Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προταση για Κυριλλο:Θα μπορουσες να βαλεις στην 6.0 και αλλες επιλογες γραμματοσειρας;Να ξεφυγουμε λιγο απο τη συνηθησμενη!!!

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
ρε συς τι ειναι ο ιος αυτος? εχω εχω 2.1 οφφισιαλ δεν πιστευω να παθω καμια νιλα να ψαχνωμαι ε?

Έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό, όχι κάτι το ανησυχητικό. Τσέκαρε αν έχεις βάλει τις εφαρμογές που αναφέρονται. Αν όχι είσαι ok.

Modpic.gif

Προταση για Κυριλλο:Θα μπορουσες να βαλεις στην 6.0 και αλλες επιλογες γραμματοσειρας;Να ξεφυγουμε λιγο απο τη συνηθησμενη!!!

Ναι θα το κοιτάξω :)

Καλησπερα στο forum.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο widget για να μπαινει το τηλεφωνο σε airplane mode.Εψαξα στο market αλλα καποια που βρηκα δεν απενεργοποιουσαν πληρως τη δυνατοτητα κλησεων

• Administrators
Καλησπερα στο forum.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο widget για να μπαινει το τηλεφωνο σε airplane mode.Εψαξα στο market αλλα καποια που βρηκα δεν απενεργοποιουσαν πληρως τη δυνατοτητα κλησεων

https://market.android.com/details?id=alei.switchpro&feature=search_result

Modpic.gif

Ευχαριστω.

ΥΓ : Μολις ειδα πως υπαρχει κι η επιλογη με παρατεταμενο το πατημα στο home button!

Καλησπέρα. Κύριλλε να σε ρωτήσω, πέρασα το update το τελευταίο που έδωσες και όταν έχω κλειστό το κινητό, τα μηνύματα δεν φτάνουν ποτέ. Γνωρίζεις για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Μπήκα recovery, βρήκα το update και πάτησα install. Έκανα κάτι λάθος;

Καλησπέρα. Κύριλλε να σε ρωτήσω, πέρασα το update το τελευταίο που έδωσες και όταν έχω κλειστό το κινητό, τα μηνύματα δεν φτάνουν ποτέ. Γνωρίζεις για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Μπήκα recovery, βρήκα το update και πάτησα install. Έκανα κάτι λάθος;

Όχι. Για δοκίμασε να λάβεις μήνυμα ενώ είναι ανοιχτό και μετά ενώ είναι κλειστό.

Το έκανα, ανοιχτό δέχομαι κανονικά αλλά τα μνμτα όταν είναι κλειστό χάνονται. Δ έρχονται ποτέ βασικά. Install update from sdcard πάτησα στο recovery βρήκα το update σου και το έκανα install. Μετά restart. Έκανα σωστά τη διαδικασία;

Λοιπον,δεν παιρνω το μνμ μεχρι να μου στειλει ξανα μνμ ο ιδιος αριθμος. Υπαρχει καποιος τροπος να το αφαιρεσω κ να ειναι οπως πριν;

Edited by giannis_ps

Ρε παιδια περασα την kyrillos 5.5 και το κινητο εχει γινει πολυ αργο. Μηπως εκανα κατι λαθος??? Μήπως εχει τιποτα ρυθμίσεις?
HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Ρε παιδια περασα την kyrillos 5.5 και το κινητο εχει γινει πολυ αργο. Μηπως εκανα κατι λαθος??? Μήπως εχει τιποτα ρυθμίσεις?

Όχι. Η v5.5 είναι γρήγορα απλά δεν έχει oc kernel.

Το έκανα, ανοιχτό δέχομαι κανονικά αλλά τα μνμτα όταν είναι κλειστό χάνονται. Δ έρχονται ποτέ βασικά. Install update from sdcard πάτησα στο recovery βρήκα το update σου και το έκανα install. Μετά restart. Έκανα σωστά τη διαδικασία;

Λοιπον,δεν παιρνω το μνμ μεχρι να μου στειλει ξανα μνμ ο ιδιος αριθμος. Υπαρχει καποιος τροπος να το αφαιρεσω κ να ειναι οπως πριν;

Εμένα έρχονται κανονικά και με σωστή ώρα. Δοκίμασε να στείλεις από άλλο κινητό.

παιδια καλησπερα !!!

Κυριλλε πηγα το galaxy στο σερβις για τα "νερακια" και την επομενη μερα μου εστειλαν μηνυμα στο κινητο ...

"samsung service : Η συσκευη σας βρισκεται σε αναμονη ανταλλακτικου. θα ενημερωθειτε με μηνυμα για την προοδο της"

:p

οποτε οσοι εχετε το ιδιο προβλημα φλασαρετε την μαμισια και τρεχτε στο σερβις ! :lol:

Όχι. Η v5.5 είναι γρήγορα απλά δεν έχει oc kernel.

Πραγματι υπαρχει διαφορα στο κινητο με την 5,5. Αλλα φλασαρα την 2,2 και στο καπακι την 5,5. και δεν εχω κανει partition. Αυτο επηρεαζει την αποδοση της συσκευη??

Επίσης επειδη μονο λιγες μερες εχω που παλευω με το android και το κινητακι αυτο και φλασαρα ακολουθωντας τις οδηγιες χωρις να πολυξερω τι κανω, η καρτα ειναι τωρα σε φορματ ext3???

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Κυριλλε βοηθεια!Απο τρια διαφορετικα κινητα εστειλα και δεν ερχονται τα μνμτα. Μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ να κατεβασω το update που λειτουργει; Κ μολις το περασω θα σε ενημερωσω ξανα να σου πω τι γινεται. Πιθανοτητα να το αφαιρεσω τελειως το update αυτο υπαρχει;

εμενα ειναι ευκολο να μου αμπαντηση καπιος εβαλα το κυρλος 5,5 και ο επεξεργαστης εμινε στα ηδια μηζ δεν επρεπε να παη στα 1300 κανονικα ???

έμενα είναι εύκολο να μου απαντήσει κάποιος έβαλα το Κύριλλος 5,5 και ο επεξεργαστής έμεινε στα ίδια μηζ δεν έπρεπε να πάει στα 1300 κανονικά ???

Όχι δεν είναι έκδοση με OC.

Κύριλλε μήπως τώρα με τις νέες ρομ, kernel, phone.apk κλπ κλπ μπορεί να γίνει εγγραφή κλήσης;

Edited by kint

Kyrillos' Rom v9.5 :lol:

και πως γίνετε να το πάω στα 1300 μηζ ???

Αλλάζεις kernel δεν γνωρίζω όμως ποιος είναι σε έκδοση final (σταθερός κλπ)

Edited by kint

Κυριλλε βοηθεια!Απο τρια διαφορετικα κινητα εστειλα και δεν ερχονται τα μνμτα. Μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ να κατεβασω το update που λειτουργει; Κ μολις το περασω θα σε ενημερωσω ξανα να σου πω τι γινεται. Πιθανοτητα να το αφαιρεσω τελειως το update αυτο υπαρχει;

Αν δεν το εχει διορθώσει ο κύριλλος φλασαρε χωρίς να περάσεις το update

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Αντιμετωπίζω κι εγώ πρόβλημα με το GPS. Δεν λοκάρει με τίποτα. Εκανα το fix gps αλλα τίποτα. Εχω την 4.1

οκ φιλεμου σε ευχαριστω αλη μια εροτηση θα ηθελα νακανω το z4root τη ειναι και που χρησημεβη και αν το περασω στο κινιτο θα πιγενη καλιτερα???

οκ φίλε μου σε ευχαριστώ άλλη μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω το z4root τι είναι και που χρησιμεύει και αν το περάσω στο κινητό θα πηγαίνει καλύτερα;;;

Παλιά ιστορία για root. Δεν το χρειάζεσαι.

Edited by kint

Αντιμετωπίζω κι εγώ πρόβλημα με το GPS. Δεν λοκάρει με τίποτα. Εκανα το fix gps αλλα τίποτα. Εχω την 4.1

Λοιπόν τι έκανα εγώ. Βγήκα σε ανοικτό χώρο και από το μαρκετ είχα κατεβάσει το GPS fix. Το άνοιξα και περίμενα γύρω στα 6-7 λεπτά και κλείδωσε. Έχω 5.5. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί εμένα κλείδωνε σφαίρα στην 4.1

Sent from my Kyrillos Galaxy 3 v5.5 using Tapatalk

Good NewS!

Ο τυπος που κανει PORT την CyanogenMod 7 στο κινητουλι μας σημερα καταφερε:

What is working :

- Android system 2.3.4 and cyanogenmod in general

- SDcard is usable

- 2D software renderer with correct aspect ratio

- Mobile network connection (Fixed 06/02/2011)

- Wifi module (Fixed 06/02/2011)

- All languages available (en_US, ar_EG, ar_IL, ur_PK, fa_IR, bg_BG, ca_ES, cs_CZ, da_DK, de_AT, de_CH, de_DE, de_LI, el_GR, en_AU, en_CA, en_GB, en_IE, en_IN, en_NZ, en_SG, en_ZA, es_ES, fi_FI, fr_BE, fr_CA, fr_CH, fr_FR, he_IL, hi_IN, hr_HR, hu_HU, it_CH, it_IT, ja_JP, ka_GE, ko_KR, lt_LT, lv_LV, nb_NO, nl_BE, nl_NL, pl_PL, pt_BR, pt_PT, ro_RO, ru_RU, sk_SK, sl_SI, sr_RS, sv_SE, th_TH, tl_PH, tr_TR, uk_UA, vi_VN, zh_CN, zh_HK, zh_TW)

What don't work for now :

- GPS

- 2D graphic acceleration

- USB tethering

- Sound

- Vibrator

- Power key

- ... maybe more

Αει να δουμε! :D

Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4