Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mπορει καποιος να μου πει please πως να διαγραψω το docs to go απο το κινητο??

Ειτε μεσα απο το market πηγαινοντας στην επιλογη εφαρμογες

ωπου θα δεις ολες τις εφαρμογες που εχεις εγκατεστημενες και μπορεις να σβησεις οποια θες, ειτε πηγαινοντας ρυθμισεις -> εφαρμογες -> Διαχειριση Εφαρμογων ωπου μπορεις να επιλεξεις αυτη που θες και να κανεις καταργηση.

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Titanium Backup. "Chuck Norris Mode" νομιζώ λεγεται. Το ενεργοποιεις και μετα βρισκεις και πατας αυτο που θες να κανεις uninstall

δεν γινεται με κανεναν απο τους 2 αυτους τροπους φιλε. το δοκιμασα.

Σου βγαζει καποιο μηνυμα?

Δωσε μας καποια στοιχεια για να μπορεσουμκε να βοηθησουμε.

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

με το titanium backup μου λεει οτι η προσβαση στη root απετυχε και δεν κανει τιποτα.

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος τροπος να βγαλεις apps που υπηρχαν στην ρομ χωρις να κανεις root

αν κανω root χανω την εγγυηση?? αν γινεται θα ηθελα να μμην κανω root και να εβγαινε

Μπορείς να κάνεις προσωρινό (temp) root, το οποίο μετά από το restart του κινητού επανέρχεται σε unroot κατάσταση, χωρίς να αφήνει ίχνη. Μπορεις να βρεις οδηγίες σε προηγούμενα μηνύματα (βλέπε z4root εφαρμογή).

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Μπορείς να κάνεις προσωρινό (temp) root, το οποίο μετά από το restart του κινητού επανέρχεται σε unroot κατάσταση, χωρίς να αφήνει ίχνη. Μπορεις να βρεις οδηγίες σε προηγούμενα μηνύματα (βλέπε z4root εφαρμογή).

Απλα να ξέρεις οτι μπορει να μην κανει root με κανενα απο τα γνωστα προγραμματα (z4root,universal κλπ), όπως εμένα..

Επισκέπτης
Μου κανει τρομερη εντυπωση πως ακομη το myphone δεν εχει κανει ενα επισημο review στο blade - κανεις mod να απαντησει???

Το πήρα το κινητό και πέρασα σχεδόν άμεσα την alpha 4 για 2.2

Βάζω μια παλιά sim whats up μη δηλωμένη και την βλέπει χωρίς πρόβλημα.

Βάζω όμως και μια cosmote συμβόλαιο και μια cosmokarta και μου λέει δεν υπάρχει sim και πετάει συνέχεια την οθόνη με το modaco.

Τι συμβαίνει?

Στην 2.1 δεν είχα δοκιμάσει αυτές τις κάρτες.

Παιδια, επειδη δε βρηκα κατι πιο πριν. Σε Blade της Wind εχει βαλει κανεις το

Sygic Aura; Το σηκωνει ή ζηταει επιταχυντη 3Δ;

Ναι το τρέχει "νεράκι".

Το πήρα το κινητό και πέρασα σχεδόν άμεσα την alpha 4 για 2.2

Βάζω μια παλιά sim whats up μη δηλωμένη και την βλέπει χωρίς πρόβλημα.

Βάζω όμως και μια cosmote συμβόλαιο και μια cosmokarta και μου λέει δεν υπάρχει sim και πετάει συνέχεια την οθόνη με το modaco.

Τι συμβαίνει?

Στην 2.1 δεν είχα δοκιμάσει αυτές τις κάρτες.

Αν διάβαζες λίγο πιο πάνω θα έβλεπες ότι το πρόβλημα το δημιουργεί το PIN. Αν βάλεις τις κάρτες σου να μην έχουν ΡΙΝ όλα θα δουλεύουν κανονικά.

Μου κανει τρομερη εντυπωση πως ακομη το myphone δεν εχει κανει ενα επισημο review στο blade - κανεις mod να απαντησει???

Για τον ίδιο λόγο που δεν δημιουργούν ξεχωριστό section για το Blade στο XDA-Developers... Donations, donations, donations..

Γιατί? εχει κάνα συμβόλαιο το site που περιγράφει οτί ειναι υποχρεωμένο να βγάζει review για οτι κινεζιά βγει? Επίσης αν πρέπει να κάνουνε και στα ZTE review χρειάζονται επίδομα επικινδυνότητας :X Ποιος θα το πληρώσει αυτο? :blink:

Και στην τελική, κάντο μας εσυ ενα review!!!!

Καταρχάς έχω αγοράσει την εν λόγω συσκευή εδώ και μια εβδομάδα και έχω μείνει άφωνος με το τι μπορούν να αγοράσω σήμερα με 159 ευρώ αλλά και με το OS Android (πριν είχα Samsung Omnia με WM 6.1).

Όταν το πρωτοαγόρασα προσπάθησα να περάσω το Ζ4Root. Ενώ μου έβγαλε το SuperUser και υποτίθεται είχα γίνει root δεν μπορούσα να περάσω το AdFree γιατί και καλά δεν ήμουν root και παράτησα την προσπάθεια.

Μετά προσπάθησα να περάσω το καταπληκτικό NAVIONICS MEDITERRANEAN αλλά στο τέλος έβγαζε σφάλμα ότι η "εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη". Μετά από αναζήτηση κατέληξα ότι μάλλον εκείνη η προσπάθεια μου να κάνω root τη συσκευή κάτι είχε αφήσει πίσω της. Μέσω του Ζ4Root την έκανα unroot αλλά το πρόβλημα με το NAVIONICS MEDITERRANEAN εξακολουθεί.

Με τόσα reviews που υπάρχουν online, χρειάζεσαι πραγμάτικά άλλο ένα?

Γιατί? εχει κάνα συμβόλαιο το site που περιγράφει οτί ειναι υποχρεωμένο να βγάζει review για οτι κινεζιά βγει? Επίσης αν πρέπει να κάνουνε και στα ZTE review χρειάζονται επίδομα επικινδυνότητας

FAIL :rolleyes:

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Καταρχάς έχω αγοράσει την εν λόγω συσκευή εδώ και μια εβδομάδα και έχω μείνει έκπληκτος με το τι μπορεί να σου αλλάξει την ζωή με μία ανανέωση συμβολαίου!

οπως κ να έχει για την ώρα το επεξεργάζομαι, μέχρι να ξεκινήσω τα rooting κλπ. για την ώρα το φορτώνω με εφαρμογές , μεχρι να αποφασήσω ποιες θα κρατήσω.

φανατικός φίλος apple-iphone έμεινε έκπληκτος για την ποιότητα οθόνης κ αφής από μία τέτοια "κινεζια" όπως μου την αποκάλεσε την συσκευή. :p

ενώ παρακολουθώ το νήμα "από κοντά" , σύντομα θα επέμβω αν χρειαστεί.

Καλησπέρα παιδιά!

Πριν μια ώρα αγόρασα το blade βάσει των καλών σχολίων που είδα εδώ μέσα αλλά και σε άλλα φόρουμ.Κάποιοι είχαν πρόβλημα με wifi.Μάλλον και γω:(

ενώ μπήκα στην αρχή κανονικά και βλέπει το ρούτερ μου (έχω τελάς), μετά αν και το σημείο πρόσβασης συνεχίζει να φαίνεται ως εξαιρετικού σήματος, γράφει : διατηρήθηκε, ασφαλισμένο με wpa/ wpa2ps,αλλά δε συνδέεται.Μήπως ξέρει κανένας να με βοηθήσει παρακαλώ?

Είναι εύκολο να ενεργοποιήσουμε το full android?

Θέλω να περάσω το asphalt 5

Τι εννοεις "full android", μηπως hardware acceleration?

δεν μπορω με τιποτα να κανω εγκατασταση τους drivers που δοθηκαν πιο πανω σε windows 7 64bit

ΖΤΕ ΗSUSB Device

καποια βοηθεια;

1. Μπαινεις στο Device Manager
  2. Δεξι κλικ στο "ZTE HSUSB Device"
  3. Επιλεγεις "Update Driver Software"
  4. How do you want to search for your driver software? ---> δευτερη επιλογη που λεει: Browser my computer for driver software
  5. Στην επομενη σελιδα πατας το "Let me pick from a list of device drivers on my computer"
  6. Πατας το "Have Disk" και απο το browse διαλεγεις το "android_winusb.inf"

Αυτο

Εννοώ το full market!

Επίσης τα παιχνίδια μπορώ να τα περάσω με το astro από την κάρτα μνήμης σωστά?

Κατεβασε το Market Enabler (αλλα πρεπει να εχεις κανει root)

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...