pa_1973nos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 καλησπερα σας!! δεν ξερω αν μπορει καποιος να με βοηθησει.. Περασα προσφατα την ROM v10.6 ολα καλα σε λειτουργηκοτητα μεχρι στιγμης, εκτος απο την καμερα. Ενω η φωτογραφικη ειναι οκ η βιντεοκαμερα δεν μου δουλευει. Παταω το κουμπι για εγγραφη αλλα δεν ξεκιναει να γραφει. Εψαξα γενικοτερα να βρω τι φταει αλλα τιποτα. Μπορει καποιος να βοηθησει ? η μηπως ειναι θεμα της rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Αν θυμαμαι καλα ειναι θεμα της rom. Εχει αρκετους μηνες που εφυγα απο τη συσκευη, αλλα και εγω την 10.6 ειχα τοτε... Νομιζω με καποια άλλη εφαρμογη λειτουργουσε το βιντεο.. Δεν θυμαμαι ομως με ποια. Αν θες κανε μερικες προσπαθειες με third party apps. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 ευχαριστω για την απαντηση. οταν λες third party apps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 ευχαριστω για την απαντηση. οταν λες third party apps? Video cam illusion από play store Είναι free. Ήταν bug της Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 video illusion...εγγυηση!!!! να σαι καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Καλησπερα παιδια.Ειχα καποτε αυτο το τηλεφωνο(και το αγαπω ιδιαιτερα γιατι ηταν το πρωτο μου του ειδους),αλλα τωρα το εχει παρει ο πατερας μου. Επειδη εχω χασει επεισοδια για το τι roms εχουν βγει για αυτο,δωστε ενα link για την "καλυτερη" που υπαρχει αυτη την στιγμη.θα το rootαρω που θα το rootαρω για καποιους λογους που θελουμε ας βαλω και μια καλυτερη rom.Υποθετω καποια του Κυριλλου η εχω μεινει πολυ πισω? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα καταγραφής κλήσεων. Τα όσα έχω βρει δεν καταγράφουν τίποτα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snake04 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 (edited) γεια σας και σορρυ για πριν. θελω να με δωσετε λινκ για την τελευταια ελληνικη εκδοση rom firmware (ειναι η i5800xxjpn νομιζω) στην αρχικη εχει ενα λινκ αλλα ειναι ανενεργο.... καλημερα.... ολα καλα τελικα..... θυμηθηκα πως μπαινει..... εβαλα ομως την 10.6 και εχω κολληματα στην αρχη.... λογικα θα περασω αλλη πιο προηγουμενη αλλα ποια ?? πειτε ποια παρουσιαζει τα λιγοτερα προβληματα... Edited July 7, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Kyrillos' ROM v9.7.1 JPU http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 γεια σας και σορρυ για πριν. θελω να με δωσετε λινκ για την τελευταια ελληνικη εκδοση rom firmware (ειναι η i5800xxjpn νομιζω) στην αρχικη εχει ενα λινκ αλλα ειναι ανενεργο.... καλημερα.... ολα καλα τελικα..... θυμηθηκα πως μπαινει..... εβαλα ομως την 10.6 και εχω κολληματα στην αρχη.... λογικα θα περασω αλλη πιο προηγουμενη αλλα ποια ?? πειτε ποια παρουσιαζει τα λιγοτερα προβληματα... Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArnakiAsproPaxi Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Γεια σας παιδια!!! Είμαι καινούριος εδώ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου απαντήσετε σε κάτι (είμαι ψιλοάσχετος όπως θα διαπιστώσετε)....Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο gt-i5800 μέσω samsung kies....Ποια είναι η μέγιστη αναβάθμιση που μπορώ να κάνω? Δηλαδή μπορώ να βάλω μέχρι και την τελευταία έκδοση android που λέει ο λόγος ή θα πάω μέχρι το froyo και θα 'μαι και ευχαριστημένος..??? Αν πάω στη samsung(για τεχνική υποστήριξη) θα μπορούν να μου βάλουν αυτοί μεγαλύτερη έκδοση ή τζάμπα κόπος?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Έχει βγει επίσημο λογισμικό μέχρι την 2.2 froyo. Οπότε είτε μέσω kies, είτε μέσω samsung service μέχρι εκεί φτάνει το κινητό. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArnakiAsproPaxi Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Έχει βγει επίσημο λογισμικό μέχρι την 2.2 froyo. Οπότε είτε μέσω kies, είτε μέσω samsung service μέχρι εκεί φτάνει το κινητό. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! Κρίμα όμως...μέχρι 2.2 είναι λίγο(είμαι και πλεονέκτης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 έχει η αδερφή μου το συγκεκριμένο κινητό . θέλει να την αγοράσω κάποια μπαταρία γιατί έχει πρόβλημα . υπάρχει στο ebay κάποια δοκιμασμένη μπαταρία αν είναι δυνατό και μεγαλύτερη από την μαμα? επίσης θέλει και πρόσοψη άσπρη υπάρχει ? σας ευχαριστώ Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
europont Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Καλησπέρα σε όλους έχω ένα θεματάκι θυμάμαι ότι είδα κάπου την λύση, αλλά δεν θυμάμαι λέξεις κλειδιά για να το ψάξω. αν μπορεί κάποιος να με μετατοπίσει. μετά από τo restart του κινητού μου, γιατί κόλλησε έχω χάσει κάποιες απο τις εφαρμογές μου που είχα εγκαταστήσει από το μαρκετ, όταν ξαναμπαίνω στο μαρκετ μου δείχνει ότι είναι εγκαταστημένο και δεν μπορω να κανω τίποτα. υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρώ χωρίς να χάσω τα αρχεία μου η πρέπει να κάνω format? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Καλησπέρα σε όλους έχω ένα θεματάκι θυμάμαι ότι είδα κάπου την λύση, αλλά δεν θυμάμαι λέξεις κλειδιά για να το ψάξω. αν μπορεί κάποιος να με μετατοπίσει. μετά από τo restart του κινητού μου, γιατί κόλλησε έχω χάσει κάποιες απο τις εφαρμογές μου που είχα εγκαταστήσει από το μαρκετ, όταν ξαναμπαίνω στο μαρκετ μου δείχνει ότι είναι εγκαταστημένο και δεν μπορω να κανω τίποτα. υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρώ χωρίς να χάσω τα αρχεία μου η πρέπει να κάνω format? Καλημέρα! Καταρχήν θα σε παρακαλούσα να μην ποστάρεις παντού το ίδιο μήνυμα.. Στο θέμα μας τώρα. Πήγαινε Ρυθμίσεις - Διαχείριση εφαρμογών - Όλες και βρες το Play Store. Κάνε διαγραφή της προσωρινής μνήμης και διαγραφή δεδομένων. Ξαναμπες στο Play Store. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
europont Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Καλημέρα! Καταρχήν θα σε παρακαλούσα να μην ποστάρεις παντού το ίδιο μήνυμα.. Στο θέμα μας τώρα. Πήγαινε Ρυθμίσεις - Διαχείριση εφαρμογών - Όλες και βρες το Play Store. Κάνε διαγραφή της προσωρινής μνήμης και διαγραφή δεδομένων. Ξαναμπες στο Play Store. Καλημέρα, ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. ναι στο άλλο θέμα το έγραψα κατα λάθος δεν το πρόσεξα, νομιζα οτι έδω το ειχα γράψει ευχαριστώ που το σβήσατε απ΄κει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPakatsiki Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Παιδιά, βοήθεια!! Είχα ρουτάρει το ι5800 μου μετά από 2,5 χρόνια με την Κυριλλος 9.5. όλα ήταν μια χαρά εκτός του ότι είχα low internal memory που με το disk storage εδειχνε ελεύθερο χώρο 0mb! Το έψαξα σε διάφορα φόρουμ και δυστυχώς οι συμβουλές τους τα έκαναν χειρότερα, μου είπαν να κάνω από recovery format boot, system, data. Το έκανα και τώρα το κινητό ανοιγει στην οθόνη G3mod Kernel OC , φορτώνει η γκρι μπάρα και μετά κολλάει εκεί για πάντα. Τι μπορώ να κάνω; Να περάσω από odin την factory firmware? Έχω απελπιστεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. July 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Παιδιά, βοήθεια!! Είχα ρουτάρει το ι5800 μου μετά από 2,5 χρόνια με την Κυριλλος 9.5. όλα ήταν μια χαρά εκτός του ότι είχα low internal memory που με το disk storage εδειχνε ελεύθερο χώρο 0mb! Το έψαξα σε διάφορα φόρουμ και δυστυχώς οι συμβουλές τους τα έκαναν χειρότερα, μου είπαν να κάνω από recovery format boot, system, data. Το έκανα και τώρα το κινητό ανοιγει στην οθόνη G3mod Kernel OC , φορτώνει η γκρι μπάρα και μετά κολλάει εκεί για πάντα. Τι μπορώ να κάνω; Να περάσω από odin την factory firmware? Έχω απελπιστεί... Καλησπερα. Απο τη στιγμη που εκανες format system δεν εχεις λειτουργικο. Ξαναπερνα την ρομ μου και θα σου ανοιξει. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPakatsiki Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Αρκεί να περάσω κατευθείαν τη δική σου; Το ότι έκανα format boot έχει σχέση; Ευχαριστώ πάντως, δεν περιμενα τοσο γρηγορη απαντηση! edit: Δούλεψε, χίλια ευχαριστώ, είχα πεθάνει απο την αγωνία γιατί το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσα να αντεξω τώρα είναι να αγοράσω καινουριο smartphone.. Θα επανέλθω με περισσότερες ερωτήσεις στο μέλλον για να μην τα ξανακάνω θάλασσα... Edited July 25, 2013 by PAPakatsiki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 έχει η αδερφή μου το συγκεκριμένο κινητό . θέλει να την αγοράσω κάποια μπαταρία γιατί έχει πρόβλημα . υπάρχει στο ebay κάποια δοκιμασμένη μπαταρία αν είναι δυνατό και μεγαλύτερη από την μαμα? επίσης θέλει και πρόσοψη άσπρη υπάρχει ? σας ευχαριστώ Θα ήθελα κι εγώ μια απάντηση, αν γνωρίζει κάποιος. Στην Ελλάδα από εταιρεία κινητής μού είπαν ότι κοστίζει € 28,00 ενώ στο αγγλικό eBay βρίσκω κάποιες που γράφουν Genuine, με ~£ 5,00. Έχει αγοράσει κάποιος να πας τι παίζει; Έχω διαβάσει στο thread του Desire ότι κάποιοι που αγόρασαν Genuine, μόνο γνήσιες που δεν ήταν !! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPakatsiki Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Εγώ μπορώ να σου πω ότι πρόσφατα αγόρασα μούφα μπαταρία 10 ευρώ από κατάστημα στην Ελλάδα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα, αν θες οπωσδήποτε αυθεντική, δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Θα ήθελα κι εγώ μια απάντηση, αν γνωρίζει κάποιος. Στην Ελλάδα από εταιρεία κινητής μού είπαν ότι κοστίζει € 28,00 ενώ στο αγγλικό eBay βρίσκω κάποιες που γράφουν Genuine, με ~£ 5,00. Έχει αγοράσει κάποιος να πας τι παίζει; Έχω διαβάσει στο thread του Desire ότι κάποιοι που αγόρασαν Genuine, μόνο γνήσιες που δεν ήταν !! Εγω ρχω αγορασει απο ebay και genuine και μαιμου και δουλευαν ολες πολυ καλα. Συγκεκριμενα 2 μπαταριες κι ενα dock για να τις φορτιζεις 5 ευρω. Μην τις φοβασαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikata8 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Καλησπέρα. Mηπως ξερει κανεις να μου πει πως θα εγκαταστησω ξανα την official rom της samsung στο Galaxy 3 μου; Θελω να το πουλησω, και να ειναι οπως οταν αγοραστηκε( αναβαθμισμενο) . Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfittos Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Καλησπέρα σε όλους, κόλλησε το κινητό στην αρχική οθόνη που αναβοσβήνει το λογότυπο και δεν μπορώ να το κάνω τίποτα.. μου είπαν από Γερμανό πως θέλει αναβάθμιση λογισμικού και ...25 ευρώ... και χάνω και τις επαφές που έχει μέσα. υπάρχει άλλη λύση??? ευχαριστώωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Καλησπέρα σε όλους, κόλλησε το κινητό στην αρχική οθόνη που αναβοσβήνει το λογότυπο και δεν μπορώ να το κάνω τίποτα.. μου είπαν από Γερμανό πως θέλει αναβάθμιση λογισμικού και ...25 ευρώ... και χάνω και τις επαφές που έχει μέσα. υπάρχει άλλη λύση??? ευχαριστώωωωω Κοίταξε στην ενότητά Οδηγοί:Galaxy 3 Rom και άλλα ενδιαφέροντα. Θα σε βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts