Jump to content

prem

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About prem

  • Ημ. Γέννησης 22/05/1968

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

prem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. prem

    Huawei P8 Lite

    Φίλε εκτός από το θέμα που αναφέρεις είσαι ευχαριστημένος με την 565 που έβαλες; Ρωτάω γιατί μου έχει έρθει και εμένα αλλά είμαι διακοπές και θα την βάλω μόλις γυρίσω. Είναι και εμένα branded Cosmote. Υπάρχει κάτι αρνητικό που έχεις παρατηρήσει; Σε ευχαριστώ.
  2. prem

    Huawei P8 Lite

    Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Έχω ένα μονόκαρτο branded Cosmote που πριν λίγες μέρες έκανε update στην Β194. Σήμερα ήρθε OTA η Β565. Την έχει βάλει κανείς άλλος να μου πει την εμπειρία του; Ρωτάω επειδή το τηλέφωνο δουλεύει άψογα μέχρι τώρα και επειδή διαβάζω διάφορα για τις εκδόσεις με την 6.0. Ευχαριστώ.
  3. Καλή επιτυχία σε όλους. Υπέροχο δώρο!!!
  4. prem

    Huawei P8 Lite

    Όχι φίλε είναι η 5.0.1. Μπήκε στου γιου μου πριν λίγες μέρες (Cosmote branded, αγορασμένο από Γερμανό) :)
  5. prem

    Huawei P8 Lite

    Καλημέρα και από εμένα, έχω δύο P8 Lite ένα για κάθε μου παιδί. Το πρώτο το πήρα την πρώτη μέρα της προσφοράς του Γερμανού γύρω στις 24/7 αν θυμάμαι καλά και το έχω αφήσει branded Cosmote γιατί τον γιο μου δεν τον ενδιέφεραν οι δύο sim, ήθελε την SD. Επειδή το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του, πήρα χθες και άλλο ένα για την κόρη μου από την wind στον Πειραια. Σχετικά με το πόσο"διαφορετικά" είναι τα τηλέφωνο έχω να πω ότι δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά στην λειτουργία τους (μπαταρία, οθόνη, ταχύτητα κτλ). Οι μόνες διαφορές είναι (όπως έχει υποθεί ήδη) η dual sim που έχει ready το κινητό της Wind και η έκδοση 132 της wind σε αντίθεση με την 130 του Γερμανού. Πάντως η γνώμη μου είναι ότι το τηλέφωνο αξίζει κάθε ευρώ που δώσαμε και ακόμα παραπάνω.
  6. Εγώ χρησιμοποιώ τον Dolphin και δεν έχει παρουσιάσει ποτέ τίποτα. Πάντως αυτό με τις δύο δονήσεις και το κλείσιμο της εφαρμογής το κάνει όταν "σκάει" μία εφαρμογή (μου το έχει κάνει δύο-τρεις φορές σε κάποιες εφαρμογές). Όπως το κάνει πάντα όταν πας να δεις την επόμενη εικόνα μίας εφαρμογής στο Google Play (το αναφέρει κι ένας φίλος παραπάνω).
×
×
  • Create New...