Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη την εβαλα για πολυ λιγο,ισα-ισα για να δω το sense, δοκιμαστε τις λειτουργες και πειτε τις εντυπωσεις ειδικα σε σχεση με τις 2.3 που κυκλοφορουν...Πως ειναι απο μπαταρια-wifi-data-gps-lugs-smooth-αν λειτουργουν mail,widjets κτλ...

Κανει κανονικα ανανεωση...

ναι κανονικα με τον καιρο κανενα πορβλημα

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά, μετά από πολλή διάβασμα και σκέψη έκανα root, Radio S-OFF και ENG S-Off

Πριν βάλω κάποια custom ROM ειπα να κάνω ενα backup αυτής που υπάρχει ήδη στο τηλεφωνώ. Έκανα ινσταλλ το ClockWorkMod αλλα όταν πατάω Backup Current ROM κανει restart Και βγάζει ενα κόκκινο θαυμαστικό, πατώντας vol up + power λεει κατι για

E:Can't find .... κατι

Τι κάνω λάθος;

Δοκιμασε να κανεις το backup μεσω recovery.Επελεξε στο rom manager reboot in recovery και κανε εκει το backup ...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δοκιμασε να κανεις το backup μεσω recovery.Επελεξε στο rom manager reboot in recovery και κανε εκει το backup ...

Καλησπέρα φιλε, έκανα Reboot μεσω ROM Manager έκανε κανονικά restart η συσκευή και ειμαι ξανά στη μαύρη οθόνη με το κόκκινο θαυμαστικό και το error είναι

E: Cant open /cache/recovery/command

“May the source be with you.”

Καλησπέρα φιλε, έκανα Reboot μεσω ROM Manager έκανε κανονικά restart η συσκευή και ειμαι ξανά στη μαύρη οθόνη με το κόκκινο θαυμαστικό και το error είναι

Μπες παλι στο τηλεφωνο (βγαλε τη μπαταρια και ξαναβαλτη) και κανε παλι εγκατασταση το recovery απο rom manager.

Follow me on XDA

Παιδιά καλησπέρα! Ξέρετε πως μπρώ να επαναφέρω το boot animation του LeeDroid στο κινητό μου (htc hd, Leedroid V2.2.8) ? έπαιζα με το root tools...το οποίο τελικά απεγκατέστησα....και τώρα δεν έχω το boot animation του Lee, απλώς γράφει android και κάνει boot χωρίς animation...:rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ!

Costas

S8+

Παιδιά καλησπέρα! Ξέρετε πως μπρώ να επαναφέρω το boot animation του LeeDroid στο κινητό μου (htc hd, Leedroid V2.2.8) ? έπαιζα με το root tools...το οποίο τελικά απεγκατέστησα....και τώρα δεν έχω το boot animation του Lee, απλώς γράφει android και κάνει boot χωρίς animation...:rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ!

Costas

Παλι καλα που εχασες μονο αυτο...:p

Αυτο τωρα που πρεπει να κανεις ειναι να κατεβασεις παλι τη rom,να μπεις στο systemui (νομιζω εκει θα το βρεις και γραφει boot animation), να το παρεις και να το κανεις push στην ιδια θεση στη rom σου...Βασικα εγω αυτο που θα εκανα,ειναι να κατεβασω παλι τη ρομ και να τη κανω flash παλι χωρις ομως wipe data ,αλλα μονο cache-dalvid cache. ;)

Follow me on XDA

Παλι καλα που εχασες μονο αυτο...:p

Αυτο τωρα που πρεπει να κανεις ειναι να κατεβασεις παλι τη rom,να μπεις στο systemui (νομιζω εκει θα το βρεις και γραφει boot animation), να το παρεις και να το κανεις push στην ιδια θεση στη rom σου...Βασικα εγω αυτο που θα εκανα,ειναι να κατεβασω παλι τη ρομ και να τη κανω flash παλι χωρις ομως wipe data ,αλλα μονο cache-dalvid cache. ;)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Γιατί πρέπει να ξανακατεβάσω τη ρομ ? "σάπισα" αυτήν που έχω στην κάρτα δηλαδή :D ? και αν την ξανακατεβάσω....αυτήν που έχω ήδη στην κάρτα τη σβήνω??? όπως βλέπεις είμαι πολύ ειδικός σε τέτοια θέματα :lol:

S8+

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Γιατί πρέπει να ξανακατεβάσω τη ρομ ? "σάπισα" αυτήν που έχω στην κάρτα δηλαδή :D ? και αν την ξανακατεβάσω....αυτήν που έχω ήδη στην κάρτα τη σβήνω??? όπως βλέπεις είμαι πολύ ειδικός σε τέτοια θέματα :lol:

Αν απλα την εχεις κανει copy-paste στο pc πριν τη ''σαπισεις'' οπως λες,ειναι οκ και δε χρειαζεται να τη κατεβασεις παλι.Το παραπανω ισχυει μονο αν εχεις πειραξεις τη ρομ που εχεις στη καρτα σου. ;)

Follow me on XDA

Πάνε στο rom manager και επέλεξε flash ClockWorkMod . Άσχετο αν το έχεις κάνει ήδη εγκατάστασή (μάλλον δεν έχει γίνει όπως και σε μένα) . Εγώ έτσι το έκανα και λύθηκε. Μετά κανε επανεκκίνηση με volum down μπες σε bootloader και επέλεξε recovery και θα μπεις ελπίζω στο ClockWorkMod recovery.

www.McManus.gr

Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά δεν έχει περάσει το custom recovery.

Για να το περάσεις κάνε τα εξής:

Σύδεσε το κινητό με το pc και τσέκαρε το Εντοππισμός σφαλμάτων λογισμικού στις Ρυθμίσεις->Εφαρμογές

Κατέβασε το custom recovery από εδώ ->http://mirror.sea.tdrevolution.net/cm/recoveries/recovery-clockwork-3.0.2.6-ace.img

και αντέγραψέ το στο φάκελο tools του android sdk.

Υποθέτωντας ότι έχει το android sdk στο pc (αν δεν το έχεις πέρασέ το) άνοιξε ένα cmd (command prompt) και γράψε:

adb reboot bootloader (Πρέπει να είσαι στο φάκελο platform-tools του android sdk για να τρέξει αυτή η εντολή)

fastboot flash recovery recovery-clockwork-3.0.2.6-ace.img (Αυτή, όπως και την επόμενη, την τρέχεις από το φάκελο tools του sdk)

fastboot reboot-bootloader

Μετά πας στο κινητό επιλέγεις την πρώτη επιλογή, νομίζω λέει bootloader και μετά επιλέγεις την δεύτερη επιλογή που λέει recovery.

Αν τα κάνεις κατα γράμμα δεν θα έχεις πρόβλημα, αν κάτι δεν καταλαβαίνεις καλύτερα να μην κάνεις τίποτα...

Καλή επιτυχία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Αν απλα την εχεις κανει copy-paste στο pc πριν τη ''σαπισεις'' οπως λες,ειναι οκ και δε χρειαζεται να τη κατεβασεις παλι.Το παραπανω ισχυει μονο αν εχεις πειραξεις τη ρομ που εχεις στη καρτα σου. ;)

Done!! είσαι άψογος, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! :)

S8+

elthis να φανταστώ πως έχεις ραδιο 26.09.04.11 με τη i00.

Τη κατέβασα λέω να τη δοκιμάσω.

Ναι,αυτό εχω...Δοκίμασε τη και περιμένουμε εντυπώσεις...;)

Δοκιμάσω αυτή τη στιγμή τη kingdom...Όσο ομορφη κι αν είναι δε θεωρείται stable ρε παιδιά...πολλά lug και κάποια πράγματα δε λειτουργούν σωστά, η ram δεν εχει καλη διαχειρηση κτλ...το sense 3 όμως,ουαου..Περιμένω την επόμενη έκδοση λοιπον.Restore....

Sent from my HTC Desire HD

Edited by elthis

Follow me on XDA

Δοκιμάσω αυτή τη στιγμή τη kingdom...Όσο ομορφη κι αν είναι δε θεωρείται stable ρε παιδιά...πολλά lug και κάποια πράγματα δε λειτουργούν σωστά, η ram δεν εχει καλη διαχειρηση κτλ...το sense 3 όμως,ουαου..Περιμένω την επόμενη έκδοση λοιπον.Restore....

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου elthis αν και είσαι πιο έμπειρος και διαβασμένος.

Εγώ έκανα όλα τα wipes κανονικά έβαλα και το ράδιο που λένε στο φόρουμ. Όλα μου λειτουργούν παρά πολύ σωστά και ας έχει αρκετά bug τα οποία γνωρίζουμε.

Από το μεσημέρι που την δουλεύω όλα μια χαρά.

Αλλά νομίζω ότι όπως το παίρνει ο καθένας. Εννοώντας την λειτουργικοτητα της ρομ. ;)

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk

Everything Is Possible....

Πάνε στο rom manager και επέλεξε flash ClockWorkMod . Άσχετο αν το έχεις κάνει ήδη εγκατάστασή (μάλλον δεν έχει γίνει όπως και σε μένα) . Εγώ έτσι το έκανα και λύθηκε. Μετά κανε επανεκκίνηση με volum down μπες σε bootloader και επέλεξε recovery και θα μπεις ελπίζω στο ClockWorkMod recovery.

Yeap, αυτό ήταν, δεν έκαναν Flash ClockWorkMod... το έκανα και έκανα κανονικά backup...

Παμε τώρα για κάποια Custom ROM, έχετε να πρότεινε κάποια; :p

Α, πρεπει να κανω και flash radio για να βαλω custom ROM γιατί από τι διαβάζω ειναι επικίνδυνο

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου elthis αν και είσαι πιο έμπειρος και διαβασμένος.

Εγώ έκανα όλα τα wipes κανονικά έβαλα και το ράδιο που λένε στο φόρουμ. Όλα μου λειτουργούν παρά πολύ σωστά και ας έχει αρκετά bug τα οποία γνωρίζουμε.

Από το μεσημέρι που την δουλεύω όλα μια χαρά.

Αλλά νομίζω ότι όπως το παίρνει ο καθένας. Εννοώντας την λειτουργικοτητα της ρομ. ;)

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk

Για να συμφωνησουμε λοιπον,ειναι πολυ ομορφη αλλα παιρνει αρκετες βελτιωσεις ακομα...;)

Yeap, αυτό ήταν, δεν έκαναν Flash ClockWorkMod... το έκανα και έκανα κανονικά backup...

Α, πρεπει να κανω και flash radio για να βαλω custom ROM γιατί από τι διαβάζω ειναι επικίνδυνο

Sense?aosp?miui?Tι θα θελες να δοκιμασεις για αρχη;.....:p

Επικυνδυνο...χμ...Μονο αν κανεις καμια χοντρη πατατα...

Follow me on XDA

ok, αμα το λες θα δοκιμασω το tutorial που εχεις στην υπογραφη σου, αν το χρειαζετε η Rom, αλλιως ειμαστε ΟΚ :p

official sense 3 παιζει να εχουμε στα DHD μας ? σαν αναβαθμιση κατι

υ.γ το ροοτ δεν με θελει ρε γμτ, ενω εκανα κανονικα downgrade σε 1.32 , για καποιο περιεργο λογο κολαει το radio s-off tool και δεν κανει connect με το κινητο ...:( μαμημενο ροοτ δεν θα σε εχω ποτε :P

HTC Desire HD <<<

official sense 3 παιζει να εχουμε στα DHD μας ? σαν αναβαθμιση κατι

υ.γ το ροοτ δεν με θελει ρε γμτ, ενω εκανα κανονικα downgrade σε 1.32 , για καποιο περιεργο λογο κολαει το radio s-off tool και δεν κανει connect με το κινητο ...:( μαμημενο ροοτ δεν θα σε εχω ποτε :P

Aλλοι λενε οτι θα το παρουμε,αλλοι οχι...Θα δειξει...

Σε αυτα ειναι ειδικος ο kollatos και μπορει να σου απαντησει,αλλα με το φτωχο μου το μυαλο,εχεις περασει τους usb drivers στο pc σου;Εχεις τσεκαρει Εντοππισμός σφαλμάτων λογισμικού στις Ρυθμίσεις->Εφαρμογές;

Follow me on XDA

Ναι φιλε μου , εχω κανει εγκατασταση htc sync, εχω ενεργοποιησει usb debugg....απλα πεταγε συνεχεια connection error :(
HTC Desire HD <<<

ok, αμα το λες θα δοκιμασω το tutorial που εχεις στην υπογραφη σου, αν το χρειαζετε η Rom, αλλιως ειμαστε ΟΚ :p

Καλό είναι όμως, όπως σου είπε και ο elthis, να δεις τι θέλεις:

-Custom rom με Sense UI (μοιάζει πολύ στις εργοστασιακές αλλά με κάμποσα καλούδια παραπάνω)

-Miui rom (το interface της μοιάζει πολύ με του iOS)

-AOSP rom (είτε καθαρό AOSP είτε CyanogenMod7), είναι το "καθαρό" android λειτουργικό χωρίς bloated UI κλπ

Αφού λοιπόν δείς τι θέλεις (για αρχή προτείνω Sense Rom γιατί το AOSP θα σου έρθει βαρύ), βλέπεις τα requirements και αναλόγως flashάρεις rom/radio.

Ναι φιλε μου , εχω κανει εγκατασταση htc sync, εχω ενεργοποιησει usb debugg....απλα πεταγε συνεχεια connection error :(

Μου έκανε τα ίδια σε windows (κάποτε) και δοκίμασα το εξής:

Πριν τρέξω το tool, σύνδεσα την συσκευή με το debugging ενεργό, έτρεξα adb (adb shell, su και έδωσα κανονικά δικαιώματα με superuser) και ενώ το adb έτρεχε κανονικά χρησιμοποίησα το tool.

ΣΗΜ: Πρέπει να είναι συνδεμένο με το adb και να έχεις το "#" στο commandline σου ενώ τρέχεις το tool

*EDIT* Συγνώμη για τα συνεχόμενα μηνύματα, από κεκτημένη ταχύτητα. Αν μπορεί κάποιος mod να τα ενώσει.

Edited by kollatos

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνώ, είναι όμορφη αλλα οχι για καθημερινή χρήση γιατι στο κάτω πληρώσαμε τόσα λεφτά γι'αυτό το τηλέφωνο και είναι κρίμα να μην έχει όλες τις λειτουργίες που θα έπρεπε, για παράδειγμα ακόμα δε μπορείς να κάνεις ούτε shazam. Όταν λοιπόν ωριμάσει η rom δε θα έχω κανένα πρόβλημα να τη χρησιμοποιήσω, αν δεν εγκαταλειφθεί όπως τo port του Pyramid.

Όπως σου είπαν ήδη με προσεκτικά βήματά το ράδιο δεν είναι και τόσο επικίνδυνο άλλωστε τρεις εντολές είναι όλο και όλο.

Εγώ φίλε μου χθες έβαλα για πρώτη φορά coocked την RCmix και σήμερα έβαλα την i00 ανώτατη.

Σου προτείνω λοιπόν να βάλεις κατευθείαν i00 θέλεις ραδιο 26.09.04.11 νομίζω.

www.McManus.gr

+1, αυτή έχω και γω τώρα με το θέμα του Kalaga και δεν είναι μονο το kernel είναι οτι ο άνθρωπος φτιάχνει μια rom σταθερή χωρίς bugs την οποία φλασάρεις μια κι έξω.

[ROM&KERNEL] LeeDrOiD HD V3.0.2 GB >EPIC!< |5th May | Official GB Sense 2.1 | TV Anim

[THEME] Kalagas Mixed Theme (GingerBread+Sense based ROMs) [06/05/2011]

Ευχαριστώ για τη διαφήμιση Σπύρο... lol...

Sent from my DesireHD with Mixed_Theme

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...