patirgerasimos Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 ρε παιδιά προσπαθώ να το κάνω root το ρημάδι με διάφορους τρόπους..ειλικρινά δεν νομίζω να έχει πετύχει κανείς αλλά δεν είμαι σίγουρος..Μπορεί να μου πει κάνεις πως ελέγχω αν το τηλέφωνο έγινε root? superuser εικονίδια και τέτοια δεν μου βγάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos89010 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 ποια από της δυο επιλογες ειναι καλυτερη για να κανω root κ να περασω 2.3 ηξαυτόματη η εκείνη με τον υπολογιστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriiina Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) γιατι δεν μπορώ να βρω την έκδοση superoneclick1.5.1? πρεπει οπωσδήποτε να είναι αυτή ή μπορώ και την superoneclick2.3 που βρίσκω?:O EDIT: βρήκα τελικά την 1.5.3. και το έτρεξα. Ολα πήγαιναν καλά μέχρι που πήγα να κάνω την γρήγορη κίνηση για τον εντοπισμό σφαλμάτων. Αμέσως μετά το πρόγραμμα έλεγε ότι δεν αποκρίνεται. Προσπάθησα να το ξανακάνω και τώρα μου λέει ότι δεν αποκρίνεται από την αρχή πριν προλάβω να κάνω σχεδόν τίποτα... ??????????????????????????????????? Edited December 4, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Δοκίμασε την 2.3, μια χαρά θα κάνει. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 (edited) άκυρο..το έκανα xD ήθελε να πατήσω σύνδεση,και όχι φόρτιση! edit- οι αρχικές pics του thread,καλό θα ήταν να αναβαθμιστούν με την νέα έκδοση.. Edited December 5, 2011 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 παιδια δοκιμασα να το ροοταρω με το z4root και το μονο φορτωνει και επειτα με πεταει εξω απο την εφαρμογη,τι λετε να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 παιδια δοκιμασα να το ροοταρω με το z4root και το μονο φορτωνει και επειτα με πεταει εξω απο την εφαρμογη,τι λετε να φταιει? Το z4root είναι πανάρχαιο πλέον, δε δουλεύει. Δοκίμασε το SuperOneClick ή το Flashtool. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosstatha Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ SUBSCRIBE ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ..;; :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited January 29, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 δηλαδη φιλε μου στην ουσια το flashtool κανει root and xrecovery και εγω μετα μονο την ROM περναω για να κανω την συσκευη μου gingerdx 2.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 δηλαδη φιλε μου στην ουσια το flashtool κανει root and xrecovery και εγω μετα μονο την ROM περναω για να κανω την συσκευη μου gingerdx 2.3? Root κάνει, xrecovery δε θυμάμαι, αλλά και πάλι για να μπει η gingerdx χρειάζεται cwm. Δες στην υπογραφή μου που έχω έναν οδηγό για το ClockworkMod recovery. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elvisgate7 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Αν γινετε να γινει μια ανανεωση στο αρχειο για rooting κατευθειαν απο το κινητο χωρις χρηση υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 παιδιά το αρχείο για απευθείας root της 1ης σελίδας δεν υπάρχει/ δεν λειτουργεί. Μπορείτε να μας πείτε ποιό είναι για να το βρούμε από αλλού; Η' να το ανεβάσει κάποιος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλησπερα...Αν και βλεπω οτι εχει αρκετο καιρο να κουνηθει το νημα θα κανω την ερωτηση μου και πιστευω να απαντηση καποιος!!!!!! Μπορουμε να κανουμε ρουτ μια συσκευη sonny που φοραει την icecream η' ακομα το ψαχνουμε????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Μας προσβάλλεις! :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333153 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Ομολογω οτι δεν ηταν στις προθεσεις μου !!!!!!!!!!!!:X:X Με εστειλες παντως ;) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakwvos Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 εμενα μου γραφει δεν ανταποκρινεται!!!!! τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris9_1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 καλησπερα!!εχω το εξης προβλημα.εκανα το root σε xperia x10 mini κατεβασα titanium και ολα τα συναφη.διεγρψα ολες τις σαβουρες αλλα καταλαθως διεγραψα και το gtalk με αποτελεσμα να μην μπαινει στο market.μπορει καποιος να με καθοδηγησει τι ακριβως πρεπει να κανω μιας και δεν εχω ιδεα!!κατι διαβασα σε προηγουμενα ποστ για pc companion.τι ακριβως πρεπει να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Εδώ βρίσκεις το Talk. Το περνάς στο κινητό και το εγκαθιστάς. Αν ωστόσο δεν λυθεί το πρόβλημα κατεβάζεις το SEUS, το εγκαθιστάς, το τρέχεις και κάνεις ότι σου λεει. Υπόψιν ότι σβήνονται όλα οπότε backup. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelli Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 παω να κανω εγκατασταση και λεει οτι μπορει να μην εχω καποια δικαιωματα!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα νευρα μου!τι θελει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) Εδώ βρίσκεις το Talk. Το περνάς στο κινητό και το εγκαθιστάς. Αν ωστόσο δεν λυθεί το πρόβλημα κατεβάζεις το SEUS, το εγκαθιστάς, το τρέχεις και κάνεις ότι σου λεει. Υπόψιν ότι σβήνονται όλα οπότε backup. Να σαι καλα φιλε , με το SEUS εκανα αναβαθμιση και ολα απο την αρχη σε ΑΥΤΟ το θεμα . Ευχαριστώ Edited May 3, 2013 by hammer Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts