Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ps2: που χαθηκε ο μαφιοζος, εχει να εμφανιστει αρκετες μερες :ninja:

Εξεταστικη:(

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εσείς που λέτε για την FLB R9b, ποιες δοκιμάσατε πριν και λέτε πως είναι καλύτερη; Γιατί τώρα είμαι με JJ RLS7 και άρχισαν να με κουράζουν κάποιες αστάθειες της

Έχω δοκιμάσει τις περισσότερες εκδόσεις των JJ, Modaco και FLB. Το βασικότερο πλεονέκτημα της FLB έναντι των άλλων είναι η μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Αλλά το βασικότερο πλεονέκτημα της JJ έναντι των άλλων είναι το καλύτερο WiFi (καλύτερη ισχύς λήψης και λιγότερες αποσυνδέσεις). Και δεν είμαι ο μόνος που έχει παρατηρήσει τα παραπάνω, δες και δημοσκόπηση εδώ.

Οπότε βλέπεις και κρίνεις ποιο χαρακτηριστικό είναι πιο σημαντικό για σένα. Μια ακόμα διαφορά είναι ότι η ανάπτυξη της JJ έχει σταματήσει ενώ της FLB και της Modaco συνεχίζεται ακόμα. Γι΄αυτό ενώ μέχρι πρόσφατα πάνω από 50% είχαν την JJ, τώρα έχει πέσει στο 30% ενώ η FLB έχει ανεβεί.

όχι μόνο να παίζει απ το ηχείο αλλά να έχει και rds και αποθήκευση σταθμών με ονόματα και ένα ανθρώπινο interface.

έχω ψάξει παντού και δεν βρίσκω τίποτα καλό.

Μου κάνει εντύπωση να υπάρχουν καλές εφαρμογές για την κάθε βλακεία και να μην υπάρχει μια αξιοπρεπής εφαρμογή για να ακούς ραδιόφωνο. (όχι μέσω wifi ε)

Υπάρχει αυτή εδώ αλλά εξελίσσεται ακόμα. Πρόσφατα μπήκε RDS και σύντομα θα μπει αποθήκευση σταθμών με ονόματα. Μόνο το πρόβλημα να παίζει απ το ηχείο δεν έχουν καταφέρει να λύσουν ακόμα.

Προσοχή όμως πως θα την εγκαταστήσεις, έχει αρκετό διάβασμα. Για πιο εύκολα, η μόνη ROM που υποστηρίζει εγγενώς το RDS και την εφαρμογή είναι η FLB από την έκδοση 8 και μετά.

Το ZTE blade δεν υπάρχει πουθενά (μάλλον το ξέρετε). Κατέληξα στη σελίδα του εισαγωγέα μέσω skroutz.gr στο armaoeshop.gr όπου αναφέρει :

Διαθεσιμότητα:

Καλέστε μας για χρόνους αποστολής.

Θα είναι ξανά διαθέσιμο στις: 08.03.2011

Καλά κρασά. Κάτι πιο σύντομο γνωρίζει κανείς;

ΥΓ: καλώς σας βρήκα

Έχω το εξής πρόβλημα. Καμιά φορά όταν πάω να εγκαταστήσω μια εφαρμογή από το market, γίνεται η λήψη αλλά η διαδικασία της εγκατάστασης παραμένει στάσιμη για πάντα. Αναγκαστικά κάνω restart και μετά το τηλέφωνο δεν βλέπει όλες τις εφαρμογές που είναι στην sd. Για να διορθωθεί αυτό πρέπει να το κάνω restart 5-6 φορές και στο τέλος διορθώνεται.

Τι μπορεί να φταίει? Γενικά έχω εγκαταστήσει πολύ σαβούρα.

Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιον ιό?

Υπάρχει περίπτωση να φταίει που έχω πολλές εφαρμογές?

Επίσης αν και το 99% των εφαρμογών μου είναι στην sd (όπου έχω άλλο 1 GB περίπου) στην εσωτερική μνήμη έχουν μείνει μόνο 50mb.

Τι έχει πιάσει τόσο χώρο στην εσωτερική? Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να δίνει τέτοιου είδους πληροφορίες?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

kogos, δες αν ειναι αυτη:

Αυτο που ελεγα αν εχει ξανααναφερθει ειναι περιστατικο που να μην παρεχει η Wind service επειδη βρηκαν το clockworksmod στο recovery partition.

Thanks για την αδεια, θα αρχισω σιγα σιγα να τα μαζευω. Ειναι πολλα και εχω πολλες δουλειες αυτον τον καιρο :wacko:

ps: προσπαθω να μαζεψω και ολες τις stock rom του Blade αλλα δεν ξερω αν τα καταφερω, λινκ

ps2: που χαθηκε ο μαφιοζος, εχει να εμφανιστει αρκετες μερες :ninja:

Εξεταστικη:(

Καλησπέρα στην παρέα! :p

Η εξεταστική τελείωσε και το έχω ρίξει στο διάβασμα για το Blade.Από τότε που έχω να ασχοληθώ βγήκαν ένα σωρό καλούδια και πλέον με θεωρώ obsolete! Θα πάρει λίγο καιρό να βρω τα πατήματα μου.... :lol:

Βασικά με βοήθησε και η εξαιρετική JJ Rls9 που τον τελευταίο μήνα δεν με έχει απογοητεύσει ούτε μια φορά, αν και πλέον διαβάζω καλά για την Flb και για την πολυαναμενομενη Cyanogen CM7..... :ninja:

ΥΓ: καλώς σας βρήκα

Καλώς σε βρήκαμε άγιε.....

(Nikos_4 here :cool:)

Έχω το εξής πρόβλημα. Καμιά φορά όταν πάω να εγκαταστήσω μια εφαρμογή από το market, γίνεται η λήψη αλλά η διαδικασία της εγκατάστασης παραμένει στάσιμη για πάντα. Αναγκαστικά κάνω restart και μετά το τηλέφωνο δεν βλέπει όλες τις εφαρμογές που είναι στην sd. Για να διορθωθεί αυτό πρέπει να το κάνω restart 5-6 φορές και στο τέλος διορθώνεται.

Τι μπορεί να φταίει? Γενικά έχω εγκαταστήσει πολύ σαβούρα.

Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιον ιό?

Υπάρχει περίπτωση να φταίει που έχω πολλές εφαρμογές?

Επίσης αν και το 99% των εφαρμογών μου είναι στην sd (όπου έχω άλλο 1 GB περίπου) στην εσωτερική μνήμη έχουν μείνει μόνο 50mb.

Τι έχει πιάσει τόσο χώρο στην εσωτερική? Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να δίνει τέτοιου είδους πληροφορίες?

Δοκίμασε να καθαρίσεις τα data του market μπας και νιώσει, πιθανόν να κοπλάρει και λίγο όμως άμα έχεις καμιά 200αρια εφαρμογές! :p

Για το τελευταίο σου ερώτημα δοκίμασε το Diskusage το οποίο θα σου δώσει να καταλάβεις τι ακριβώς καταλαμβάνει τον υπερπολίτιμο χώρο της internal storage...

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

mafioze εχω περιεργεια να δω και το customize που εχεις κανει στο blade στις αρχικες σου οθονες! αν μπορεις ανεβασε καμια φωτο:D

Δοκίμασε να καθαρίσεις τα data του market μπας και νιώσει, πιθανόν να κοπλάρει και λίγο όμως άμα έχεις καμιά 200αρια εφαρμογές! :p

Για το τελευταίο σου ερώτημα δοκίμασε το Diskusage το οποίο θα σου δώσει να καταλάβεις τι ακριβώς καταλαμβάνει τον υπερπολίτιμο χώρο της internal storage...

Το δοκίμασα αλλά τπτ. Πάλι τα ίδια μου κάνει.

Έχω την εντύπωση πως το κακό ξεκίνησε όταν το έβαλα να κάνει αυτόματη ενημέρωση για όλες τις εφαρμογές και τα παίξε.

Από εφαρμογές γύρω στις 150 πρέπει να είναι.

Υπάρχει κάποια διεργασία υπεύθυνη για την εγκατάσταση προγραμμάτων για να την κάνω restart και να μην κάνω ολόκληρο το τηλέφωνο κάθε φορά?

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

mafioze εχω περιεργεια να δω και το customize που εχεις κανει στο blade στις αρχικες σου οθονες! αν μπορεις ανεβασε καμια φωτο:D

Το έχω ανεβάσει εδώ αλλά από τότε έχω αλλάξει wallpaper και έχω ένα πιο...φωτεινό! :p

Η αλήθεια είναι ότι την βαρέθηκα λίγο την διαρρύθμιση και τώρα που απέκτησα ελεύθερο χρόνο μάλλον θα την αλλάξω λίγο! :ninja:

Το δοκίμασα αλλά τπτ. Πάλι τα ίδια μου κάνει.

Έχω την εντύπωση πως το κακό ξεκίνησε όταν το έβαλα να κάνει αυτόματη ενημέρωση για όλες τις εφαρμογές και τα παίξε.

Από εφαρμογές γύρω στις 150 πρέπει να είναι.

Χμμ και πάλι δεν είναι τόσο πολλές για να σου κάνει κάτι τέτοιο....έχω περισσότερες και δεν μου έχει βγάλει ποτέ πρόβλημα το market. :worry:

Χμμ και πάλι δεν είναι τόσο πολλές για να σου κάνει κάτι τέτοιο....έχω περισσότερες και δεν μου έχει βγάλει ποτέ πρόβλημα το market. :worry:

Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα του market. Η εγκατάσταση κολλάει ενίοτε το market μια χαρά δουλεύει. Και όταν κάνω restart δεν βλέπει τις εφαρμογές που ειναι στην sd.

Δράμα η κατάσταση. Μετά από 3-4-5 restart στρώνει αλλά γενικά φοβάμαι πλέον να κάνω εγκαταστάσεις εφαρμογών.

Το έχω ανεβάσει εδώ αλλά από τότε έχω αλλάξει wallpaper και έχω ένα πιο...φωτεινό! :p

Η αλήθεια είναι ότι την βαρέθηκα λίγο την διαρρύθμιση και τώρα που απέκτησα ελεύθερο χρόνο μάλλον θα την αλλάξω λίγο! :ninja:

εχω καποιες ερωτησεις για τη homescreen σου. πως εβαλες μαυρη μπαρα? ποιο ειναι το widget πανω απο το μενου(που εχει wifi, 3g...)?και τελος πιο ειναι το widget με τον καιρο?

mafioze ποιες είναι οι εφαρμογες που εχεις τερμα κατω δεξια στην δευτερη εικονα και τερμα πανω αριστερα? Αναφέρομαι στο widget που γραφει myPhone.gr και στο εικονιδιο που δειχνει ενα ποντικι και το διπλανο του που δειχνει μια οθονη του υπολογιστη...

Το πανω αριστερα που εχει ειναι το tapatalk pro και ειναι εξαιρετικο!
:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

πως μπορεις και εχει διπλα διπλα τοσα εικονιδια τοσο κοντα?? στην πρωτη εικονα ας πουμε τα 4 εικονιδια με το market,το appbrain και τα αλλα 2?

//offtopic//

εχω καποιες ερωτησεις για τη homescreen σου. πως εβαλες μαυρη μπαρα? ποιο ειναι το widget πανω απο το μενου(που εχει wifi, 3g...)?και τελος πιο ειναι το widget με τον καιρο?

Rom φοράω την JJ Rls9 και πέρασα το TrueGingerbread-circlemod theme για την μαύρη μπάρα.Tο widget με τα tongles είναι το "extended controls" και αυτό με την ώρα+καιρό+sys info είναι το "Sense Analog Clock"

Πριν να δοκιμάσει οποιοσδήποτε να περάσει το theme καλό είναι να έχει πάρει ένα nadroid backup γιατί τα θέματα είναι λίγο κομπλεξικά και αμα δεν κάτσουν καλά προκαλούν force closes και reboot loops!!! :wacko:

mafioze ποιες είναι οι εφαρμογες που εχεις τερμα κατω δεξια στην δευτερη εικονα και τερμα πανω αριστερα? Αναφέρομαι στο widget που γραφει myPhone.gr και στο εικονιδιο που δειχνει ενα ποντικι και το διπλανο του που δειχνει μια οθονη του υπολογιστη...

Το widget που γράφει myphone, είναι από το tapatalk και οι 2 εφαρμογές κάτω δεξιά είναι το Gmote (αυτή με την οθόνη του υπολογιστή) και PRemoteDroid (αυτή με το τρωκτικό).

Και οι 2 είναι για απομακρυσμένο έλεγχο του υπολογιστή (κάνουν την οθόνη trackpad!) :D

πως μπορεις και εχει διπλα διπλα τοσα εικονιδια τοσο κοντα?? στην πρωτη εικονα ας πουμε τα 4 εικονιδια με το market,το appbrain και τα αλλα 2?

Τέλος έχω "καταφέρει" να χωρέσω 2 εικονίδια σε κάθε κανονική θέση χάρη στο Multicon.

Ελπίζω να σας κάλυψα! :)

//offtopic//

Τέλος έχω "καταφέρει" να χωρέσω 2 εικονίδια σε κάθε κανονική θέση χάρη στο Multicon.

Ελπίζω να σας κάλυψα! :)

//offtopic//

το multiicon δεν μπορω να το βρω καπου?? υπαρχει πλεον?

το multiicon δεν μπορω να το βρω καπου?? υπαρχει πλεον?

Λέγεται "Multicon" και από ότι βλέπω υπάρχει κανονικά στο market! :)

mafioze τι ρυθμισεις βαζω ακριβως στο PRemoteDroid γιατι μου λεει συνεχεια conection refused, και πως βαζω το widget του tapatalk στην οθονη?

mafioze τι ρυθμισεις βαζω ακριβως στο PRemoteDroid γιατι μου λεει συνεχεια conection refused, και πως βαζω το widget του tapatalk στην οθονη?

Θα σου απαντήσω με π.μ. για να μην εκτροχιάσουμε εντελώς το θέμα! :)

Απαράδεκτη wind...Από Δευτέρα θα έχουμε συσκευές...Από Παρασκευή,κ πάει λέγοντας...Τέσπα,αγόρασα το blade μεταχειρισμένο (στην τιμή του καινούριου σχεδόν...!).Από απροσεξία μου, ράγισε το τζαμάκι της κάμερας, στο πίσω καπάκι.Πάω στην wind λοιπόν,λέω θέλω ένα καπάκι,κ παίρνω απάντηση: δεν φέρνουμε ανταλλακτικά λέει...Ωραία,κ τώρα;

Έστειλα ένα mail στην wind,περιμένω απάντηση.

Έχει πάρει κανείς ποτέ ανταλλακτικό, καπάκι, μπαταρία ή κάτι τέτοιο;

Νομίζω οτι δεν υπάρχει καν service για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Απλά αν πάθει βλάβη το κινητο εντος εγγυησης γίνεται αντικατασταση.
Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Απαράδεκτη wind...Από Δευτέρα θα έχουμε συσκευές...Από Παρασκευή,κ πάει λέγοντας...Τέσπα,αγόρασα το blade μεταχειρισμένο (στην τιμή του καινούριου σχεδόν...!).Από απροσεξία μου, ράγισε το τζαμάκι της κάμερας, στο πίσω καπάκι.Πάω στην wind λοιπόν,λέω θέλω ένα καπάκι,κ παίρνω απάντηση: δεν φέρνουμε ανταλλακτικά λέει...Ωραία,κ τώρα;

Έστειλα ένα mail στην wind,περιμένω απάντηση.

Έχει πάρει κανείς ποτέ ανταλλακτικό, καπάκι, μπαταρία ή κάτι τέτοιο;

είχε απαντήσει σε πριν 2 περίπου σελίδες, εάν σε ενδιαφέρει:

Όσοι επιθυμούν extra μπαταρία για το Blade τους ας δουν εδώ και εδώ. Επίσης όσοι έχουν προβληματικό καπάκι ας δουν εδώ

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Πήρα σήμερα την απόφαση να ασχοληθώ με το θέμα της RAM και διαπίστωσα ότι έχει "κατέβει" το αρχείο με τα απαραίτητα απο το hotfile. Υπάρχουν πουθενά αλλού τα αρχεία αυτά?

Ευχαριστώ!:)

πως βαζουμε το tapatalk στη homescreen?

Εφόσον το έχεις εγκατεστημενο στην εσωτερική μνήμη και όχι στην SD, και αφού έχεις σετάρει τον λογαριασμο σου στο myphone, το προσθέτεις στην επιφάνεια όπως και τα υπόλοιπα Widgets!

Παρατεταμένο tap/Γραφικά στοιχεία/Tapatalk Pro και επιλέγεις τον λογαριασμό που θέλεις! :)

Πήρα σήμερα την απόφαση να ασχοληθώ με το θέμα της RAM και διαπίστωσα ότι έχει "κατέβει" το αρχείο με τα απαραίτητα απο το hotfile. Υπάρχουν πουθενά αλλού τα αρχεία αυτά?

Ευχαριστώ!:)

Δες εδώ φίλε μου! ;)

Edited by MaFiOzOS_88

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...