Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυο ερωτήσεις:

1) Το ραδιόφωνο δεν έχει RDS ?? Το λεω γιατι πχ o sport-fm κανονικα δειχνει αποτελεσματα αγωνων συνεχως, και με το ραδιοφωνο του DHD δεν δειχνει τιποτα παρα μόνο το ονομα του σταθμου.

2) Το ξυπνητήρι δε λειτουργει όταν το κινητό είναι απενεργοποιημένο? Όσες φορές το έχω ρυθμίσει και μετά έχω κλείσει το κινητό, δεν έχει χτυπήσει...

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

2) Το ξυπνητήρι δε λειτουργει όταν το κινητό είναι απενεργοποιημένο? Όσες φορές το έχω ρυθμίσει και μετά έχω κλείσει το κινητό, δεν έχει χτυπήσει...

Σε κανένα smartphone δεν λειτουργεί με κλειστό το κινητό εκτός από κάποια symbian.

Παιδιά καλησπέρα . Πήρα στην γυναίκα μου το εν λόγο κινητό. Προσπαθώ να μεταφέρω τις επαφές απο το trinity αλλά δεν τα καταφέρνω. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να υποστηρίζεται και απο android προκειμένου να γίνει η ζωή μου πιο εύκολη ?

To DesireHD έχει μια προεγκατεστημένη εφαρμογή που λέγεται tranfer data και είναι για αυτή τη δουλειά. Το έχω δοκιμάσει με ένα παλιό Nokia και δούλευε κανονικά. Εσύ το δοκίμασες και δεν δουλεύει?

για μενα το μονο θεμα προς το παρομ ειναι καποια εφαρμογη που θα δινει δυνατοτητα εμφανισης περισσοτερων συντομευσεων στις αρχικες οθονες η multicon δεν την καταφερα καμια αλλη?

Αν θέλεις μπορείς να αλλάξεις τον default launcher και να βάλεις launcher pro ή κάποιον άλλο, χάνοντας όμως τα widget της htc.

Αν δεν θέλεις να το κάνεις αυτό, το multicon είναι το καλύτερο για αυτό που θες να κάνεις. Γιατί ακρίβώς δεν το κατάφερες? Δεν βρήκες πως λειτουργεί? Ψαξτο λίγο παραπάνω...

Edited by Boss82
Λεωνίδας

• Administrators
Σε κανένα smartphone δεν λειτουργεί με κλειστό το κινητό εκτός από κάποια symbian.

Όχι και σε κανένα. Υπάρχουν κάποια windows mobile που λειτουργεί όπως για παράδειγμα το Samsung Omnia 2.

Modpic.gif

εδω και λιγα λεπτα ειμαι κατοχος ενος Desire HD! :D για αρχη ειμαι λιγο στα χαμενα, και εχω μια απορια! τις επαφες μου θα τις περασω μεσω gmail σωστα; τα sms που εχω στο hd2 μου γινεται να τα βαλω κι εδω; :O και backup επισης δε χρειαζεται κι εδω; πως το κανω; συγνωμη αν εχουν απαντηθει αλλα μπαινω μεσω κινητου και δεν εχω την πολυτελεια να ψαξω! :happy:

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

και εχω μια απορια! τις επαφες μου θα τις περασω μεσω gmail σωστα; τα sms που εχω στο hd2 μου γινεται να τα βαλω κι εδω;

Οταν ανοιξεις το κινητο θα σε ρωτησει αν θελεις να μεταφερεις μεσω wifi επαφες απο αλλο κινητο.Στην λιστα εχει και το HD2 .Το επιλεγεις και εισαι ΟΚ.

Εννοειται να ειναι ανοιχτα και συνδεδεμενα σε wifi και τα δυο.

Αλοιως συγχρονιζεις με microsoft outlook.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Οταν ανοιξεις το κινητο θα σε ρωτησει αν θελεις να μεταφερεις μεσω wifi επαφες απο αλλο κινητο.Στην λιστα εχει και το HD2 .Το επιλεγεις και εισαι ΟΚ.

Εννοειται να ειναι ανοιχτα και συνδεδεμενα σε wifi και τα δυο.

Αλοιως συγχρονιζεις με microsoft outlook.

ναι αυτο ξερω πως να το κανω! τα μηνυματα; γινεται; :D πολυ τελειο κινητο παντως!

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

ναι αυτο ξερω πως να το κανω! τα μηνυματα; γινεται; :D πολυ τελειο κινητο παντως!

Σου παραθέτω τον τρόπο που βρήκα σε ένα website:

• Run SMS Exporter on Windows Mobile & Click Export.
  • After a couple of seconds it says Ready & You’re done (It just took 10-15 seconds for 3500+ messages on my Windows Phone),
  • It will export messages into a SMS.xml file which can be directly imported into any Android phone using the SMS Backup & Restore app (πρέπει δηλαδή να κατεβάσεις το SMS Backup & Restore από το market στο Desire HD).
  • Locate file SMS.xml it is usually under the “\x\Program Files\SMS Exporter” directory, where x is the location where you installed the app be it Phone Memory or Storage Card.
  • Copy the file (SMS.xml) to your Android device. As I am running Android on My HTC HD2, I moved it to “\Storage Card\SMSBackupRestore” folder: SMS Backup & Restore app looks in this directory for the SMS.xml file.

Στην ουσία δηλαδή από τα Win Mobile με το SMS Exporter κάνεις export τα μυνήματα σου σε ένα αρχείο SMS.xml και στην συνέχεια παίρνεις το αρχεία αυτό και το βάζεις στο Desire HD στην διαδρομή sdcard/SMSBackupRestore (άμα έχεις εγκαταστήσει από πριν το SMS Backup & Restore στο Desire HD, ο φάκελος SMSBackupRestore θα έχει δημιουργηθεί μόνος του στην κάρτα μνήμης σου). Οπότε ρίχνεις εκεί το SMS.xml και ανοίγεις το SMS Backup & Restore και διαλέγεις Restore, διαλέγεις το SMS.xml και μετά που θα τελειώσει κάνε ένα restart...

Eλπίζω να πετύχει.... Αν και είμαι σίγουρος...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Σου παραθέτω τον τρόπο που βρήκα σε ένα website:

• Run SMS Exporter on Windows Mobile & Click Export.
  • After a couple of seconds it says Ready & You’re done (It just took 10-15 seconds for 3500+ messages on my Windows Phone),
  • It will export messages into a SMS.xml file which can be directly imported into any Android phone using the SMS Backup & Restore app (πρέπει δηλαδή να κατεβάσεις το SMS Backup & Restore από το market στο Desire HD).
  • Locate file SMS.xml it is usually under the “\x\Program Files\SMS Exporter” directory, where x is the location where you installed the app be it Phone Memory or Storage Card.
  • Copy the file (SMS.xml) to your Android device. As I am running Android on My HTC HD2, I moved it to “\Storage Card\SMSBackupRestore” folder: SMS Backup & Restore app looks in this directory for the SMS.xml file.

Στην ουσία δηλαδή από τα Win Mobile με το SMS Exporter κάνεις export τα μυνήματα σου σε ένα αρχείο SMS.xml και στην συνέχεια παίρνεις το αρχεία αυτό και το βάζεις στο Desire HD στην διαδρομή sdcard/SMSBackupRestore (άμα έχεις εγκαταστήσει από πριν το SMS Backup & Restore στο Desire HD, ο φάκελος SMSBackupRestore θα έχει δημιουργηθεί μόνος του στην κάρτα μνήμης σου). Οπότε ρίχνεις εκεί το SMS.xml και ανοίγεις το SMS Backup & Restore και διαλέγεις Restore, διαλέγεις το SMS.xml και μετά που θα τελειώσει κάνε ένα restart...

Eλπίζω να πετύχει.... Αν και είμαι σίγουρος...

τελεια! :) :) θα καθισω με ησυχια το βραδυ να το σκαλισω! πολυ αναλυτικος ο οδηγος αυτος! ευχαριστω!!!!

www.macspot.gr

Παιδες ερωτησεις 2 αν ξερετε.

Στις φωτο των επαφων βρηκαμε κατι?γιατι ακομα βλεπω τον καθενα που με παιρνει θολα?εχετε βρει κατι?

και

οταν θελω να βαλω δυο φακελους με μουσικη που μπανει ακριβως?? γιατι μου τα βγαζει αλλα για αλλα οταν τους βαζω τους δυο φακελους στον φακελο της καρτας μηνμης music.

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Η κάρτα micro sd που είχε μέσα στο κινητό είναι σε FAT32 formatted. Το κακό είναι ότι έτσι δεν μπορώ να κοπιάρω μεγάλα αρχεία .mkv που είναι συνήθως από 2 εώς 8 Gb.

Αν την φορμάρω σε ntfs θα μπορεί να δει τα αρχεία ή δεν είναι συμβατό το τηλέφωνο με ntfs;

Edited by KostasNK
RX8 rules!

εχω το router στο σαλονι, κι εγω καθομαι στο υπνοδωματιο, κι ενω εχω σεταρει το wifi στη συσκευη, εχει τοσο ασθενες σημα που δε συνδεεται στο internet. την ιδια στιγμη το hd2 εχει σχεδον full σημα. :wacko: κανω κατι λαθος; πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις του DHD;

www.macspot.gr

παιδια γνωριζει κανεις πως μπορω να συνδεσω το κινητο με την τηλεοραση? δυστυχος η τηλεοραση μου δεν υποστηριζει DLNA και το Media Link box (tube) της htc ακομα δεν υπαρχει πουθενα. υπαρχει κανενας αλλος τροπος?

οποιος γνωριζει κατι ας πει.:(

• Administrators
εχω το router στο σαλονι, κι εγω καθομαι στο υπνοδωματιο, κι ενω εχω σεταρει το wifi στη συσκευη, εχει τοσο ασθενες σημα που δε συνδεεται στο internet. την ιδια στιγμη το hd2 εχει σχεδον full σημα. :wacko: κανω κατι λαθος; πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις του DHD;

Εκτός από το ηχείο του... δεν φημίζεται και για τον ισχυρό wifi δέκτη του.

Modpic.gif

Η κάρτα micro sd που είχε μέσα στο κινητό είναι σε FAT32 formatted. Το κακό είναι ότι έτσι δεν μπορώ να κοπιάρω μεγάλα αρχεία .mkv που είναι συνήθως από 2 εώς 8 Gb.

Αν την φορμάρω σε ntfs θα μπορεί να δει τα αρχεία ή δεν είναι συμβατό το τηλέφωνο με ntfs;

αν δεν κανω λαθος το fat32 υποστηριζει μεχρι 4giga αρχεια.για να βαλεις ενα αρχειο πχ 6 η 8giga πιστευεις οτι εχεις χωρο σε μια sd των 8g που ειναι και σκαρτα 8?αλλα αρχεια δεν θα εχεις μεσα πχ. φωτογραφιες?

Εμένα πάντως τό WiFi πιάνει κανονικότατα όπως έπιανε και τό milestone πού είχα.Α, και εχω και θήκη σιλικόνης αλλά δέν τό επηρεάζει καθόλου.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα πάντως τό WiFi πιάνει κανονικότατα όπως έπιανε και τό milestone πού είχα.Α, και εχω και θήκη σιλικόνης αλλά δέν τό επηρεάζει καθόλου.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Τελικά Κωστή μου εσένα σου την "έφεραν" μόνο με την μπαταρία!!!:lol::lol::lol:

Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!!

Εκτός από το ηχείο του... δεν φημίζεται και για τον ισχυρό wifi δέκτη του.

αυτος ο δεκτης δεν ειναι απλα ανισχυρος... ειναι πτωμα εντελως!:blink: κατασκηνωσα διπλα στο router μεχρι να το σεταρω... κι ας με συγχωρησουν οι λοιποι κατοχοι.. :ninja:

Edited by eirhnh_k

www.macspot.gr

αυτος ο δεκτης δεν ειναι απλα ανισχυρος... ειναι πτωμα εντελως!:blink: κατασκηνωσα διπλα στο router μεχρι να το σεταρω... κι ας με συγχωρησουν οι λοιποι κατοχοι.. :ninja:

δοκιμασε να κανεις επαναφορα μηπως και εχει φαει κανενα κολληματακι. δεν εχεις να χασεις τιποτα. (αν δεν το εχεις κανει ηδη)

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

δοκιμασε να κανεις επαναφορα μηπως και εχει φαει κανενα κολληματακι. δεν εχεις να χασεις τιποτα. (αν δεν το εχεις κανει ηδη)

το εκανα! :) σκεφτηκα μηπως φταιει και η ισχυς του σηματος αλλα στο Leo ηταν ενταξει.. απλως μαλλον δεν εχει ισχυρο δεκτη οπως ειπε κι ο Γιαννης! κατα τα αλλα μεχρι στιγμης το βρισκω καταπληκτικο! :D (για ο,τι απορια θα επανελθω :shifty: )

www.macspot.gr

Θα έλεγα να το πας στην ACE για έλεγχο. Εμένα πιάνει τα άπιαστα. Δεν νομίζω οτι η συσκευή πάσχει στο θέμα αυτό.

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

εχομε νεα για την 2.3 αν θα την παρει οριστικα?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

εχομε νεα για την 2.3 αν θα την παρει οριστικα?

Ακόμα τίποτα. Υπομονή...

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...