Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην hybrid gingercrust δεν γίνεται να κάνουμε import τις επαφές του FB;

Δεν μου τις βγάζει με τίποτα...

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες καλησπέρα,εχω ενα μικρο προβλημα με το lg ... στο κλειδωμα και στο ξεκλειδωμα ο ηχος που πρεπει να κανει δεν ακουγεται σχεδον καθολου ενω οι ηχοι για μηνυματα και κλησεις ειναι μια χαρα... τι παει στραβα??? :confused:

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Στην hybrid gingercrust δεν γίνεται να κάνουμε import τις επαφές του FB;

Δεν μου τις βγάζει με τίποτα...

Οχι Ευριπιδη εχει απενεργοποιηθει απο Facebook αυτη η λειτουργια απο οσο ξερω.

Sent from my Htcclay's SuperICS Nexus S using Tapatalk

Οχι Ευριπιδη εχει απενεργοποιηθει απο Facebook αυτη η λειτουργια απο οσο ξερω.

Sent from my Htcclay's SuperICS Nexus S using Tapatalk

Κάτι διάβασα ότι θα το σταματήσεις το developing της ROM φίλε;

Στην CM7 μου εμφάνιζε κανονικά τις επαφές του FB στον κατάλογο, γι αυτό παραξενεύτηκα...

Μια επισήμανση.

Παρατήρησα τελευταία ( το βράδυ ) , πως στα Hard Keys μου πως ενώ το φως των τριών κουμπιών είναι άσπρο , αυτό του Home Button Κιτρινίζει κάπως ! Αυτό ήταν από την μάνα του; Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος;

καλα ε! εχω παθει πλακα. πως το παρατηρησες αυτο ρε τρελε; δικιο εχεις. το ειδα και εγω αφου διαβασα το σχολιο σου. τα 2 εσωτερικα κουμπια ειναι διαφορετικο χρωμα απο τα ακριανα. λιγο πιο κιτρινα. μαλλον φταιει το πλαισιο

καλα ε! εχω παθει πλακα. πως το παρατηρησες αυτο ρε τρελε; δικιο εχεις. το ειδα και εγω αφου διαβασα το σχολιο σου. τα 2 εσωτερικα κουμπια ειναι διαφορετικο χρωμα απο τα ακριανα. λιγο πιο κιτρινα. μαλλον φταιει το πλαισιο

χαχα φίλε Grigri το χειρίζομαι πολύ στο σκοτάδι το κινητό, γιαυτό!

Επίσης ρε παιδιά σε σας μπαίνει σε ελεύθερα δίκτυα; Πχ των Δήμων κτλ. Εμένα ενώ δείχνει ότι συνδέεται στην μπάρα ειδοποιήσεων δεν μπαίνει σε Browser κτλ κτλ.

Υ.Γ Με Router σπιτιών και καφετεριών δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

χαχα φίλε Grigri το χειρίζομαι πολύ στο σκοτάδι το κινητό, γιαυτό!

Επίσης ρε παιδιά σε σας μπαίνει σε ελεύθερα δίκτυα; Πχ των Δήμων κτλ. Εμένα ενώ δείχνει ότι συνδέεται στην μπάρα ειδοποιήσεων δεν μπαίνει σε Browser κτλ κτλ.

Υ.Γ Με Router σπιτιών και καφετεριών δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Συνήθως τα δίκτυα που λες έχουν κάποια html φόρμα (proxy) που πρέπει να πατήσεις σε αυτή για να σου δώσουν πρόσβαση. Όταν ανοίγεις τον browser θα σε πετάξει στην google αναζήτηση, εκεί θα πατήσεις να ψάξεις κάτι τυχαίο για να σε βγάλει στην φόρμα.

Στα σπίτια φυσικά δεν χρειάζονται τέτοιες διαδικασίες

Εχω μια απορια. Εχω παει Καναδα και δοκιμασα 3 Καναδικες SIM αλλα καμια δεν δουλευε στο τηλεφωνο. Ηταν σαν να μην ειχα καμια. Πρεπει να κανω root? To κινητο το ειχα παρει απο Βονταφον μεσω του Πλαισιο.

paidia kserete an vgike kainourgia custom rom ?? meta tin gingercrust v 1.5?

Ας μας πει ο ΒΟΥΚΙΟΥ αν θα πρέπει να περιμένουμε κατι νεότερο η όχι.

Δεν έχει να κάνει με το root αυτό, κάτι με το δίκτυο γίνεται.

Μπορω να κανω κατι για να κανω unlock? Δεν καταλαβα :O

Ας μας πει ο ΒΟΥΚΙΟΥ αν θα πρέπει να περιμένουμε κατι νεότερο η όχι.

Δυστηχως παιδια οχι.Δεν εχω πλεον στα χερια μου το optimus one και δεν μπορω να αναπτυξω περεταιρω την ρομ.Σας ευχαριστω ολους που την δοκιμασατε.

Sent from my Google Nexus S using Tapatalk

εδω και καποιες μερες κοιταω τι μου τρωει την μπαταρια,μια ημερα με το ζορι κραταει.καθε φορα βλεπω οτι το 50% το τρωει το sygic aura, το οποιο ομως επειδη την πρωτη φορα με παραξενευσε παω καθε μερα να το κλεισω, αλλα ειναι ηδη κλειστο.και με προγραμματα δοκιμασα και με την υποχρεωτικη διακοπη του κινητου, παντα ειναι κλειστο. παρολα αυτα μου τρωει το 50 % καθε μερα. εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να παιζει? εχω το original firmware και ενα custom kernel του φρανκο. παιζει να ειναι κολλημα του κινητου ?

Δυστηχως παιδια οχι.Δεν εχω πλεον στα χερια μου το optimus one και δεν μπορω να αναπτυξω περεταιρω την ρομ.Σας ευχαριστω ολους που την δοκιμασατε.

Sent from my Google Nexus S using Tapatalk

Κρίμα και ήταν πολυ καλή δουλειά. Ας ελπίσουμε να τη συνεχίσει κάποιος.

εδω και καποιες μερες κοιταω τι μου τρωει την μπαταρια,μια ημερα με το ζορι κραταει.καθε φορα βλεπω οτι το 50% το τρωει το sygic aura, το οποιο ομως επειδη την πρωτη φορα με παραξενευσε παω καθε μερα να το κλεισω, αλλα ειναι ηδη κλειστο.και με προγραμματα δοκιμασα και με την υποχρεωτικη διακοπη του κινητου, παντα ειναι κλειστο. παρολα αυτα μου τρωει το 50 % καθε μερα. εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να παιζει? εχω το original firmware και ενα custom kernel του φρανκο. παιζει να ειναι κολλημα του κινητου ?

To sygic το χρησιμοποιω και εγω με την original 2.3.3 και franco.Kernel-22112011 ! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη μπαταρία, μονο αν το υπερχρονίσω μειώνεται ο χρόνος της μπαταριας συνολικά αλλά αυτό ειναι ασχετο με το sygic !

H YΠHPEΣIA ΠOY ZHTHΣATE ΔEN YΠOΣTHPIZETAI AΠO TH ΣYΣKEYH ΣAΣ

αυτό το μήνυμα μου έστειλαν όταν ζήτησα από κοσμοτε να μου σταλούν οι ρυθμίσεις για MMS

ξέρει κανείς κάτι γιαυτό?

To sygic το χρησιμοποιω και εγω με την original 2.3.3 και franco.Kernel-22112011 ! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη μπαταρία, μονο αν το υπερχρονίσω μειώνεται ο χρόνος της μπαταριας συνολικά αλλά αυτό ειναι ασχετο με το sygic !

το προηγουμενο απο το δικο σου κερνελ εχω, αλλα σκατα.με το ζορι 14 ωρες πλεον και ολα απο το sygic.ας βοηθησει καποιος με το τι μπορω να κανω

Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που «παίζετε» με τις rom. Έχει πάρει πρέφα κανείς αν η μαμά rom έχει τον Carrier IQ; Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι ο Carrier IQ ας ρίξουν μια ματιά εδώ.

edit: Δοκίμασα το Logging Test App v7 του TrevE και η μαμά g20 είναι καθαρή. Δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει για το θέμα αλλά στην Αμερική τουλάχιστον έχει γίνει χαμός!

Edited by ufontinas

Φίλε μου και γω το ίδιο πρόβλημα έχω με την 2.3.3 V20g. Αλλά να σου πω την αλήθεια 1,5 - 2 μέρες με κρατούσε, τόσο κρατάει και τώρα. Όντως περίεργο αυτό με το Sygic.

Εχω βαλει την CM 7 rom. Αλλα εχω αρκετα προβληματα με το Wi-Fi, αποσυνδεεται αρκετες φορες, δηλαδη ενω ειμαι στο ιντερνετ ξαφνικα δεν μπαινει πουθενα. Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?τι μπορω να κανω?

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

το προηγουμενο απο το δικο σου κερνελ εχω, αλλα σκατα.με το ζορι 14 ωρες πλεον και ολα απο το sygic.ας βοηθησει καποιος με το τι μπορω να κανω

Πολύ φοβάμαι ότι ίσως να χρειαστεί να κάνεις reset και εγκατάσταση των εφαρμογών εκτός του sygic για να δεις αν η αυτονομία ειναι αυτή που πρέπει και στη συνέχεια να το εγκαταστήσεις ! Εκτός αν εχεις έκδοση εφαρμογής με bugs και σου κάνει αυτά τα προβλήματα !

Εχω βαλει την CM 7 rom. Αλλα εχω αρκετα προβληματα με το Wi-Fi, αποσυνδεεται αρκετες φορες, δηλαδη ενω ειμαι στο ιντερνετ ξαφνικα δεν μπαινει πουθενα. Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?τι μπορω να κανω?

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Αρκετοι το ειχαν και μερικοι το εχουν ακομα. Αμα εχεις την 6.5.8 που μαλλον αυτη εχεις δοκιμασε να βαλεις τον τελευταιο κερνελ του franco η τον goldenleaf. Αμα δεν στρωσει τοτε απλα θελει να κανεις clean install δηλαδη διαγραφη ολων και ξανα flash rom. Με τν 6.5.7 αμα εχεις προβλημα τι να σου πω δεν ξερω...

Ρε παιδιά τελικά στη cm 6.5.8 τι γίνετε με το gps κάνει ώρα για να πιάσει σήμα και εκτος αυτό πως μπορώ να αποθηκεύσω αρχεία στη μνήμη του τηλεφώνου για να φτιάξω το gps έχει βγάλει κάνεις άκρη με αυτό το πρόβλημα?

ΑΚΥΡΟ ξανά βρήκα τι λύση και και κλειδώνω δορυφόρο μην καν φορτώσει το πρόγραμμα χα χα χα σε ούτε 2 sec.....

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

(Sorry)

Edited by Fourtounas
Μανώλης

Ρε παιδιά τελικά στη cm 6.5.8 τι γίνετε με το gps κάνει ώρα για να πιάσει σήμα και εκτος αυτό πως μπορώ να αποθηκεύσω αρχεία στη μνήμη του τηλεφώνου για να φτιάξω το gps έχει βγάλει κάνεις άκρη με αυτό το πρόβλημα?

ΑΚΥΡΟ ξανά βρήκα τι λύση και και κλειδώνω δορυφόρο μην καν φορτώσει το πρόγραμμα χα χα χα σε ούτε 2 sec.....

Αφού βρήκες την λύση γιατί δεν την λες μήπως την χρειαστεί και άλλος;