Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Να ρωτήσω, για να κλειδώνει γρήγορα το gps χρησιμοποιούμε κάποια εφαρμογή; π.χ GPS Status;

Επίσης χάρτες Ελλάδος για το Ndrive που μπορούμε να βρούμε;

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και σε εμένα ακριβώς την ίδια συμπεριφορά είχε, μάλιστα δεν κοίταξα καν για άλλους χάρτες, είδα ότι στα προϊόντα μου ήταν έτοιμοι οι χάρτες της Ελλάδας.

Έχω ένα προβληματάκι το οποίο είναι "κουφό" και δεν ξέρω αν το έχει κανένας άλλος από εσάς.

Έχει συμβεί τρεις φορές όταν μου στέλνουν μήνυμα και απαντάω αμέσως στο παράθυρο που είναι έτοιμο για απάντηση, το μήνυμα πάει σε άλλον άσχετο παραλήπτη και όχι σε αυτόν που μου έστειλε το μήνυμα. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση σε αυτό το θέμα. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανένα άλλον.

Βαλε handcent γιατι υπαρχει bug με το στοκ προγραμμα για τα μηνυματα στο android γενικως , το οποιο ειναι γνωστο απο τη 2.1 αλλα ακομα δεν εχει διορθωθει , το bug ειναι ακριβως αυτο τα μηνυματα πανε αλλου

Οποτε για να μη γινει καμια στραβη βαλε handcent , να χεις το κεφαλι σου ησυχο

Η google παντως εχει πει οτι θα το διορθωσει

Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

στην καρτα πρεπει να εκανες πιστευω αντιγραφη τα αρχεια που ειχε αρχικα οποτε πας media-audinotifications

Φίλε μου 1ον) ευχαριστώ για την απάντηση σου και 2ον)στην κάρτα δε μου έχει κάποιο φάκελο media ούτε audinotifications.Δε ξέρω τι έχει παιχτεί ίσως έκανα καμμιά λαλακία ώντας ακόμη νέος με τα στοιχεία των smartphones.

Υ.Γ. μήπως να κατέβαζα άλλον file manager και δε μου τα βγάζει το ThinkFree Office ;

Βαλε handcent γιατι υπαρχει bug με το στοκ προγραμμα για τα μηνυματα στο android γενικως , το οποιο ειναι γνωστο απο τη 2.1 αλλα ακομα δεν εχει διορθωθει , το bug ειναι ακριβως αυτο τα μηνυματα πανε αλλου

Η google παντως εχει πει οτι θα το διορθωσει

Μιας και παίζει αυτό το θέμα με τις λάθος παραδώσεις,ξέρει κανένας πως μπορεί να αφαιρεθεί το γνωστό double SMS notification από την Lock Screen?

Αν απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις του native sms προγράμματος και σου έρθει μήνυμα,πρέπει να το ανοίξεις αναγκαστικά με το native για να φύγει η ειδοποίηση από την lock screen.

Γι αυτό τον λόγο σταμάτησα να χρησιμοποιώ το Handcent

Για να φυγει απο τη lock screen πρεπει δυστυχως να το ανοιξεις και απο το στοκ προγραμμα, εγω απλα δε δινω σημασια στη lock screen, επλπιζω καποια στιγμη να διορθωθει και αυτο

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Μιας και παίζει αυτό το θέμα με τις λάθος παραδώσεις,ξέρει κανένας πως μπορεί να αφαιρεθεί το γνωστό double SMS notification από την Lock Screen?

Αν απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις του native sms προγράμματος και σου έρθει μήνυμα,πρέπει να το ανοίξεις αναγκαστικά με το native για να φύγει η ειδοποίηση από την lock screen.

Γι αυτό τον λόγο σταμάτησα να χρησιμοποιώ το Handcent

Πας στο στοκ προγραμμα για τα sms και ξετικαρεις το να σου ερχεται ειδοποιηση.Ετσι η ειδοποιηση θα σου ερχεται μονο απο το handcent.

Δουλευει και στο lock screen αυτο? Γιατι σε μενα δε δουλευει, παραμενει η ειδοποιηση

Δε λεμε για το status bar

λοιπον, παιδευω τοση ωρα το super1click αλλα δεν κανει root. εβαλα usb drivers, ενεργοποιησα και τον ελεγχο σφαλματων και φυσικα δεν επελεξα μαζικη αποθηκευση. τρεχει κατι εντολες και λεει ROOTED αλλα το εικονιδιο superuser πουθενα

πως μπορω να βαλω φοτο μου στο εικονιδιο διπλα στα μηνυματα μου sms? δημιουργησα προφιλ...αλλα δεν βλεπω κατι στο εγω..

ama to vreis pes to mou kai emena giati kai ego pedevomai na to vro :P

pame gera!!!Dennis

Φίλε μου 1ον) ευχαριστώ για την απάντηση σου και 2ον)στην κάρτα δε μου έχει κάποιο φάκελο media ούτε audinotifications.Δε ξέρω τι έχει παιχτεί ίσως έκανα καμμιά λαλακία ώντας ακόμη νέος με τα στοιχεία των smartphones.

Υ.Γ. μήπως να κατέβαζα άλλον file manager και δε μου τα βγάζει το ThinkFree Office ;

φιλε μου δεν ειμαι καλος γνωστης του αντικειμενου...αλλα ακου τι εγινε σε μενα...κατεβασα μια εφαρμογη το ringdroid...ειναι για να κοβεις ενα mp3 εκει που θελεις...εκοψα λοιπον ενα σημειο και οταν πιγα να το κανω αποθηκευση με ρωτησε ως notification? ειπα ναι...(εχει και ringtone...και alarm) και μετα βλεπω στην καρτα μου να εχει δημιουργηθει φακελος media και μεσα του φακελος notification...

Μέτα από διαγραφή επαφής μου έβγαλε μήνυμα στην οθόνη:

"android.process.acore has stopped unexpectedly. Please try again. - Force close"

και δεν δουλεύει καθόλου ο τηλεφωνικός κατάλογος ,με πετάει έξω στη κεντρική οθόνη . Οι άλλες εφαρμογές φαινεται να λειτουργούν κανονικά.

Για να το ξαναφέρω του έκανα hard-reset χωρίς να καταφέρω τίποτα

Μήπως κανένας συναγωνιστής ξέρει τι γίνεται;

Edited by PALKAN

Βλέπω πολλούς χρήστες να έχουν προβλήματα με την sd card τους και με έχει προβληματίσει πολύ μιας και λέω να το παραγγείλω μέσα στην εβδομάδα... Σκεφτόμουν να φτιάξω ένα poll να δω πόσοι όντως έχουν θέμα ή είναι ιδέα μου. Ελπίζω να συμφωνούν οι mods.

φιλε μου δεν ειμαι καλος γνωστης του αντικειμενου...αλλα ακου τι εγινε σε μενα...κατεβασα μια εφαρμογη το ringdroid...ειναι για να κοβεις ενα mp3 εκει που θελεις...εκοψα λοιπον ενα σημειο και οταν πιγα να το κανω αποθηκευση με ρωτησε ως notification? ειπα ναι...(εχει και ringtone...και alarm) και μετα βλεπω στην καρτα μου να εχει δημιουργηθει φακελος media και μεσα του φακελος notification...

Τελικά εσύ που "δεν είσαι γνώστης" με βοήθησες γιατί την κάρτα μνήμης που έβαλα εγώ στο κινητό την είχα και στο προηγούμενο,ίσως γι αυτό δεν δημιουργήθηκε ο φάκελος.

Ευχαριστώ για την βοήθεια, θα δοκιμάσω το handcent να δω την συμπεριφορά του.

Πας στο στοκ προγραμμα για τα sms και ξετικαρεις το να σου ερχεται ειδοποιηση.Ετσι η ειδοποιηση θα σου ερχεται μονο απο το handcent.

Δυστυχώς αυτό δεν εξαφανίζει την ειδοποίηση από την lock screen...:(

flash παιζει ston browser????? αν ναι πως?????

Το flash δεν υποστηρίζετε ακόμα από τη συσκευή λόγω του επεξεργαστή του (όχι από θέμα απόδοσης αλλά κάπου δεν υπάρχει συμβατότητα).Λογικά σε κάποια επόμενη έκδοση flash θα υποστηρικτεί.Προς το παρόν ο μονος τρόπος (απ'όσο ξέρω) για flash είναι το browsing με τον skyfire.

Τελικά με τον χάρτη της Ελλάδας στο Νdrive βρήκε κάποιος την λύση ?

Δεν υπάρχει ούτε στους χάρτες, ούτε στα προϊόντα μου.

Το κινητό το έχω αγοράσει απο Πλαίσιο με 1 χρόνο δωρεάν χάρτες !

Καλησπέρα παιδιά μπορείτε να μου απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις μου??? το έχω ποστάρει αρκετές φορες αλλα ούτε ένας δεν μου έχει απαντήσει έλεος ρε παιδιά....Λοιπόν το ξαναλέω έχω κάνει root το τηλέφωνο έχω πρόβλημα δεν μου περνάει το τηλέφωνο το Google Earth μου λέει ότι δεν είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή το ίδιο γίνετε και με το navionics τον χάρτη θάλασσης και το ίδιο γίνετε και με το παιχνίδι το asphalt μπορείτε να μου πείτε τον λόγο που μου γίνετε αυτό???

Ευχαριστώ!!!

Μανώλης

Καλησπέρα παιδιά μπορείτε να μου απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις μου??? το έχω ποστάρει αρκετές φορες αλλα ούτε ένας δεν μου έχει απαντήσει έλεος ρε παιδιά....Λοιπόν το ξαναλέω έχω κάνει root το τηλέφωνο έχω πρόβλημα δεν μου περνάει το τηλέφωνο το Google Earth μου λέει ότι δεν είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή το ίδιο γίνετε και με το navionics τον χάρτη θάλασσης και το ίδιο γίνετε και με το παιχνίδι το asphalt μπορείτε να μου πείτε τον λόγο που μου γίνετε αυτό???

Ευχαριστώ!!!

ουτε σε εμενα δεν περναει το Google earth...το πιο πιθανο ειναι να μην το υποστηριζει λογω επεξεργαστη...ακομα και στο μαρκετ δεν το κατεβαζει...λεει οτι δεν βρεθηκε...

Εχω κοuραστεί με τους NDrive. Πως γίνεται το πλαίσιο να λέει οτι δίνει 1 χρόνο δωρεάν πλοήγηση; Εγώ δεν γνωρίζω κάποια εφαρμογή gps πληρωτέα για android. Σε οποιοδήποτε site ελληνικό με torrent,rapidshare θα βρείτε το navigon και είστε ήσυχοι.

ενταξει ψηθηκα να το παρω!:)

ερωτηση ειχε πριν κανεις σας symbian?ειδικοτερα περα απο τις επαφες μου στο ν95 εχω και καποια σημαντικα μηνυματα αποθηκευμενα.πως μπορω να τα παρω στο lg μου???

τραγικη κ-οτε 50 ευρω επιδοτηση ρε σεις!!!

Edited by skatzivas