ektel Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! Μπήκε μέσα στο λειτουργικό, δεν έχει γράψει ακόμα PASS ΣΤΟ Odin, αλλά φαίνεται Ο και στα windows μου πετάει συνέχεια μηνύματα Device was successully installed! OK! Έγραψε PASS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 οκ υπομονή!!! κατέβασε το και επέλεξε ένα ένα τα αρχεία που θα βάλεις και όχι σε one-package. έχει 4 αρχεία BOOT --> APOLLO-BOOTLOADER-Rev0x02-0722_1906.tar PHONE --> I5800XXJG3_PHONE.tar PDA --> I5800XWJG6_PDA_REV02_CL460220_user.tar CSC --> GT-I5800-CSC-BSEJH2.tar EFS --> τίποτα Όταν φορτώνω το PHONE --> I5800XXJG3_PHONE.tar τα Vista κλείνουν το Odin! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! Μπήκε μέσα στο λειτουργικό, δεν έχει γράψει ακόμα PASS ΣΤΟ Odin, αλλά φαίνεται Ο και στα windows μου πετάει συνέχεια μηνύματα Device was successully installed! OK! Έγραψε PASS! Ετσιιιι !!! το JG6 μπήκε εε? οκ τώρα μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις να ξαναπεράσεις το 2.2. Κάνε factory reset πρώτα !!!! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Όταν φορτώνω το PHONE --> I5800XXJG3_PHONE.tar τα Vista κλείνουν το Odin! Θα σου κρασάρει 2-3 φορές, άνοιξε το ΞΑΝΑ και θα έχει τα αρχεία ήδη επιλεγμένα. Πάτα μετά το Start και ΟΛΑ ΟΚ! Το έφτιαξε το δικό μου! Ετσιιιι !!! το JG6 μπήκε εε? οκ τώρα μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις να ξαναπεράσεις το 2.2. Κάνε factory reset πρώτα !!!! Ναιιιι! Όλα τζάμι με αυτό! Ναι, κάνω factory reset και επανέρχομαι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Όταν φορτώνω το PHONE --> I5800XXJG3_PHONE.tar τα Vista κλείνουν το Odin! τα vista μου μέσα !!!. άκου πάτα δεξί κλικ στο odin, συμβατότητα για xp και τρέξτο και ώς διαχειριστής EDIT: οκ απάντησε ο ektel. συμβουλέψου τον !! :) EDIT2: πάω να κάνω update στις οδηγίες, για όσους τους κολάει στο boot screen μετά το φλασαρισμα. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 τα vista μου μέσα !!!. άκου πάτα δεξί κλικ στο odin, συμβατότητα για xp και τρέξτο και ώς διαχειριστής EDIT: οκ απάντησε ο ektel. συμβουλέψου τον !! :) EDIT2: πάω να κάνω update στις οδηγίες, για όσους τους κολάει στο boot screen μετά το φλασαρισμα. Εμένα σε windows 7 x32 μου κράσαρε αλλά όλα οκ! Γράψε και να έχουν ενεργοποιημένο το Usb debugging πριν κλείσουν το τηλ. Μόλις το ενεργοποίησα μου δούλεψε το Odin :) ---- ΟΚ και με το factory reset, πάμε για το Froyo ξανά τώρα!! Άτιμο γιαούρτι, τι τραβάμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) Όπως τα λέτε νιώθω οτι παρακολουθώ με αγωνία εναν αγώνα δρόμου ή εναν αγώνα ποδοσφαίρου! :lol::lol::lol::p Αντε, να δώ πόσοι θα περάσετε με επιτυχία τα τεστ και ακολουθώ και γώ! Άτιμο γιαούρτι, τι τραβάμε :lol: Τι στο διάολο είναι αυτό το γιαούρτι, θα μου πει κανεις; Backup των εργοστασιακών αρχείων Swype (για όποιον τα έσβησε αντι να τα σώσει στην διαδικασία εγκατάστασης ελληνικου swype) http://www.mediafire.com/?saft5oalveebgbe Mirror: http://www.multiupload.com/OOW09SS4ZA Edited November 25, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Όπως τα λέτε νιώθω οτι παρακολουθώ με αγωνία εναν αγώνα δρόμου ή εναν αγώνα ποδοσφαίρου! :lol::lol::lol::p Αντε, να δώ πόσοι θα περάσετε με επιτυχία τα τεστ και ακολουθώ και γώ! Τι στο διάολο είναι αυτό το γιαούρτι, θα μου πει κανεις; Froyo - Fro(zen) Yo(gurt) = Παγωμένο γιαούρτι !!! :) ο οδηγός που έχω φτιάξει ενημερώνετε συνέχεια με τους χρήστες που πέρασαν froyo. BOOT με FROYO εντάξει. Η πλάκα είναι οτι δεν το βλέπει πλέον το Kies και δεν μπορώ να τραβήξω τις επαφές :D ναι δεν εντοπίζετε ακόμα το κινητό με το kies... σε λίγο καιρό θα εντοπίζετε Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Froyo = Frozen Yogurt = παγωμένο γιαούρτι :lol: ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! Άρα!! Πριν το κάνετε ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ FIRMWARE I5800XWJG6 που πόσταρε ο Κύριλλος νωρίτερα! Κύριλλε - Είσαι μέγιστος!! ---- Επιτέλους χρώμα, περισσότερα προγράμματα, και γενικά μου φαίνεται ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ, το rotate το έκανε σφαίρα ^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Κύριλλε, πόση ώρα κρατάει η διαδικασία; Μήπως προλάβω να την κάνω το μεσημέρι. :worry::worry::worry: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Γύρω στα 15 λεπτά ΟΛΑ ΜΑΖΙ (flash-reboot- να μπεις froyo κλπ) εφόσον έχεις τα αρχεία έτοιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 τα vista μου μέσα !!!. άκου πάτα δεξί κλικ στο odin, συμβατότητα για xp και τρέξτο και ώς διαχειριστής EDIT: οκ απάντησε ο ektel. συμβουλέψου τον !! :) EDIT2: πάω να κάνω update στις οδηγίες, για όσους τους κολάει στο boot screen μετά το φλασαρισμα. OK με το Odin,...τρέχει! Αλλά το Odin όταν προσπαθεί να εγκαταστήσει βγάζει : <5> StartThread Detected : 0 <6> StartThread Detected : 0 <7> StartThread Detected : 0 <8> StartThread Detected : 0 <1> --- cannot open the usb serial port. code: 5 Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) OK με το Odin,...τρέχει! Αλλά το Odin όταν προσπαθεί να εγκαταστήσει βγάζει : <5> StartThread Detected : 0 <6> StartThread Detected : 0 <7> StartThread Detected : 0 <8> StartThread Detected : 0 <1> --- cannot open the usb serial port. code: 5 άνοιξε το κινητό και βάλτο σε debugging mode. edit: ektel πάω να τον ενημερώσω :P ευχαριστώ Edited November 25, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 OK με το Odin,...τρέχει! Αλλά το Odin όταν προσπαθεί να εγκαταστήσει βγάζει : <5> StartThread Detected : 0 <6> StartThread Detected : 0 <7> StartThread Detected : 0 <8> StartThread Detected : 0 <1> --- cannot open the usb serial port. code: 5 Θα τικάρεις την επιλογή "USB DEBUGGING" στο κινητό, στις ρυθμίσεις των εφαρμογών είναι. Επίσης, κλείσε τελείως τον Kies, και άλλαξε και θύρα USB αν επιμένει. Το ίδιο έκανε και σε μένα και έκανα αυτά που σου λέω :) Κύριλλε - κάνε μια προσθήκη στον οδηγό για το debugging και για την περίπτωση που φλασάρουν το firmware με τα 4 ξεχωριστά αρχεία ( ότι είναι ΟΚ να τους κρασάρει ο Odin και να τον ξανατρέξουν δηλαδή ) Υ.Γ. Να επαναλαβώ μία ακόμη φορά. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) άνοιξε το κινητό και βάλτο σε debugging mode. Βρε συ θα με τρελλάνεις !!!!! :lol: Αφού δεν είπαμε ότι είμαι κλειδωμένος έξω από το κινητό ????:) Πως θα επιλέξω το debugging ?????:D To καλό βέβαια είναι ότι ξαναπροσπάθησα την εγκατάσταση του παλιού firmware μέσω Odin και.......ΔΟΥΛΕΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!:D:D:D:D Είμαι μέσα στο κινητό μου!!!! Ναι! Ναι! Ναι! Ναι!:cry: (δάκρυα χαράς)!!! Σας ευχαριστώ και θα σας κρατήσω ενήμερους για τη συνέχεια!!!1 ΥΓ. Τώρα πρέπει να ξαναφλασάρω μέσω Odin με την Froyo όπως γράφεις στις οδηγίες σου Κύριλλε (δηλαδή One Package, όπως το έκανα την πρώτη φορά ή υπάρχει και άλλος πιο αναλυτικός τρόπος όπως με το παλιό firmware)? Βασίλης Edited November 25, 2010 by treasure Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) Σας ευχαριστώ και θα σας κρατήσω ενήμερους για τη συνέχεια!! ΥΓ. Τώρα πρέπει να ξαναφλασάρω μέσω Odin με την Froyo όπως γράφεις στις οδηγίες σου Κύριλλε? Βασίλης ναι ξαναακολούθησε τις οδηγίες τις αρχικές :)) άντε καλό γιαουρτάκι EDIT: τι έγινε?? το πέρασες? Edited November 25, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohimso Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) Όλα καλά και ωραία με το froyo, πέρασε χωρίς πρόβλημα και άγχος! Εντάξει και με το root (z4root works) και τώρα η βελτίωση της ταχύτητας είναι αισθητή. Τώρα, να ρωτήσω κανένα δυο προβληματάκια, αν συμβαίνουν σε όλους ή μόνο σε εμένα (για να το ξαναφλασάρω)... Εκτός από το flickering, με το αρχικό background, παρατήρησα ότι το wifi μερικές φορές απλά ψοφάει χωρίς λόγο, και ανοίγει ξανά ΜΟΝΟ αν πας στα settings και το κάνεις χειροκίνητα. Πολλές φορές το κινητό νομίζει ότι φορτίζεται από το καλώδιο usb ακόμα και αφού το αποσυνδέσεις. Το εικονίδιο της μπαταρίας μένει στο full για πάντα, όταν το παθαίνει... με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Έχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή videoς... Δοκίμασα και το default video player, και έναν άλλον, τζίφος όμως :( Απλά κολλάει σε μαύρη οθόνη... Δοκίμασα mp4 και avi. Επίσης, στις επαφές, αντί να φαίνονται κανονικά, όπως στο 2.1, τώρα στην καθεμία έχει 3-4 'joined' επαφές, δλδ μάλλον τα extra νούμερα που έχεις περάσει σε ένα όνομα, τα περνάει ως δεύτερες και τρίτες επαφές. Στο 2.1 αυτό, ακόμα και αν γινόταν, δεν γινόταν αντιληπτό στο χρήστη. (Τώρα όμως γίνονται export to sd! ) Τέλος, όσες εφαρμογές έχω περασμένες στην SDcard (αααααλληλούιααα!!!), αλλάζουν θέσεις στην οθόνη των εφαρμογών κάθε φορά που κάνω mount / unmount την SD στο PC... Και με ενοχλεί γιατί τις έχω τακτοποιημένες κατά το χρώμα του εικονιδίου τους!!! XD Α!! Μήπως είδε κανείς διαφορά με το GPS? Επίσης, νόμζα με το froyo έχεις και συμβατότητα με flash content. Δεν ισχύει; Γιατί πήγα να βάλω το flash 10.1, αλλά δεν το κάνει install με τίποτα. Βέβαια, μπορεί να παίζει ρόλο η λίγη μνήμη, αλλά δεν ξέρω.... Αυτά για τώρα!!! :up:Κύριλλε σε ευχαριστούμε για τον κόπο και το ενδιαφέρον σου! Thanks για τη βοήθεια!!!! Edited November 25, 2010 by ohimso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Εκτός από το flickering, με το αρχικό background, παρατήρησα ότι το wifi μερικές φορές απλά ψοφάει χωρίς λόγο, και ανοίγει ξανά ΜΟΝΟ αν πας στα settings και το κάνεις χειροκίνητα. Συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και σε εμένα! Βασίλης Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Ολα οκ και σε μενα με την 1η σε windows 7 32.Να κανω και μια ερωτηση.Ποιος ο λογος να κανεις τωρα root αφου παιζουν τα live wallpapers.τι αλλα πραματα μπορεις να κανεις με το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Ολα οκ και σε μενα με την 1η σε windows 7 32.Να κανω και μια ερωτηση.Ποιος ο λογος να κανεις τωρα root αφου παιζουν τα live wallpapers.τι αλλα πραματα μπορεις να κανεις με το root? το πιο σημαντικό είναι η εφαρμογή "Adfree" που blockαρει όλες τις διαφημίσεις από εφαρμογές και internet. Επίσης το titanium backup είναι πολύ καλή εφαρμογή για backup των εφαρμογών. Ο καλύτερος τρόπος για root είναι η εφαρμογή z4root που υπάρχει στο μαρκετ. Την κατεβάζεις και πατάς "pernament root". Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 το πιο σημαντικό είναι η εφαρμογή "Adfree" που blockαρει όλες τις διαφημίσεις από εφαρμογές και internet. Επίσης το titanium backup είναι πολύ καλή εφαρμογή για backup των εφαρμογών. Ο καλύτερος τρόπος για root είναι η εφαρμογή z4root που υπάρχει στο μαρκετ. Την κατεβάζεις και πατάς "pernament root". Πάντως μέχρι στιγμής, και δεν προσπαθώ να μειώσω καθόλου την προσπάθειά σου (ίσα-ίσα), βρε Κύριλλε βλέπω αρκετά θέματα με το rooting και την Froyo!!! Έχω αφιερώσει πολύ ώρα και σημαντικό αποτέλεσμα δεν έχω καταφέρει να δω!!! Γιατί ? Δεν θα έπρεπε να είναι πιο ορατά τα οφέλη? Για παράδειγμα, εαν δεν έχω wi-fi σύνδεση για το internet, δεν δουλεύει καθόλου το mobile internet του παρόχου ενώ είναι τικαρισμένη η σχετική εντολή από το menu του κινητού! Από την άλλη, η μπαταρία μέσα σε 1 ώρα δείχνει 80% (και μάλιστα όχι με την μπάρα μετρητή του κινητού, αφού αυτή δείχνει γεμάτη, αλλά με 3rd party app)! Με λίγα λόγια μάλλον χειρότερα τα βλέπω τα πράγματα και όχι καλύτερα!! Αυτό βέβαια δεν πρέπει να σταματήσει κανέναν άλλο φίλο που θέλει να δοκιμάσει την Froyo με root να μην το κάνει! Ερώτηση προς ναυτιλλομένους: Μπορείς να επαναφέρεις το κινητό στα ακριβή εργοστασιακά specs από πλευράς firmware, δηλαδή να μην φαίνεται πουθενά η διαδικασία rooting, κ.λ.π., κ.λ.π. ? Φιλικά, Βασίλης Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Εμενα παλι σαν να μου φαινεται οτι κολλαει λιγο το κιν ασε που δεν παιζει live wallpapers και δεν μου εκανε εγκατασταση την εφαρμογη Appsinstaller.Υπαρχει περιπτωση να φταιει το ι5800xxJH1 που εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Διαβάζω τα λεγόμενα όλων και μέχρι στιγμής είμαι στο να περιμένω λίγο ακόμα για την επίσημη-οριστική. Πάντως +100 στον Κυρίλλο που έχει τρέχει για όλους!! Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Διαβάζω τα λεγόμενα όλων και μέχρι στιγμής είμαι στο να περιμένω λίγο ακόμα για την επίσημη-οριστική. Πάντως +100 στον Κυρίλλο που έχει τρέχει για όλους!! +100 και από εμένα!!! Βασίλης Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 ρε παιδια αναλυτικοτερες οδηγιες για ασχετους σαν εμενα γινεται να δωσετε?(οσον αφορα την αναβαθμιση σε 2.2.βημα-βημα)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts