kaivlorapanos Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) νεα εκδοση απο betalabs 3.06(612) # New! Support for Foursquare and Qype! – check in to Foursquare as you check in with us and share where you’re at and what you’re up to on your favourite social networks. Our list keeps growing! You may need to match the place on Ovi for us to the corresponding one on Foursquare or Qype, but we’ll remember that link. Next time you check into the same place you won’t have to do that anymore. # New! Adding a public place - you’re one Check in away from becoming mayor at your favorite coffee place but Ovi doesn’t know it yet? Add it with a few simple steps and you’re ready to Check in. Once it’s been reviewed everyone else will be able to find it in Maps, too. αν και το εβαλα δεν βλεπω κατι νεο, ουτε Foursquare and Qype! δεν ξερω τι ναπω Edited February 24, 2011 by kaivlorapanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jinos Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 νεα εκδοση απο betalabs 3.06(612) # New! Support for Foursquare and Qype! – check in to Foursquare as you check in with us and share where you’re at and what you’re up to on your favourite social networks. Our list keeps growing! You may need to match the place on Ovi for us to the corresponding one on Foursquare or Qype, but we’ll remember that link. Next time you check into the same place you won’t have to do that anymore. # New! Adding a public place - you’re one Check in away from becoming mayor at your favorite coffee place but Ovi doesn’t know it yet? Add it with a few simple steps and you’re ready to Check in. Once it’s been reviewed everyone else will be able to find it in Maps, too. αν και το εβαλα δεν βλεπω κατι νεο, ουτε Foursquare and Qype! δεν ξερω τι ναπω τι εκδοση σου βγαζει τωρα στους χαρτες στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Η νέα έκδοση του ovi maps 3.06(612) εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Μας εκπλήσει ευχάριστα η Nokia! Από την τελευταία beta, διακρίνω κι άλλες αλλαγές στην εφαρμογή, σε σημείο που πιστεύω πως μάλλον πήδηξε στην 4 κι ας αναφέρεται ως 3.06. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 αντε να γινει stable επιτελους η 3.06!!! λειτουργει τελεια παντως στο 5800ΧΜ. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Την εβαλα την νεα εκδοση, εχετε παρατηρησει να κλειδωνει πιο γρηγορα δορυφορους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jinos Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 οταν πηγα να κανω εγκατασταση την καινουργια εκδοση maps στο τηλ μου εβγαλε οτι η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με το τηλ (Ν8) και την ακυρωσα . Εχω μεσα την 3,06 b12 . Τι πρεπει να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Τρομερή προσθήκη. Είναι απίστευτο, αυτές τις ημέρες ήμουν διακοπές και χρησιμοποιούσα εναλλάξ το check in του ovi maps και το foursquare το οποίο είναι φανταστικό για την δουλειά του. Σκεφτόμουν ότι θα ήταν άψογη μια συνένωση των δύο και να που η Nokia άκουσε τις σκέψεις μου και δύο μέρες μετά πρόσφερε το σημερινό update. Δεν το έχω περάσει ακόμα στο Ν8 αλλά εύχομαι να λειτουργεί άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) οταν πηγα να κανω εγκατασταση την καινουργια εκδοση maps στο τηλ μου εβγαλε οτι η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με το τηλ (Ν8) και την ακυρωσα . Εχω μεσα την 3,06 b12 . Τι πρεπει να κανω ? Ετσι και σε μενα,δεν την ακυρωσα αλλα και δεν εγινε εβγαλε σφαλμα...:wacko:"Η εγκατασταση ειναι αδυνατη η προσβαση απαγορευεται":blink: Edited February 24, 2011 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Ετσι και σε μενα,δεν την ακυρωσα αλλα και δεν εγινε εβγαλε σφαλμα...:wacko:"Η εγκατασταση ειναι αδυνατη η προσβαση απαγορευεται":blink: Σίγουρα βάλατε λάθος έκδοση !!! Στην σελίδα του betalabs έχει 3 διαφορετικά αρχεία. Το τελευταίο είναι για το Ν8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Ετσι και σε μενα,δεν την ακυρωσα αλλα και δεν εγινε εβγαλε σφαλμα...:wacko:"Η εγκατασταση ειναι αδυνατη η προσβαση απαγορευεται":blink: εμένα περάστηκε κανονικά χωρίς προβλημα. Το τηλέφωνο μου είναι με Ελληνικό product code (δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο). Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 εμένα περάστηκε κανονικά χωρίς προβλημα. Το τηλέφωνο μου είναι με Ελληνικό product code (δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο). κι εμενα μια χαρα περαστηκ και στα στοιχεια λεει οτι ειναι η καινουργια. δεν βλεπω ομως τα νεα στοιχεια περι foursquare κλπ. δεν ξερω τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) Σίγουρα βάλατε λάθος έκδοση !!! Στην σελίδα του betalabs έχει 3 διαφορετικά αρχεία. Το τελευταίο είναι για το Ν8. Ευχαριστω Γιωργο,μαλλον λογω κεκτημενης ταχυτητας(οχι δεν ειχα πιει απαλαρινα...:lol:) κατεβασα το 1ο download:lol: ΟΚ εγκατασταθηκε Edited February 24, 2011 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Δεν κατάλαβα πως εγινε και με κάποιο τρόπο σβύστηκε απο την αρχική οθόνη των χαρτών η επιλογή Περισσότερα:O. Υπάρχει κάποιος τρόπος επαναφοράς????? Επίσης δεν εχει τις επιλογές Καιρός Συμβάντα Lonely planet και Michelin που υπήρχαν στην 3.04 Ετσι είναι 'η εκανα πατάτα:(. Εχω την 3.06 10wk46 b01 και χάρτες 0.2.42.122 Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη:) Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jinos Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Σίγουρα βάλατε λάθος έκδοση !!! Στην σελίδα του betalabs έχει 3 διαφορετικά αρχεία. Το τελευταίο είναι για το Ν8. Σωστα δεν το ειχα προσεξει, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Δεν κατάλαβα πως εγινε και με κάποιο τρόπο σβύστηκε απο την αρχική οθόνη των χαρτών η επιλογή Περισσότερα:O. Υπάρχει κάποιος τρόπος επαναφοράς????? Επίσης δεν εχει τις επιλογές Καιρός Συμβάντα Lonely planet και Michelin που υπήρχαν στην 3.04 Ετσι είναι 'η εκανα πατάτα:(. Εχω την 3.06 10wk46 b01 και χάρτες 0.2.42.122 Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη:) Καλημερα ,απλως κατεβασε και βαλε την πιο νεα εκδοση που ειναι η 3.06 11wk07b11 και λογικα θα εχεις και τα "χαμενα":) Edited February 25, 2011 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Καλημερα ,απλως κατεβασε και βαλε την πιο νεα εκδοση που ειναι η 3.06 11wk07b11 και λογικα θα εχεις και τα "χαμενα":) η νεα εκδοση που εβαλα χτες μαλλον με εχει απογοητευσει μιας που αργει σχετικα να κανει εκκινηση και γενικα δειχνει στο δικο μου ν8 καπως βαρια. δεν ξερω θελει λιγο ψαξιμο ακομα νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 (edited) Παιδιά επειδή χρόνια τώρα είχα να κάνω με sygic και σπανιότερα με garmin, είπα να δοκιμάσω και το ovi (το 'χω γεμίσει gps το μηχάνημα!). Λοιπόν, πάτησα "χάρτες - η θέση μου" και κατέβασε από νετ κάποια δεδομένα (χάρτη προφανώς) και όλα οκ. Εκείνο που θέλω να ρωτήσω είναι, δεν γίνεται να αποθηκεύσουμε ολόκληρο τον ελληνικό χάρτη (ή/και όποιον άλλο θέλουμε) για offline πλοήγηση; Με τις ρυθμίσεις που έπαιξα λίγο δεν βρήκα σχετική επιλογή. *Οκ άκυρο! Κατέβασα τη νέα έκδοση και έχει "ενημέρωση χαρτών". ** Ξέρει κάποιος που αποθηκεύονται οι χάρτες; Επέλεξα E: αλλά δεν τους βρίσκω. Θέλοντας να απεγκαταστήσουμε κάποιον πως γίνεται; Edited February 26, 2011 by giorgosnp Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 ** Ξέρει κάποιος που αποθηκεύονται οι χάρτες; Επέλεξα E: αλλά δεν τους βρίσκω. Θέλοντας να απεγκαταστήσουμε κάποιον πως γίνεται; Οι χαρτες αποθηκευονται στο Ε folder CITIES.. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 ** Ξέρει κάποιος που αποθηκεύονται οι χάρτες; Επέλεξα E: αλλά δεν τους βρίσκω. Θέλοντας να απεγκαταστήσουμε κάποιον πως γίνεται; Οι χαρτες αποθηκευονται στο Ε folder CITIES.. Εκεί κοίταξα πρώτα αλλά όπως τα έχει τα αρχεία στους υποφακέλους δεν έβγαλα άκρη. Επειδή σύντομα θα επισκεφτώ το λονδίνο, πέρασα τον αγγλικό χάρτη αλλά δεν μου χρειάζεται να τον έχω μόνιμα πάνω (τσάμπα χώρο θα πιάνει). Γίνεται απεγκατάσταση; Γιατί όσο κι αν το ψάχνω δεν βρίσκω κάτι. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Εμένα πάντως στο Ovi suite δε μου εμφανίζει καμία νέα έκδοση των χαρτών. από που την κατεβάσατε εσεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Εμένα πάντως στο Ovi suite δε μου εμφανίζει καμία νέα έκδοση των χαρτών. από που την κατεβάσατε εσεις;; Έκανες update το ovi maps μέσα από το ovi store; Θα σου κατεβάσει την έκδοση 3.06 και εκεί θα δεις επιλογή "Ενημέρωση" και κατεβάζεις χάρτες και τους ενημερώνεις. Το θέμα είναι πως τους απεγκαθιστούμε... :confused: Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Έκανες update το ovi maps μέσα από το ovi store; Θα σου κατεβάσει την έκδοση 3.06 και εκεί θα δεις επιλογή "Ενημέρωση" και κατεβάζεις χάρτες και τους ενημερώνεις. Το θέμα είναι πως τους απεγκαθιστούμε... :confused: νομιζω γινεται απο το ovi suite να βγαλεις καποιους χαρτες που εχεις περασμενους. στην ενμερωση στο κινητο που σου δειχνει ποιον χαρτη εχεις περασμενο αν πατησεις παρατεταμενα δεν βγαζει επιλογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Έκανα update αλλά δε μου βγάζει τίποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Έκανα update αλλά δε μου βγάζει τίποτε. τι updaet εκανες και δεν σου βγαζει. γινε πιο συγκεκριμενος, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts