Jump to content

Blackberry Bold 9780

thief
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα!!!Παιδιά είμαι καινούριος σα μέλος παρ'ότι πρακολουθώ πολύ καιρο τις συζητήσεις σας γυρω από τα Blackberry που τόσο γουστάρω!!!!!:D.....και πραγματικά έχω μάθει παρα πολλά.....

Θέλω να αγοράσω το 9780 και μου εχουν πεί πάρα πολλοί για το e-shop : Birdphone.

1)το έχει πάρει κανένας σας από εκεί?

2)τι θέμα υπάρχει με το αν είναι Ευρωπαϊκό ή όχι?

3)Υπάρχει κάποιο θέμα σχετικά με κάποια συμβατότητα οσο αφορά τη χώρα μας?

4)Το ότι εχουν περαστεί ελληνικά σημαίνει ότι το τηλέφωνο έχει ανοιχτεί - Χρησιμοποιηθεί?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και με συγχωρείται αν θέτω ερωτήσεις οι οποίες έχουν ξαναγίνει.

• Απαντήσεις 437
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα! Δεν γνωρίζω για το κατάστημα. Θέμα συμβατότητας δεν θα έχεις. Τα ελληνικά το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν ήδη στη συσκευή, αφού λογικά φοράει κάποια multilanguage/all language έκδοση λογισμικού.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Καλημέρα στην παρέα!!!Παιδιά είμαι καινούριος σα μέλος παρ'ότι πρακολουθώ πολύ καιρο τις συζητήσεις σας γυρω από τα Blackberry που τόσο γουστάρω!!!!!:D.....και πραγματικά έχω μάθει παρα πολλά.....

Θέλω να αγοράσω το 9780 και μου εχουν πεί πάρα πολλοί για το e-shop : Birdphone.

4)Το ότι εχουν περαστεί ελληνικά σημαίνει ότι το τηλέφωνο έχει ανοιχτεί - Χρησιμοποιηθεί?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και με συγχωρείται αν θέτω ερωτήσεις οι οποίες έχουν ξαναγίνει.

Προσωπικα δεν εχω εμπειρια απο birdphone

Ασυμβατοτητα δεν υπαρχει καμια ειτε ειναι ευρωπαικο ειτε οχι. Απλως πρεπει να προσεξεις να λεει οτι ειναι unlocked για να μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε ολα τα δικτυα στην ελλαδα

Αν το κινητο δεν ειχε φτιαχτει για να διατεθει στην Ελλαδα και εχει ελληνικα σημαινει οτι καποιος τα περασε μετα. Αυτο ομως δεν ειναι δυνατον να το γνωριζεις εκτος αν εχει logo ελληνικης εταιριας

Απλως μια συμβουλη. Αν ειναι να το παρεις μεταχειρισμενο και φυσικα σε (αρκετα) μειωμενη τιμη εχει καλως. Αξιζει σα συσκευη για να μπεις στο κοσμο των bb. Αν ομως ειναι να το παρεις σε κανονικη τιμη μη το κανεις διοτι σε 3-4 μηνες θα κυκλοφορησουν νεες bb συσκευες αρκετα καλυτερες που πιθανον να θες να τσεκαρεις

το παρηγγειλα και εγω απο το παραπανω e-shop

δεν με ενδιαφερουν τα καινουργια μοντελα, διοτι ειναι πολυ μεγαλα σε διαστασεις

τα 9700/9780 εχουν τις ιδανικες διαστασεις και βαρος για μενα

Επίσης απ'ότι πληροφορήθηκα μόλις, στα περισσότερα τηλέφωνα εισαγωγής την ελληνική γλώσσα την περνάνε τα μαγαζια που εμπορεύονται τα τηλέφωνα.Επισημαίνω ότι αυτό δεν γνωρίζω αν ισχύει για το προαναφερθέν κατάστημα.Το θέμα είναι αν τα τηλέφωνα αυτα ειναι τελικα του κουτιου ή οχι????Γιατί αν εχει μπει χερι προφανως έχει ανοιχτεί και χρησιμοποιηθει....Σωστά?

Όσο αφορά τα ελληνικά ύστερα από ερώτησή μου, ειπώθηκε οτι αν κάνω αναβάθμιση προφανως στο OS τα ελληνικά θα χαθούν...

Αυτό δεν ισχύει, αν κάνεις την αναβάθμιση με σωστή έκδοση λογισμικού.

Μπορείς απλά να ρωτήσεις αν τα περνάνε αυτοί, και πιθανώς να ζητήσεις να το πάρεις χωρίς ελληνικά. Είναι αστεία η διαδικασία για να τα περάσεις μόνος σου.

Th|eF

Καλησπέρα στο φόρουμ. Αγόρασα το bb 9780 bold αλλά από όσο μπορώ να καταλάβω δεν έχει τόνους για τα ελληνικά φωνήεντα. Για κάποιες κοινές λέξεις σου δίνει τη δυνατότητα το λεξικό να επιλέξεις τη σωστά τονισμένη λέξη πχ: χάπι αλλά για άλλες δεν έχω βρει τρόπο. Κάποια βοήθεια;

Για να τονίσεις γράμμα, κρατάς πατημένο το πλήκτρο του και κινείς το trackpad.

Th|eF

• 2 weeks later...

εχω καποιες αποριες.ειμαι απο τους πρωτους που εχουν το 9780 οταν ακομη δεν ειχε ερθει στα ελληνικα μαγαζια το χα παραγγειλει απο expansys, ετσι μετα απο τοσο καιρο εχει φαει τις τουμπιτσες του και παρολο που του φοραω θηκες απο ebay που το καλυπτουν λαστιχιενιες.το ερωτημα μου τωρα ειναι αν παρω το νεο 9780 που ειναι ασπρο θα μπορεσω οτι μηνυματα εχω στο παλιο να τα περασω και στο νεο και αν ναι πως?

αλλη απορια μου ειναι οταν ειμαι σε μια συνομιλα πως μπορω να παω στο αρχικο μηνυμα πανω πανω χωρις να χρειαζεται να κανω με το touch μια ωρα πανω πανω?καποιος τροπος θα υπαρχει δεν μπορει.σου περνει 20 λεπτα αν η συνομιλια εχει ξεκινησει απο τον ιανουαριο :p

Don't give up! :!:

Για το πρωτο αν κανεις back up τα δεδομενα σου και μετα τα βαλεις στο αλλο τηλ στο λευκο θα εισαι οκ , ολα ειναι ποως ηταν και στο παλιο , εχει στον manager επιλογη που κανεις αλλαγη συσκευης και σου μεταφερει τα παντα ...για την συνομιλια , για δοκιμασε να πατησεις το Τ στα αγγλικα ομως να ειναι γυρισμενο το πληκτρολογιο , το Τ=top Β=bottom στα μαιλ δουλευει , ειναι ενα καλο shortcut τωρα για εκει που το θελεις δεν ξερω αν δουλευει γιατι δεν μας περιγραφεις ποια συνομιλια , εννοω messanger , text ....

• 2 weeks later...
το θελω για τα μηνυματα κειμενου.οσο για το αλλο που κανω λες back up πως ακριβως γινεται μπορεις να μου πεις?

το παραπανω καταστημα ειναι εγγυηση σε οτι δινει εχω ψωνισει πολλες φορες απο εκει

ευρωπαικα τηλεφωνα ολα κανενα θεμα δεν υπαρχει

κανενα θεμα συμβατοτητας ειναι συμβατο με τα παντα

οχι γιατι με το 6αρι λογισμικο οταν σεταρεις το τηλεφωνο σου βγαζει ποιες γλωσσες επιθυμεις να κρατησεις και ποιες να σβησεις.

ελπιζω να σε καλυψα.

/Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png

το θελω για τα μηνυματα κειμενου.οσο για το αλλο που κανω λες back up πως ακριβως γινεται μπορεις να μου πεις?

Κανεις που να ξερει να μου απαντησει;;

Κανεις που να ξερει να μου απαντησει;;

εαν μπεις στο desktop manager και πανω δεξια πατησεις backup θα σου κρατησει τα παντα μαιλ επαφες μηνυματα και μετα θα πατησεις restore και θα σου τα περασει μεσα στην καινουργια συσκευη ολα τωρα αυτο για mac με windows θα πας πανω αριστερα στο μενου θα το πατησεις και μετα θα κανεις παλι την ιδια διαδικασια backup restore

ελπιζω να σε βοηθησα

/Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png

Καλησπέρα αγόρασα πρόσφατα το 9780 μετά απο μια τέλεια συμβίωση με το 9000. Η έκδοση που φοράει είναι η v.6.0.0.600. , Platform 6.6.0.223, Bundle 2647. Παίζει κάποια πιο καινούργια? . Η συσκευή είναι εισαγωγή απο την αγορά της Ινδονησίας. Ευχαριστώ
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

H .600 μέχρι πριν κάνα 10ήμερο ήταν η τελευταία, δεν νομίζω να άλλαξε κάτι από τότε.

Th|eF

H .600 μέχρι πριν κάνα 10ήμερο ήταν η τελευταία, δεν νομίζω να άλλαξε κάτι από τότε.

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Μήπως γνωρίζεις αν η .600 είναι κάποιου συγκεκριμένου παρόχου ? Σόρρυ για το οφφ τόπικ απο τους admin. :confused:

Ευχαριστώ και πάλι.

ΒΒ9780

BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

Η .600 ειναι η τελευταία προς το παρόν. Εχει βγει απο διάφορους παροχους. Θα τη βρεις σίγουρα στη vodafone.de

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορώ να στείλω μνμ το οποίο ξεπερνά την πρώτη σειρά του πεδίου σύνταξης μηνύματος στο συγκεκριμένο κινητό. Κάποια ιδέα;

Εννοείς με ελληνικούς χαρακτήρες?? Ποιος είναι ο πάροχος σου;;

Πήγαινε messages-send text only message as και επέλεξε sms only

Επίσης το data coding να είναι UCS2

@moment_v

Με τον τρόπο που μου είπες δούλεψε! Όντως με ελληνικούς χαρακτήρες εννούσα. Για να γράψω ένα μήνυμα πχ. 40 χαρακτήρων έπρεπε να χρησιμοποιήσω λατινικούς χαρακτήρες κι έτσι μου είπαν κι από τον πάροχο δηλαδή δεν ξέρουν τί τους γίνεται.

Σ' ευχαριστώ.

Παρακαλώ. Απλώς αν θες να στείλεις MMS μην ξεχάσεις να το αλλάξεις πάλι.

Καλησπέρα,που υπάρχει αυτo το topic για τα διπλα γράμματα στο bb 9780; Έχω ακριβως το ίδιο προβλημα με το bb μου. Απο το e-shop το πήρα και τους το έδωσα πίσω για να το φτιάξουν. Υπάρχει περίπτωση να το αντικαταστήσουν;