Te_salat Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) πωσ εξασφαλιζω τισ επαφεσ εκτοσ απο gmail? Αν τις εχεις στο Gmail μην φοβασαι τιποτα. Απλα επειδη υπαρχουν πολλοι που δεν τις συγχρονιζουν με αυτο στο ειπα. Για Backup θα σε οδηγησει το προγραμμα. Δεν το εχω κανει αλλα φανταζομαι οτι θα κρατησει οτι ειχες στην συσκευη σου συν τις ρυθμισεις και θα τα επαναφερει μετα το update. Edited April 27, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android90 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 μου λεει οτι δεν υπαρχει αποκριση απο το κινητο..γιατι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 μου λεει οτι δεν υπαρχει αποκριση απο το κινητο..γιατι αυτο? ουτε εσενα βλεπει το κινητο σου..? περα απο το suite εβαλες usb drivers? οσο για το backup μην πολυανησυχεις , σε 2-3 τουλαχιστον ατομα που εχω στο νου μου δεν τους πειραξε το παραμικρο το update, το θεμα ειναι να γινει Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android90 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 οχι δεν εκανα τιποτα αλλο...απλα το προγραμα τησ lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 οχι δεν εκανα τιποτα αλλο...απλα το προγραμα τησ lg για βαλε και αυτους τους drivers.. http://dl.dropbox.com/u/17446443/USB_Driver.rar και δες αν στο device manager ολα ειναι οκ , χωρις θαυμαστικα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 απο ποτε το τηλεφωνω εγινε P550??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 απο ποτε το τηλεφωνω εγινε P550??? Σωστό. Ας το διορθώσει κάποιος mod σε P500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarana Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Λοιπον παιδια κατεβασα το επισημο προγραμμα για αναβαθμιση λογισμικου απο την lg κ στο σταδιο της αναβαθμισης μου ζητησε να αποσυνδεσω το κινητο απο το καλωδιο και να το ξαναβαλω παλι.Οταν λοιπον το εκανα αυτο μου ελεγε συνεχως οτι δεν ειναι συνδεμενο το κινητο με τον υπολογιστη. Στην συνεχεια ειδα στις οδηγιες οτι δεν επρεπε να το αποσυνδεσω κ τωρα το κινητο μου δεν ανοιγει καν και μου βγαζει στην οθονη emergency mode χωρις ομως να μπορω να το αλλαξω αυτο....Οποιος ξερει ας απαντησει.Ευχαριστω εκ των πρωτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Με άλλα λόγια... δεν είναι θέμα adobe αλλά hardware limitation της συσκευής σου. Ευχαριστω. Νομιζα οτι θα έπαιρνε φλασ (ετσι ειχε ειπωθεί παλαιότερα) και ηθελα ενα απλο κινητο (αλλα με φλασ παντα!) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 δυστυχως φιλε μου δεν εχει για αυτο το λογο εγω προσωπικα κατεβασα το widget "brightness level" απο curvefish (τσαμπα στο μαρκετ εννοειται) και το εβαλα στη κεντρικη μου οθονη και αναλογα με τις απαιτησεις μου ρυθμιζω απο κει χειροκινητα τη φωτεινοτητα το ανοιγεις δηλαδη και περα απο τη μπαρα που σερνεις για να επιλεξεις φωτεινοτητα σου εχει "κουμπια" να επιλεξεις και ποσοστα 0%, 25%, 75% , 100% οποτε επιλεγεις ενα απο αυτα με ενα απλο πατημα (και μπορεις να το ρυθμισεις να κλεινει το μενου αφου κανεις την επιλογη σου) δεν ειναι το ιδιο ευχρηστο με το να χεις αισθητηρα, αλλα ειναι η πιο γρηγορη και πρακτικη εναλλακτικη κατα την ταπεινη μου αποψη αφου με 2 πατηματα εχεις αμεσα τη φωτεινοτητα που θες χωρις να ψαχνεσαι στις επιλογες μπορεις να βαλεις απλα shortcut της εφαρμογης, κανει ακριβως το ιδιο πραγμα, αλλα αν το βαλεις σαν widget σου λεει και το ποσοστο % της φωτεινοτητας μπορεις βεβαια να αλλαζεις γρηγορα φωτεινοτητα απο widgets στυλ switchpro ή το προεγκατεστημενο power widget (αν θυμαμαι σωστα) , αλλα αυτο σου δινει περισσοτερες επιλογες και δεν σου εμφανιζει λανθασμενα χωρις να το θελεις οτι το εχεις στο αυτοματο (που στην ουσια δεν υπαρχει κατι τετοιο στη συσκευη μας) και ειναι 1x1 δεν πιανει χωρο να πεις οτι ενοχλει παρε κι εσυ φωτο http://curvefish.com/wp-content/gallery/brightnesslevel/brightness_02.png ΥΓ στο 75-100% ακομα και με αρκετο ηλιο βλεπεις καλα , δεν το χω δοκιμασει ακομα σε καποια παραλια με ηλιο που τυφλωνει :P αλλα ελπιζω οτι θα την παλευει μεχρι στιγμης παντως δεν ειχα περιπτωσεις οπου δε μπορεσα να δω κατι τα βραδια παντως ή σε κλειστους χωρους το ριχνω στο 0% ή αντε στο 25% για εξοικονομηση μπαταριας και με αυτο το widget ειναι πιο ευκολο απο το να τρεχω στα settings, ισως η πιο χρησιμη εφαρμογη για αυτο το τηλεφωνο οσο απλη κι αν ειναι μπορεις να βαλεις και το power control widget για τη φωτεινοτητα. εχει 3 επιλογες. 0, 30, 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DespinaP Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Καλημέρα !! Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό εδώ και καιρό και έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια! Με ενδιαφέρει όμως και η ακτινοβολία που εκπέμπει γι' αυτό ρώτησα έναν καθηγητή τηλεπικοινωνιών και μου είπε ότι έχει SAR => 1.23 !!! Πολύ δεν είναι βρε παιδιά;; Έχω μπει σε σκέψεις πάλι μπορώ να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Καλημέρα !! Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό εδώ και καιρό και έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια! Με ενδιαφέρει όμως και η ακτινοβολία που εκπέμπει γι' αυτό ρώτησα έναν καθηγητή τηλεπικοινωνιών και μου είπε ότι έχει SAR => 1.23 !!! Πολύ δεν είναι βρε παιδιά;; Έχω μπει σε σκέψεις πάλι μπορώ να πω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3389266#post3389266 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasis_21 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με το gps . αλλες φορες το gps κλειδωνει σχεδον αμεσως αλλες φορες αργει πολυ να κλειδωσει σε ολα τα προγραματα πλοήγησης ξερετε τι μπορει να παιζει ? μηπως πρεπει να κατεβασω κανενα προγραμμα να κλειδωνει πιο γρήγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 μηπως πρεπει να κατεβασω κανενα προγραμμα να κλειδωνει πιο γρήγορα? https://market.android.com/details?id=com.Double.FasterFix&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DespinaP Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3389266#post3389266 Οκ ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasis_21 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 https://market.android.com/details?id=com.Double.FasterFix&feature=search_result ευχαριστω πολυ αλλα μαλλον ειναι για root συσκευες εμενα δεν ειναι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 ευχαριστω πολυ αλλα μαλλον ειναι για root συσκευες εμενα δεν ειναι root Ναι όντως. Μπορείς ωστόσο να βάλεις το GPS Test για να δεις πως τα πάει ο δέκτης σου... https://market.android.com/details?id=com.chartcross.gpstest&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tibillys Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Καλησπερα, εχω ενα toshiba micro sd 4 gb και δουλευει μια χαρα. Σκεφτομουν να παρω και ενα 8gb γτ δεν μ φτανει..το εχει δοκιμασει κανεισ το συγκεκρυμενο??μην ο παρω και παιζει αποσυνδεσεισ κλπκλπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569730 εχει βρει κανεισ πωσ να στελνει κενο μυνημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Καλησπερα, εχω ενα toshiba micro sd 4 gb και δουλευει μια χαρα. Σκεφτομουν να παρω και ενα 8gb γτ δεν μ φτανει..το εχει δοκιμασει κανεισ το συγκεκρυμενο??μην ο παρω και παιζει αποσυνδεσεισ κλπκλπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569730 εχει βρει κανεισ πωσ να στελνει κενο μυνημα?? Όσα παιδιά χρησιμοποιούσαν Toshiba δεν είχαν κανένα πρόβλημα όπως αναφέρεις κι εσύ στην class4. Λογικά δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα,ιδιαίτερα αν έχεις και την τελευταία έκδοση λογισμικού. Βέβαια η πιο σίγουρη επιλογή είναι να πας στην class6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 εχει βρει κανεισ πωσ να στελνει κενο μυνημα?? αναφερθηκε οτι αν βαλεις μια τελεια θα το εκλαβει ως κενο μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 αναφερθηκε οτι αν βαλεις μια τελεια θα το εκλαβει ως κενο μηνυμα Στο handcent που χρησιμοποιώ εγώ, αν πατήσεις το space και το στείλεις τότε είναι ένα "κενό" μήνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 δε το εχω δοκιμασει με το handcent. στον κανονικο sms editor δεν πιανει το space Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Καλησπερα, εχω ενα toshiba micro sd 4 gb και δουλευει μια χαρα. Σκεφτομουν να παρω και ενα 8gb γτ δεν μ φτανει..το εχει δοκιμασει κανεισ το συγκεκρυμενο??μην ο παρω και παιζει αποσυνδεσεισ κλπκλπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569730 Δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα για τις Toshiba (ανεξαρτήτως class). εχει βρει κανεισ πωσ να στελνει κενο μυνημα?? Handcent sms. Δοκιμασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 δε το εχω δοκιμασει με το handcent. στον κανονικο sms editor δεν πιανει το space Δουλευει μια χαρα στο handcent στελνω συνεχεια για το υπολοιπο των λεπτων μου στη wind Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Δουλευει μια χαρα στο handcent στελνω συνεχεια για το υπολοιπο των λεπτων μου στη wind Εναλλακτικά... για όποιον δεν θέλει να χρησιμοποιεί το handcent, υπάρχει και μια απλή εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά... BlankSMS: https://market.android.com/details?id=org.shaheed.blanksms&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts