Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενα περίεργο πρόβλημα:

Ξαφνικά σήμερα μετά απο 4 μήνες συμβίωσης με το hd σταμάτησε να αναγνωρίζει την κάρτα sim και παράλληλα άρχισε να μειώνεται ραγδαία η μπαταρία (τέλειωσε μέσα σε 4 ώρες!)

Βρε τι έβγαλα και ξαναέβαλα την sim, τι έκανα άπειρες επανεκκινήσεις, αυτό τίποτε, μουλαρωμένο.

Η κάρτα sim σε άλλο τηλέφωνο που την δοκίμασα λειτουργεί κανονικότατα.

Εχετε ακούσει να ξανασυμβαίνει;

Καμμιά ιδέα;

Φιλικά

Γιάννης

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενα περίεργο πρόβλημα:

Ξαφνικά σήμερα μετά απο 4 μήνες συμβίωσης με το hd σταμάτησε να αναγνωρίζει την κάρτα sim και παράλληλα άρχισε να μειώνεται ραγδαία η μπαταρία (τέλειωσε μέσα σε 4 ώρες!)

Βρε τι έβγαλα και ξαναέβαλα την sim, τι έκανα άπειρες επανεκκινήσεις, αυτό τίποτε, μουλαρωμένο.

Η κάρτα sim σε άλλο τηλέφωνο που την δοκίμασα λειτουργεί κανονικότατα.

Εχετε ακούσει να ξανασυμβαίνει;

Καμμιά ιδέα;

Κι εμενα το χε παθει χωρις καν να πεσει κατω. Ομως οταν την εβγαλα και την εβαλα δουλεψε. Αλλη sim στο dhd δοκιμασες?

Sent from my Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Είμαι με την Leedroid 2.0 και σήμερα που δοκίμασα όσο ήμουν έξω να βρω στίγμα με το gps δεν έβρισκε με καμιά κυβέρνηση. Κατέβασα ένα GPS app από το market και συνδέθηκε για λίγο με ένα δορυφόρο μόνο.

Το χει κάνει και σε άλλους;

Ναι δοκίμασα αλλά το ίδιο αποτέλεσμα. Ενω βλέπει οτι υπάρχει sim, απο δίκτυο πάπαλα.

Το είχες πειράξει? Αν όχι ευκαιρία να γνωρίσεις την receptionist της HTC:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Administrators
Ναι δοκίμασα αλλά το ίδιο αποτέλεσμα. Ενω βλέπει οτι υπάρχει sim, απο δίκτυο πάπαλα.

Official rom και επίσκεψη στο service. (Δεν πιστεύω να έχει ενεργοποιημένο κανένα flight mode).

Modpic.gif

παιδια,ριξτε μια ματια,
.μπορει να lagαρει αρκετα,αλλα ειναι μια προοδος για το HD μας...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δηλαδη τι γραφει? Αναγνωριζει τον παροχο της sim κι απλως δεν εχει σημα καν? Η δεν αναγνωριζει ουτε παροχο και γραφει μηνυματα του στυλ: "εκτος ληψης"? Εφοσον αποκλειουμε να εχει πατηθει το flight mode, τοτε οπως σου ειπαν και τα παιδια, καλη βολτα στην αντιπροσωπεια και καλο ξεμπερδεμα.

Sent from my Galaxy tab using Tapatalk

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
παιδια,ριξτε μια ματια,

Γιατί βιάζεστε τόσο; :confused:

Modpic.gif

Γιατί βιάζεστε τόσο; :confused:

προσωπικα δε βιαζομαι καθολου!αλλα ειναι καλο να βλεπεις οτι καποιοι ασχολουνται με τη συσκευη περισσοτερο ισως κι απο την HTC...;)

Follow me on XDA

• Administrators
προσωπικα δε βιαζομαι καθολου!αλλα ειναι καλο να βλεπεις οτι καποιοι ασχολουνται με τη συσκευη περισσοτερο ισως κι απο την HTC...;)

Αυτό γίνεται χρόνια τώρα από το xda-devs.

Modpic.gif

παιδες σημερα μου ρθαν οι νεες μεμβρανες.η προηγουμενη ειχε μπει με φουσκαλες και ειπα να παρ μεσω νετ για πιο οικονομικα....ελα ομως που παρολο που μπενουν μια χαρα μενει λιγη κωλα πανω αριστερα εκει π εχει ενα χαρτακι για να την τραβας.αν το καθαρισω με μια μπατονετα και λιγο οινοπνευμα θα ειναι δολογονικο λετε?το λεω γιατι χαλασα καταλαθος την μια και τωρα εχω μονο μια καβατζα

ξερει καποιος αυτο ποσα εχει μεσα?

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0564154&catid=100506

Edited by geovrettos1908

παιδες σημερα μου ρθαν οι νεες μεμβρανες.η προηγουμενη ειχε μπει με φουσκαλες και ειπα να παρ μεσω νετ για πιο οικονομικα....ελα ομως που παρολο που μπενουν μια χαρα μενει λιγη κωλα πανω αριστερα εκει π εχει ενα χαρτακι για να την τραβας.αν το καθαρισω με μια μπατονετα και λιγο οινοπνευμα θα ειναι δολογονικο λετε?το λεω γιατι χαλασα καταλαθος την μια και τωρα εχω μονο μια καβατζα

Κι εγώ μόλις πήγα να κάνω την πρώτη μου απόπειρα. 2 μικρά χνούδια προκαλούν μικρές φουσκάλες. Και η ερώτηση είναι: πώς καθαρίζουμε ένα screen protector;

Sorry για το offtopic.

παιδια,ριξτε μια ματια,

Πολύ καλό preview. Το μικρό ρομποτάκι μεγαλώνει και ωριμάζει σιγά σιγά.

:D

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ μόλις πήγα να κάνω την πρώτη μου απόπειρα. 2 μικρά χνούδια προκαλούν μικρές φουσκάλες. Και η ερώτηση είναι: πώς καθαρίζουμε ένα screen protector;

Sorry για το offtopic.

Αν είναι re-usable τότε μπορείς να το καθαρίσεις με λευκό σελοτέιπ. Το κολλάς από την κάτω μεριά κατά μήκος του protector και όταν το σηκώνεις τραβάει και τα χνούδια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Administrators

Sorry για το offtopic.

Τα καλής ποιότητας πλένονται κιόλας. Εντούτοις στο internet κυκλοφορούν αρκετοί οδηγοί με έξυπνα tips για σωστή τοποθέτηση.

Modpic.gif

εγω πηρα screen protector απο το extreme-mobile και μεσα εκει εχει ενα πολυ καλο βιντεο το οποιο εγω το ακολουθησα και την εβαλα τελεια ειναι αυτο http://www.extreme-mobile.gr/pages/29853.Efarmogi-screen-protector.html
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Κανεις αλλος προβλημα με το συγχρονισμο του hotmail? Διαβασμενα mails τα βγαζει αδιαβαστα κλπ.. Υπαρχει εφαρμογη στο market (κατι σαν το mBox mail του iPhone) που να διαχειριζεται καλυτερα λογαριασμους hotmail και windows live μηπως? Προς αντικατασταση του default προγραμματος...

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

Edited by eirhnh_k

www.macspot.gr

Παιδιά καλημέρα,

κατέβασε κανένας το καινούργιο update 1.32.405.6 που λέει για screen και youtube performance? δημιουργεί πρόβλημα στο rooting?

Κανεις αλλος προβλημα με το συγχρονισμο του hotmail? Διαβασμενα mails τα βγαζει αδιαβαστα κλπ.. Υπαρχει εφαρμογη στο market (κατι σαν το mBox mail του iPhone) που να διαχειριζεται καλυτερα λογαριασμους hotmail και windows live μηπως? Προς αντικατασταση του default προγραμματος...

Χμ, δεν μου είχε παρουσιάσει θέμα συγχρονισμού, ούτε με την stock αλλά ούτε με την LeeDroid.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χμ, δεν μου είχε παρουσιάσει θέμα συγχρονισμού, ούτε με την stock αλλά ούτε με την LeeDroid.

εμενα παλι μου κανει κατι τρελα του στυλ να διαγραφω 3 φορες πχ ενα νεο mail για να διαγραφει πληρως, η να μου εμφανιζει ξαφνικα πχ, 32 αδιαβαστα που ολα ειναι ηδη διαβασμενα mails του mailbox. Στο yahoo και στο gmail, δουλευει αψογα...:(

www.macspot.gr

εμενα παλι μου κανει κατι τρελα του στυλ να διαγραφω 3 φορες πχ ενα νεο mail για να διαγραφει πληρως, η να μου εμφανιζει ξαφνικα πχ, 32 αδιαβαστα που ολα ειναι ηδη διαβασμενα mails του mailbox. Στο yahoo και στο gmail, δουλευει αψογα...:(

Μήπως έχει να κάνει με ρυθμίσεις POP?

Μήπως διαγράφεις δλδ μόνο από το κινητό και όχι κανονικά από τον server?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλημέρα,

κατέβασε κανένας το καινούργιο update 1.32.405.6 που λέει για screen και youtube performance? δημιουργεί πρόβλημα στο rooting?

Δε νομιζω να εχεις προβλημα με το rooting.λειτουργει σε καθε v. 1.32.XXX...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Follow me on XDA

Μήπως έχει να κάνει με ρυθμίσεις POP?

Μήπως διαγράφεις δλδ μόνο από το κινητό και όχι κανονικά από τον server?

μπα.. Γιατι αυτο δεν γινεται παντα. Αλλες φορες συμπεριφερεται αψογα. Αν ειχα λαθος ρυθμισεις του server, μαλλον θα χε ιδια προβληματικη συμπεριφορα επι μονιμου βασεως

www.macspot.gr

Τελικά με το Aura που δεν είναι ομαλή η κίνηση δεν έχει πρόβλημα κανείς?? Σε εμένα προχωράει σπασμοδικά... σταματαεί τελείως επιταχύνει ... ενώ εγώ πηγαίνω με σταθερή ταχύτητα.!! :(

http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers

http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος

http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας.

talexop Kernel for Note4 910C

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...