zerv_5800 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Παιδιά καλημέρα.Αυτές της μέρες βρίσκομαι στο βέλγιο διακοπές στην λιέγη σε κάτι συγγενείς για λίγες μέρες.Στο n8 εχω την έκδοση 3.07 και εχω περάσει μέσα το βέλγιο, ολλανδία,γαλλία και γερμανία.Χωρίς υποβοηθούμενο gps μόνο το ενσωματωμένο σήμερα το πρωί πήγαμε με την γυναίκα μου οδικώς από λιέγη στο μάαστριχτ στην ολλανδία είναι 20 λεπτά δρόμος είναι πολύ κοντά και το gps έδωσε ρέστα τέλειο!!Όχι μόνο μας πήγε στην άλλη πόλη αλλά είχε όλες μα όλες της οδούς δρόμους στροφές διασταυρώσεις κλπ που πάθαμε πλάκα.Όπως επίσης και σήμερα το βράδυ πήγαμε σε ένα μέρος έξω στα περίχωρα της λιέγης 30 χιλιόμετρα μακριά και μας πήγε άψογα.Μάλιστα στις αναζήτηση διεύθυνσης έγραψα την οδό και την βρήκε άμεσα χωρίς να βάλω πόλη χώρα κλπ όπως έβαζα στο garmin!!!Και από ελληνική φωνητική καθοδήγηση πολύ αναλυτική σούπερ.Χίλια μπράβο στην nokia για τον τόσο καλό και δωρεάν πλοηγο που διαθέτει!!!Εγώ τον τεστάρα τόσο καιρό αθήνα μόνο αλλά τώρα που το είδα στην πράξη και εξωτερικό μόνο έτσι φαίνεται το πόσο αξίζει!!!Χωρίς αυτό θα είχαμε πρόβλημα τώρα όμως κανένα!!Τέλειο!!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Παιδιά καλημέρα.Αυτές της μέρες βρίσκομαι στο βέλγιο διακοπές στην λιέγη σε κάτι συγγενείς για λίγες μέρες.Στο n8 εχω την έκδοση 3.07 και εχω περάσει μέσα το βέλγιο, ολλανδία,γαλλία και γερμανία.Χωρίς υποβοηθούμενο gps μόνο το ενσωματωμένο σήμερα το πρωί πήγαμε με την γυναίκα μου οδικώς από λιέγη στο μάαστριχτ στην ολλανδία είναι 20 λεπτά δρόμος είναι πολύ κοντά και το gps έδωσε ρέστα τέλειο!!Όχι μόνο μας πήγε στην άλλη πόλη αλλά είχε όλες μα όλες της οδούς δρόμους στροφές διασταυρώσεις κλπ που πάθαμε πλάκα.Όπως επίσης και σήμερα το βράδυ πήγαμε σε ένα μέρος έξω στα περίχωρα της λιέγης 30 χιλιόμετρα μακριά και μας πήγε άψογα.Μάλιστα στις αναζήτηση διεύθυνσης έγραψα την οδό και την βρήκε άμεσα χωρίς να βάλω πόλη χώρα κλπ όπως έβαζα στο garmin!!!Και από ελληνική φωνητική καθοδήγηση πολύ αναλυτική σούπερ.Χίλια μπράβο στην nokia για τον τόσο καλό και δωρεάν πλοηγο που διαθέτει!!!Εγώ τον τεστάρα τόσο καιρό αθήνα μόνο αλλά τώρα που το είδα στην πράξη και εξωτερικό μόνο έτσι φαίνεται το πόσο αξίζει!!!Χωρίς αυτό θα είχαμε πρόβλημα τώρα όμως κανένα!!Τέλειο!!! NOKIA N8-OVI maps-meego N9-win nokia ολα αψογα...ειμαστε και πρεπει να μεινουμε νοκια fans! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Συγνωμη, αλλα μπορει να μου πει καποιος πως κανουμε αναζήτηση προορισμού? Γιατι βάζω εναν δρόμο(πχ Ανδριανού στο Κορωπί) Και δεν μουτο βγαζει.... Μπορει να βοηθήσει καποιος? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Συγνωμη, αλλα μπορει να μου πει καποιος πως κανουμε αναζήτηση προορισμού? Γιατι βάζω εναν δρόμο(πχ Ανδριανού στο Κορωπί) Και δεν μουτο βγαζει.... Μπορει να βοηθήσει καποιος? Πας Οδήγηση-Προορισμός-Αναζήτηση και γράφεις τον δρόμο που θέλεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Πας Οδήγηση-Προορισμός-Αναζήτηση και γράφεις τον δρόμο που θέλεις! Αυτό κανω, γραφω την οδο αλλα δεν μου την βγάζει, ενω αμα παω αναζήτηση με τον χάρτη, το βγαζει κανονικα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 τον βαζεις οπως ειναι? με τονους κτλ ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 τον βαζεις οπως ειναι? με τονους κτλ ? ακριβως οπως τα λες τα βάζω. Αληθεια την ζελατινα στην οθονη που εχει να την βγάλω ή οχι? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 παρ'ολο το γυαλι γοριλλα, εγω την εχω κρατησει :p στην αφη δεν δημιουργει προβλημα... δεν ξερω αν επιρρεαζει καθολου την ποιοτητα εικονας Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 http://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-for-mobile-v3-08 πολύ ενδιαφέρουσα, την πέρασα μόλις στο τηλ μου :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Νέο Maps 3.08 στο Beta Labs. Είναι το ίδιο με αυτό που είδαμε στα βιντεάκια του N9. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 http://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-for-mobile-v3-08 πολύ ενδιαφέρουσα, την πέρασα μόλις στο τηλ μου :) πρεπει να βγαλουμε την προηγουμενη (εχω την 3.06)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Όχι, εγκαθίσταται κανονικά από πάνω. Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά δεν είδα πουθενά στην εφαρμογή τη λέξη OVI. Πάει, μας τελείωσε... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 @panosz75 Είχε γίνει εδώ και καιρό γνωστό ότι θα κοπεί η λέξη OVI και θα χρησιμοποιείται η λέξη Nokia Maps. Αν δεν κάνω λάθος είχε ανέβει και σχετική είδηση ότι γενικά θα "τελείωνε" η λέξη OVI από τις υπηρεσίες της Nokia. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Ενδιαφέρουσα η καινούργια beta έκδοση σε μια πρώτη ματιά που έριξα μέσα στο σπίτι.Αν δεν κάνω λάθος είχα πριν την 3.06 και έχω την εντύπωση ότι είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν οδηγίες με Ελληνικά για πλοήγηση με πεζοπορία.Τα έβαλα,έλα όμως που δεν βλέπω πουθενά την δυνατότητα για πλοήγηση ως πεζός στο μενού.Κανείς πάνω σε αυτό; Επίσης κάποια στιγμή εμφανίστηκε μια πυξίδα στην μία οθόνη,εκεί που είχα το battery monitor.:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 @panosz75 Είχε γίνει εδώ και καιρό γνωστό ότι θα κοπεί η λέξη OVI και θα χρησιμοποιείται η λέξη Nokia Maps. Αν δεν κάνω λάθος είχε ανέβει και σχετική είδηση ότι γενικά θα "τελείωνε" η λέξη OVI από τις υπηρεσίες της Nokia. Ναι Κώστα, το ξέρω. Επομένως επιστρέφουμε στο αρχικό όνομα της εφαρμογής, Nokia Maps. Μήπως να αλλάξει κοι το όνομα του thread. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Το βρήκα τελικά πως εμφανίζεται η δυνατότητα για πλοήγηση με πεζοπορία.:) Θέλει παρατεταμένο πάτημα πάνω στην διεύθυνση που εμφανίζεται. http://img827.imageshack.us/img827/3333/scr000076.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Ενδιαφέρουσα η καινούργια beta έκδοση σε μια πρώτη ματιά που έριξα μέσα στο σπίτι.Αν δεν κάνω λάθος είχα πριν την 3.06 και έχω την εντύπωση ότι είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν οδηγίες με Ελληνικά για πλοήγηση με πεζοπορία.Τα έβαλα,έλα όμως που δεν βλέπω πουθενά την δυνατότητα για πλοήγηση ως πεζός στο μενού.Κανείς πάνω σε αυτό; Επίσης κάποια στιγμή εμφανίστηκε μια πυξίδα στην μία οθόνη,εκεί που είχα το battery monitor.:blink: Και γω την 3.06 εχω ακόμα. Σκέφτομαι όμως να δοκιμάσω την 3.08 Γι'αυτό αν μπορείς απάντησε μου σε λίγες ερωτήσεις. Το νέο αρχείο το έκανες κατευθείαν εγκαταστήση πάνω από την 3.06 η έκανες πρώτα απεγκατάσταση την παλιά έκδοση; Η 3.08 σου εμφανίζει ξεχωριστά τα εικονίδια στο μενού (όπως η 3.07) η είναι μαζεμένα όπως στην 3.06; Βλέπεις κάποια ουσιαστική προσθήκη εκτός από βελτιώσεις στο μενού; Και τέλος σου κατέλαβε χώρο στην εσωτερική μνήμη τού κινητού; Ευχαριστώ εκ των πρωτερων! Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Η εγκατάσταση έγινε <<από πάνω>> από την 3.06. Τα εικονίδια εμφανίζονται ξεχωριστά. Δεν το δοκίμασα ακόμα σε πλοήγηση.Επίσης να σημειώσω ότι βρίσκω πολύ καλές τις αλλαγές στο UI.Και όπως αναφέρθηκε και πιο πριν ήρθε και η αναμενόμενη αλλαγή στην ονομασία με την αφαίρεση του ovi.Ακόμα και στο μητρώο ως nokia maps αναφέρεται. Για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος,δεν δίνω και μεγάλη σημασία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Η εγκατάσταση έγινε <<από πάνω>> από την 3.06. Τα εικονίδια εμφανίζονται ξεχωριστά. Δεν το δοκίμασα ακόμα σε πλοήγηση.Επίσης να σημειώσω ότι βρίσκω πολύ καλές τις αλλαγές στο UI.Και όπως αναφέρθηκε και πιο πριν ήρθε και η αναμενόμενη αλλαγή στην ονομασία με την αφαίρεση του ovi.Ακόμα και στο μητρώο ως nokia maps αναφέρεται. Για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος,δεν δίνω και μεγάλη σημασία. Οκ ευχαριστω. Απλα με προβληματιζει το γεγονος οτι τα εικονιδια ειναι ξεχωτιστα. Σε περιπτωση που θελω να ξαναπερασω την 3.06 μπορω να την εγκατασησω πανω απο την καινουρια η δεν ειναι εφικτο; Με το ovi maps νομιζω υπαρχει θεμα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 αν θελησεις να γυρισεις σε προηγουμενη εκδοση θα πρεπει να κανεις απεγκατασταση ενα-ενα τα αρχεια της 3.08 και μετα να περασεις την 3.06, δεν ειναι δυσκολο απλα χρονοβορο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Καλησπέρα.Εγώ εδώ και καιρό δουλεύω την 3.07 που παρόλο που δεν είναι επίσημη λειτουργεί άψογα!!!1)Μπορεί να μας πει κάποιος που έχει έχει βάλει και έχει δουλέψει την καινούργια την 3.08 σε αυτό το στάδιο που βρίσκεται τώρα αν αξίζει να την βάλουμε και αν δουλεύει σωστά χωρίς κολληματα και bugs? 2)Αφού την βάλουμε από πάνω από την 3.07 χωρίς να διαγράψουμε τίποτα οι χάρτες τον χωρών που έχουμε ήδη περάσει στο κινητό θα χαθούν θα πρέπει να τους ξανά περάσουμε η όχι?Πάντως όταν έβαλα την 3.07 δεν ξανά πέρασα τίποτα ούτε έχασα!!Με ενδιαφέρει να την βάλω γιαυτό ρωτάω.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Εγω την περασα την 3.08 και δουλευει αψογα! Δε φτιαξαν ομως ακομα το προβλημα με το bluetooth, που οταν ειναι συνδεμενο δεν ακουγεται η φωνη της πλοηγησης απ'αυτο, αλλα απ'το ηχειο ανοιχτης ακροασης της συσκευης...:( Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 μετα απο αρκετες μερες με τη 3.08 και μπορω να πω αρκετα ευχαριστημενος αλλα παρατηρησα οτι μετα την εγκατασταση της η συσκευη μου εκανε κανα 2-3 επανεκκινησεις, δεν ξερω αν οφειλετε καθαρα στην εφαρμογη η σε conlict με καποια που ηδη εχω. Οποτε μπαινοντας σημερα στο ovi store μου εβγαλε οτι εχω αναβαθμιση για την εφαρμογη των χαρτων(απο κει την ειχα κατεβασει την 3.06) και κατεβασα την 3.6.688(εκδοση της 3.06 ειναι) η οποια εγκατασταθηκε απο πανω, εφυγε η 3.08 και περιμενω μια πιο σταθερη εκδοση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 σαν καλο παιδι σημερα ειπα να μην παρω αμαξι κ να βγω με τα ποδια.ευκαιρια ηταν να χρησιμοποιήσω την πλοηγηση με τα ποδια.εβαλα λοιπον εκει που ηθελα να παω κ με πηγε χωρις κανενα προβλημα.ελεγε μεχρι κ με ποσα χιλιομετρα πηγαινα...3 :).....το μονο που παρατήρησα ειναι οτι δεν ειχε φωνητικές οδηγίες.αλλα λογικο μου φαίνεται γιατι περπατώντας μπορεις να κοιτάξεις το κινητο χωρις να τρακαρεις καπου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jinos Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Καλημέρα στην 3.08 πως σβήνεται το ιστορικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts