Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και μενα το εκανε για λιγο που δοκιμασα. Τωρα μπορω να κανω κανονικα. Μαλλον γενικο προβλημα ηταν
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Καλημέρα σε όλους, αν και το διαβασα κάπου, πως λύνεται το πρόβλημα με τις επαφές που είναι όλες κάτω από το Ζ.

Βασικά έχω τη ΡΟΜ της Wind και όλες μου οι επαφές (στα Ελληνικά) είναι κάτω από το Ζ. Κάπου στις τόσες σελίδες είδα ότι το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν και άλλοι αλλά λύθηκε με κάποια εφαρμογή ??? Σας λέει κάτι? Σε σας συμβαίνει το ίδιο?

Βασικά έχω τη ΡΟΜ της Wind και όλες μου οι επαφές (στα Ελληνικά) είναι κάτω από το Ζ. Κάπου στις τόσες σελίδες είδα ότι το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν και άλλοι αλλά λύθηκε με κάποια εφαρμογή ??? Σας λέει κάτι? Σε σας συμβαίνει το ίδιο?

Transfer Data,

Transfer Data,

Transfer Data,

Transfer Data,

Transfer Data,

Transfer Data,

Ημαρτον ρε παιδια!!!!!

Παιδιά παίζει κανένας τρόπος να έχουμε την εντολή reboot στις επιλογές που βγάζει όταν πάς να κλείσεις το κινητό σου όπως είχε στην r11 της modaco?

κατέβασα το quick boot απο το market, οι εντολές είναι ίδιες όταν επιλέγεις την εφαρμογή άλλα στο μενού κλεισίματος δεν βγάζει κάτι και θα ήταν βολικό!

Επίσης "Transfer Data" απλά Θεϊκό!!!!!!

Το πέρασα πρίν λίγο και τις επαφές που δεν μπορούσα με την καμία να περάσω απο το K750i που είχα παλιά, μου τις πέρασε σε δευτερόλεπτα

:up::up::up::up::up::up::respect::thanks:

Edited by samniotis
LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Transfer Data,

Transfer Data,

Transfer Data,

Transfer Data,

Transfer Data,

Transfer Data,

Ημαρτον ρε παιδια!!!!!

Εμένα το transfer data δεν μου δούλεψε στην stock rom 2.1 της wind!Μήπως μόνο στη 2.2 δουλεύει;και εννοώ οτι όλες στο Ζ τις βάζει πάλι.

Παιδιά παίζει κανένας τρόπος να έχουμε την εντολή reboot στις επιλογές που βγάζει όταν πάς να κλείσεις το κινητό σου όπως είχε στην r11 της modaco?

κατέβασα το quick boot απο το market, οι εντολές είναι ίδιες όταν επιλέγεις την εφαρμογή άλλα στο μενού κλεισίματος δεν βγάζει κάτι και θα ήταν βολικό!

Το πέρασα πρίν λίγο και τις επαφές που δεν μπορούσα με την καμία να περάσω απο το K750i που είχα παλιά, μου τις πέρασε σε δευτερόλεπτα

Γιατι σου χρειαζεται το reboot;Τοσο καιρο δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φορα εμενα...Συνηθισμενος ειδικα εγω απο WM6.5 δεν μπορω να το πιστεψω πως δεν κολλαει με τιποτα.

Εμένα το transfer data δεν μου δούλεψε στην stock rom 2.1 της wind!Μήπως μόνο στη 2.2 δουλεύει;και εννοώ οτι όλες στο Ζ τις βάζει πάλι.

Ναι στην 2.2 δουλευει στανταρ.

Quick Boot απο το Μarket. Σου δινει τη δυνατοτητα να βαλεις widget για :

Power off, Reboot, Recovery, Bootloader.

Υ.Γ. Mafiozos_88, δε νομιζεις οτι δικαιουμαι καποιο credit για το Transfer Data;;;

Εγώ χρησιμοποίησα το "Μεταφορά δεδομένων¨ ή Transfer Data" (http://rapidshare.com/#!download|868l34|440484162|TransferData.apk|1571 ) και μετέφερα γρήγορα τις 358 επαφές του Nokia 5800 στο Blade. Το προγραμματάκι αυτό έχει επιλογές μάρκας και μοντέλου κινητού από το οποίο θέλεις να κάνεις την μεταφορά (τηλεφωνικού καταλόγου και συμβάντων ημερολογίου).

kolkoskylo sorry άλλα εγώ απο τον alex το είδα και το χρησιμοποίησα.....

Ένα μπράβο πάντως σε όλους σας γιατί πραγματικά την θεωρώ απο τις πιο χρήσιμες εφαρμογές που έχω δεί ώς τώρα! :D

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

(Γιαπωνεζα RLS 7)

Χτες το παρατηρησα: με ενεργοποιημενο το ΒΤ, το GPS δε μου κλειδωνε θεση με τιποτα, ενω ειχε κλειδωσει 8/8 δορυφορους (οπως ελεγε το GPSStatus). Δλδ ενω ειχε βρει σωστα 8 δορυφορους δε μου εδινε το στιγμα μου και ολες οι εφαρμογες εδειχναν οτι εψαχναν.

Σκεφτηκα μηπως φταιει που ειχα παλιο αρχειο XTRA (για το a-GPS) αλλα ηταν μονο 2 ημερων, οποτε ηταν ΟΚ. Οταν εκλεισα το ΒΤ, ως δια μαγειας :D βρηκε αμεσως στιγμα.

Κατι πρεπει να ειναι μπουρδουκλωμενο, εχω παρατηρησει επισης πως καμμια φορα οταν κλεινω το ΒΤ, ανοιγει απο μονο του το GPS (απο το power control widget αυτα).

Γενικως πιστευω πως η γιαπωνεζα ειναι βιαστικη στο φτιαξιμο ωστε να βγαινει καθε βδομαδα και δεν γινονται οι απαραιτητοι ελεγχοι. Δεν ξερω αν εχει φτιαχτει αυτο στην RLS 8, αν ομως κρινω απο το αλλο θεμα με το handsfree, δε νομιζω να διορθωθηκε. Για δεστε κι εσεις και πεστε.

(Edit: αφου κλειδωσει θεση, μπορω να ανοιξω παλι το ΒΤ και ολα δουλευουν ΟΚ, αυτο το γραφω μηπως και προσπαθησει κανεις να δει αν εχει το ιδιο και δεν του "καθεται")

Edited by paslero
Ορθη επαναληψη ;-)

Huawei Honor 4X EU

Blackview Zeta (η χειρότερη κάμερα όλων των εποχών!)

Motorola Atrix 4G (cm-11-20151122-UNOFFICIAL-olympus)

Καλημέρα!

Συγνώμη που διακόπτω την τεχνολογική κουβέντα, μια γρήγορη ερώτηση:

Θέλω να κάνω συμβόλαιο Wind στη γυναίκα μου. Στο Wind S αν γνωρίζω καλά δίνει το Blade δωρεάν. Αν δεν της αρέσει για οποιοδήποτε λόγο μετά από 2-3 μέρες πιστεύετε οτι θα μπορέσω να το πουλήσω σε sites όπως η Χρυσή Ευκαιρία ή το emarket γύρω στα 120 ευρώ; Φεύγει το κινητό;

Ευχαριστώ.

Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα link ή οτιδήποτε επίσημο που να αναφέρει πως η wind έχει σκοπό να κάνει αναβάθμιση στα blade μας σε froyo;;; Γιατί όσο κι αν έψαξα, μόνο από κάτι blog και από κάτι σελίδες αγνώστου εμπιστοσύνης βρήκα να το αναφέρουν, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο επίσημο mail ή κάποια επίσημη ανακοίνωση από την wind... Μήπως τελικά θα μας αφήσει χωρίς επίσημη froyo;;;

... Αν δεν της αρέσει για οποιοδήποτε λόγο μετά από 2-3 μέρες πιστεύετε οτι θα μπορέσω να το πουλήσω σε sites όπως η Χρυσή Ευκαιρία ή το emarket γύρω στα 120 ευρώ; Φεύγει το κινητό;

θα πουληθεί αμέσως...

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Quick Boot απο το Μarket. Σου δινει τη δυνατοτητα να βαλεις widget για :

Power off, Reboot, Recovery, Bootloader.

Υ.Γ. Mafiozos_88, δε νομιζεις οτι δικαιουμαι καποιο credit για το Transfer Data;;;

Το transfer data είναι 100% δική σου ανακάλυψη φίλε kolkoskylo και για όποιον το αμφισβητεί, υπάρχουν και Π.Μ. που το αποδεικνύουν.... :p :cool:

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Λοιπόν, αυτές τις ημέρες ήθελα το skype στο τηλέφωνο να είναι συνεχώς online όταν είμαι σε εμβέλεια γνωστού wifi. Ότι ρυθμίσεις και να έκανα με το που έμπαινε το τηλέφωνο σε sleep mode έκλεινε το wifi και το status Μου στο skype πήγαινε offline.

Τελικώς μετά απο πολύ ψαξιμο η μόνη (και καλύτερη) λύση είναι η εφαρμογή wi-fi keep alive απο το Market. Βάζοντας την επιλογή 2 στα advanced settings δεν αφήνει το κινητό να πάει σε κατάσταση πλήρους sleep. Βέβαια αυτό τρώει μπαταρία αλλά αν θέλεις να είσαι συνεχώς online για να δεχτείς κλήση όπως εγώ αυτό τον καιρό είναι ο μόνος τρόπος.

Μάλιστα σήμερα έχω το wifi και το keep alive ανοιχτό απο το πρωι για να δω αν θα αντέξει μέχρι το βράδυ. Θα ενημερώσω πως θα πάει.

Μάλιστα σήμερα έχω το wifi και το keep alive ανοιχτό απο το πρωι για να δω αν θα αντέξει μέχρι το βράδυ. Θα ενημερώσω πως θα πάει.
Μπααα δεν θα αντέξει, λόγω μπαταρίας :p :p :lol:

Καλημέρα!

Συγνώμη που διακόπτω την τεχνολογική κουβέντα, μια γρήγορη ερώτηση:

Θέλω να κάνω συμβόλαιο Wind στη γυναίκα μου. Στο Wind S αν γνωρίζω καλά δίνει το Blade δωρεάν. Αν δεν της αρέσει για οποιοδήποτε λόγο μετά από 2-3 μέρες πιστεύετε οτι θα μπορέσω να το πουλήσω σε sites όπως η Χρυσή Ευκαιρία ή το emarket γύρω στα 120 ευρώ; Φεύγει το κινητό;

Ευχαριστώ.

Κράτα το σε καλή κατάσταση και αμέσως θα πουληθεί. Και εγώ της κοπέλας μου έτσι της το πείρα στα 120 ευρώ μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση γιατί δε το έβρισκα πουθενά καινούριο

Λοιπόν, αυτές τις ημέρες ήθελα το skype στο τηλέφωνο να είναι συνεχώς online όταν είμαι σε εμβέλεια γνωστού wifi. Ότι ρυθμίσεις και να έκανα με το που έμπαινε το τηλέφωνο σε sleep mode έκλεινε το wifi και το status Μου στο skype πήγαινε offline.

Τελικώς μετά απο πολύ ψαξιμο η μόνη (και καλύτερη) λύση είναι η εφαρμογή wi-fi keep alive απο το Market. Βάζοντας την επιλογή 2 στα advanced settings δεν αφήνει το κινητό να πάει σε κατάσταση πλήρους sleep. Βέβαια αυτό τρώει μπαταρία αλλά αν θέλεις να είσαι συνεχώς online για να δεχτείς κλήση όπως εγώ αυτό τον καιρό είναι ο μόνος τρόπος.

Εχεις βαλει καποια Rom? Εχω την εντυπωση οτι αυτο μου το εκανε με την default της wind. Τωρα με την Rls δεν μου το κλεινει το wifi.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

παιδια μια help

παω να κανω την αναβαθμηση στα 512

και εκει που γραφω στην γραμμη εντολων

cd Desktop/ZTE

fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-2.5.1.8-blade.img

μου βγαζει wating for device και μενει εκει...

εψαξα κ βρηκα καποιους που αναφεραν το ιδιο προβλημα οτι λειπουν drivers

εβαλα κ απο αυτους.... τι αλλο να κανω...

ειμαι με win 7 64bit

Εχεις βαλει καποια Rom? Εχω την εντυπωση οτι αυτο μου το εκανε με την default της wind. Τωρα με την Rls δεν μου το κλεινει το wifi.

Έχω την JJ RLS 8. Σου δίνει την εντύπωση πως δεν κλέινει το wifi. Δοκίμασε να βάλεις τον υπολογιστή να κάνει συνεχώς ping την ip του κινητού (απο γραμμή εντολών ping x.x.x.x -t όπου x.x.x.x η Ip του κινητού σου )και βάλτο σε sleep mode. ΜΕτά απο μισό έως ένα λεπτό δεν θα χτυπάει πλεον το ping. A, και φρόντισε όταν το κάνεις αυτό να μην το ε΄χεις συνδεδεμένο στο Usb ή το ρεύμα γιατί τότε δεν κλέινει το wifi.

παιδια μια help

παω να κανω την αναβαθμηση στα 512

και εκει που γραφω στην γραμμη εντολων

cd Desktop/ZTE

fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-2.5.1.8-blade.img

μου βγαζει wating for device και μενει εκει...

εψαξα κ βρηκα καποιους που αναφεραν το ιδιο προβλημα οτι λειπουν drivers

εβαλα κ απο αυτους.... τι αλλο να κανω...

ειμαι με win 7 64bit

Το ειχα κ εγω αυτο το προβλημα...Φανταζομαι εχεις για drivers το zip απο modaco.Κανε απεγκατασταση τους drivers κ πριν τους ξαναβαλεις τρεξε το αρχειο Prepare_for_install που υπαρχει στο zip.

Έχω την JJ RLS 8 rom.

Άκυρο, το 3G Watchdog μου δημιουργούσε πρόβλημα για mobile internet.

Παρακαλώ διαγραφή. Ευχαριστώ.

Edited by zaf_4
Λύση

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Το ειχα κ εγω αυτο το προβλημα...Φανταζομαι εχεις για drivers το zip απο modaco.Κανε απεγκατασταση τους drivers κ πριν τους ξαναβαλεις τρεξε το αρχειο Prepare_for_install που υπαρχει στο zip

δεν ξερω αν ειναι απο modaco αλλα εχει μεσα τους drivers κ το prepare for install το εκανα οπως τα ειπες....

παλι στο ιδιο μενει waiting for device

μπορεις να μου πεις στη γραμμη εντολων ακριβως τι γραφω μηπος δεν κανω κατι εκει σωστα,αν μπορεις σε παρακαλω λεπτομερος....

RLS9 -2011-01-24

Compiled 2.2 versions of Contacts and ContactsProvider from AOSP source. Fixes join/split of contacts but you'll lose group support and the ZTE dialer codes. Use addon if you prefer the old versions.

Changed automatic brightness to go as dark as the Chinese 2.2 build.

Fixed charging LED to work like in 2.1 builds.

Added IPv6 privacy options to /system/bin/userinit.sh. Edit userinit.sh if you for some reason do not want this.

Added examples on how to set min and max frequency in userinit.sh (for advanced users).

Replaced Mms.apk and SpareParts.apk with versions I compiled from AOSP source. (propably no difference at all)

Fixed the original FM Radio problem in kernel and re-added the original ZTE FM Radio app (unmodified version).

When updating to RLS9 from RLS8 a full wipe is not needed but you must wipe data from the three Contacts related apps and resync your contacts. If unsure, do a full wipe.

Ποίες είναι αυτές οι 3 επαφές που πρέπει να κάνουμε wipe?

Δεν τον κατάλαβα τον δημιουργό.

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...