sv2bzq Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Παιδιά διάβασα και στο review του myphone για το χαμηλό ηχείο.Οταν λέμε χαμηλό σε τι επίπεδο εννοούμε; Xειρότερο από του hd2; Είναι το ίδιο ίσως και λίγο καλύτερο (έχω και τα 2 μοντέλα) . SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?περασα σημερα στο κινητο ενα video σε μορφη avi. και δεν μου το αναγνωριζε. ξερει κανεις τι παιζει με αυτο το θεμα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Μια διευκρινηση παρακαλω. Σαν πρωταρης στο συγκεκριμενο κινητο αλλα και γενικοτερα σε hi end κινητα, πρεπει να κανω USD debugging; πηγαινω menu>settings>development>usb debugging να ειναι τσεκαρισμενο; Το οφελος θα ειναι λειτουργια χωρις κολληματα και πιο γρηγορο; Δεν επηρεαζονται αλλες λειτουργιες του κινητου; Ευχαριστω. http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Μια διευκρινηση παρακαλω. Σαν πρωταρης στο συγκεκριμενο κινητο αλλα και γενικοτερα σε hi end κινητα, πρεπει να κανω USD debugging; πηγαινω menu>settings>development>usb debugging να ειναι τσεκαρισμενο; Το οφελος θα ειναι λειτουργια χωρις κολληματα και πιο γρηγορο; Δεν επηρεαζονται αλλες λειτουργιες του κινητου; Ευχαριστω. σου εχω απαντησει στο αλλο topic:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 το debugging δεν εχει να κανει καμια σχεση με την αποδοση της συσκευης,παρα μονο με την επικοινωνια της με τον υπολογιστη για αρχη τα sdk tools και στην περιπτωση μας το htc sync Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?περασα σημερα στο κινητο ενα video σε μορφη avi. και δεν μου το αναγνωριζε. ξερει κανεις τι παιζει με αυτο το θεμα? εγκατεστησε τον Vplayer!!!!!! Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 (edited) το debugging δεν εχει να κανει καμια σχεση με την αποδοση της συσκευης,παρα μονο με την επικοινωνια της με τον υπολογιστη για αρχη τα sdk tools και στην περιπτωση μας το htc sync και ομως,στην περιπτωση μας εχει...αν ψαξεις xda developers αναλυει τον λογο για τον οποιο γινεται το κινητο πιο γρηγορο:ninja: εγκατεστησε τον Vplayer!!!!!! το ξερω οτι μπορω μεσω 3d part εφαρμογης αλλα δεν υποτιθεται οτι το κινητο θα επρεπε να διαβαζει αυτα τα αρχεια απο μονο του? http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd-3468.php εδω λεει οτι διαβαζει αρχεια divx/xvid:wacko: οκ παιδια...το βρηκα...ευχαριστω Edited November 17, 2010 by Nikos_s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 (edited) Διάβασα και το review του myphone. Έχω ξενερώσει με το τηλέφωνο. Εκτός από τα καπάκια που δεν κουμπώνουν σωστά, σύμφωνα πάντα με το review, (ούτε αυτό της μπαταρίας) ο ήχος του είναι για κλάματα, τόσο τα ringtones, όσο (και αυτό είναι το χειρότερο) το ακουστικό της συσκευής. Ρε παίδες, κατά πόσο ισχύουν αυτά πράγματι?? Αντίθετα, στο review του gsmarena λέει ότι "The in-call sound quality of the HTC Desire HD is crisp and loud and the signal reception was strong and trouble free" Edited November 17, 2010 by ddr2 MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Επίσης οι φωτογραφίες έχουν μια μικρή μωβ απόχρωση; [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Διάβασα και το review του myphone. Έχω ξενερώσει με το τηλέφωνο. Εκτός από τα καπάκια που δεν κουμπώνουν σωστά, σύμφωνα πάντα με το review, (ούτε αυτό της μπαταρίας) ο ήχος του είναι για κλάματα, τόσο τα ringtones, όσο (και αυτό είναι το χειρότερο) το ακουστικό της συσκευής. Ρε παίδες, κατά πόσο ισχύουν αυτά πράγματι?? Αντίθετα, στο review του gsmarena λέει ότι "The in-call sound quality of the HTC Desire HD is crisp and loud and the signal reception was strong and trouble free" Τα ringtones είναι χαμηλά, δεν το συζητώ. Έχουν πολλά πρίμα. Ο ήχος θυμίζει το Sony Ericsson W890i αν το είχες ποτέ. «Μεταλλικός» πως να στο πω. Ο ήχος στο ακουστικό σε συνομιλίες είναι ικανοποιητικός, αλλά θα σε ενοχλήσει σε μέρη με θόρυβο που θα πιέζεσαι λίγο να ακούς το συνομιλητή σου. Όσο για το GSMArena δε με απασχολεί τι γράφει, αλλά ενημερωτικά στα του σήματος, συμφωνούμε απόλυτα. Δυνατό σήμα παντού. [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 απο οτι μου ειπε ο φιλος μου ειδικα το καπακι για sim/microsd ξεκουμπωνει στην σφιχτη θηκη που εχει συνεχεια,το πλαστικο της μπαταριας δεν κουμπωνει τελεια οπως το ειδα,τις φωτο δεν τις παρατηρησα για μωβ χρωματισμο,εχω προβληματιστει για την αγορα του και εγω.. [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris88 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Το θέμα με τα καπάκια έχει αναφερθεί ξανά και δεν είναι πρόβλημα του τηλεφώνου αλλά του τρόπου που το τοποθετείς. Πρέπει να εφαρμόζεις ομοιόμορφα την πίεση ή κάτι τέτοιο, ψάξε λίγο στα xda και θα το βρεις πιστεύω. Όσο για το ακουστικό, έχω ακούσει μόνο θετικά σχόλια και δεν νομίζω πως και στο review του myphone αναφέρθηκε κάτι αρνητικό για την ποιότητα κλήσεων πέρα από το speakerphone. Γενικά να μην παλικοβαλλόμαστε και με τα πρώτα αρνητικά σχόλια να είμαστε με το φτυάρι στο χέρι. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την HTC και αυτό φαίνεται. Από κει και πέρα όποιος θέλει ας το πιάσει στα χέρια του κι αν η οθόνη του φαίνεται πια τόσο χάλια και θέλει να ακούει μουσική από το μεγάφωνο όπως στο στερεοφωνικό του σπιτιού του τί να κάνουμε, ποτέ δεν θα βγει κάτι που να είναι τέλειο στα πάντα. Nokia 3310 | Nokia 5510 | Nokia 6100 | SE K700i | SE K500i | Motorola V3i | Samsung U700 | SE C902 | SE G900 | HTC Desire HD | Apple iPhone 4S 64GB | Apple iPhone 5 64GB | Apple iPhone 6 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Τα ringtones είναι χαμηλά, δεν το συζητώ. Έχουν πολλά πρίμα. Ο ήχος θυμίζει το Sony Ericsson W890i αν το είχες ποτέ. «Μεταλλικός» πως να στο πω. Ο ήχος στο ακουστικό σε συνομιλίες είναι ικανοποιητικός, αλλά θα σε ενοχλήσει σε μέρη με θόρυβο που θα πιέζεσαι λίγο να ακούς το συνομιλητή σου. Όσο για το GSMArena δε με απασχολεί τι γράφει, αλλά ενημερωτικά στα του σήματος, συμφωνούμε απόλυτα. Δυνατό σήμα παντού. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.:) Δεν είχα σκοπό να βγάλω το ένα review πιο αξιόπιστο από το άλλο, σε καμία περίπτωση. Απλά, σαν υποψήφιος αγοραστής, όταν διαβάζω πράγματα αντικρουόμενα, κάπου μπερδεύομαι και ζητάω όσες περισσότερες γνώμες γίνεται. Για μένα το τηλέφωνο μάλλον δεν..... Αυτό με τα καπάκια δεν μπορώ να το χωνέψω!!! Κοίτα που στο τέλος θα με κάνουν να πάρω κανένα μήλο.....:mad: MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 για τα καπακια παιδια ολα ειναι μπουρδες!!!!Το δικο μου δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα!!!!! Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Συμφωνω με τον φιλο παραπανω.... το δικο μου δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα με τα καπακια...κουμπωνουν ολα παρα πολυ καλα... το ακουστικο ειναι μια χαρα...με πολυ καλη ποιοτητα..δεν αντιμετωπισα προβλημα σε καμια συνομιλια μου... το μονο αρνητικο της συσκευης ειναι το εξωτερικο ηχειο.... για τις μοβ φωτογραφιες...δεν υσχυει κατι τετοιο.... γενικα αν εξαιρεσεις το εξωτερικο ηχειο το κινητο ειναι αριστο.... μην κρινετε το κινητο αν δεν το εχετε πιασει στα χερια σας :-D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Συμφωνώ απόλυτα με τους απο πάνω... Το κινητό είναι άριστο και ταχύτατο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Συμφωνώ απόλυτα με τους απο πάνω... Το κινητό είναι άριστο και ταχύτατο. Απλα μαλλον καποιες συγκεκριμενες παρτιδες εχουν μικροπροβληματακια ( καμμενα pixel,καπακια) αλλα συμβενουν αυτα σε ολα τα κινητα (γνωστος μου ειχε παρει iphone 4 και η οθονη του ειχε 4 καμμενα pixel) μην βγαζετε το κινητο αχριστο γιατι διαβαζουν και τριτοι που δεν γνωριζουν:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 θα παω αυριο αν μπορεσω στο μαγαζι που δουλευει ενας φιλος,εχει 1 κομματι ακομα,αν μου τη δωσει θα το παρω,ποτε δεν μετανιωσα για καποιο απο τα htc που εχω παρει,βλεπω και βγαινουν και οι πρωτες rom σιγα σιγα:shifty: [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.:) Δεν είχα σκοπό να βγάλω το ένα review πιο αξιόπιστο από το άλλο, σε καμία περίπτωση. Απλά, σαν υποψήφιος αγοραστής, όταν διαβάζω πράγματα αντικρουόμενα, κάπου μπερδεύομαι και ζητάω όσες περισσότερες γνώμες γίνεται. Για μένα το τηλέφωνο μάλλον δεν..... Αυτό με τα καπάκια δεν μπορώ να το χωνέψω!!! Κοίτα που στο τέλος θα με κάνουν να πάρω κανένα μήλο.....:mad: Μην υπερβάλλεις με τις υποθέσεις :) Το καπάκι δεν διαλύεται και στο πρώτο άγγιγμα δα! Είναι καλά στερεωμένο φυσικά και δεν ενοχλεί. Απλά αν το πιάσεις από εκεί κάτω, θα καταλάβεις ότι είναι «ξένο» σώμα και ότι με τον καιρό και τη χρήση θα αρχίσει να κουνιέται πιο πολύ. Το δικό μου Desire HD ήταν χρησιμοποιημένο, επομένως στο κοντινό μέλλον ίσως αρχίσει να φθείρεται και στα ολοκαίνουρια Desire HD που σε αυτά, αρχικά θα είναι στιβαρό. Αυτό εννοώ. Σε κάθε περίπτωση, το έγραψα στο review, δεν είναι λόγος αυτός να απορρίψεις κινητό! Τα σπάει σε όλα τα άλλα, είναι απίστευτο smartphone. Κάπου θα έχει και στραβά, αλλά μπροστά σε άλλες προτάσεις της αγοράς... δεν το συζητώ, είναι πολύ καλή και σοβαρή επιλογή. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα, εδώ με έκανε να αλλάξω το 3GS μου. :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 και εμενα να αλλαξω το 4ρι οσο για τον ηχο δεν πιστευω να αργησει κανενα hack απο cyanogen εχει πειραξει το loudness σε πολλες συσκευες αν και συνηθως οτι κινητο παιρνω η πρωτη κινηση ειναι να ρουταρω να δω τι παιζει γενικα με customιες, αυτο το κινητο με κανει να πιστευω οτι ειναι πληρες σε ολα δε λεω θα θελα μια πιο καλη οθονη γιατι καλοεμαθα απο το Ιphone 4,αλλα προς θεου δεν αντιμετωπισα και καποιο σοβαρο προβλημα,ισως να εχει τα θεματακια της με τον ηλιο αλλα δεν θα εχει την γυαλαδα της amoled οπως στο nexus/desire, Aπο την καμερα περιμενα πιο πολλα και ειδικα στις νυχτερινες ληψεις αλλα μαλλον καλη την λες την 8ρα του σε συγκριση με ενα xt720 πχ που πλασαρεται σα φωτοκινητο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα, εδώ με έκανε να αλλάξω το 3GS μου. :) Αυτό με ξαναβάζει σε σκέψεις....Σίγουρα πάντως, αν δεν το πιάσω στα χέρια μου, δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Είμαι και καλομαθημένος από τα Ε71 και milestone..... Ευχαριστώ πολύ Μύθε για όλες τις διευκρυνίσεις.:) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Είμαι και καλομαθημένος από τα Ε71 και milestone..... Ευχαριστώ πολύ Μύθε για όλες τις διευκρυνίσεις.:) Είναι καλύτερο και από τα δύο... χωρίς αμφιβολία.:) Τίποτα, γιαυτό είμαστε εδώ. :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Είναι καλύτερο και από τα δύο... χωρίς αμφιβολία.:) Εννοώ σαν κατασκευές, όχι σαν επιδόσεις. (που το dhd είναι αναμφίβολα κορυφαίο) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Εννοώ σαν κατασκευές, όχι σαν επιδόσεις. (που το dhd είναι αναμφίβολα κορυφαίο) Οπως λεει κι ο Νικος (Mythozz), το desire hd ειναι απλα η καλυτερη android συσκευη, σημερα (σε αποδεκτα επιπεδα μεγεθους). Δεν ειναι η συσκευη που θα αποτελεσει φοβητρο για το 4αρι, συνολικα, αυτη ειναι η αληθεια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 PDA Battery (HTC Desire HD) Εγώ θα προτιμούσα μία στα 1800 αλλά θα δούμε. Η τιμή μου φαίνεται χαμηλή και με βάζει σε σκέψεις, αλλά ότι έχω πάρει από Brando τόσα χρόνια, δεν είχα πρόβλημα. http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts