Zisis1992 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Ευχαριστώ! Θα το κάνω απ' το xplore! :) όχι η εφαρμογή δεν φαίνεται από την διαχείριση... :( Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Ευχαριστώ! Θα το κάνω απ' το xplore! :) όχι η εφαρμογή δεν φαίνεται από την διαχείριση... :( Δοκίμασε να μπεις στην κάρτα μνήμης, να ψάξεις για τον φάκελο της εφαρμογής και να τον διαγράψεις και μετά να δοκιμάσεις να κάνεις εγκατάσταση ξανά. Δες στην διαδρομή F:\Resource\apps\: Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alicegia Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Καλησπερα και απο μενα! Μια ερωτηση θελω να κανω γιατι οσο και αν εψαξα δε βρηκα κατι σχετικο. Εχουν στειλει στην αδερφη μου ενα βιντεακι με bluetooth και εχει αποθηκευτει στα μηνυματα. Το εχει αποθηκευσει στην καρτα αλλα δεν μπορει με τιποτα να το σβησει απο τα μηνυματα γιατι δεν υπαρχει η επιλογη διαγραφη! πρωτη φορα το εχω δει αυτο! Εντωμεταξυ δεν εχει κανει καμια αναβαθμιση απο τοτε που το πηρε δε ξερω αν παιζει και αυτο ρολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Καλησπερα και απο μενα! Μια ερωτηση θελω να κανω γιατι οσο και αν εψαξα δε βρηκα κατι σχετικο. Εχουν στειλει στην αδερφη μου ενα βιντεακι με bluetooth και εχει αποθηκευτει στα μηνυματα. Το εχει αποθηκευσει στην καρτα αλλα δεν μπορει με τιποτα να το σβησει απο τα μηνυματα γιατι δεν υπαρχει η επιλογη διαγραφη! πρωτη φορα το εχω δει αυτο! Εντωμεταξυ δεν εχει κανει καμια αναβαθμιση απο τοτε που το πηρε δε ξερω αν παιζει και αυτο ρολο Την επιλογη "διαγραφη" θα την βρεις πατωντας παρατεταμενα πανω στο αρχειο που θελεις να διαγραψεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alicegia Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Την επιλογη "διαγραφη" θα την βρεις πατωντας παρατεταμενα πανω στο αρχειο που θελεις να διαγραψεις. Ευχαριστω! που να το φανταστω! Ειναι διαφορετικο αρκετα απο το 5530 που εχω εγω αν και Symbian και τα δυο! Καλο Βραδυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 (edited) Την επιλογη "διαγραφη" θα την βρεις πατωντας παρατεταμενα πανω στο αρχειο που θελεις να διαγραψεις. Δε το πιστεύω! Μπροστά στα μάτια μου -ή μάλλον στα... δάχτυλά μου- ήταν τόσο καιρό! Και είχα αφήσει ένα σωρό αρχεία να βρίσκονται έτσι, επειδή δεν έβρισκα το σωστό τρόπο διαγραφής τους.. Φίλε RAVER αυτή ήταν μια από τις χρηστικότερες πληροφορίες που έχω δει σε αυτό το forum. :bow: Υ.Γ: Έχω 2-3 θέματα εγκατεστημένα στη κάρτα μνήμης. Αυτά από ποια διαδρομή σβήνονται; Υ.Γ 2: Πώς μπορώ να στείλω ένα βίντεο που τράβηξα με το κινητό σε άλλη συσκευή μέσω bluetooth; Από το μενού δε μου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Edited August 29, 2011 by teitzis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 (edited) Δε το πιστεύω! Μπροστά στα μάτια μου -ή μάλλον στα... δάχτυλά μου- ήταν τόσο καιρό! Και είχα αφήσει ένα σωρό αρχεία να βρίσκονται έτσι, επειδή δεν έβρισκα το σωστό τρόπο διαγραφής τους.. Φίλε RAVER αυτή ήταν μια από τις χρηστικότερες πληροφορίες που έχω δει σε αυτό το forum. :bow: Υ.Γ: Έχω 2-3 θέματα εγκατεστημένα στη κάρτα μνήμης. Αυτά από ποια διαδρομή σβήνονται; Υ.Γ 2: Πώς μπορώ να στείλω ένα βίντεο που τράβηξα με το κινητό σε άλλη συσκευή μέσω bluetooth; Από το μενού δε μου δίνει αυτή τη δυνατότητα. 1) Απ' την διαχείρηση αρχείων :) 2) Πατάς παρατεταμένα το βίντεο που θες και από εκεί επιλέγεις την αποστολή! :) Καλησπερα και απο μενα! Μια ερωτηση θελω να κανω γιατι οσο και αν εψαξα δε βρηκα κατι σχετικο. Εχουν στειλει στην αδερφη μου ενα βιντεακι με bluetooth και εχει αποθηκευτει στα μηνυματα. Το εχει αποθηκευσει στην καρτα αλλα δεν μπορει με τιποτα να το σβησει απο τα μηνυματα γιατι δεν υπαρχει η επιλογη διαγραφη! πρωτη φορα το εχω δει αυτο! Εντωμεταξυ δεν εχει κανει καμια αναβαθμιση απο τοτε που το πηρε δε ξερω αν παιζει και αυτο ρολο Έχουν γίνει 2 ενημερώσεις και με την τελευταία αναβάθμιση σημαντική βελτίωση στον browser, προσθήκη emoticons στα μηνύματα και εμφάνιση στίχων στα τραγούδια (αν το αρχείο mp3 που έχεις έχει περασμένους και τους στίχους) :) Edited August 29, 2011 by Zisis1992 Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 1) Απ' την διαχείρηση αρχείων :) 2) Πατάς παρατεταμένα το βίντεο που θες και από εκεί επιλέγεις την αποστολή! :) Φίλε Zisis1992 :up: & :bow: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 εμενα χθες το κινητο :food: το πρωτο "κολλημα",ενω προσπαθουσα να στειλω επιλεξω κατι εικονες για αποστολη με μπλε δοντι στον υπολογιστη,το κινητο δεν εκανε τιποτα.αποτελεσμα να βγαλω την μπαταρια και να το ξανανοιξω :down: το εχω εδω και 10 μερες και το κινητο ειναι πιο αργο και απο το παλιο μου νοκια 5530.μονο η χρηση νετ ειναι καλη.και τις εικονες κανει πολυ ωρα να της ανοιξει..:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 εμενα χθες το κινητο :food: το πρωτο "κολλημα",ενω προσπαθουσα να στειλω επιλεξω κατι εικονες για αποστολη με μπλε δοντι στον υπολογιστη,το κινητο δεν εκανε τιποτα.αποτελεσμα να βγαλω την μπαταρια και να το ξανανοιξω :down: το εχω εδω και 10 μερες και το κινητο ειναι πιο αργο και απο το παλιο μου νοκια 5530.μονο η χρηση νετ ειναι καλη.και τις εικονες κανει πολυ ωρα να της ανοιξει..:whistle: Μάλλον ήρθε η ώρα της 1ης αναβάθμισης! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billover Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Πριν λιγες μερες απεκτησα και γω το C5-03 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο. Το αγορασα ομως απο καταστημα Γερμανος και ειχε προεγκατεστημενο το View. Βασικα δεν ξερω κιολας, αλλα για να ειχε μεσα λογοτυπα της Cosmote, λογικα καποιος εχει επεμβει. Και αυτο ειναι που με ανησυχει για το μελλον. Δεν ξερω πολλα σε σχεση με τα συγχρονα SmartPhones (εχω μεινει λιγο πισω), αλλα αναρωτιεμαι αν εχω καποιο προβλημα σε σχεση με το παραπανω, απο το γεγονος οτι δεν ειναι Real απο τη Nokia... Παντως, φοβερο κινητακι!!! Πολυ καλη σχεση τιμης-αξιας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Μάλλον ήρθε η ώρα της 1ης αναβάθμισης! ;) Σωστο αυτο που λες,αλλα θα χασω τα ελληνικα γιατι το κινητο ειναι παρα-εισαγωγης.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Σωστο αυτο που λες,αλλα θα χασω τα ελληνικα γιατι το κινητο ειναι παρα-εισαγωγης.:cool: Αν κάνεις την αναβάθμιση over the air τότε δεν χάνεις τα Ελληνικά. Χάνονται μόνο αν η αναβάθμιση γίνει μέσω του ovi suite. Πριν λιγες μερες απεκτησα και γω το C5-03 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο. Το αγορασα ομως απο καταστημα Γερμανος και ειχε προεγκατεστημενο το View. Βασικα δεν ξερω κιολας, αλλα για να ειχε μεσα λογοτυπα της Cosmote, λογικα καποιος εχει επεμβει. Και αυτο ειναι που με ανησυχει για το μελλον. Δεν ξερω πολλα σε σχεση με τα συγχρονα SmartPhones (εχω μεινει λιγο πισω), αλλα αναρωτιεμαι αν εχω καποιο προβλημα σε σχεση με το παραπανω, απο το γεγονος οτι δεν ειναι Real απο τη Nokia... Παντως, φοβερο κινητακι!!! Πολυ καλη σχεση τιμης-αξιας! Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να αργήσει κάποια αναβάθμιση για το δικό σου product code για τον λόγο ότι το product code είναι της Cosmote και όχι της Nokia. Αυτό βέβαια μπορεί ν' αλλάξει με την κατάλληλη διαδικασία, υπάρχει τρόπος που μπορείς ν' αλλάξεις το product code της συσκευής σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Αν κάνεις την αναβάθμιση over the air τότε δεν χάνεις τα Ελληνικά. Χάνονται μόνο αν η αναβάθμιση γίνει μέσω του ovi suite. :rolleyes: Αληθεια!!?? :O δεν την ηξερα αυτη την λεπτομερια.. σημερα θα την κανω.:) υ.γ.εκδοση λογισμικου εχω V.12.0.23 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k_dreams Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 γεια σας παιδια εχω κ γω το νοκια c5-03. εκανα αναβαθμιση μεσω κινητου κ εχω την εκδοση v12.023 1)πως γινεται να παρω την καινουρια εκδοση? δε μ τη βγαζει στο κινητο οταν ψαχνω ενημερωσεις.. 2)κατεβασα κ το nokia software updater αλλα ενω συνδεω το κινητο δε το βρισκει.... οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos77 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Γεια σας και απο μενα, πρωτη μου επαφη με smartphone και ακομα προσπαθω να προσαρμοστω στα νεα δεδομενα! :lol: Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μπορω να ανοιξω κανεναν browser (opera και τον προεγκατεστημενο) γιατι μου λεει οτι η μνημη ειναι πληρης! Καμια ιδεα γιατι? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Μολις εκανα update στην εκδοση 20.0.024 και το κινητο ειδικα στο μενου-φωτογραφιες "πεταει" και επισης μπηκανε εφαρμογες τις οποιες δεν ειχα.:up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k_dreams Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Μολις εκανα update στην εκδοση 20.0.024 και το κινητο ειδικα στο μενου-φωτογραφιες "πεταει" και επισης μπηκανε εφαρμογες τις οποιες δεν ειχα.:up: πως ακριβως εκανες update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 πως ακριβως εκανες update? over the air. μενου--ρυθμισεις--τηλεφωνο--διαχειρηση τηλεφωνου--ενημερωση συσκευης--επιλογες--αναζητηση ενημερωσεων.ολη η διαδικασια δεν εκανε πανω απο 5 λεπτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k_dreams Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) over the air. μενου--ρυθμισεις--τηλεφωνο--διαχειρηση τηλεφωνου--ενημερωση συσκευης--επιλογες--αναζητηση ενημερωσεων.ολη η διαδικασια δεν εκανε πανω απο 5 λεπτα. αυτο ακριβως κανω κ μ λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις...???!!! βασικα να κανω μια ερωτηση σαν ασχετος π ειμαι...τι ειναι το over the air....? Edited August 30, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) Λογικά η συσκευή σου είναι παραεισαγωγής ή είναι branded σε κάποιον πάροχο για αυτό και δεν μπορείς να περάσεις την τελευταία αναβάθμιση.Σύγκρινε το product code τις συσκευής σου με αυτά της πρώτης σελίδας. Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 & S60 5th Edition FAQ Αναβάθμιση λογισμικού και ενημέρωση εφαρμογών Edited August 30, 2011 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k_dreams Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) 059F8K8 το product code που σημαινει οτι δεν εχω ελληνικο product code?.... κ τι μπορω να κανω για αυτο ωστε να κανω την αναβαθμιση? Edited August 30, 2011 by p_k_dreams Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Η συσκευή σου είναι branded στην Cosmote.Θα πρέπει να αλλαχτεί το product code για να πάρεις την τελευταία αναβάθμιση.Αυτό μπορεί να γίνει είτε ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd ή μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιο επίσημο service με αντίτιμο περίπου 15 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 ναι αλλά με την εγγύηση τι γίνεται; θα ισχύει εφόσον γίνει unbranded; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Ναι ισχύει, θα το πας σε Nokia care και θα είσαι εντάξει (αν πάθει κάτι). sent from my iPhone 4 using tapatalk Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts