kklld Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Δεν ξέρω για ΝΟΚΙΑ αλλά ο default τρόπος είναι να βρεις ένα τρόπο να κάνεις export της επαφές σου σε ένα csv ή vcf αρχείο το οποίο μετά κάνεις import από το gmail contacts ή από τις επαφές στο κινητό. Kαταρχην ευχαριστω για την αποκριση σου. Οντως, εκανα extract τα sms μου σε csv μορφη, αλλα οταν παω να "ανοιξω" το αρχειο με το PC Tool for veryandroid sms backup (σημ. ειναι η Trial εκδοση), μου βγαζει το μην. οτι δεν ειναι καταλληλη η μορφη. Καποιος αλλος που να το εχει κανει? Το προγραμμα Veryandroid sms backup για το κινητο, "κανει δουλεια"? Εννοω δηλ. αυτο το προγραμμα που το τρεχω απευθειας απο το κιν. κι οχι απο το PC. Το sms tools - all in one? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Kαταρχην ευχαριστω για την αποκριση σου. Οντως, εκανα extract τα sms μου σε csv μορφη, αλλα οταν παω να "ανοιξω" το αρχειο με το PC Tool for veryandroid sms backup (σημ. ειναι η Trial εκδοση), μου βγαζει το μην. οτι δεν ειναι καταλληλη η μορφη. Καποιος αλλος που να το εχει κανει? Το προγραμμα Veryandroid sms backup για το κινητο, "κανει δουλεια"? Εννοω δηλ. αυτο το προγραμμα που το τρεχω απευθειας απο το κιν. κι οχι απο το PC. Το sms tools - all in one? Ευχαριστω εκ των προτερων. Το SMS tools free είναι, δοκίμασε το. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kklld Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Να ρωτησω και για εναν ακομη τροπο (μεταφορας μηνυματων sms απο symbian σε android). Το προγραμματακι MobileTrans "κανει δουλεια"? http://www.wondershare.com/phone-transfer/ Το εχει δοκιμασει κανεις? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kklld Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Λοιπον, ευπειθώς αναφερω οτι το προγραμματακι sms tool all in one δεν εκανε δουλεια. Με το δευτερο που post-αρισα, υπαρχει το εξής προβλημα. Μου ζηταει να γινεται debugging οταν συνδεω μια συσκευη usb. Αλλα στο μενου μου, ειναι κλειδωμενη-ανενεργη αυτη η επιλογη. Πώς το ενεργοποιω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kklld Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Λοιπόν, αναφέρω οτι το προγραμματακι Mobile Trans της Wondershare ειναι εξαιρετικο. Αντιγραφηκαν περιπου 4500 sms απο το παλιο μου κινητο (Nokia 5800 Symbian S60) στο Samsung Core με τρομακτικη ευκολια. Απλώς ενα κλικ! Το συστηνω ανεπιφύλακτα. Αυτο ομως που προξενει εντύπωση ειναι η αδιαφορία των χρηστων εδω στο μεγαλύτερο forum για κινητα. Ειναι δυνατον να μην υπαρχει εστω και ΕΝΑΣ που να εκανε αυτην την δουλεια? Εδω ειμαστε για να μοιραζόμαστε εντυπώσεις και να παρέχουμε βοηθεια. Anyway.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Ερώτηση : Γιατί ενώ μου γράφει μόνιμο μήνυμα κάτω από το λογαριασμό μου : "Σφάλμα συγχρονισμού" με ένα θαυμαστικό και στο κάτω μέρος "To Sync αντιμετωπίζει προβλήματα αυτή τη στιγμή.Θα είναι διαθέσιμο ξανά σε λίγο" , όταν μπαίνω στο λογαριασμό τα πάντα συγχρονίζονται κανονικά; Εdit : Οk, το έλυσα το κουφό θέμα με uninstall και reinstall του google account μου. Edited October 16, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εχω ολες τις επαφές στο Gmail, το κινητο χάλασε. Πως μπορώ να δω τις επαφές από το Gmail του υπολογιστή ώσπου να πάρω καινούριο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εχω ολες τις επαφές στο Gmail, το κινητο χάλασε. Πως μπορώ να δω τις επαφές από το Gmail του υπολογιστή ώσπου να πάρω καινούριο κινητο Μπαινεις εδω και τις βλεπεις αφου βεβαια συνδεθεις https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=wm#inbox Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Μπαινεις εδω και τις βλεπεις αφου βεβαια συνδεθεις https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=wm#inbox Φίλε ευχαριστώ εκεί μπαίνω είναι ενεργοποιημένο κανονικά, αλλά σε ποιο σημείο να κοιτάξω για επαφές δεν μπορώ να τις βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kklld Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Eρωτηση για τον συγχρονισμο επαφων μεταξυ κινητου (samsung core) με gmail. Ο συγχρονισμός τι κατεύθυνση ακολουθει? Δηλ. εστω οτι εχω 450 επαφες στο κινητο (τις οποίες τις εισηγαγα απο τον λογ/σμο μου στο gmail). Αρα, αρχικα υπαρχουν 450 επαφες και στο κινητο και στο gmail. Προσθετω "χειροκινητα" 2 επαφες στο κινητο, αρα συνολο 452 στο κινητο. Οταν κανω συγχρονισμο, θα αντιγραφουν αυτες οι 2 στο gmail? Δηλ. η κατευθυνση ειναι απο το κιν. προς το gmail? Αν καμια φορα θελει καποιος να κανει το αναποδο? Δηλ. ας πουμε να σβησει 200 επαφες απο το gmail, και να ενημερωσει ετσι το κινητο του, τοτε τι γινεται αν κανουμε συγχρονισμο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εκεί που γράφει Gmail πατάς και σου βγάζει μενού όπου επιλέγεις επαφές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Χώρις να είμαι σίγουρος νομίζω ακολουθεί την πιο πρόσφατη ενέργεια χρονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dermitzos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ό,τι έχεις κάνει τελευταίο, μένει και στα 2 μετά τον συγχρονισμό. Είτε από το Κινητό είτε από το PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Έχω το έξης περίεργο πρόβλημα. Στο κινητό έχω 2 λογαριασμούς gmail, ο ένας τρώει κολλήματα που και που και δεν κάνει συγχρονισμό. Από χθες δε λέει να συγχρονίσει. Ακόμη και μέσα από την εφαρμογή να μπω, πατάω refresh και τίποτα. Συγχρονίζει κανονικά ημερολόγια, επαφές, keep, και μόνο στο gmail λέει syncing now. Το πρόβλημα είναι ότι όταν το παθαίνει, εκτός ότι δεν έρχονται τα mail, τρώει μπαταρία. Ξέρεις κανείς τι μπορεί να συμβαίνει και πως μπορώ να το λύσω; Edited November 10, 2013 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MickWellington Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδιά όταν κάνω συγχρονισμό μου συγχρονίζει για κάποιον λόγο και όλες τις διευθύνσεις e-mail που έχω στείλει κατά καιρούς mail και τις περνάει σαν επαφές στο κινητό. Πως μπορώ να το βγάλω αυτό; Ή τουλάχιστον στο κινητό να φαίνονται μόνο οι επαφές που αντιστοιχούν σε αριθμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδιά όταν κάνω συγχρονισμό μου συγχρονίζει για κάποιον λόγο και όλες τις διευθύνσεις e-mail που έχω στείλει κατά καιρούς mail και τις περνάει σαν επαφές στο κινητό. Πως μπορώ να το βγάλω αυτό; Ή τουλάχιστον στο κινητό να φαίνονται μόνο οι επαφές που αντιστοιχούν σε αριθμό Αν έχεις Samsung ή LG έχει κάπου ρύθμιση Show contacts with numbers only. Αν έχεις τον Android dialer, δεν γίνεται. Βάλε να σου δείχνει μόνο τα google contacts και ρύθμισε μέσα από το gmail>contacts (από υπολογιστή) να έχεις τις επαφές με τηλέφωνο στο my contacts και τις επαφές που είναι μόνο email στο other, έτσι δεν θα στους εμφανίζει και στο κινητό. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Γεια σας, Νεος στο android, μολις αγορασα το s4 mini, εχω το εξης προβλημα. Uελω στις επαφες να εμφανιζονται μονο οι επαφες που εχω στο gmail( αν ξερει και κανεις πως να τις περασω στην συσκευη, ας βοηθησει), αυτο το εχω κανει, απλα θελω οταν κανω αναζητηση μια επαφη να ψαχνει μονο στις επαφες του gmail, δλδ σε αυτες που εχω να εμφανιζονται, και οχι σε ολες τις επαφες (facebook, skype, κτλ). Παράθεση ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Γεια σας, Νεος στο android, μολις αγορασα το s4 mini, εχω το εξης προβλημα. Uελω στις επαφες να εμφανιζονται μονο οι επαφες που εχω στο gmail( αν ξερει και κανεις πως να τις περασω στην συσκευη, ας βοηθησει), αυτο το εχω κανει, απλα θελω οταν κανω αναζητηση μια επαφη να ψαχνει μονο στις επαφες του gmail, δλδ σε αυτες που εχω να εμφανιζονται, και οχι σε ολες τις επαφες (facebook, skype, κτλ). στις ρυθμισεις των επαφων εχει επιλογη ''φιλτρο'' για εμφανιση επαφων μονο οσες εχεουν τηλ.αριθμο. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 στις ρυθμισεις των επαφων εχει επιλογη ''φιλτρο'' για εμφανιση επαφων μονο οσες εχεουν τηλ.αριθμο. Ενω εχω και το φιλτρο για νουμερα μονο αλλα και το φιλτρο να εμφανιζει μονο τις επαφες google, οταν κανω αναζητηση τις εμφανιζει ολες google,facebook, skype Παράθεση ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ερωτηση 1. Αν ενα χρηστης εχει δυο συκευεσ ανδροιδ και θελει να εχει διαφορετικο τηλεφωνικο καταλογο σε καθε συσκευη μπορει να τα συγχρονιζει με το 1 λογαριασμο gmail ή χρειαζεται 2?? Ερωτηση 2. Πως γινεται το gmail να εχει 570επαφες και οταν συγχρονιζει το κινητο να κατεβαζει 650 επαφες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ενω εχω και το φιλτρο για νουμερα μονο αλλα και το φιλτρο να εμφανιζει μονο τις επαφες google, οταν κανω αναζητηση τις εμφανιζει ολες google,facebook, skype Αναζητηση google εννοεις η απο επαφες? Ερωτηση 1. Αν ενα χρηστης εχει δυο συκευεσ ανδροιδ και θελει να εχει διαφορετικο τηλεφωνικο καταλογο σε καθε συσκευη μπορει να τα συγχρονιζει με το 1 λογαριασμο gmail ή χρειαζεται 2?? Ερωτηση 2. Πως γινεται το gmail να εχει 570επαφες και οταν συγχρονιζει το κινητο να κατεβαζει 650 επαφες? Εχει δυο κατηγοριες επαφων Τηλεφωνικα και αυτοματης προσθηκης(καπως ετσι,) επαφες αυτοματα αποθηκευμενες απο email. Τσεκαρε τα Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 πως συγχρονίζω τις φωτογραφίες από τις επαφές στην ίδια ανάλυση; έχω δυο κινητά και μόλις συγχρονίζει το άλλο από gmail μου χαλάει τις photo από τι επαφές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Κατ' αρχην συγνωμη αν ποσταρω σε λαθος θεμα! Θελω να στειλω σημειωσεις απο κινητο με symbian, σε κινητο με android. Ξερετε καποια καλη εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή για να κάνεις synch με outlook? μιλάω για όταν η εταιρεία δεν έχει στο δικό της λογισμικό τέτοια επιλογή... και θέλω απευθείας με outlook και όχι μέσω gmail! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) μολις εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο huawei μου, το εστεισα μια χαρα, αλλα δε μου περναει τις επαφες απο τον λογαριασμο gmail στο κινητο.. με την καμμια.. εχω κανει ανω κατω το νετ, αλλα τζιφος.... Edited January 4, 2014 by varitimos84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts