steliosk Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 καλησπερα, κατεβασα και εγω τον νεο χάρτη, αληθεια τι αλλαγες εχει? Ξερει κανεις? Και κατι άλλο, εχω την εκδοση 3.08 και μεσα στο μενου του προγραματος και συγκεκριμένα στην επιλογη φωνων μου δειχνει την επιλογή "ελληνικα με αναγνωση οδων" αλλα δεν μου την κατεβάζει, ενω μεσα στο νεο ovi suite μου δειχνει οτι εχω εγκατεστημένα τα απλα ελληνικα (χωρις αναγνωση των δρομων) τι να κανω? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 (edited) Προσφατα πηγα να κανω μια αναβαθμιση που ηταν διαθεσιμη για τον χαρτη της Ελλαδας αλλα καποια στιγμη διεκοπηκε και απο τοτε φαινεται οτι δεν εχω εγκατεστημενο τον χαρτη της Ελλαδας. Πηγα να τον κατεβασω αλλα καθε φορα που φτανει στα 78mb χανεται η συνδεση. Ξερετε τι προβλημα μπορει να υπαρχει? Edited August 5, 2011 by dani89 Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση του τηλεφώνου και να προσπαθήσεις ξανά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Ναι δοκιμασα να κανω επανεκκινηση, εξαλλου θυμηθηκα οτι ειχα το ιδιο προβλημα και πιο παλια οταν προσπαθουσα να κατεβασω εναν αλλο χαρτη. Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Στο ovi suite φαίνονται οι χάρτες περασμένοι στην συσκευή;Αν ναι τότε διέγραψε τους από εκεί και δοκίμασε ξανά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Στο ovi suite φαίνονται οι χάρτες περασμένοι στην συσκευή;Αν ναι τότε διέγραψε τους από εκεί και δοκίμασε ξανά. Ok,τους κατεβασα μεσω του Ovi Suite (το οποιο δεν ειχα καν :whistle: ) :D Ευχαριστω για την βοηθεια :) Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Έπρεπε να φύγω για διακοπές ώστε να καταλάβω πόσο καλή δουλειά έχει γίνει στη χαρτογράφηση σε σχέση με παλιότερες εκδόσεις χαρτών. Και λαμβάνοντας υπόψη το άθλιο σήμα που έχουν τα δίκτυα κινητής στην Ελλάδα σε λίγο πιο απομακρυσμένες περιοχές, που αχρηστεύει τη χρήση οποιαδήποτε εφαρμογής που δουλεύει αποκλειστικά online (π.χ. Google Maps), τότε μόνο εκτιμάς τη δύναμη των Nokia Maps. Σε επίπεδο λεπτομέρειας, πληρότητας POIs, ταυτόχρονα απαίτησης λίγων πόρων από την εφαρμογή, την καθιστά μία από τις καλύτερες επιλογές ανεξαρτήτως πλατφόρμας. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Εχω κατεβάσει τους χαρτες στο C7 αλλά όταν συνδέομαι βλέπω τα δεδομένα να αυξάνονται. Δηλαδή τους χάρτες τους κατεβάζει από το Ιντερνετ, ενώ απ' όσο ξέρω τους ειχα κατεβάσει στο κινητό από το Ovi Suite. Επίσης αναφέρεται σαν «Ελλάδα» στην λίστα και οτι έχω τους τελευταίους. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 ρυθμισε το να μην συνδεεται στο διαδικτυο και δες αν λειτουργει κανονικα η εφαρμογη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) Εχω κατεβάσει τους χαρτες στο C7 αλλά όταν συνδέομαι βλέπω τα δεδομένα να αυξάνονται. Δηλαδή τους χάρτες τους κατεβάζει από το Ιντερνετ, ενώ απ' όσο ξέρω τους ειχα κατεβάσει στο κινητό από το Ovi Suite. Επίσης αναφέρεται σαν «Ελλάδα» στην λίστα και οτι έχω τους τελευταίους. Δες αν ο χάρτης είναι σε δορυφορική προβολή. Εκεί ναι, δικαιολογείται να κατεβάζει πολλά δεδομένα, γιατί φορτώνει τη δορυφορική εικόνα σε πραγματικό χρόνο, όπως περίπου το Google Maps. Αν το βάλεις σε προβολή χάρτη, τα μόνα δεδομένα που κατεβάζει (πολύ λίγα kB) είναι για να κλειδώσει δορυφόρους. Πάτα το εικονίδιο με τα δύο γραναζάκια και από εκεί επιλέξε προβολή χάρτη. Edited August 10, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Δες αν ο χάρτης είναι σε δορυφορική προβολή. Εκεί ναι, δικαιολογείται να κατεβάζει πολλά δεδομένα, γιατί φορτώνει τη δορυφορική εικόνα σε πραγματικό χρόνο, όπως περίπου το Google Maps. Αν το βάλεις σε προβολή χάρτη, τα μόνα δεδομένα που κατεβάζει (πολύ λίγα kB) είναι για να κλειδώσει δορυφόρους. Πάτα το εικονίδιο με τα δύο γραναζάκια και από εκεί επιλέξε προβολή χάρτη. Οχι δεν είναι δορυφορική προβολή. Απλώς οδούς δείχνει χωρίς να ναι απο δορυφόρο. :rolleyes: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Όσοι έχουν την 3.08 beta και προσπαθούν να τη δουλέψουν από το ovi suite και λαμβάνουν μήνυμα "Maps is already running on your device" παρόλο που οι χάρτες είναι κλειστοί, το πρόβλημα βρίσκεται σε έναν φάκελο lock_dev ο οποίος βρίσκεται μέσα στο E:\cities (αν στο e: έχετε βάλει τους χάρτες). Αν διαγράψετε τον φάκελο lock_dev το ovi suite θα δουλέψει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Οχι δεν είναι δορυφορική προβολή. Απλώς οδούς δείχνει χωρίς να ναι απο δορυφόρο. :rolleyes: Αν είναι έτσι, ρύθμισε την εφαρμογή να είναι πάντα εκτός σύνδεσης, να ησυχάσει το κεφάλι σου. ;) "Γραναζάκια"->Πρόσθετα->Ρυθμίσεις->Γενικά->Σύνδεση->Εκτός σύνδεσης Ποια έκδοση του Nokia Maps έχεις; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 (edited) Αν είναι έτσι, ρύθμισε την εφαρμογή να είναι πάντα εκτός σύνδεσης, να ησυχάσει το κεφάλι σου. ;) "Γραναζάκια"->Πρόσθετα->Ρυθμίσεις->Γενικά->Σύνδεση->Εκτός σύνδεσης Ποια έκδοση του Nokia Maps έχεις; v.306 11wk23 b05 map ver: 0.2.43.117 Edit: Το έκανα «εκτός σύνδεσης» και όλα οκ φαίνονται ;) Edited August 11, 2011 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-for-mobile-v3-08 Αναβάθμιση του beta 3.08 με widget καιρού που ανανεώνετε κάθε ώρα. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 καλό το widget καιρού αλλά προσωπικά το spb weather δεν το αλλάζω:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 (edited) betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-for-mobile-v3-08 Αναβάθμιση του beta 3.08 με widget καιρού που ανανεώνετε κάθε ώρα. το εβαλα αυτο το beta και τωρα φορτωνει κατευθειαν τον χαρτη και οχι το μενου. πως γινεται να δω τωρα το μενου? επισης τα favorites εχουν παραμεινει αλλα δεν βλεπω το μενου για να επιλεξω καποιο για πλοηγηση... τι να κανω? Edited August 26, 2011 by jason72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 http://blog.gsmarena.com/beta-of-nokia-maps-3-08-with-weather-is-out-brings-cleaned-up-ui-and-pretty-weather-forecasts/ Διαβάζοντας αυτό ίσως μπορέσεις να βοηθηθείς κάπως. Δυστυχώς δεν πολυασχολούμε με το GPS. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 ευχαριστω πολυ, εβγαλα ακρη ψαχουλευοντας το. ετσι λοιπον το μενου το εχουν ενσωματωσει στην λειτουργια drive, μαζι και τα favourites τα οποια ευτυχως δεν χαθηκαν με την αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Nokia Races – Nokia Maps vs. Google Maps http://dailymobile.se/2011/08/29/nokia-races-nokia-maps-vs-google-maps/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 γεια σας,χθες το συνεδεσα με το ovi suite να δω τους χαρτες αν υπαρχει καμια αναβαθμιση κ μου εκανε κ στους χαρτες κ στη φωνητικη καθοδηγηση.το θεμα ειναι οτι μουχει καμια 10αρια γλωσσες που πιανουν λιγο χωρο,αυτες πως διαγραφονται?δε μπορω να βρω που ειναι στο κιν,παρα μονο εκει που επιλεγεις γλωσσα πλοηγησης στους χαρτες,αλλα δεν εχει επιλογη διαγραφης. ουτε απο το ovi suite βρηκα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Αναβάθμιση του beta 3.08 με widget καιρού που ανανεώνετε κάθε ώρα. Βγάζει widget στην αρχική οθόνη? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 οταν ανοιγω το gps μεσα στο σπιτι μου και εχω επιλεξει το υποβοηθούμενο κ το wifi μου βγαζει ενα κοκκινο κυκλο στην περιοχη που ειμαι και μου λεει η θεση μου εντος 4,8χιλιομετρων η 5 και εχει φτασει κ μεχρη 8.ειναι λογικο αυτο?να πω οτι ειμαι επαρχία αλλα οταν ημουν αθηνα με έβρισκε ακριβως που ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 οταν ανοιγω το gps μεσα στο σπιτι μου και εχω επιλεξει το υποβοηθούμενο κ το wifi μου βγαζει ενα κοκκινο κυκλο στην περιοχη που ειμαι και μου λεει η θεση μου εντος 4,8χιλιομετρων η 5 και εχει φτασει κ μεχρη 8.ειναι λογικο αυτο?να πω οτι ειμαι επαρχία αλλα οταν ημουν αθηνα με έβρισκε ακριβως που ειμαι. και σε μενα το κανει.μονο που 9 στις 10 φορες μου βαζει ακτινα 8 χιλιομετρων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 και σε μενα το κανει.μονο που 9 στις 10 φορες μου βαζει ακτινα 8 χιλιομετρων κ σε μενα,αλλα μολις πατησω στον κοκκινο κυκλο πανω αριστερα μικραινει αυτη η περιμετρος μεχρι που με εντοπιζει ακριβως..ειναι πιστευω καθαρα θεμα κτιριου κ ποση δυσκολια εχει να σε βρει κατω απο τα ντουβαρια Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts