Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 ειμαι νεος εδω θελω να ρωτησω το ndrive10 ειναι ακομα δωρεαν για ενα χρονο με την αγορα του κινητου Πλέον η εταιρία υποστηρίζει το NDrive 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Τους χαρτες παιρνεις δωρο , το προγραμμα ειναι τσαμπα εγω εβαλα και το 11 Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Τους χαρτες παιρνεις δωρο , το προγραμμα ειναι τσαμπα εγω εβαλα και το 11 Sent from my LG-P500 using Tapatalk Έβαλες το 11 με τους χάρτες του 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catherinearch Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 καλησπερα, ειμαι νεος χρηστης android και εχω την εξης απορια...πως μπορω να στειλω με sms τα στοιχεια μιας επαφης ? :O ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christof_gio Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Καλησπερα παιδες! εχω το κινητο λιγο καιρο και εχς ακομα τη ζελατινα της οθονης στη θεση της. εχει μεγαλη διαφορα χωρισ αυτην? αν και με τη ζελατινα μια χαρα μου φαινεται η αφη. ειναι μεγαλο ρισκο να τη βγαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Έβαλες το 11 με τους χάρτες του 10; Ναι εβαλα το 11 και με ρωταει αν θελω να μεταφερω τις αγορες μου, ειπα ναι θελω και εχω τους χαρτες μου στο 11 Δουλευει εξισου καλα με το 10 , δεν παρατηρησα κατι φοβερα διαφορετικο, το εβαλα να με παει και σε ενα κατσικοχωρι και δουλευει μια χαρα. Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Καλησπερα παιδες! εχω το κινητο λιγο καιρο και εχς ακομα τη ζελατινα της οθονης στη θεση της. εχει μεγαλη διαφορα χωρισ αυτην? αν και με τη ζελατινα μια χαρα μου φαινεται η αφη. ειναι μεγαλο ρισκο να τη βγαλω? Εγω δεν είδα καμμία διαφορά, που έβγαλα την ζελατίνα. Αν το ήξερα, δεν θα την έβγαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas30 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Ναι εβαλα το 11 και με ρωταει αν θελω να μεταφερω τις αγορες μου, ειπα ναι θελω και εχω τους χαρτες μου στο 11 Δουλευει εξισου καλα με το 10 , δεν παρατηρησα κατι φοβερα διαφορετικο, το εβαλα να με παει και σε ενα κατσικοχωρι και δουλευει μια χαρα. Sent from my LG-P500 using Tapatalk το 11 το κατεβασατε απο το market ? γιατι εγω το εψαξα και δεν το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 γνωριζει κανεις αν αυτο το ακουστικο http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Sony-Ericsson-Bluetooth-VH-700-Black-1237-1904.htm ειναι συμβατο με το κινητο μας ? εχει να προτεινει κανεις κατι αλλο δοκιμασμενο ? θενξ :) Συμβατό είναι , αλλά τουλάχιστον σε μένα παρουσιάζει το φιανόμενο να μην ακούγομαι καλά, αλλά καθόλου καλά. Δεν ξέρω αν γίνεται και σε άλλα bluetooth handsfree αλλά περιμένω να μου πει και εμένα κάποιος αν έχει συναντήσει προβλήματα με το συγκεκριμένο Β.Η. και αν έχουν δοκιμάσει κάποιο που δεν δημιουργεί προβλήματα. Αα επίσης μετά από αυτό το πρόβλημα έβαλα το VH300 πάλι της S.E. , στην αρχή καλά αλλά τώρα που κάνει και αυτό νερά. Τα ίδια με το παραπάνω, δεν ακούγομαι καλά.... Άλλος ???? Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Ρε παιδια, αρχιζουν και με ζωνουν τα φιδια. Το κινητο που πηρα πριν μια εβδομαδα απο το Γερμανο, δεν ειχε στην καρτα κανενα προγραμμα Navigation. Μηπως κατι μου διαφευγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 το 11 το κατεβασατε απο το market ? γιατι εγω το εψαξα και δεν το βρηκα https://market.android.com/details?id=com.ndrive.androidgreece&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas30 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 https://market.android.com/details?id=com.ndrive.androidgreece&feature=search_result ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 το 11 το κατεβασατε απο το market ? γιατι εγω το εψαξα και δεν το βρηκα Στο μαρκετ για καποιο λογο εχουν και το 10 ακομα και το 11 ως npromo Δοκιμασε το npromo και θα δεις οτι ειναι το 11 και δουλευει κανονικα Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran21 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Παίδες βιντεοκλήσεις μπορούμε να κάνουμε με το κινητάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Παίδες βιντεοκλήσεις μπορούμε να κάνουμε με το κινητάκι; ναι το εχω αναφερει και παλιοτερα. απλα χρειαζεσαι και εναν καθρεφτη γιατι του λειπει η μπροστινη καμερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran21 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 ναι το εχω αναφερει και παλιοτερα. απλα χρειαζεσαι και εναν καθρεφτη γιατι του λειπει η μπροστινη καμερα :p και πως γινεται τοτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Voltron μπερδευεις τον κόσμο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Στο μαρκετ για καποιο λογο εχουν και το 10 ακομα και το 11 ως npromo Δοκιμασε το npromo και θα δεις οτι ειναι το 11 και δουλευει κανονικα Χαρτες μπορουμε να βρουμε απο καπου δηλωνοντας το κινητο μας ή πρεπει να τους αγορασουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Εδώ μας επιτρέπεται να συζητάμε μόνο για ότι πληρώνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Mετα την τελευταια αναβαθμιση παρατηρω ενω εχω βαλει καποιες ρυθμισεις σχετικα με το πληκτρολογιο (πληκτρολογιο lg -διαταξη qwerty- κλπ)καθε φορα που ανοιγω το κινητο και παω να γραψω μηνυμα η διαταξη του πληκτολογιου εχει αλλαξει σε κλασσικη και γενικα δεν κραταει τις ρυθμισεις .Πριν δεν ειχα αντιστοιχο προβλημα...κατι δεν κανω καλα ...καποια λυση......? help Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) Εδώ μας επιτρέπεται να συζητάμε μόνο για ότι πληρώνουμε. Προφανως δεν καταλαβες την ερωτηση. Ας την διατυπωσω καλυτερα λοιπον: Επειδη το κινητο μου δεν ειχε μεσα λογισμικο πλοηγησης, εχουμε το δικαιωμα δηλωνοντας καπου το ΙΜΕΙ του να κατεβασουμε λογισμικο και χαρτες ΝΟΜΙΜΑ ή πρεπει ουτως ή αλλως να τους αγορασουμε; Με αλλα λογια, για να μη γινει παλι παρανοηση: Η αγορα του κινητου μας δινει ΝΟΜΙΜΗ προσβαση σε ΝΟΜΙΜΟ download χαρτων απο καποιο ΝΟΜΙΜΟ site; Edited April 16, 2011 by drspiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Mετα την τελευταια αναβαθμιση παρατηρω ενω εχω βαλει καποιες ρυθμισεις σχετικα με το πληκτρολογιο (πληκτρολογιο lg -διαταξη qwerty- κλπ)καθε φορα που ανοιγω το κινητο και παω να γραψω μηνυμα η διαταξη του πληκτολογιου εχει αλλαξει σε κλασσικη και γενικα δεν κραταει τις ρυθμισεις .Πριν δεν ειχα αντιστοιχο προβλημα...κατι δεν κανω καλα ...καποια λυση......? help Και εγώ το παρατήρησα αυτό, καλύτερα να κατεβάσεις κάποιο άλλο από το market. Του ginerbread είναι πολύ καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Προφανως δεν καταλαβες την ερωτηση. Ας την διατυπωσω καλυτερα λοιπον: Επειδη το κινητο μου δεν ειχε μεσα λογισμικο πλοηγησης, εχουμε το δικαιωμα δηλωνοντας καπου το ΙΜΕΙ του να κατεβασουμε λογισμικο και χαρτες ΝΟΜΙΜΑ ή πρεπει ουτως ή αλλως να τους αγορασουμε; Με αλλα λογια, για να μη γινει παλι παρανοηση: Η αγορα του κινητου μας δινει ΝΟΜΙΜΗ προσβαση σε ΝΟΜΙΜΟ download χαρτων απο καποιο ΝΟΜΙΜΟ site; κατεβασε το sygic aura απο το μαρκετ εγκατεστησε το κατεβασε με wifi χαρτες και οτι αλλο σου δωσει το download του προγραμματος και εχεις τους χαρτες για ενα 7ημερο νομιζω trial μετα πρεπει να τους αγορασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Προφανως δεν καταλαβες την ερωτηση. Ας την διατυπωσω καλυτερα λοιπον: Επειδη το κινητο μου δεν ειχε μεσα λογισμικο πλοηγησης, εχουμε το δικαιωμα δηλωνοντας καπου το ΙΜΕΙ του να κατεβασουμε λογισμικο και χαρτες ΝΟΜΙΜΑ ή πρεπει ουτως ή αλλως να τους αγορασουμε; Με αλλα λογια, για να μη γινει παλι παρανοηση: Η αγορα του κινητου μας δινει ΝΟΜΙΜΗ προσβαση σε ΝΟΜΙΜΟ download χαρτων απο καποιο ΝΟΜΙΜΟ site; Εσύ δεν με κατάλαβες... για να είσαι ΝΟΜΙΜΟΣ όπως λες, πρέπει να πληρώσεις. Νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 και πως γινεται τοτε; με καθρεφτη ειπα :p (πλακα κανω μωρε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts