EOL Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Στην hybrid gingercrust δεν γίνεται να κάνουμε import τις επαφές του FB; Δεν μου τις βγάζει με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Παίδες καλησπέρα,εχω ενα μικρο προβλημα με το lg ... στο κλειδωμα και στο ξεκλειδωμα ο ηχος που πρεπει να κανει δεν ακουγεται σχεδον καθολου ενω οι ηχοι για μηνυματα και κλησεις ειναι μια χαρα... τι παει στραβα??? :confused: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Στην hybrid gingercrust δεν γίνεται να κάνουμε import τις επαφές του FB; Δεν μου τις βγάζει με τίποτα... Οχι Ευριπιδη εχει απενεργοποιηθει απο Facebook αυτη η λειτουργια απο οσο ξερω. Sent from my Htcclay's SuperICS Nexus S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Οχι Ευριπιδη εχει απενεργοποιηθει απο Facebook αυτη η λειτουργια απο οσο ξερω. Sent from my Htcclay's SuperICS Nexus S using Tapatalk Κάτι διάβασα ότι θα το σταματήσεις το developing της ROM φίλε; Στην CM7 μου εμφάνιζε κανονικά τις επαφές του FB στον κατάλογο, γι αυτό παραξενεύτηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Μια επισήμανση. Παρατήρησα τελευταία ( το βράδυ ) , πως στα Hard Keys μου πως ενώ το φως των τριών κουμπιών είναι άσπρο , αυτό του Home Button Κιτρινίζει κάπως ! Αυτό ήταν από την μάνα του; Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος; καλα ε! εχω παθει πλακα. πως το παρατηρησες αυτο ρε τρελε; δικιο εχεις. το ειδα και εγω αφου διαβασα το σχολιο σου. τα 2 εσωτερικα κουμπια ειναι διαφορετικο χρωμα απο τα ακριανα. λιγο πιο κιτρινα. μαλλον φταιει το πλαισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu13 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Εκτος θεματος αλλα υπαρχει κανενα σπασμενο market που να δουλευη στο κινητο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 καλα ε! εχω παθει πλακα. πως το παρατηρησες αυτο ρε τρελε; δικιο εχεις. το ειδα και εγω αφου διαβασα το σχολιο σου. τα 2 εσωτερικα κουμπια ειναι διαφορετικο χρωμα απο τα ακριανα. λιγο πιο κιτρινα. μαλλον φταιει το πλαισιο χαχα φίλε Grigri το χειρίζομαι πολύ στο σκοτάδι το κινητό, γιαυτό! Επίσης ρε παιδιά σε σας μπαίνει σε ελεύθερα δίκτυα; Πχ των Δήμων κτλ. Εμένα ενώ δείχνει ότι συνδέεται στην μπάρα ειδοποιήσεων δεν μπαίνει σε Browser κτλ κτλ. Υ.Γ Με Router σπιτιών και καφετεριών δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 χαχα φίλε Grigri το χειρίζομαι πολύ στο σκοτάδι το κινητό, γιαυτό! Επίσης ρε παιδιά σε σας μπαίνει σε ελεύθερα δίκτυα; Πχ των Δήμων κτλ. Εμένα ενώ δείχνει ότι συνδέεται στην μπάρα ειδοποιήσεων δεν μπαίνει σε Browser κτλ κτλ. Υ.Γ Με Router σπιτιών και καφετεριών δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Συνήθως τα δίκτυα που λες έχουν κάποια html φόρμα (proxy) που πρέπει να πατήσεις σε αυτή για να σου δώσουν πρόσβαση. Όταν ανοίγεις τον browser θα σε πετάξει στην google αναζήτηση, εκεί θα πατήσεις να ψάξεις κάτι τυχαίο για να σε βγάλει στην φόρμα. Στα σπίτια φυσικά δεν χρειάζονται τέτοιες διαδικασίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Εχω μια απορια. Εχω παει Καναδα και δοκιμασα 3 Καναδικες SIM αλλα καμια δεν δουλευε στο τηλεφωνο. Ηταν σαν να μην ειχα καμια. Πρεπει να κανω root? To κινητο το ειχα παρει απο Βονταφον μεσω του Πλαισιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Δεν έχει να κάνει με το root αυτό, κάτι με το δίκτυο γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 paidia kserete an vgike kainourgia custom rom ?? meta tin gingercrust v 1.5? Ας μας πει ο ΒΟΥΚΙΟΥ αν θα πρέπει να περιμένουμε κατι νεότερο η όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Δεν έχει να κάνει με το root αυτό, κάτι με το δίκτυο γίνεται. Μπορω να κανω κατι για να κανω unlock? Δεν καταλαβα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Ας μας πει ο ΒΟΥΚΙΟΥ αν θα πρέπει να περιμένουμε κατι νεότερο η όχι. Δυστηχως παιδια οχι.Δεν εχω πλεον στα χερια μου το optimus one και δεν μπορω να αναπτυξω περεταιρω την ρομ.Σας ευχαριστω ολους που την δοκιμασατε. Sent from my Google Nexus S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sol_3 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 εδω και καποιες μερες κοιταω τι μου τρωει την μπαταρια,μια ημερα με το ζορι κραταει.καθε φορα βλεπω οτι το 50% το τρωει το sygic aura, το οποιο ομως επειδη την πρωτη φορα με παραξενευσε παω καθε μερα να το κλεισω, αλλα ειναι ηδη κλειστο.και με προγραμματα δοκιμασα και με την υποχρεωτικη διακοπη του κινητου, παντα ειναι κλειστο. παρολα αυτα μου τρωει το 50 % καθε μερα. εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να παιζει? εχω το original firmware και ενα custom kernel του φρανκο. παιζει να ειναι κολλημα του κινητου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Δυστηχως παιδια οχι.Δεν εχω πλεον στα χερια μου το optimus one και δεν μπορω να αναπτυξω περεταιρω την ρομ.Σας ευχαριστω ολους που την δοκιμασατε. Sent from my Google Nexus S using Tapatalk Κρίμα και ήταν πολυ καλή δουλειά. Ας ελπίσουμε να τη συνεχίσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaskap2x Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 εδω και καποιες μερες κοιταω τι μου τρωει την μπαταρια,μια ημερα με το ζορι κραταει.καθε φορα βλεπω οτι το 50% το τρωει το sygic aura, το οποιο ομως επειδη την πρωτη φορα με παραξενευσε παω καθε μερα να το κλεισω, αλλα ειναι ηδη κλειστο.και με προγραμματα δοκιμασα και με την υποχρεωτικη διακοπη του κινητου, παντα ειναι κλειστο. παρολα αυτα μου τρωει το 50 % καθε μερα. εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να παιζει? εχω το original firmware και ενα custom kernel του φρανκο. παιζει να ειναι κολλημα του κινητου ? To sygic το χρησιμοποιω και εγω με την original 2.3.3 και franco.Kernel-22112011 ! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη μπαταρία, μονο αν το υπερχρονίσω μειώνεται ο χρόνος της μπαταριας συνολικά αλλά αυτό ειναι ασχετο με το sygic ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 H YΠHPEΣIA ΠOY ZHTHΣATE ΔEN YΠOΣTHPIZETAI AΠO TH ΣYΣKEYH ΣAΣ αυτό το μήνυμα μου έστειλαν όταν ζήτησα από κοσμοτε να μου σταλούν οι ρυθμίσεις για MMS ξέρει κανείς κάτι γιαυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sol_3 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 To sygic το χρησιμοποιω και εγω με την original 2.3.3 και franco.Kernel-22112011 ! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη μπαταρία, μονο αν το υπερχρονίσω μειώνεται ο χρόνος της μπαταριας συνολικά αλλά αυτό ειναι ασχετο με το sygic ! το προηγουμενο απο το δικο σου κερνελ εχω, αλλα σκατα.με το ζορι 14 ωρες πλεον και ολα απο το sygic.ας βοηθησει καποιος με το τι μπορω να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ufontinas Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που «παίζετε» με τις rom. Έχει πάρει πρέφα κανείς αν η μαμά rom έχει τον Carrier IQ; Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι ο Carrier IQ ας ρίξουν μια ματιά εδώ. edit: Δοκίμασα το Logging Test App v7 του TrevE και η μαμά g20 είναι καθαρή. Δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει για το θέμα αλλά στην Αμερική τουλάχιστον έχει γίνει χαμός! Edited December 1, 2011 by ufontinas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 εδω και καποιες μερες κοιταω τι μου τρωει την μπαταρια,μια ημερα με το ζορι κραταει.καθε φορα βλεπω οτι το 50% το τρωει το sygic aura, το οποιο ομως επειδη την πρωτη φορα με παραξενευσε παω καθε μερα να το κλεισω, αλλα ειναι ηδη κλειστο.και με προγραμματα δοκιμασα και με την υποχρεωτικη διακοπη του κινητου, παντα ειναι κλειστο. παρολα αυτα μου τρωει το 50 % καθε μερα. εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να παιζει? εχω το original firmware και ενα custom kernel του φρανκο. παιζει να ειναι κολλημα του κινητου ? Φίλε μου και γω το ίδιο πρόβλημα έχω με την 2.3.3 V20g. Αλλά να σου πω την αλήθεια 1,5 - 2 μέρες με κρατούσε, τόσο κρατάει και τώρα. Όντως περίεργο αυτό με το Sygic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Εχω βαλει την CM 7 rom. Αλλα εχω αρκετα προβληματα με το Wi-Fi, αποσυνδεεται αρκετες φορες, δηλαδη ενω ειμαι στο ιντερνετ ξαφνικα δεν μπαινει πουθενα. Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?τι μπορω να κανω? Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaskap2x Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 το προηγουμενο απο το δικο σου κερνελ εχω, αλλα σκατα.με το ζορι 14 ωρες πλεον και ολα απο το sygic.ας βοηθησει καποιος με το τι μπορω να κανω Πολύ φοβάμαι ότι ίσως να χρειαστεί να κάνεις reset και εγκατάσταση των εφαρμογών εκτός του sygic για να δεις αν η αυτονομία ειναι αυτή που πρέπει και στη συνέχεια να το εγκαταστήσεις ! Εκτός αν εχεις έκδοση εφαρμογής με bugs και σου κάνει αυτά τα προβλήματα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tibillys Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Εχω βαλει την CM 7 rom. Αλλα εχω αρκετα προβληματα με το Wi-Fi, αποσυνδεεται αρκετες φορες, δηλαδη ενω ειμαι στο ιντερνετ ξαφνικα δεν μπαινει πουθενα. Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?τι μπορω να κανω? Sent from my LG-P500 using Tapatalk Αρκετοι το ειχαν και μερικοι το εχουν ακομα. Αμα εχεις την 6.5.8 που μαλλον αυτη εχεις δοκιμασε να βαλεις τον τελευταιο κερνελ του franco η τον goldenleaf. Αμα δεν στρωσει τοτε απλα θελει να κανεις clean install δηλαδη διαγραφη ολων και ξανα flash rom. Με τν 6.5.7 αμα εχεις προβλημα τι να σου πω δεν ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) Ρε παιδιά τελικά στη cm 6.5.8 τι γίνετε με το gps κάνει ώρα για να πιάσει σήμα και εκτος αυτό πως μπορώ να αποθηκεύσω αρχεία στη μνήμη του τηλεφώνου για να φτιάξω το gps έχει βγάλει κάνεις άκρη με αυτό το πρόβλημα? ΑΚΥΡΟ ξανά βρήκα τι λύση και και κλειδώνω δορυφόρο μην καν φορτώσει το πρόγραμμα χα χα χα σε ούτε 2 sec..... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. (Sorry) Edited December 5, 2011 by Fourtounas Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ρε παιδιά τελικά στη cm 6.5.8 τι γίνετε με το gps κάνει ώρα για να πιάσει σήμα και εκτος αυτό πως μπορώ να αποθηκεύσω αρχεία στη μνήμη του τηλεφώνου για να φτιάξω το gps έχει βγάλει κάνεις άκρη με αυτό το πρόβλημα? ΑΚΥΡΟ ξανά βρήκα τι λύση και και κλειδώνω δορυφόρο μην καν φορτώσει το πρόγραμμα χα χα χα σε ούτε 2 sec..... Αφού βρήκες την λύση γιατί δεν την λες μήπως την χρειαστεί και άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts