Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται τόσες ώρες φόρτιση. Αυτή η λογική των τεράστιων πρώτων φορτίσεων δεν υπάρχει εδώ. Αν γέμισε βγάλτο και παίξε κανονικά μαζί του. Και σε γενικές γραμμές καλό είναι να μην αφήνεις την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%.

Αληθεια? Αδικα το αφησα σπιτι δηλαδη. Ειχε γεμισει το πρωι απο οτι ειδα. Τωρα κατα τις 6 θα επιστρεψω. Παντως ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Τα αξιζει τα χρηματα!

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια συγνωμη, αλλα δε μου ειναι ευκολο με το mob internet να ψαξω, ποια εφαρμογη ειναι για να προσθετουμε την τοποθεσια μας στον καιρο? Δεν αναγνωριζει την τοποθεσια που βρισκομαι αυτη τη στιγμη στην αθηνα. Λεει γενικα Αθηνα

Sent from my Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Με τον αδερφό της γυναίκας μου πήραμε μαζί από Voda το DHD.

Επειδή βρίσκομαι συχνά σε Wifi έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις και έχει φτάσει στην 1.72.

Στον κουνιάδο μου που το είδα προχθές, είναι ακόμα στην 1.3xxxx (δεν θυμάμαι ακριβώς).

Το έβαλα να κάνει έλεγχο για αναβάθμιση και έβγαλε ότι είναι ενημερωμένο.

Τι μπορεί να φταίει ;

Είναι πολύ αργό σε σχέση με το δικό μου και δεν έχει σχεδόν τίποτα πάνω, ενώ εγώ έχω κοντά στα 100 apps.

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Δεν χρειάζεται τόσες ώρες φόρτιση. Αυτή η λογική των τεράστιων πρώτων φορτίσεων δεν υπάρχει εδώ. Αν γέμισε βγάλτο και παίξε κανονικά μαζί του. Και σε γενικές γραμμές καλό είναι να μην αφήνεις την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%.

Τελικά όταν παραλαμβάνουμε μια τέτοια συσκευή (πρόκειται να γίνω κι εγώ κάτοχος άμεσα) τί πρέπει να κάνουμε; Έχω διαβάσει όλο το θέμα και κατέληξα πως δε θέλει καθόλου φόρτιση αλλά χρήση κατ' ευθείαν. Σωστά; Όταν φτάσει η μπαταρία στο 10-20%, χρειάζεται φόρτιση μέχρι όμως να φτάσει απλά το 100%, χωρίς 8ωρα δηλαδή, κλπ. Λέω κάτι λάθος;

Με τον αδερφό της γυναίκας μου πήραμε μαζί από Voda το DHD.

Επειδή βρίσκομαι συχνά σε Wifi έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις και έχει φτάσει στην 1.72.

Στον κουνιάδο μου που το είδα προχθές, είναι ακόμα στην 1.3xxxx (δεν θυμάμαι ακριβώς).

Το έβαλα να κάνει έλεγχο για αναβάθμιση και έβγαλε ότι είναι ενημερωμένο.

Τι μπορεί να φταίει ;

Είναι πολύ αργό σε σχέση με το δικό μου και δεν έχει σχεδόν τίποτα πάνω, ενώ εγώ έχω κοντά στα 100 apps.

Το ποτε θα αναβαθμιστει το κινητο του κουνιαδου σου εξαρταται απο τον αριθμο IMEI που εχει. Μην ανησυχει και θα αναβαθμιστει.

Οσο για το γεγονος οτι ειναι αργο μπορει να τικαρει το USB debugging. (menu>settings>applications>development>usb debugging.

Το ποτε θα αναβαθμιστει το κινητο του κουνιαδου σου εξαρταται απο τον αριθμο IMEI που εχει. Μην ανησυχει και θα αναβαθμιστει.

Οσο για το γεγονος οτι ειναι αργο μπορει να τικαρει το USB debugging. (menu>settings>applications>development>usb debugging.

Και γω την 1.32 εκδοση εχω και ειναι αργο.Αν περασω καποια custom rom θα αλλαξει κατι?Μπορω να το κανω δλδ 1.72 απο καποια custom rom?Ευχαριστω

Και γω την 1.32 εκδοση εχω και ειναι αργο.Αν περασω καποια custom rom θα αλλαξει κατι?Μπορω να το κανω δλδ 1.72 απο καποια custom rom?Ευχαριστω

μπορεις να περασεις την επισημη ROM.

Θα την βρεις στους xda developers

Samsung S21 Ultra

οσον αφορα την ταχυτητα το εκαν και εγω στο δικο μου.

menu>settings>applications>development>usb debugging.

μπορει καποιος που ξερει να εξηγησει γιατι το κινητο ειναι η μερα με τη νυχτα με αυτο τον τροπο???

μπορεις να περασεις την επισημη ROM.

Θα την βρεις στους xda developers

Για να βοηθηθει και οποιος αλλος θελει νομιζω ειναι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=824357

Μπορω να την περασω κανονικα πανω απο την επισημη δικια μου χωρις να εχω κανει root ετσι??

Edited by getheo

Για να βοηθηθει και οποιος αλλος θελει νομιζω ειναι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=824357

Μπορω να την περασω κανονικα πανω απο την επισημη δικια μου χωρις να εχω κανει root ετσι??

Ναι είναι η επίσημη. Δεν χρειάζεται τίποτα

Samsung S21 Ultra

οσον αφορα την ταχυτητα το εκαν και εγω στο δικο μου.

menu>settings>applications>development>usb debugging.

μπορει καποιος που ξερει να εξηγησει γιατι το κινητο ειναι η μερα με τη νυχτα με αυτο τον τροπο???

το τικαρεις ή το αφηνεις οπως ειναι?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

το τικαρεις...και παει σφαιρα το κινητο. θα τρελαθεις

Αυτο ΠΡΕΠΕΙ να γινει σε ολα τα μηχανακια? Δηλαδη ειναι κατι Στανταρ ?

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... Ψήνομαι να το πάρω και μιας και το ebw.gr έχει κατεβάσει ρολά εδώ και 10 μέρες, κοιτάω το digital-master. Ξέρει κανείς τίποτα για το μαγαζί; Να προχωρήσω;

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=c4a260cd-a31f-4e77-8c3a-9f295d937c07

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... Ψήνομαι να το πάρω και μιας και το ebw.gr έχει κατεβάσει ρολά εδώ και 10 μέρες, κοιτάω το digital-master. Ξέρει κανείς τίποτα για το μαγαζί; Να προχωρήσω;

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=c4a260cd-a31f-4e77-8c3a-9f295d937c07

Φιλε τσιμπα το απο το Πλαισιο, 529Ε. Χτες το πηρα

Αυτο ΠΡΕΠΕΙ να γινει σε ολα τα μηχανακια? Δηλαδη ειναι κατι Στανταρ ?

Δεν ειναι κατι στανταρ. Ουτε ειναι εγγυημενο οτι θα πηγαινει το κινητο σου σφαιρα. Απλα εχει αποδειχθει οτι πολλοι κατοχοι του HD μολις εκαναν αυτη την αλλαγη ειδαν βελτιωση στη λειτουργια του κινητου. Εγω ας πουμε δεν ειδα τιποτα γιατι γρηγορο ηταν και γρηγορο ειναι:)

Δεν ειναι κατι στανταρ. Ουτε ειναι εγγυημενο οτι θα πηγαινει το κινητο σου σφαιρα. Απλα εχει αποδειχθει οτι πολλοι κατοχοι του HD μολις εκαναν αυτη την αλλαγη ειδαν βελτιωση στη λειτουργια του κινητου. Εγω ας πουμε δεν ειδα τιποτα γιατι γρηγορο ηταν και γρηγορο ειναι:)

Εκτος της ταχυτητας...τι αλλο ΚΑΛΟ κανει στο κινητο ας πουμε;;;

Αυτο εννοω...θα κερδισω κατι ;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Εκδοση Android : 2.2

Εκδοση Βασικου Φασματος : 12.28b.60b140eU_26.03.02.026_M

Εκδοση Kernel : 2.6.32.21-gf3f553d httc-kernel@and18-2#1 th oct 28 13:24:11 cst 2010

Αριθμος Εκδοσης : 1.32.405.6. CL278359 release-keys

Αριθμος Λογισμικου : 1.32.405.6

Εκδ.Προγρ.Περιηγησης : webkit 3.1

Αυτα παιδια. Καποιος Εμπειρος να βοηθησει αν πρεπει να κανω κατι ;

Υπαρχει και αλλο update ;

Edited by kollatos

Barman25 και Tony_, θα σας παρακαλούσα να αποφεύγετε το chat στο thread για ευκολία όλων μας, μπορείτε να συνεχίσετε με pm μιας και είστε λίγο εκτός θέματος.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Γεια χαρά μπορώ να δώσω λινκ απο upload στο rapid-share με παιχνίδια HD (480 x 800 pixels) και εφαρμογές που έχω και εγώ στο HD _???? Edited by blackhorizon

Γεια χαρά μπορώ να δώσω λινκ απο upload στο rapid-share με παιχνίδια HD (480 x 800 pixels) και εφαρμογές που έχω και εγώ στο HD _????

Εννοείται πως όχι! Ούτε η συζήτηση για αυτά επιτρέπεται για προφανές λόγους

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...