yiannisag Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Καλησπέρα. Πως περνάμε τις επαφές από το outlook στο P500; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Ρε παιδια ξερει κανεις πως να βαζω φοντο μια εικονα χωρις να γινεται zoom ;; :cry: Πριν πατήσεις οκ, τράβηξε το πλαίσιο που σου βγάζει όσο περισσότερο μπορείς απο τις άκρες Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Καλησπέρα. Πως περνάμε τις επαφές από το outlook στο P500; Ψάξε την απάντηση στο ίδιο ποστ σε προηγμένες σελίδες. Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 α ρε υπαρχουν πολλα προβληματα που θα λυθουν με την 2.3 οπως το touchscreen bug και το sdhc card bug..... σκεφτομαι να περιμενω δε θα το αγορασω τωρα. τελικα καλυτερα απο το blade εχει πολυ μικρο SAR και μεγαλυτερη μπαταρια. ενταξει εχει μικροτερη οθονη και αναλυση αλλα δεν ειναι τοσο προβλημα θα ελεγα Σωστά σκέφτεσαι. Κάνε και μια δύο δοκιμάστηκες κλήσεις αν έχεις την δυνατότητα καθώς εμένα με κουράζει ο ψηφιακός θόρυβος που παράγεται κατά την κλήση Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Παιδιά στο Swype πως εγκαθιστούμε Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Παιδιά στο Swype πως εγκαθιστούμε Ελληνικά; κατέβασε αυτό αυτό το αρχείο που έχει 19 γλώσσες και ελληνικά...Στο δικό μου δουλεύει μια χαρά. http://getandroidstuff.com/swype-keyboard-19-languages-android-v160368214/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prem Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Με το κινητό δεν έχω κανένα πρόβλημα και εγώ πλην των μηνυμάτων που έχω αναφέρει παλιότερα, το οποίο είναι τελικά πρόβλημα του Android. Με την κάρτα SD δεν είχα πρόβλημα ούτε με την 2GB "μαμά", ούτε με μία Toshiba 16GB που έχω βάλει εδώ και 15 μέρες περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leodary Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Διορθωστε με αλλα 3 ατομα εχουν γραψει ηδη οτι με sd toshiba δεν εχουν προβλημα. αν εχεις καποιος αλλος toshiba ας πει αν εχει ή οχι προβλημα μηπως και οι toshiba ειναι συμβατες. ( αυτοι που ηδη εγραψαν οτι δεν εχουν προβλημα ας δωσουν πληροφοριες για το ποιες ακριβως ειναι τα μοντελα sd που εχουν..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpilias90 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 πάντως με SanDisk 4gb class 4 δεν μου έκανε ποτέ πρόβλημα και τρέχω και πολλές εφαρμογές από μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ούτε εδώ πρόβλημα με Transcend 4GB class 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 8Gb kingston class 4 , μονιμο προβλημα. Απ οτι διαασα σε ξενο φορουμ , 8 και πανω σε class 6 να προτιμαμε.....τι να πω....θα βαλω το χερι στην τσεπη και θα πω εντυπωσεις, μιας και ειμαι απο αυτους ,ε το μεγα προβλημα. Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Γειά χαρά παιδιά. Έχω ήδη παραγγείλει το ρ500 και το περιμένω απο τον Γερμανό. Έτσι λοιπόν, κάθησα και διάβασα και τις 66 σελίδες για να δώ τι γίνεται . Είδα οτι υπάρχει πρόβλημα στις εξωτερικές κάρτες. Ψάχνοντας και στο gsmarena, διάβασα αυτό. Hi, Just make sure that you are using a class 10 card because the 4gb class 4 cards are reported to face unmounting/unrecognisability problems. Copy all the contents of the 2gb card to your new 4gb one as the android system and applications require certain data and settings which is stored in the sdcard. Γράφει κι άλλα. Δείτε. http://www.gsmarena.com/lg_optimus_one_p500-reviews-3516.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prem Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Εμένα είναι αυτή (η 16GB) : http://www.toshiba-memory.com/en/micro_sd_cards.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Την καρτα που ειχε μεσα 2gb δεντην χρησιμοποιησα καθολου. Εβαλα αυτην που ειχα παρει μαζι με το Renoir εδω και δυο χρονια περιπου transend 8gb class 6. Εδω και 10 μερες δουλευε απροβληματιστα χωρις κανενα απο τα προβληματα ποου αναφερονται . Σημερα μου ηρθε η 16gb Pleomax by SAmsung class 10 απο ebay.Εκανα copy paste οτι ειχε μεσα η 8αρα και μετα την πεταξα μεσα και δουλευει κανονικα. Ολα τα προγραματα που ειχα μεσα στην sd τρεχουν αψογα λες και δεν μετακινηθηκαν ποτε Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 επειδη δεν εχω χρονο αυτες τις μερες και λογω υγειας θα το ψαξω μολις μπορεσω και γω παιδες και θα σας ενημερωσω αν και πως το διορθωσα το θεμα ολο Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Μιά ερώτηση για βοήθεια ρε παιδιά σας παρακαλώ. Η εφαρμογή ship finder υπάρχει και μπορούμε να την βάλουμε στο κινητό ? Για το iphone υπάρχει και επειδή την θέλω για επαγγελματικούς λόγους, την ψάχνω πως και πως. Υπάρχει άραγε ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Επειδή μου σπάει τα νεύρα τώρα τελευταία το θέμα με την κάρτα,δοκίμασε κανείς αν λύνεται με format σε τηλέφωνο και κάρτα μνήμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Πάντως δεν την βλέπω ζωηρή την LG στο θέμα του Gingerbeard... έχουμε τίποτα νεότερο σε αυτό το θέμα; Ή μήπως περιμένει το Optimus X2 για να δώσει την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Πάντως δεν την βλέπω ζωηρή την LG στο θέμα του Gingerbeard... έχουμε τίποτα νεότερο σε αυτό το θέμα; Ή μήπως περιμένει το Optimus X2 για να δώσει την αναβάθμιση; Μην τρελαινεσαι με το gingerbread... δεν ειναι και πολλα τα κινητα που το "φορανε απο μαμα" ... μονο σε custom καταστασεις. βλεπε για παραδειγμα τα Xperia που η SonyEric τα μ^μησε με το froyo και πηραν τελικα το μεσαιο για αναβαθμιση ... Nexus S δεν εχεις; Γιατι σκας για το optimus one τοτε? o_O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) λοιπον σκεφτομαι και εγω να παρω αυτο το κινητο οσοι το εχουν αγορασει τι πιστευουν? αξιζει? το εχω ψαξει πολυ και τελικα το προτιμω εναντι του blade για τους κατωθι λογους. 1)μεγαλυτερη μπαταρια αρα και αυτονομια 2)μικροτερη αναλυση οθονης το οποιο συμβαλλει στην αυτονομια αλλα και στο game performance σε πιο βαρια games τα οποια δε ξερω αν εχουν κυκλοφορησει ακομα 3)ποιοτητα κατασκευης. ειδα και τις 2 πλακετες γυμνες και φαινεται οτι της lg ειναι πιο advanced 4)4 hard keys εναντι 3 και πιο μεγαλα 5)rx diversity διπλη κεραια για σημα ακομα και σε δυσκολες συνθηκες για gsm και 3g το οποιο συμβαλει και στην αυτονομια 6)γλυτωνεις απο τον κοπο να κανεις τις μοντες για το 256->512 fix το οποιο δε ξερω κατα ποσο αναιρει την εγγυηση γιατι ειναι μονιμο 7)επισημη υποστηριξη του android 2.3 το οποιο διορθωνει το μεγαλο και τρανο multitouch bug μαζι φυσικα με αλλες προσθηκες που βελτιωνουν το κινητο 8)χαμηλοτερο SAR 0.93 εναντι 1.35 αυτα που με προβληματιζουν ειναι τα παρακατω και θα ηθελα ενα σχολιο για να μαθω τι γινεται: 1)θεμα με την sd card (διαβαζω οτι βγηκε ομως firmware update οπου διορθωνει το προβλημα) 2)σκονη μεσα στην οθονη 3)χαμηλη ενταση φωνης στο call out κατα τη διαρκεια της συνομιλιας The in-call quality is good but rather quiet even at the loudest setting. http://www.gsmarena.com/lg_optimus_one_p500-review-544p4.php 4)προβλημα στο multitouch αλλα αυτο δεν φτιαχνεται ετσι βγαινουν στην παραγωγη ευχαριστω πολυ Edited January 20, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Επειδή μου σπάει τα νεύρα τώρα τελευταία το θέμα με την κάρτα,δοκίμασε κανείς αν λύνεται με format σε τηλέφωνο και κάρτα μνήμης? Όχι, πρέπει να αλλάξεις κάρτα μνήμης. Παρακολούθησε το thread να καταλήξουμε ποιες είναι 100% συμβατές Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 4)προβλημα στο multitouch αλλα αυτο δεν φτιαχνεται ετσι βγαινουν στην παραγωγη Δυστυχώς με google maps 5 χάνεις κολπάκια Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Σημερα μου ηρθε η 16gb Pleomax by SAmsung class 10 απο ebay. Πως πάει μέχρι τώρα; απο ταχύτητες βλέπεις διάφορα λόγο class? Τιμη; μπορείς να δώσεις λινκ (έστω με πμ αν απαγορεύεται) Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Μιά ερώτηση για βοήθεια ρε παιδιά σας παρακαλώ. Η εφαρμογή ship finder υπάρχει και μπορούμε να την βάλουμε στο κινητό ? Για το iphone υπάρχει και επειδή την θέλω για επαγγελματικούς λόγους, την ψάχνω πως και πως. Υπάρχει άραγε ? Ευχαριστώ. Μπεις να την κατεβάσεις απο εδώ http://bit.ly/SFDroid Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Με ξεκλείδωτο μάρκετ ξέχασα να πω Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts