Jump to content

Xperia X10 / mini / pro : Διαδικασία root για συσκευές με 2.1

DaRk_dOg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα έχω αλλά...όταν συνδέω το τηλ. μου ανοίγει το τηλ... :@:@:@:@

Εννοείς όταν συνδέεις στον flasher?!

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 394
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοείς όταν συνδέεις στον flasher?!

:( Κατέβασα τα αρχεία π μου είπες κ σε αυτό που είναι ο flasher είναι ένα αρχείο με όνομα "adb"...Το μόνο που μπορεί να εκτελεστεί...

Δεν ξέρω τι να κάνω...Έχω μπερδευτεί...Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο περισσότερο γτ απ' ότι καταλαβαίνω κάτι δεν κάνω σωστά...

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Μια απ'τα ίδια...Την πάτησα κι έγώ με την αναβάθμηση....

¨ολα οκ όμως!!!!

Υ.Γ. Thanks Dark!!

Edited by geoxraslap

X10 mini

Xperia ARC

Galaxy Nexus

Νexus 4

Note 3

Μαλλον και εγω, καπως ετσι την πατησα!

Λοιπον φιλε μου darkare νομιζω πως εδω ειναι το καλυτερο θεμα,,,για να παραθεσω και εγω την ερωτηση μου, που εχει μεγαλη σχεση με το routarisma του mini pro. τι λες και εσυ;

Edited by multiPetros
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Αδερφέ κάνε την ερώτηση σου αλλά μην έχουμε πάλι τα ίδια χθεσινά με 100 pm και άλλα τόσα μηνύματα επισκέπτη... :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΡΕ,,,,,DARKARE....!!! μην με μαλωνεις,,,ειπαμε ειμαι ασχετος......ακομα προσπαθω να δω πως δουλευουν αυτα τα FORUM.......συγνωμη αν σου ζαλισα,,,(ξερεις τι...)αλλα πιστεψε με ειμαι παντελως ανιδεος,,,,,το μονο που καταφερα ειναι να σου στειλω με mail(--νομιζω το σωστο ειναι το -pm-που λετε και οχι mail...) στο forum την ερωτηση μου..........

Μπορεις να μου στειλεις ενα link για να κανω download το flashtool για ----- mini pro ---- και ενα αλλο link-οδηγο πως να κανω την διαδικασια.....(να τωρα πηρα μπροςςςς.......)ειχα roοtarismeno και Αpp2SDarismeno το τηλεφωνακι μου,,,,και μετα απο ενα shit-update που εκανα με το PC Companion καταστραφηκαν ολα και δεν μπορω να το ξανα-routaro με τιποτα......(xperia mini pro η συσκευη μου...)ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ROOUTARISMA TO ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΜΟΥ.........(νομιζω πως πρεπει να κανω downgrade σε 2.0.A.0.504 version για να μπορεσω να το ξαναrootaro,,,,μπορει να κανω και λαθος.........εσεις τι λετε...???)

DARKARE................TΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ POSTAREIS......(μαλλον θα λες οτι ειμαι εντελως ασχετος και θα εχεις και δικιο...αλλα με λιγο χρονο κατι καταφερνω στα γεραματα μου...:D)..Αν και εσυ δεν νομιζω πως κανεις τετοιους χαρακτηρισμους,,εχω καταλαβει οτι εισαι κατσε καλα παλικαρι και βοηθας τους παντες...γιατι οχι και εμενα...???

Αν μπορεις και εσυ φιλε -ZXR- να με βοηθησεις,,,ευπροσδεκτη η οποια συνεισφορα σου.....(αν σας εχω δωσει να καταλαβετε με την διατυπωση μου,ποιο ειναι ακριβως το προβλημα που αντιμετωπιζω με το τηλεφωνακι μου...(και !!!!καλη σου χρονια!!!!! ρε φιλε με τις θερμοτερες ευχες μου....ξεχασα να στο γραψω στο -pm- που σου εστειλα....sorryyyy....!!! με εχει φαει το αγχος...)

Και τωρα που πηρα μπρος,,,,εσυ εισαι ofline...........(sorry..!!αν σε τρελανα μετις χαζομαρες μου,,,,,,δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου........τωρα που αρχιζω και καταλαβαινω πως δουλευει το πραμα,,,,,,θα δεις πως δεν θα σε ξαναμουρλανω με mail=pm....)(Tωρα καταλαβα και πως δουλευει το κουμπι της -τροποποιησης- με τις συμβουλες που μου γραφει πιο κατω ο --ΖΧR--(να ειναι καλα και αυτος...)

Θα σας παρακαλεσω ολους να ειστε λιγο επιεικεις μαζι μου και εγω με την σειρα μου θα φροντισω να μην κανω χαζομαρες.....αν ομως κανω,,,να μου λετε ,,,και εγω θα διορθωνω αμεσως......

..........ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ,,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....!!!!! ΟΛΟΥΣ.....!!!!....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ-ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ........

Edited by gorgiosalon
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Φιλε μου darkstan7,,,αμα ο δασκαλος --DaRk_dOg--,,δεν αποφασισει να κανει postarisma εναν οδηγο με την διαδικασια της επιλυσης,,,,και να μας παρεχει την δυνατοτητα του ξανα-rootarismatos,,,,,κατσε και θα δεις ποσο πληθος θα μαζευτει.............

Aλλα να δεις,,που κατι θα μας προσφερει ,,και θα μας βγαλει απο το DARK-(σκοταδι)που μπηκαμε......ειναι μορτης ο ΤΥΠΟΣ.....(DaRk_dOg.....κανε κατι πασακα μου....!!!!!!).

H ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ.....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ...ΤΟΤΕ Η ΛΕΞΗ --ΑΞΙΟΣ--ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ...........(το ξερουν πολλοι ανθρωποι αυτο,,εδω μεσα,,φιλε darkstan7.....)

Edited by gorgiosalon

Φίλε gorgiosalon καταρχήν να σε καλώς ορίσω στο forum!

Αφού κατάλαβες πως κάνουμε post θα ήθελα δυο πραγματάκια ακόμα από σένα. Να αποφεύγεις τα συνεχόμενα post (για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον post πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση") και να αποφεύγεις τα ανούσια post.

Για ότι άλλο χρειαστείς είμαι στη διάθεσή σου!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ναι ρε δεν ειπα κατι αλλο εγω !!απλα ειπα οτι δεν το κανουν πολλοι ..!!!!

Φίλε gorgiosalon σε βοηθησω εγω μπας και ανοιξουν ματια εδω περα!!!ΛΟΙΠΟΝ κατεβασε αυτο http://www.zshare.net/download/823808394dbdd958/ κανε αποσυμπιεση και κανε 2 κλικ πανω στο ggsemc.cat μετα πατα View Signature επομενο παραθυρο View Certificate και τελος πατα install cartificate...μετα πατας next οσπου να εγγατασταθει ...μετα ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ!!!Ζητησα βοηθεια απο darkdog αλλα δεν πειρα απαντηση ποτε ...μαλλον δεν θυμοταν..!!Πες μου αμα τα κατεφερες !!Αν θες πρικσε με στοις ερωτησης!!

Edited by zxr

Μια απ'τα ίδια...Την πάτησα κι έγώ με την αναβάθμηση....

¨ολα οκ όμως!!!!

Υ.Γ. Thanks Dark!!

Εμενα πως θα με βοηθησεις κυριε geoxraslap;

(Μιας και ο Κυριος DaRk_dOg,,μπορει να μην προλαβαινει ο ανθρωπος!) (thanks και σε σενα darkstan7)

Αντε να γινουμε πολλοι, πας και βρω καμια ακρη ο άσχετος!

Edited by multiPetros
Αφαίρεση συνεχόμενων σημείων στίξης

Φίλε gorgiosalon σε βοηθησω εγω μπας και ανοιξουν ματια εδω περα!!!ΛΟΙΠΟΝ κατεβασε αυτο http://www.zshare.net/download/823808394dbdd958/ κανε αποσυμπιεση και κανε 2 κλικ πανω στο ggsemc.cat μετα πατα View Signature επομενο παραθυρο View Certificate και τελος πατα install cartificate...μετα πατας next οσπου να εγγατασταθει ...μετα ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ!!!Ζητησα βοηθεια απο darkdog αλλα δεν πειρα απαντηση ποτε ...μαλλον δεν θυμοταν..!!Πες μου αμα τα κατεφερες !!Αν θες πρικσε με στοις ερωτησης!!

Προφανώς δεν ειμαι εδώ μέσα 24 ωρες το 24ωρο και είναι επίσης ανθρώπινο να έχω χάσει ένα-δυο μηνύματα.

Για να φλασάρεις με το flashtool του Bin4ry, πρέπει να έχεις εγκατεστημένο το SEUS, το PcCompanion, να έχεις συνδέσει το κινητό με αυτά τουλάχιστον μια φορά και τέλος να υπάρχει σωστή εγκατάσταση java στον υπολογιστή σου.

Εμενα πως θα με βοηθησεις κυριε geoxraslap.....????

(Μιας και ο Κυριος DaRk_dOg,,μπορει να μην προλαβαινει ο ανθρωπος...!!!!)...(THANKS και σε σενα darkstan7.....!!!!)

Αντε να γινουμε πολλοι,,πας και βρω καμια ακρη ο ΑΣΧΕΤΟΣ...!!!

Δεν χρειάζεσαι τον "κύριο" DaRk_dOg για να διαβάσεις μέσα στο forum οτι το καινούριο λογισμικό δεν rootάρεται με τους παραδοσιακούς τρόπους και θέλει άλλη διαδικασία.

Όταν είσαι καινούριος σε κάτι, πρώτα διαβάζεις κάποια στάνταρντ όπως το Sony Ericsson X10i/X10 mini/X10 mini pro FAQ, μετά μαζεύεις τις απορίες σου και κάνεις post.

Με το γεμίζεις τα thread με συνεχόμενα μηνύματα περισσότερο σε spammaρισμα παραπέμπει παρά σε αίτηση για βοήθεια.

Εν πάσει περιπτώσει,

για να κάνεις root το mini σε αυτήν την έκδοση, πρέπει να κάνεις πρώτα downgrade με τον flasher του Bin4ry, για το mini από εδώ και για το mini pro από εδώ.

Στα αντίστοιχα thread υπάρχουν και link για αρχεία firmware.

Μετά για να flashάρεις rooted 2.0.2.Α.0.24 πας είτε εδώ για mini, είτε εδώ για mini pro.

Αυτά τα λίγα, καλή τύχη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το ύφος μερικών και κυρίως τον τρόπο έκφρασής τους. Προς τί η "επίθεση" προς ένα μέλος το οποίο αποδεδειγμένα έχει προσφέρει τα μέγιστα;

Είναι η δεύτερη φορά που παρεμβαίνω κάτι το οποίο σιχαίνομαι και δεν θα υπάρξει τρίτη. Κι ο νοών νοείτω.

Από δω και στο εξής θα φεύγουν post που θα έχουν υπόνοια spamming. Για οτιδήποτε άλλο μου στέλνετε πμ.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά σε όλους..

Διάβασα όλο το thread κ από χθές έχω επιχειρήσει είτε με το superoneclick είτε με τα z4 να ροοτάρω το mini μου αλλά δε γίνεται τίποτα..Πραγματικά έχω μπερδευτεί από τη διαδικασία.. Είμαι καινούργιος σε android κλπ.. Συνοπτικά ποιά είναι τα βήματα με τη σειρά που πρέπει να ακολουθήσω? Το μόνο που ξέρω είναι η έκδοση της συσκευής 2.0.2.Α.0.24 με Firmware 2.1-update1 παίζουν ρόλο?

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά σε όλους..

Διάβασα όλο το thread κ από χθές έχω επιχειρήσει είτε με το superoneclick είτε με τα z4 να ροοτάρω το mini μου αλλά δε γίνεται τίποτα..Πραγματικά έχω μπερδευτεί από τη διαδικασία.. Είμαι καινούργιος σε android κλπ.. Συνοπτικά ποιά είναι τα βήματα με τη σειρά που πρέπει να ακολουθήσω? Το μόνο που ξέρω είναι η έκδοση της συσκευής 2.0.2.Α.0.24 με Firmware 2.1-update1 παίζουν ρόλο?

Διάβασε 2 ποστ πιο πάνω...

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Ακόμα το παλεύω και τίποτα.. ο flasher σταματάει στο searching.. εχω κατεβάσει τα πάντα..είναι πολύ περίπλοκο..

Ακόμα το παλεύω και τίποτα.. ο flasher σταματάει στο searching.. εχω κατεβάσει τα πάντα..είναι πολύ περίπλοκο..

Μισό λεπτάκι,

έχεις mini pro?! Αν ναι μέγα λάθος!

Δεν γίνεται να flashαρεις με τα συγκεκριμένα αρχεία το mini pro!

Πρέπει να κάνεις restore με το flashtool για mini pro από εδώ.

Στο ίδιο thread θα βρεις και link για Generic Firmware.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ξερω..αυτό κάνω.. είναι πολύ κατατοπιστικό το πόστ σου κχίλια ευχαριστώ..αυτά κάνω βήμα βήμα..αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη ειλικρινά..ποτέ δν με έχει ξαναδυσκολέψει κάτι τόσο πολύ..

Ισως γινω κουραστικος...Αλλα ειμαι σιγουρος πως θα βοηθηθουν πολλοι..

Εχω σησκευη (X-peria mini pro)-με αριθμο εκδοσης (2.0.2.Α.0.24) και εκδοση firmware (2.1 Update1)...Προσπαθω να της κανω root....

Καθ'υποδειξη αξιολογου και σεβαστου μελους,,με συμβουλευει..<<Το καινούριο λογισμικό δεν rootάρεται με τους παραδοσιακούς τρόπους και θέλει άλλη διαδικασία...

Για να φλασάρεις με το flashtool του Bin4ry, πρέπει να έχεις εγκατεστημένο το SEUS, το PcCompanion, να έχεις συνδέσει το κινητό με αυτά τουλάχιστον μια φορά και τέλος να υπάρχει σωστή εγκατάσταση java στον υπολογιστή σου,,,Επισης πρέπει να κάνεις πρώτα downgrade με τον flasher του Bin4ry...>>(τον ευχαριστω πολυ για αυτο...DARK_DOG)

Kαι ξεκιναω..με το downgrade-restore..

Εχω PC με Window-XP και εγκαταστημενα το Pc Companion και το SEUS + Java ενημερωμένη...

Kανω οπως νομιζω οτι εχω καταλαβει..(μπορει και λαθος ο ΑΣΧΕΤΟΣ..!! Αλλα για αυτο ειστε εσεις εδω...!!)

Κανω download απο -xda- το --flashtool (Update 14.11.2010) GUI VERSION!!)--

xeziparo τον φακελο (X10Flash-2.1.zip) που κατεβασα,που μετονομαζεται σε (FlashToolRelease) ο οποιος εχει διαφορα αρχεια μεσα και ενα απο αυτα ονομαζεται (x10flasher.jar)...

Mετα ξαναπαω στο site -xda- να κανω download καποιο απο τα διαφορα firmware που εχει στην ιδια σελιδα πιο κατω εκει που λεει [ Download X10 mini PRO (U20) 2.1. firmware ]..(εγω τα κατεβασα ολα,,αλλα ας πουμε οτι καποιος κατεβασει δυο απο αυτα...)..Παταω λοιπον για download και κατεβαζω τους δυο ziparismenous φακελους με την ονομασια (u20_2.1_Noridc) και (UK_2.1_minipro) τους xeziparo και αυτους και τους τοποθετω,μεσα στον φακελο που ειχα κατεβασει στην αρχη (FlashToolRelease) σε τυχαια θεση μαζι με τα αλλα αρχεια που περιεχει....

Τωρα αφου εχω...

1)Απενεργοποιημενη την συσκευη μου..(εχωντας κανει - ΤΙΚ/ΤΣΕΚΑΡΕΙ- στο ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ/ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ και στο ΑΝΑΠΤΥΞΗ/ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ...[Ας μας πει καποιος αν ειναι σωστο αυτο-δεν ξερω αν χρειαζοταν..])

2)Κανω διπλο -κλικ- στο αρχειο (x10flasher.jar) στον υπολογιστη μου,,που ειναι μεσα στον φακελο (FlashToolRelease)......

Μου ανοιγει ενα παραθυρο με καποια κουμπια....εγω παταω το --flash-- και μου ανοιγει ενα αλλο με τα firmware που εχω τοποθετησει,,επιλεγω ας πουμε το UK_2.1_minipro.....Τωρα συνδεω το τηλεφωνω μου οπως οταν το συνδεω στο SEUS και με πατημενο το πληκτρο της επιστοφης αφου εχει αναψει και το πρασινο ledaki παταω το - Ο.Κ - στο παραθυρο επιλογης....

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ,,Shearching for Xperia...KAI ΕΔΩ ΚΟΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ....και σε αλλο υπολογιστη,,τα ιδια,,και με αλλα που δοκιμασα τα ιδια.....

Μπορει καποιος που τα καταφερε,,να μου πει,που κανω το -ΛΑΘΟΣ-και να μου ανοιξει τα ματια....!!!

..........................ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.....(Ναι,,ειμαι καινουριος και μη σχετικος,,αλλα θα προσπαθω διαβαζοντας με οσο χρονο μπορω και διαθετω,,να μαθω και εγω...!!! Σιγουρα δεν εχω προλαβει να τα διαβασω ολα...αλλα συνεχιζω...Ειναι πολλα τα γραφομενα...)

Edited by gorgiosalon

...

2)Κανω διπλο -κλικ- στο αρχειο (x10flasher.jar) στον υπολογιστη μου,,που ειναι μεσα στον φακελο (FlashToolRelease)......

Μου ανοιγει ενα παραθυρο με καποια κουμπια....εγω παταω το --flash-- και μου ανοιγει ενα αλλο με τα firmware που εχω τοποθετησει,,επιλεγω ας πουμε το UK_2.1_minipro.....Τωρα συνδεω το τηλεφωνω μου οπως οταν το συνδεω στο SEUS και με πατημενο το πληκτρο της επιστοφης αφου εχει αναψει και το πρασινο ledaki παταω το - Ο.Κ - στο παραθυρο επιλογης....

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ,,Shearching for Xperia...KAI ΕΔΩ ΚΟΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ....και σε αλλο υπολογιστη,,τα ιδια,,και με αλλα που δοκιμασα τα ιδια.....

)

Κάνεις όλα τα βήματα σωστά εκτός από εδώ.

Με το που φτάνεις λοιπόν στο #2 πατάς flash, σου ανοίγει ένα άλλο που επιλέγεις firmware (πχ UK_2.1_minipro), πατάς ok, σου βγάζει το μήνυμα "searching for Xperia" και τότε συνδέεις όπως το SEUS (δλδ σβηστή συσκευή και παρατεταμένο πάτημα του back ενώ συνδέεις σε usb.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το -ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ- θεωρω οτι ειναι λιγο....καταφερω δεν καταφερω να το κανω....

Τα υπολοιπα στα εστειλα σε μηνυμα επισκεπτη.....να μην κουραζουμε και τους χρηστες,,,οπως πολυ σωστα λεει...και ο αλλος ο ΜΟΡΤΗΣ..!! Ο -ΖΧR-.....

..........ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ --DARKARO--.....!!!!

Φιλε μου Darkare,,,,γιατι εκει στους -xda- μας γραφουν αυτο...???(δες συνημμενο..)

Η ειναι το ιδιο με αυτο που εσυ λες να κανω στο βημα του flashmode....???

Aκομα παλευω και με περναει σε κατασταση φορτισης,,χωρις να μου γραψει το μηνυμα "flashing finished"....(ενω εγω το δοκιμαζω και ετσι και αλιως...)

Μαλλον και καπου αλλου θα κανω την πατατα...!!!

Y.Γ.(Ολα καλα τα κανω ρε DARKARE....!!!! + Για αυτα που μου ειπες παρακατω...)

Edited by gorgiosalon

Φιλε μου Darkare,,,,γιατι εκει στους -xda- μας γραφουν αυτο.....???

Η ειναι το ιδιο με αυτο που εσυ λες να κανω στο βημα του flashmode....???

Aκομα παλευω και με περναει σε κατασταση φορτισης,,χωρις να μου γραψει το μηνυμα "flashing finished"....(ενω εγω το δοκιμαζω και ετσι και αλιως...)

Ο Bin4ry λέει πρώτα να συνδέσεις σε flashmode και μετά να πατήσεις ok. Εγώ λέω να πατήσεις οκ και να συνδέσεις σε flashmode μετά (μα καλά πως περνάει σε φάση φόρτισης?!)

Σίγουρα είναι απενεργοποιημένη η συσκευή σου όταν πατάς το πλήκτρο "back"?

Εννοείται οτι με το που ξεκινάει να flashaρει το αφήνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε μου DARKARE...!!

Δεν ξεκινα ο flasher με τιποτα.....ακομα κολυμενος στο Searching for xperia...και εγω εχω δοκιμασει τα παντα σε σχεση με το flashmode.....και αλλα πολλα....μεχρι που κοντευω να το βαλω να flasharei apo linux .....καταραμενος ειμαι.........?????????

Μηπως καμια προταση.....!!!!(Αν και μου εχεις πει τα παντα,,,Δεν εισαι και μαγος...!!!) Εχω θολωσει.....:blink::blink::blink:

Υ.Γ.(Με βλεπω Καστορια...:D:lol::D:lol:)

Φιλε μου DARKARE...!!

Δεν ξεκινα ο flasher με τιποτα.....ακομα κολυμενος στο Searching for xperia...και εγω εχω δοκιμασει τα παντα σε σχεση με το flashmode.....και αλλα πολλα....μεχρι που κοντευω να το βαλω να flasharei apo linux .....καταραμενος ειμαι.........?????????

Μηπως καμια προταση.....!!!!(Αν και μου εχεις πει τα παντα,,,Δεν εισαι και μαγος...!!!) Εχω θολωσει.....:blink::blink::blink:

Υ.Γ.(Με βλεπω Καστορια...:D:lol::D:lol:)

Σίγουρα έχεις εγκαταστήσει PC Companion και SEUS?

Δές λίγο και αν η εγκατάσταση java που έχεις είναι ενημερωμένη. Αλλιώς κάνεις update από εδώ.

ΥΓ: Δοκίμασε και καμιά άλλη θύρα USB. Μετά από αυτά στέρεψα από ιδέες για το τι μπορεί να φταίει. :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά από αυτά στέρεψα από ιδέες για το τι μπορεί να φταίει. :blink:

Nα αλλάξει και pc στην χειρότερη περίπτωση...:wink:

X10 mini

Xperia ARC

Galaxy Nexus

Νexus 4

Note 3