Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παλικαρια καλημερα !!!!

Μόλις ανέβασα στο Blog μου τον οδηγό του φίλου Βασίλη (Stinger) για να γνωρίζετε τα πάντα για την μπαταρία και να αυξήσετε στο μέγιστο την αυτονομία του κινητού σας.

Ο οδηγος εχει γραφτει για το galaxy s αλλα στην ουσια ειναι για ολες τις android συσκευες.

Οποιος εχει λιγο χρονο αξιζει να ριξετε μια ματια !!!

http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

οκ..ολα αυτα καλα..{παρεπιπτοντως με εσωσες με τα apn στο blog σου...αλλα αν ειναι να απενεργοποιησω το 3g και τους αυτοματους συγχρονισμους,δεν παω καλυτερα να παρω κανενα νοκια με 150 euro???τι τα θελω τα smartphone??

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οκ..ολα αυτα καλα..{παρεπιπτοντως με εσωσες με τα apn στο blog σου...αλλα αν ειναι να απενεργοποιησω το 3g και τους αυτοματους συγχρονισμους,δεν παω καλυτερα να παρω κανενα νοκια με 150 euro???τι τα θελω τα smartphone??

Φιλε μου συμφωνω απολυτως μαζι σου !!!!

εγω τα εχω ολα ανοιχτα και το φορτιζω καθε βραδυ. ετσι εκανα και ετσι κανω παντα !!!!

αλλωστε αυτο ειναι και το νοημα ενος smartphone οπως λες και συμφωνω.

Υπαρχει ομως πολυ κοσμος ο οποιος δεν εχει ιντερνετ στο κινητο του μεσω του παροχου, αλλα μπαινει στο ιντερνετ μεσω wifi. σε αυτους κυριως χρειαζεται να τα απενεργοποιησουν για να εξοικονομουν μπαταρια.

Υπαρχουν επισης πολλα ατομα που αγοραζουν ενα smartphone για πρωτη φορα, οποτε μεχρι να το μαθουν και να χρησιμοποιουν ολες τους τις δυνατοτητες/λειτουργιες, καλο ειναι να απενεργοποιουν οτι δεν χρειαζονται για να μεγιστοποιησουν την αυτονομια.

Και επισης καλο ειναι να ξερουμε τι τρωει την μπαταρια και τι οχι, γιατι υπαρχουν και παιδια που ειναι καινουρια στο android, και δεν γνωριζουν ουτε τι κανουν καποιες λειτουργιες του κινητου, ουτε τι κανουν καποιες ρυθμσεις :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

παιδες,αν καποιος παρει το κινητο -στο κουτι του καινουργιο-απο καταστημα οπως πχ αυτα στην Ομονοια τι εγγυηση εχει?

εκει τα κινητα αποτι εχω καταλαβει ειναι η παραεισαγωγης η απο καποιον που τα αγορασε και τα ξαναπουλησε.αν ισχυει το 2ο φανταζμαι οτι θα δινεται μαζι και η 1η αποδειξη αγορας.αν ισχυει το 1ο (παραεισαγωγης) θα δινει το μαγαζι αποδειξη.

αν ομως η αποδειξη του μαγαζιου δεν ειναι αναλυτικη/ειναι δλδ οι κλασικες ταμειακης που γαρφει πχ προιον με το αναλογο φπα και δεν εχει πανω την ιεμαι του κινητου?

παρακαλω οποιος ξερει ας απαντησει

Αν ειναι απλη χωρις στοιχεια του τηλεφωνου τοτε δεν ισχυει η εγγυηση,η εγγυηση γενικα ειναι 2χρονια σε ολα τα κινητα εκτος iphone που η apple δινει 1χρονο,τωρα οσο για την αποδειξη,οταν παθει κατι το κινητο σου(χτυπα ξυλο) και πας στο servise της HTC με αυτη την αποδειξη θα γυρησουν και θα σου πουν "απο το μπακαλικο το πηρες?" οποιος πουλαει κινητα ειναι απαραιτητο στην αποδειξη να αναγραφετε το κινητο το imei και το serial number του!!!

Edited by drake19
3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Αν ειναι απλη χωρις στοιχεια του τηλεφωνου τοτε δεν ισχυει η εγγυηση,η εγγυηση γενικα ειναι 2χρονια σε ολα τα κινητα εκτος iphone που η apple δινει 1χρονο,τωρα οσο για την αποδειξη,οταν παθει κατι το κινητο σου(χτυπα ξυλο) και πας στο servise της HTC με αυτη την αποδειξη θα γυρησουν και θα σου πουν "απο το μπακαλικο το πηρες?" οποιος πουλαει κινητα ειναι απαραιτητο στην αποδειξη να αναγραφετε το κινητο το imei και το serial number του!!!

ειχα παρει παρυσι απο κει ενα νοκιαη αποδειξη που τωρα την ειδα γραφει κανονικα ολα τα στοιχεια του μαγαζιου (αφμ κλπ),οτι εμπορευεται κινητα ΑΛΛΑ γραφει "αξεσουαρ" 25 ευρω.

δεν εχει τηνιεμαι του κινητου.το κουτι του βεβαια ηταν μια χαρα.με ολα τα αυτοκλητα πανω.

παραεισαγωγης αλλα αυτο λιγο με ενδιαφερει.περυσι δεν ειχα δωσει σημασια ,ειχα παρει απλα το τηλ με μια μικρη διαφορα.

λετε να παιζει ρολο το ποσο?

δλδ τα 25 ευρω που ηταν το υπολοιπο της ανταλλαγης?

αν και τωρα παρω το τηλ με το κουτι του κομπλε με τα αυτοκολητα του πανω?

---αν ειναι οφ τοπικ παρακαλω να μη διαγραφει αλλα να μεταφερθει εκει που πρεπει και να ενημερθω.ευχαριστω πολυ-

ειχα παρει παρυσι απο κει ενα νοκιαη αποδειξη που τωρα την ειδα γραφει κανονικα ολα τα στοιχεια του μαγαζιου (αφμ κλπ),οτι εμπορευεται κινητα ΑΛΛΑ γραφει "αξεσουαρ" 25 ευρω.

δεν εχει τηνιεμαι του κινητου.το κουτι του βεβαια ηταν μια χαρα.με ολα τα αυτοκλητα πανω.

παραεισαγωγης αλλα αυτο λιγο με ενδιαφερει.περυσι δεν ειχα δωσει σημασια ,ειχα παρει απλα το τηλ με μια μικρη διαφορα.

λετε να παιζει ρολο το ποσο?

δλδ τα 25 ευρω που ηταν το υπολοιπο της ανταλλαγης?

αν και τωρα παρω το τηλ με το κουτι του κομπλε με τα αυτοκολητα του πανω?

---αν ειναι οφ τοπικ παρακαλω να μη διαγραφει αλλα να μεταφερθει εκει που πρεπει και να ενημερθω.ευχαριστω πολυ-

Βασικα αν ειναι να παρεις παρτο απο ενα ποιο επονυμο μαγαζι π.χ Public ή γερμανος μην το παρεις απο οπου να'ναι γτ μπορει και να εχεις προβληματα!!

Δλδ αν εκει που πηρες το αλλο στο εκοψε σαν αξεσουαρ αυτο σαν τι θα στο κοψει?σαν θηκη desire hd?απλα οτι κινητο παιρνεις να κοιτας πανω στην αποδηξει να εχει τουλαχιστον το imei του κινητου,γτ αλλιως no imei,no servise!!

3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

• Administrators
Πρέπει επίσης να τονιστεί ότι αν αγοράσει παραεισαγωγής συσκευή, δηλαδή προερχόμενη εκτός Ευρώπης, δεν έχει ισχύ η εγγύηση της εδώ στην Ελλάδα ανεξαρτήτως αν συνοδεύεται ή όχι από απόδειξη αγοράς.

Modpic.gif

καλησπέρα,

το sense λειτουργεί σε εσάς; η υπάρχει ακόμα πρόβλημα;

φιλικά,

Γιώργος

Σε 'μένα πάντως έχει να λειτουργήσει πάνω από βδομάδα, αλλά σκασίλα μου κιόλας δεν είναι κάτι το σημαντικό οπότε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

καλησπέρα,

το sense λειτουργεί σε εσάς; η υπάρχει ακόμα πρόβλημα;

φιλικά,

Γιώργος

Σε εμενα λειτουργει κανονικα

Samsung S21 Ultra

το κινητο ταα σπαει υστερα απο 1 εβδομαδα λειτουργειας κανενα κολλημα κανενα ρεσταρτ τιποτα η μπαταρια σε πολυ καλα επιπεδα για μενα πολυ καλο εχουμε νεα για την 2.3?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Καλημέρα σας, υπάρχει τρόπος να γίνονται κλήσεις με φωνητική επιλογή, αλλά και στα ελληνικά; Κάτι παρόμοιο με το "Αναζήτηση με φωνή της Google", αλλά στα ελληνικά. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι το παραπάνω εργαλείο της google έχει επιλογή γλώσσας "zulu". Τι καλό κάνουν εκείνοι και τους βάζουν τη γλώσσα, που εμείς δεν το κάνουμε;

Αναφέρομαι στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό με τόση επιμονή γιατί αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στη γλώσσα σου, πηγαίνει τη λειτουργία του τηλεφώνου σε άλλο επίπεδο.

Δείτε το βίντεό του στα Αγγλικά, από το μενου της εφαρμογής. Star Trek !!!

Computer,.... warp speed 3 please. Take us home!

Δυστυχώς αν και εμφανισιακά λάτρεψα την CM7 πέρασα την CM6.1.3.

Είχα ένα θέμα με το Wifi που έπεφτε σε κάποιες περιπτώσεις όσες φορές και να το άνοιγα, και λυνόταν μόνο με Restart του κινητού, + του ότι το Εορτολόγιό μου με τον NemoC23 κρασάρει σαν τρελό. Θα περιμένω να βγει η stable να σιγουρευτούμε αν φταίει η εφαρμογή ή το λειτουργικό.

Μπακ του CM6.1.3 λοιπόν... Είδα και κάποιες άλλες rom αλλά οι περισσότερες είχαν το Sense που δε το ήθελα...

Ψαχνω μια καλη αφορμη για να παροπλισω το iphone4 για χαρη του desire HD. Υπαρχουν συγκριτικα πλεονεκτηματα και στα δυο αλλα το iphone ειναι σαν το τσιγαρο ενα πραμα. Δυσκολα το κοβεις.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Ψαχνω μια καλη αφορμη για να παροπλισω το iphone4 για χαρη του desire HD. Υπαρχουν συγκριτικα πλεονεκτηματα και στα δυο αλλα το iphone ειναι σαν το τσιγαρο ενα πραμα. Δυσκολα το κοβεις.

αυτο το προβλημα εχω κι εγω αλλα επειδη το ενα συμπληρωνει τα κενα του αλλου τα κραταω και τα δυο.

Κρατα το ενα για τηλεφωνο και το αλλο για ταμπλετα:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Να τονισο οτι η CM6XX ή CM7 για το desire HD δεν ειναι απο της καλητερες,εχουν ακουστει προβληματα ενω η CM στο MIlestone ειναι η καλητερη που υπαρχει,για το HD βαλε Android Revolution HD 2.0.8 την εχω εδω και δυο βδομαδας και παει σφαιρα το Desire,βεβαια θα πρεπει να το κανεις English S-OFF για να του περασεις και το radio που σου δηνει μεσα για να δουλευει χωρις κανενα προβλημα,οσο για το iphone,κοβεται και θα πω μερικους λογους,καταρχας πλεον οτι εφαρμογη βγαινει για το iphone το βλεπουμε και στο Android,το desire εχει 1Ghz qualcom που ειναι ο ποιο κορυφη cpu για κινητο ενω το iphone φοραει Cortex A8 ο οποιος δεν ειναι και ο καλητερος,και μετα στην τιμη,iphone 4 16GB 659€ 3.5' οθονη ρετινα 5mp camera και δεν στελνεις καν με bluetooth,Desire HD 594€ 4.3' οθονη amoled 8mp camera και με δυνατοτητα ΗD φωτογραφιας και στελνεις και με bluetooth :P :P

Ειχα Iphone πηρα Ιpod αλλα δεν θα επερνα το iphone4 γτ ειναι τσαμπα λεφτα,δεν προκειται να εδηνα 659€ για το τζαμι που πλεον γρατσουνιετε,δυστηχως δεν ειναι οπος στα παλια iphone και για αυτο πλεον το iphone ειναι 5η παγκοσμιος,επεσε πολυ και καλα να παθει της ******** που εκανε τωρα!!

Να τονισο οτι η CM6XX ή CM7 για το desire HD δεν ειναι απο της καλητερες,εχουν ακουστει προβληματα ενω η CM στο MIlestone ειναι η καλητερη που υπαρχει,για το HD βαλε Android Revolution HD 2.0.8 την εχω εδω και δυο βδομαδας και παει σφαιρα το Desire,βεβαια θα πρεπει να το κανεις English S-OFF για να του περασεις και το radio που σου δηνει μεσα για να δουλευει χωρις κανενα προβλημα,οσο για το iphone,κοβεται και θα πω μερικους λογους,καταρχας πλεον οτι εφαρμογη βγαινει για το iphone το βλεπουμε και στο Android,το desire εχει 1Ghz qualcom που ειναι ο ποιο κορυφη cpu για κινητο ενω το iphone φοραει Cortex A8 ο οποιος δεν ειναι και ο καλητερος,και μετα στην τιμη,iphone 4 16GB 659€ 3.5' οθονη ρετινα 5mp camera και δεν στελνεις καν με bluetooth,Desire HD 594€ 4.3' οθονη amoled 8mp camera και με δυνατοτητα ΗD φωτογραφιας και στελνεις και με bluetooth :P :P

Ειχα Iphone πηρα Ιpod αλλα δεν θα επερνα το iphone4 γτ ειναι τσαμπα λεφτα,δεν προκειται να εδηνα 659€ για το τζαμι που πλεον γρατσουνιετε,δυστηχως δεν ειναι οπος στα παλια iphone και για αυτο πλεον το iphone ειναι 5η παγκοσμιος,επεσε πολυ και καλα να παθει της ******** που εκανε τωρα!!

βλεπω να βγαινουμε off topic. μην κανουμε συγκρισεις κινητων εδω

Εγώ χρησιμοποιώ LeeDroid ROM στο Desire HD και είναι άψογη. Σίγουρα αξίζει να τη δοκιμάσετε, εφόσον μπείτε στη διαδικασία των custom roms.

Φίλος μου την έβαλε και μετά από 5 ημέρες έκανε επανεκκίνηση και το κινητο δεν άνοιγε με τίποτα. Πέρασε την official ξανά...

Samsung S21 Ultra

Φίλος μου την έβαλε και μετά από 5 ημέρες έκανε επανεκκίνηση και το κινητο δεν άνοιγε με τίποτα. Πέρασε την official ξανά...

Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε. Την χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό.

Παιδιά μια ερώτηση να κάνω.Φίλος μου έχει HTC Desire HD και ρωτάει αν μπορεί να φλασάρει win6.5 η Win7.Αν γίνεται μπορείτε να με κατατοπίσετε ώστε να ξεκινήσουμε το διάβασμα?
Xiaomi Mi Mix 3

Παιδιά μια ερώτηση να κάνω.Φίλος μου έχει HTC Desire HD και ρωτάει αν μπορεί να φλασάρει win6.5 η Win7.Αν γίνεται μπορείτε να με κατατοπίσετε ώστε να ξεκινήσουμε το διάβασμα?

Δεν γίνεται. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Μπορειτε να μου προτεινεται καμια καλη θηκη για το κινητο?

Οχι απο ebay ομως.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

κανε μια αναζητηση στο scroutz για να μη σου προτεινω αμεσα το καταστημα που τη πηρα εγω (μην μας κατηγορησουν για διαφημιση), εγω το πηρα χθες και εχω να πω οτι μου λειπει το Desire μου σκετο!!!Τι το ηθελα το HD στο τελος χαχαχα, το μεγαλυτερο μου σοκ ειναι με την οθονη παιδια, ειχα συνηθισει στην AMOLED του Deisre και τωρα η LCD...ενταξει....αλλα το επελεξα για τη μεγαλυτερη οθονη του ως το κυριοτερο χαρακτηριστικο...κατα τα αλλα μια χαρα εξαλλου το Desire ηταν για μενα το καλυτερο απο παρα πολλες πλευρες και για παρα πολους λογους το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...