Jump to content

[Επίσημο] HTC HD7

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, έκανα αυτό που λέει ο gmarvel και λειτούργησε η αγορά των εφαρμογών.

Επίσης, μόλις παρέλαβα από Brando την μεγάλη μπαταρία (με το κάλυμμα της) των 3.500mah και περιμένω να αδειάσει για να την φορτίσω και να δω τι παίζει. Πάντως, δε το χοντραίνει ιδιαιτέρως. χώρια που καλύπτει καλά και το κενό από όπου βλέπεις τη sim (ναι, έχω και εγώ το ίδιο θέμα, αν και δε με απασχολεί).

Τέλος, να πω ότι σιγά σιγά η συσκευή με κερδίζει, καθώς μετά τις πολύ καλές εντυπώσεις από το hardware, αρχίζουν να εμφανίζονται και πολλές εφαρμογές. Το συμπαθώ ολοένα και περισσότερο!

αν θέλεις μπορείς να βάλεις κανένα λινκ για την μπαταρία;

Γιώργος

• Απαντήσεις 778
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε Pharmex περιμένω εντυπώσεις από την μπαταρία...

αν μπορείς πόσταρε καμιά φωτογραφία να δούμε πως φαίνεται.

gmarvel νομίζω πως αυτήν έχει πάρει ο Pharmex

http://shop.brando.com/pda-battery-for-htc-hd7-extended-battery-_p05358c0193d006.html

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ

• 2 weeks later...
Ναι, αυτή είναι και μη σε τρομάζει καθόλου!

Φίλε με κανονική εως αρκετή χρήση πόσο σε παίρνει η μπαταρία?

'Εχω πρόβλημα με τη μαμήσια μπαταρία γιατί το πολύ-πολύ να με πάει μιάμιση μέρα.

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ

Το Data connection και το 3G connection το έχω συνεχώς απενεργοποιημένο.

Το WiFi είναι ενεργοποιημένο σχεδόν συνέχεια αλλά και πάλι η διάρκεια της μπαταρίας μου φαίνεται αρκετά μικρή....

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ

Το WiFi είναι ενεργοποιημένο σχεδόν συνέχεια αλλά και πάλι η διάρκεια της μπαταρίας μου φαίνεται αρκετά μικρή....

Το WiFi δεν αστειεύεται με την μπαταρία φίλε μου .

• Administrators
Το Data connection και το 3G connection το έχω συνεχώς απενεργοποιημένο.

Με τα λεγόμενα σου μου φαίνονται λογικές οι καταναλώσεις που έχεις. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις συσκευές και λειτουργικά με τέτοιου είδους χρήση.

Modpic.gif

Το WiFi δεν αστειεύεται με την μπαταρία φίλε μου .

:worry::blink::worry:

Ασε τότε να περιορίσω στο ελάχιστο το WiFi μήπως και δω διαφορά...

Thanks

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ

• Administrators
τα πεταω.. τα βαρέθηκα.. δε μπορώ να κάνω τίποτα με αυτά.. :/

Τουλάχιστον εσύ έχεις το HD2 που μπορείς να βάλεις ότι λειτουργικό θέλεις... τι να πουν και οι άλλοι που έδωσαν τόσα χρήματα και ακόμα περιμένουν το πολυαναμενόμενο update;

Modpic.gif

Κακώς το αγόρασαν σε αυτή την περίπτωση όμως! Όταν αγοράζουμε μια συσκευή την αγοράζουμε λαμβάνοντας υπόψη το τι προσφέρει εκείνη την στιγμή (hardware και software) και αν αυτά που προσφέρει μας καλύπτουν, όχι με το σκεπτικό οτι μπορεί να καλυφτούμε στο μέλλον! Βλέπω άπειρους ανθρώπους να αγοράζουν συσκευές με Android, iOS, WP7 κλπ και μετά να διαμαρτύρονται γιατί η συσκευή τους έχει τον τάδε περιορισμό ή την δείνα έλλειψη και κατακεραυνώνουν τις εταιρείες επειδή καθυστερούν τις όποιες αναβαθμίσεις ή επειδή δεν δώσανε την Χ νέα έκδοση του ψ λειτουργικού για την συσκευή τους!

Πρέπει να καταλάβουν όλοι οτι αγοράζεις ένα προϊόν με βάση το τι προσφέρει εκείνη τη στιγμή και όχι με βάση το τι μπορεί να προσφέρει στο μέλλον ακόμα και αν η κατασκευάστρια εταιρεία έχει υποσχεθεί την όποια βελτίωση-αναβάθμιση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι τα WP7 εν προκειμένω δεν χρειάζονται επειγόντως βελτίωση ή οτι είναι κακό οι χρήστες να ζητάνε αναβαθμίσεις, απλά σημαίνει οτι δεν έχει νόημα να ξοδέυει κάποιος ένα σεβαστό ποσό για ένα κινητό που αυτή τη στιγμή δεν τον καλύπτει με την ελπίδα οτι θα τον καλύψει στο μέλλον. Καλύτερα τότε να περιμένει έως ότου το χ λειτουργικό φθάσει σε σημείο που οι όποιες δυνατότητές του είναι αυτές που θέλει και τότε να αγοράσει. Αυτό το τρυπάκι στο οποίο άπειρος κόσμος έχει μπει με το συνεχές κυνήγι των νέων εκδόσεων θεωρώ οτι πλέον καταντάει γελοίο. Σου αρέσει ένα κινητό ως έχει; Αν ναι αγόρασέ το, αν όχι μην το αγοράσεις και πάρε καποιο άλλο! Είναι τόσο απλό αλήθεια!

Edited by RAZR2

ίσως μελλοντικά σοβαρευτούνε αλλά αυτή την στιγμή δε μπορώ να κάνω τίποτα. Ευτυχώς που μπορεί να πάρει τηλέφωνο... :D

• Administrators

@RAZR2:

Δεν διαφωνώ μαζί σου, εντούτοις... έχουν και οι εταιρίες μερίδιο ευθύνης. Ξέρεις πόσοι έχουν πάρει συσκευή με WP7 και δεν έχουν ενημερωθεί πρώτα ότι δεν έχει ελληνικό μενού ή τουλάχιστον ελληνικό πληκτρολόγιο για να βάλεις μια επαφή;

Και μην μου πεις ότι φταίνε οι αγοραστές που δεν ρώτησαν, γιατί δεν ρωτάς εν έτη 2011 αν μια συσκευή των 600+ που πουλάει το Πλαίσιο ή η Vodafone έχει ελληνικά!

Modpic.gif

@RAZR2:

Δεν διαφωνώ μαζί σου, εντούτοις... έχουν και οι εταιρίες μερίδιο ευθύνης. Ξέρεις πόσοι έχουν πάρει συσκευή με WP7 και δεν έχουν ενημερωθεί πρώτα ότι δεν έχει ελληνικό μενού ή τουλάχιστον ελληνικό πληκτρολόγιο για να βάλεις μια επαφή;

Και μην μου πεις ότι φταίνε οι αγοραστές που δεν ρώτησαν, γιατί δεν ρωτάς εν έτη 2011 αν μια συσκευή των 600+ που πουλάει το Πλαίσιο ή η Vodafone έχει ελληνικά!

Εννοείται οτι συμφωνώ φίλε μου, για άλλες λειτουργίες οκ αλλά για υποστήριξη Ελληνικών ασφαλώς και δεν περιμένει ο υποψήφιος αγοράστής οτι δεν θα τα υποστηρίζει η συσκευή. Σε τέτοια περίπτωση ευθύνη έχει και το κάθε Πλαίσιο που για κάτι τόσο σημαντικό δεν ενημερώνει τον πελάτη ή δεν έχει βάλει σχετική σημείωση στο καρτελάκι του προϊόντος. Εξάλλου δεν αναφερόμουν σε κάτι τόσο αυτονόητο όπως η υποστήριξη της γλώσσας. Πιστέυω αντιλήφθηκες το πνέυμα των λεγομένων μου.;)

• Administrators

Φυσικά και καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις και όπως προείπα δεν διαφωνώ καθόλου. Το κακό είναι ότι ο κόσμος πιστεύει πως τα WP7 είναι μια εξελιγμένη έκδοση των WM6.5.

To θέμα είναι όμως ότι δεν είναι καθόλου έτσι. Πρόκειται για εντελώς διαφορετικό λειτουργικό που έχει πιο πολλά κοινά με το iOS (πρώτης γενειάς) και καμία σχέση με τα windows mobile.

Modpic.gif

Φίλε με κανονική εως αρκετή χρήση πόσο σε παίρνει η μπαταρία?

'Εχω πρόβλημα με τη μαμήσια μπαταρία γιατί το πολύ-πολύ να με πάει μιάμιση μέρα.

Δυστυχώς, δεν το χρησιμοποιώ ως βασική συσκευή, οπότε θα ήταν λάθος μου να κάνω εκτίμηση. Εντούτοις, έχοντας ανοιχτό συνεχώς το WiFi, το φορτίζω κάθε 2.5 ημέρες περίπου. Με κλειστό αντέχει πολύ περισσότερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Φυσικά και καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις και όπως προείπα δεν διαφωνώ καθόλου. Το κακό είναι ότι ο κόσμος πιστεύει πως τα WP7 είναι μια εξελιγμένη έκδοση των WM6.5.

To θέμα είναι όμως ότι δεν είναι καθόλου έτσι. Πρόκειται για εντελώς διαφορετικό λειτουργικό που έχει πιο πολλά κοινά με το iOS (πρώτης γενειάς) και καμία σχέση με τα windows mobile.

ε ναι! ετσι ακριβως!

Δυστυχώς, δεν το χρησιμοποιώ ως βασική συσκευή, οπότε θα ήταν λάθος μου να κάνω εκτίμηση. Εντούτοις, έχοντας ανοιχτό συνεχώς το WiFi, το φορτίζω κάθε 2.5 ημέρες περίπου. Με κλειστό αντέχει πολύ περισσότερο.

και εγώ διαβάζω σε 1 περιοδικό κινητής ότι έχουν καλή αυτονομία τα 7αρια αλλά μου έκανε εντύπωση που αναφέρει ότι κάτω απ τα εύχρηστα φαινομενικά πλακίδια είναι δυσχρηστο το μενού τους κ μου έκανε εντύπωση μιας και όσες φορές τα εχω πιάσει στο πλαίσιο τα είδα αεραρατα και εύχρηστα,τι λένε και οι κάτοχοι σε αυτό?

Πάντως πραγματικά απαράδεκτο τόσο ακριβές συσκευές που τις πουλούν κανονικά να μην έχουν ελληνικό μενού και κυρίως 1 σωστό ελληνικό πληκτρολόγιο..

αλλά να μου πεις εδώ η ίδια η ms έκανε το πιο κουλο απ όλα να μη μπορείς να συγχρονησεις το δικό της κινητό με το ΔΙΚΌ της εργαλείο για pc το outlook..

επίσης να πω ότι εχω βάλει το spb shell με θέμα από 7αρια δουλεύει τέλεια χωρίς βεβαίως να έχει ίχνος απ το smooth των νέων αλλά έχει αυτό που θα ήθελα να έχει το νέο,τι???μα φυσικά π α ρ α μ ε τ ρ ο π ο ι η σ η...αν το είχε έστω και λίγο εγώ δε θα έφευγα απ τα wm μιας και το office που έχουν δε το χω βρει σε άλλη πλατφόρμα συν τα άλλα(λίγα προς το παρόν)καλά.:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Administrators
και εγώ διαβάζω σε 1 περιοδικό κινητής ότι έχουν καλή αυτονομία τα 7αρια αλλά μου έκανε εντύπωση που αναφέρει ότι κάτω απ τα εύχρηστα φαινομενικά πλακίδια είναι δυσχρηστο το μενού τους κ μου έκανε εντύπωση μιας και όσες φορές τα εχω πιάσει στο πλαίσιο τα είδα αεραρατα και εύχρηστα,τι λένε και οι κάτοχοι σε αυτό?

To μενού είναι αρκετά απλοϊκό, ξέρεις που θα βρεις τι εύκολα και γενικώς δεν θα το αποκαλούσα δύσχρηστο. Επίσης το smoothness όπως έχω επαναλάβει είναι καλύτερο από οτιδήποτε άλλο έχουμε δει μέχρι σήμερα. Μέχρι εκεί όμως.

Modpic.gif

Η Vodafone έχει φτιάξει ένα Ελληνικό πληκτρολόγιο που διατίθεται μέσω του market των WP7 με το όνομα "Greek Keyboard". Δεν το έχω δοκιμάσει πάντως για το πόσο καλό είναι. Πάντως είναι μια καλή κίνηση έστω προσωρινά. Η σχετική αναφορά υπάρχει στο τέλος της σελίδας που παραθέτω.http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10312

• Administrators

Δεν είναι κανονικό πληκτρολόγιο αλλά ξεχωριστή εφαρμογή. Δηλαδή, το ανοίγεις, γράφεις κάτι και μετά το πετάς σε μία από τις 4 επιλογές... sms, e-mail, bing και google πατώντας ένα από τα εικονίδια που υπάρχουν στο κάτω μέρος (βλέπε φωτό). Μέχρι εκεί. Δεν μπορείς ας πούμε να πας να γράψεις ή να κάνεις edit μια επαφή στα ελληνικά ή οπουδήποτε αλλού.

http://image.catalog.zune.net/v3.2/image/a1262b8d-ef51-406a-83c5-c4a547ab3e96?width=240&resize=true

Modpic.gif

Σωστά αλλά για να γράψεις μηνύματα και email μια χαρούλα φαίνεται να είναι. Καλή δουλειά από την Vodafone. Προσωρινά έστω είναι μια αξιόλογη λύση. :)

Παρεπιπτώντος, το Expansys έχει το HD7 στα 459,99 Ευρώ! Πολύ καλή τιμή σε σύγκριση με τα 629 Ευρώ που το πουλάει το Πλαίσιο π.χ.

http://www.expansys.com.gr/htc-hd7-windows-7-smartphone-204562/?se=2962

Edited by RAZR2