kalagas Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Και άλλη??? ΟΤΑ ή είναι αυτή που κυκλοφορεί στο xda 2-3 μέρες τώρα (RUU_Ace_HTC_WWE_1.72.405.3)??? Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Eγώ OTA κατέβασα !!! 1.72 .... κάτι τέτοιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Η ίδια θα είναι με αυτή που κυκλοφορεί στο xda... 1.72.405.3 Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Nαι αλλά ξανά εγκατάσταση από την αρχή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Nαι αλλά ξανά εγκατάσταση από την αρχή... πρέπει να κάνεις τις ρυθμίσεις δηλαδή από την αρχή;;;; Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 πρέπει να κάνεις τις ρυθμίσεις δηλαδή από την αρχή;;;; Ο Χ Ι. Μετά το update, όλα είναι όπως τα άφησες. (new ver.1.72.405.3) Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Eμένα μου τα διέγραψε όλα.. Είναι επίσημο update της HTC αωστά ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Eμένα μου τα διέγραψε όλα.. Είναι επίσημο update της HTC αωστά ; Φαντάζομαι πως ναι. Από το ''Έλεγχος για Ενημερώσεις'' του τηλεφώνου το πήρα. Λές να υπάρχει θέμα με τις rooted συσκευές? :whistle: Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varna Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Δες αυτήν εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Και αν είναι επίσημο γιατί δεν είναι στο site ;. Kαι γενικά τι διορθώνει ή κάνει improve ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Και αν είναι επίσημο γιατί δεν είναι στο site ;. Kαι γενικά τι διορθώνει ή κάνει improve ; Νά τι κάνει... Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) Δλδ κακώς την κατέβασα ;. Ε δεν λέει και τίποτα.. Edited December 23, 2010 by apitsakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Δλδ κακώς την κατέβασα ;. Αν σε ενδιαφέρει να είσαι root, τότε κακώς την κατέβασες. Αλλιώς οι ΟΤΑ αναβαθμίσεις πάντα κάτι βελτιώνουν και καλό είναι να τις κατεβάζουμε. Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Όχι απλά θέλω να ξέρω τι διορθώνει..για το root δεν με ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Όχι απλά θέλω να ξέρω τι διορθώνει..για το root δεν με ενδιαφέρει. Πριν απο λίγο έκανα και γω την αναβάθμιση. Δε χαθηκε απολύτως τίποτα από τις ρυμίσεις που ειχα. Οταν κατέβαζα το update ελεγε οτι κανει βελτιωση στο system perfomance και στη λειτουργια της καμερας. Παντως οσοι ειστε root μη τη κατεβσσετε ακομα γιατι θα χαθει το root και μαλλον δε θα μπορειτε να το ξαναρουταρετε. Ετσι διαβασα στο XDA. Φυσικα οσοι δεν ειμαστε root,οπως αναφερθηκε πιο πανω, πρεπει να το κανουμε. http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Είδες καμιά βελτίωση στην κάμερα μετά το update? Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Αν και ειναι βραδυ και δε μπορεις να καταλαβεις, εχω την εντυπωση οτι ρυθμιζεται πιο γρηγορα και πιο καλα η φωτεινοτητα του πεδιου που θα φωτογραφησεις. Αυριο που θα'ναι μερα θα το τεσταρω και θα επανελθω. http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 μάλλον κάτι θα κάνουν και θα μπορούμε και με αυτή την αναβάθμιση να κάνουμε ρουτ. Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Παιδιά καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους! Να είστε καλά με υγεία. Είμαι κάτοχος του τηλεφώνου εδώ και μία εβδομάδα. Σε γενικές γραμμές πολύ ικανοποιημένος, με εξαίρεση ένα πράγματα. Τον ήχο του! Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα! Δεν το ακούω το τηλέφωνο! Καθόλου. Σαν να είναι σε προφίλ δόνησης. Δοκίμασα και εργοστασιακό ήχο και mp3 που έχω βάλει εγώ και μάλιστα με δυνατά db, αλλά υπάρχουν στιγμές που το τηλέφωνο δεν χτυπά καθόλου! Δεν βγαίνει ήχος. Ειδικά όταν πάνω έχω και τα ακουστικά. Τι γίνεται; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις ρυθμίσεις μου; Κάποια λύση; Είναι κρίμα γιατί μιλάμε για σούπερ τηλέφωνο, αλλά αν δεν ακούω, δεν... απαντάω!!! Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Παιδιά καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους! Να είστε καλά με υγεία. Είμαι κάτοχος του τηλεφώνου εδώ και μία εβδομάδα. Σε γενικές γραμμές πολύ ικανοποιημένος, με εξαίρεση ένα πράγματα. Τον ήχο του! Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα! Δεν το ακούω το τηλέφωνο! Καθόλου. Σαν να είναι σε προφίλ δόνησης. Δοκίμασα και εργοστασιακό ήχο και mp3 που έχω βάλει εγώ και μάλιστα με δυνατά db, αλλά υπάρχουν στιγμές που το τηλέφωνο δεν χτυπά καθόλου! Δεν βγαίνει ήχος. Ειδικά όταν πάνω έχω και τα ακουστικά. Τι γίνεται; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις ρυθμίσεις μου; Κάποια λύση; Είναι κρίμα γιατί μιλάμε για σούπερ τηλέφωνο, αλλά αν δεν ακούω, δεν... απαντάω!!! Δοκίμασε σαν ήχο κλήσης το ''old phone'' και την ένταση στο maximum. Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Δοκίμασε σαν ήχο κλήσης το ''old phone'' και την ένταση στο maximum. σωστος...κ εγω αυτο εχω κανει,αλλα πρεπει να υπαρχει κ αλλη λυση 'η οπου να ναι θα βγει. Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 χρονια πολλα!! να ρωτησω....απο τοτε που εκανα το update εχω 2μικροπροβληματα. 1.οταν κανω επανεκκινηση χανεται ο ηχος κλησης που εχω και πρεπει να το ξαναβαζω και 2.το live wallpaper που εχω καποιες φορες κολλαει. εσεις εχετε παρατηρησει κατι? ευχαριστω!!:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Παιδια εκανα την τελευταια αναβαθμιση χτες το βραδι,και απο εκεινη τη στιγμη και μετα εχω φορτισει ηδη 2 φορες τη συσκευη!!!!Η συσκευη βρισκεται σε συνεχη συνχρονισμο δεδομενων!!! Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Έκανα και εγώ το update πριν λίγο και δεν έχασα τίποτα... Έχω την εντύπωση οτι είναι λίγο πιό γρήγορο, αλλά μπορεί να είναι απλά αρχική ιδέα... Αν δω καμιά άλλη διαφορά όσο το χρησιμοποιώ θα σας πω... RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Μετα 24 ωρες απο το update ολα δουλευουν ρολοϊ. http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts