εγινε 62ΚΒ !! Και μετα την εγκατασταση αφου ξετικαρησα οσα δεν θελω, στις εγκατεστημενες εφαρμογες που κοιταξα ειναι 60ΚΒ !!!! Τι γινετε;Ναρκωτικα παιρνουν,και ανεβαινουν τα ΚΒ;Γιατι ο φιλος μας λεει οτι πρεπει να ειναι 46ΚΒ. Edited May 4, 2011 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Βρε παιδια για εξηγηστε μου κατι εαν μπορειτε!πριν υπογραψω την εφαρμογη ηταν 54ΚΒ.μετα την υπογραφη εγινε 62ΚΒ !! Και μετα την εγκατασταση αφου ξετικαρησα οσα δεν θελω, στις εγκατεστημενες εφαρμογες που κοιταξα ειναι 60ΚΒ !!!! Τι γινετε;Ναρκωτικα παιρνουν,και ανεβαινουν τα ΚΒ;Γιατι ο φιλος μας λεει οτι πρεπει να ειναι 46ΚΒ. Μην αγχωνεσαι φιλε ολες οι εφαρμογες οταν τις υποργαφεις ανεβαινουνε λιγο τα mb τους. Το ποσο χωρο θα πιασει στην εσωτερικη μνημη του κινητου εχει να κανει με το ποσα κουτακια εχεις τικαρει. Προφανως οσο περισσοτερα εχεις τοσο περισσοτερο χωρο πιανει. Σε μενα για παραδειγμα το ιδιο mod πιανει 37 kb. Εισαι μια χαρα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) Μην αγχωνεσαι φιλε ολες οι εφαρμογες οταν τις υποργαφεις ανεβαινουνε λιγο τα mb τους. Το ποσο χωρο θα πιασει στην εσωτερικη μνημη του κινητου εχει να κανει με το ποσα κουτακια εχεις τικαρει. Προφανως οσο περισσοτερα εχεις τοσο περισσοτερο χωρο πιανει. Σε μενα για παραδειγμα το ιδιο mod πιανει 37 kb. Εισαι μια χαρα. Ποια ειναι τα ποιο απαραιτητα κατα την γνωμη σας;(Tα σιγουρα που θα πρεπει να εχουμε στην συσκευη). Edited May 6, 2011 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Ποια ειναι τα ποιο απαραιτητα κατα την γνωμη σας;(Tα σιγουρα που θα πρεπει να εχουμε στην συσκευη). Κανενας βρε παιδια δεν ξερει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 δεν υπαρχει απαραιτητο , υπαρχει τι θελεις εσυ να βαλεις εγω εβαλα οτι εχει σχεση με το Ν8 και σχεδον σε ολα τα μεγιστα που δινει , δεν εβαλα μερικα αλλα τωρα πρεπει να το ξαναδω για να σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 δεν υπαρχει απαραιτητο , υπαρχει τι θελεις εσυ να βαλεις εγω εβαλα οτι εχει σχεση με το Ν8 και σχεδον σε ολα τα μεγιστα που δινει , δεν εβαλα μερικα αλλα τωρα πρεπει να το ξαναδω για να σου πω Αν μπορεις αριθμισε τα.σε ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 για να το κανω αυτο πρεπει να ξαναπερασω το Mod δες στην λιστα με το mod και βαλε οτι χρειαζεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Αν μπορεις αριθμισε τα.σε ευχαριστω μεσα στο zip υπαρχει ενα αρχειο txt που ουσιαστικα σου λεει τις οδηγιες. καποια θα δεις οτι ειναι μνονο για c7 e7 κλπ. οποτε δεν τα βαζεις. επισης θα δεις οτι σε καποια λεει recomended οποτε τα βαζεις. αν μιλαμε για το mods 7 βαζεις 1 2 3 4 5 9 20 22 24 25 26 27 30 31 37 38 42 43 44 45 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58. ελπιζω να σε βοηθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Μπορείτε να κάνετε μια ενημέρωση το πρώτο ποστ γιατί έχω χαθεί; Ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Βλεπω ολοι το εχετε βαλει στο Ν8, στο Ε7 το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts