Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
ειμαι νεος εδω θελω να ρωτησω το ndrive10 ειναι ακομα δωρεαν για ενα χρονο με την αγορα του κινητου

Πλέον η εταιρία υποστηρίζει το NDrive 11.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τους χαρτες παιρνεις δωρο , το προγραμμα ειναι τσαμπα εγω εβαλα και το 11

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

• Administrators
Τους χαρτες παιρνεις δωρο , το προγραμμα ειναι τσαμπα εγω εβαλα και το 11

Έβαλες το 11 με τους χάρτες του 10;

Modpic.gif

καλησπερα,

ειμαι νεος χρηστης android και εχω την εξης απορια...πως μπορω να στειλω με sms τα στοιχεια μιας επαφης ? :O

ευχαριστω

Καλησπερα παιδες!

εχω το κινητο λιγο καιρο και εχς ακομα τη ζελατινα της οθονης στη θεση της.

εχει μεγαλη διαφορα χωρισ αυτην? αν και με τη ζελατινα μια χαρα μου φαινεται η αφη.

ειναι μεγαλο ρισκο να τη βγαλω?

Έβαλες το 11 με τους χάρτες του 10;

Ναι εβαλα το 11 και με ρωταει αν θελω να μεταφερω τις αγορες μου, ειπα ναι θελω και εχω τους χαρτες μου στο 11

Δουλευει εξισου καλα με το 10 , δεν παρατηρησα κατι φοβερα διαφορετικο, το εβαλα να με παει και σε ενα κατσικοχωρι και δουλευει μια χαρα.

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Καλησπερα παιδες!

εχω το κινητο λιγο καιρο και εχς ακομα τη ζελατινα της οθονης στη θεση της.

εχει μεγαλη διαφορα χωρισ αυτην? αν και με τη ζελατινα μια χαρα μου φαινεται η αφη.

ειναι μεγαλο ρισκο να τη βγαλω?

Εγω δεν είδα καμμία διαφορά, που έβγαλα την ζελατίνα.

Αν το ήξερα, δεν θα την έβγαζα.

Ναι εβαλα το 11 και με ρωταει αν θελω να μεταφερω τις αγορες μου, ειπα ναι θελω και εχω τους χαρτες μου στο 11

Δουλευει εξισου καλα με το 10 , δεν παρατηρησα κατι φοβερα διαφορετικο, το εβαλα να με παει και σε ενα κατσικοχωρι και δουλευει μια χαρα.

το 11 το κατεβασατε απο το market ? γιατι εγω το εψαξα και δεν το βρηκα

γνωριζει κανεις αν αυτο το ακουστικο

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Sony-Ericsson-Bluetooth-VH-700-Black-1237-1904.htm

ειναι συμβατο με το κινητο μας ?

εχει να προτεινει κανεις κατι αλλο δοκιμασμενο ?

θενξ :)

Συμβατό είναι , αλλά τουλάχιστον σε μένα παρουσιάζει το φιανόμενο να μην ακούγομαι καλά, αλλά καθόλου καλά. Δεν ξέρω αν γίνεται και σε άλλα bluetooth handsfree αλλά περιμένω να μου πει και εμένα κάποιος αν έχει συναντήσει προβλήματα με το συγκεκριμένο Β.Η. και αν έχουν δοκιμάσει κάποιο που δεν δημιουργεί προβλήματα. Αα επίσης μετά από αυτό το πρόβλημα έβαλα το VH300 πάλι της S.E. , στην αρχή καλά αλλά τώρα που κάνει και αυτό νερά. Τα ίδια με το παραπάνω, δεν ακούγομαι καλά.... Άλλος ????

VF Giga Unlimited Ultra

Ρε παιδια, αρχιζουν και με ζωνουν τα φιδια. Το κινητο που πηρα πριν μια εβδομαδα απο το Γερμανο, δεν ειχε στην καρτα κανενα προγραμμα Navigation. Μηπως κατι μου διαφευγει;

• Administrators

https://market.android.com/details?id=com.ndrive.androidgreece&feature=search_result

Modpic.gif

Στο μαρκετ για καποιο λογο εχουν και το 10 ακομα και το 11 ως npromo

Δοκιμασε το npromo και θα δεις οτι ειναι το 11 και δουλευει κανονικα

Παίδες βιντεοκλήσεις μπορούμε να κάνουμε με το κινητάκι;

ναι το εχω αναφερει και παλιοτερα. απλα χρειαζεσαι και εναν καθρεφτη γιατι του λειπει η μπροστινη καμερα :p

ναι το εχω αναφερει και παλιοτερα. απλα χρειαζεσαι και εναν καθρεφτη γιατι του λειπει η μπροστινη καμερα :p

και πως γινεται τοτε;

Στο μαρκετ για καποιο λογο εχουν και το 10 ακομα και το 11 ως npromo

Δοκιμασε το npromo και θα δεις οτι ειναι το 11 και δουλευει κανονικα

Χαρτες μπορουμε να βρουμε απο καπου δηλωνοντας το κινητο μας ή πρεπει να τους αγορασουμε;

Mετα την τελευταια αναβαθμιση παρατηρω ενω εχω βαλει καποιες ρυθμισεις σχετικα με το πληκτρολογιο (πληκτρολογιο lg -διαταξη qwerty- κλπ)καθε φορα που ανοιγω το κινητο και παω να γραψω μηνυμα η διαταξη του πληκτολογιου εχει αλλαξει σε κλασσικη και γενικα δεν κραταει τις ρυθμισεις .Πριν δεν ειχα αντιστοιχο προβλημα...κατι δεν κανω καλα ...καποια λυση......? help

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Εδώ μας επιτρέπεται να συζητάμε μόνο για ότι πληρώνουμε.

Προφανως δεν καταλαβες την ερωτηση. Ας την διατυπωσω καλυτερα λοιπον:

Επειδη το κινητο μου δεν ειχε μεσα λογισμικο πλοηγησης, εχουμε το δικαιωμα δηλωνοντας καπου το ΙΜΕΙ του να κατεβασουμε λογισμικο και χαρτες ΝΟΜΙΜΑ ή πρεπει ουτως ή αλλως να τους αγορασουμε;

Με αλλα λογια, για να μη γινει παλι παρανοηση: Η αγορα του κινητου μας δινει ΝΟΜΙΜΗ προσβαση σε ΝΟΜΙΜΟ download χαρτων απο καποιο ΝΟΜΙΜΟ site;

Edited by drspiros

Mετα την τελευταια αναβαθμιση παρατηρω ενω εχω βαλει καποιες ρυθμισεις σχετικα με το πληκτρολογιο (πληκτρολογιο lg -διαταξη qwerty- κλπ)καθε φορα που ανοιγω το κινητο και παω να γραψω μηνυμα η διαταξη του πληκτολογιου εχει αλλαξει σε κλασσικη και γενικα δεν κραταει τις ρυθμισεις .Πριν δεν ειχα αντιστοιχο προβλημα...κατι δεν κανω καλα ...καποια λυση......? help

Και εγώ το παρατήρησα αυτό, καλύτερα να κατεβάσεις κάποιο άλλο από το market. Του ginerbread είναι πολύ καλύτερο.

Επειδη το κινητο μου δεν ειχε μεσα λογισμικο πλοηγησης, εχουμε το δικαιωμα δηλωνοντας καπου το ΙΜΕΙ του να κατεβασουμε λογισμικο και χαρτες ΝΟΜΙΜΑ ή πρεπει ουτως ή αλλως να τους αγορασουμε;

Με αλλα λογια, για να μη γινει παλι παρανοηση: Η αγορα του κινητου μας δινει ΝΟΜΙΜΗ προσβαση σε ΝΟΜΙΜΟ download χαρτων απο καποιο ΝΟΜΙΜΟ site;

κατεβασε το sygic aura απο το μαρκετ εγκατεστησε το κατεβασε με wifi χαρτες και οτι αλλο σου δωσει το download του προγραμματος και εχεις τους χαρτες για ενα 7ημερο νομιζω trial μετα πρεπει να τους αγορασεις

• Administrators

Εσύ δεν με κατάλαβες... για να είσαι ΝΟΜΙΜΟΣ όπως λες, πρέπει να πληρώσεις. Νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος.

Modpic.gif