Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Γεια χαρά μπορώ να δώσω λινκ απο upload στο rapid-share με παιχνίδια HD (480 x 800 pixels) και εφαρμογές που έχω και εγώ στο HD _????

Μόνο αν ότι περιέχεται στο rar σου είναι free μπορείς να βάλεις link. Αλλιώς... απλά απαγορεύεται οποιαδήποτε είδους διακίνηση παράνομου λογισμικού δημόσια στο forum.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόνο αν ότι περιέχεται στο rar σου είναι free μπορείς να βάλεις link. Αλλιώς... απλά απαγορεύεται οποιαδήποτε είδους διακίνηση παράνομου λογισμικού δημόσια στο forum.

οκ ! δεν ήξερα ότι το να κάνεις backup είναι παράνομο... :thanks: :stupid:

• Administrators

Τι εννοείς; Ανάλυσε το λίγο αυτό σε παρακαλώ.

Modpic.gif

Δεν κατάλαβες τι σου είπαν.

Αν τα παιχνίδια που θα ανεβάσεις στο rapidshare είναι δωρεάν παιχνίδια που ο καθένας μπορεί να τα βρεί δωρεάν, απλά εσύ μας τα προσφέρεις μαζεμένα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και σε ευχαριστούμε.

Αν όμως τα παιχνίδια που θα ανεβάσεις δεν είναι δωρεάν , αλλά είναι σπασμένες εκδόσεις παιχνιδιών που κανονικά είναι επί πληρωμή, τότε, και πάλι ευχαριστούμε, αλλά ΔΕΝ θα πάρουμε.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το κουτί δεν έχει ζελατίνα απ' έξω, απλά το κινητό βρίσκεται μέσα σε μια σκληρή "ζελατίνα" όπως και η μπαταρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια.οταν πηρατε το κινητο το κουτι ειχε ζελατινα? γιατι αυτο που μου εστειλαν απο ebw.gr δεν ειχε ,και το αυτοκολητο σφραγισματος ξεκολαει και ξανακολαει χωρις προβλημα οποτε νομιζω οτι μου την εφεραν οι τυποι.εαν ειναι ετσι θα κανω καταγγελια στον συνηγορο καταναλωτη.

Ζελατινα δεν εχει...

Το αυτοκολλητο δεν πρεπει να ξεκολλαει ευκολα ... και να μην ειναι τσαλακωμενο στις ακρες, σαν ενδειξη οτι ανοιχτηκε

Samsung S21 Ultra

Δεν κατάλαβες τι σου είπαν.

Αν τα παιχνίδια που θα ανεβάσεις στο rapidshare είναι δωρεάν παιχνίδια που ο καθένας μπορεί να τα βρεί δωρεάν, απλά εσύ μας τα προσφέρεις μαζεμένα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και σε ευχαριστούμε.

Αν όμως τα παιχνίδια που θα ανεβάσεις δεν είναι δωρεάν , αλλά είναι σπασμένες εκδόσεις παιχνιδιών που κανονικά είναι επί πληρωμή, τότε, και πάλι ευχαριστούμε, αλλά ΔΕΝ θα πάρουμε.

οκ για να τελειώνει το θέμα είναι free games & application από το κινητό μου

σορρυ που άνοιξα θέμα και γέμισα τη σελίδα

Το δικο μου ειναι κατι σαν ζελατινα στην οθονη και στη μπαταρια.

Επισης η καρτα μνημης ηταν ηδη απανω...και φυσικα το ανοιξα μπροστα στον πωλητη (παντα ετσι κανω)

Αυτα για τον φιλο που ρωτησε.

Μετά την τρίτη φόρτιση (10-15%, φουλ φορτιση) το κινητο σημερα ειναι ακομα στο 53% ενώ εχθές, προχθές, ήταν ήδη στο 20%.

Ελπίζω να μην ειναι τυχαίο και να «στρώσει» η μπαταρία και άλλο :)

Samsung S21 Ultra

Ζελατινα δεν εχει...

Το αυτοκολλητο δεν πρεπει να ξεκολλαει ευκολα ... και να μην ειναι τσαλακωμενο στις ακρες, σαν ενδειξη οτι ανοιχτηκε

Kollatos kai doganos ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σας.οκ.το κινητο ειχε την ζελατινα.οσον αφορα το αυτοκολλητο εχει και δευτερο το κουτι μεσα.τελος παντων ας ειναι οτι ειναι ειναι τωρα.

Πάντως και στο δικό μου αλλά και σε ενός φίλου το αυτοκόλλητο ξεκόλλησε πάρα πολύ εύκολα χωρίς σημάδια ότι ανοίχτηκε στις άκρες.

Edit: Για όποιον ενδιαφέρεται κυκλοφόρησαν custom kernel's για την νέα βάση (1.72.xxx.x).

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Edit: Για όποιον ενδιαφέρεται κυκλοφόρησαν custom kernel's για την νέα βάση (1.72.xxx.x).

Τι εννοείς; Τι γίνεται με αυτούς;

Πάντως και στο δικό μου αλλά και σε ενός φίλου το αυτοκόλλητο ξεκόλλησε πάρα πολύ εύκολα χωρίς σημάδια ότι ανοίχτηκε στις άκρες.

Root να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει για την 1.72 αποφεύγοντας όλη τη διαδικασία downgrade κλπ κλπ :(

Τι εννοείς; Τι γίνεται με αυτούς;

Προσφέρουν κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως πχ OverClock(OC), UnderVolt(UV) κλπ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσφέρουν κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως πχ OverClock(OC), UnderVolt(UV) κλπ.

Α οκ. Ευχαριστω.

Δοκιμασα το τελευταιο nightly build απο cm7... δεν εχω δει πιο ωραιο και καλο το κινητο μου πριν απο αυτο.

Ξαναγυρισα στην leedroid οπως μεχρι να παρω σωστα backups για να περασω μονιμα εκει.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Καλημερα παιδια. Εχει δοκιμασει καποιος SD card 16GB στο μηχανακι,χωρις προβληματα εννοειται.

Εαν ναι ποια ;;;

Καλημερα παιδια. Εχει δοκιμασει καποιος SD card 16GB στο μηχανακι,χωρις προβληματα εννοειται.

Εαν ναι ποια ;;;

καλημερα, εχω μεσα μια sandisk, 16gb, ολα μια χαρα ...

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Εγώ έχω την Τranscend 16gb class 6 και είναι πολύ γρήγορη μπορώ να πω..

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Για δώστε κανα λινκ βρε παιδιά να δούμε και εμείς το φως μας.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ρε παιδια πως γινεται ενω εχω κανει root και S-OFF τη συσκευη μου να μη μου εμφανιζει τις επι πληρωμη εφαρμογες στο Market???

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=282244

Αν κατάλαβα καλά για MicroSD εδώ είναι όλα :

Εγώ προτείνω class 10

lexar,kingston,kingmax,memorette,sandisk,team,A-DATA και πολλές άλλες

που το μόνο που μας νοιάζει είναι το μέγεθος (8-16-32 GB )και η ταχύτητα (CLass 2-4-6-8-10 )

Ελλαδάρα :

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=964E09BE45B5DE48A7D8BD694E15715C&pa=671CDCD21523A94287C3265E367E2F59

Ε-bay :

http://cgi.ebay.co.uk/16GB-MICRO-SDHC-MEMORY-card-CLASS-10-Camera-Mobiles-/280618811472?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item41562f4050

http://cgi.ebay.co.uk/Memorette-32GB-Micro-SD-SDHC-Card-SD-Adapter-Class-10-/220723567624?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item3364265c08

εγώ περιμένω :

http://cgi.ebay.co.uk/Kingmax-16GB-Micro-SD-HC-Class-10-Card-HTC-Desire-/150549752987?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item230d76ec9b

και μια εκτενέστερη ματιά στο e-bay για καλύτερη τιμή !!!

Edited by blackhorizon

Ετυχε σε κανεναν να μην εμφανιζει καποιο χαρακτηρα σε εισερχομενο sms απο συγκεκριμενο αριθμο? Δε μου εμφανιζει το χαρακτηρα Χ απο κινητο motorola, απο συγκεκριμενο αποστολεα, ενω σε αλλα sms το εμφανιζει κανονικα! Με την κωδικοποιηση χαρακτηρων σχετιζεται? Ασυμβατοτητα δηλαδη? Η ασχετο πεταξα?

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ρε παιδια πως γινεται ενω εχω κανει root και S-OFF τη συσκευη μου να μη μου εμφανιζει τις επι πληρωμη εφαρμογες στο Market???

Από market κατεβάζεις market enabler και διαλέγεις ξένο carrier

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...