LICHNENSTAIN Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) καλημερα πριν μια εδομαδα αγορασα το samsung omnia gt-i8700 16gb απο καποιο φιλο ,εξερευνω οσο μπορω το κινητο εχω βαλει και μερικες εφαρμογες απο marketplace και μου αρεσει ολο και περισσοτερο,εχει περασμενη mango πανω,δεν σκαμπαζω καθολου πως ,αφου για αρκετο χρονο ειχα να κανω με symbian , βλεπε χm5800.το ομνια παει σφαιρα,στα specs του λεει windows 7.5 η αναβαθμιση του zune στο update λεει οτι ειναι ενημερωμενο,και σχετικα με το ξεκλειδωμα ποια η γνωμη σας?το εχει ξεκλειδωσει κανεις?ποια τα υπερ και τα κατα?χρειαζεται να κανω κατι αλλο στο κινητο?και παρακαλω πεστε μου οταν με το καλο βγει το mango πρεπει να βγει το beta?ειναι ευκολο?υπαρχει καποιος οδηγος στο site?η utube? Edited August 30, 2011 by LICHNENSTAIN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 καλημερα πριν μια εδομαδα αγορασα το samsung omnia gt-i8700 16gb απο καποιο φιλο ,εξερευνω οσο μπορω το κντ εχω βαλει κ μερικες εφαρμογες απο marketplace κ μου αρεσει ολο κ περισσοτερο,εχει περασμενη mango πανω,δεν σκαμπαζω καθολου πως ,αφου για αρκετο χρονο ειχα να κανω με symbian , βλεπε χm5800.το ομνια παει σφαιρα,στα specs του λεει windows 7.5 η αναβαθμιση του zune στο update λεει οτι ειναι ενημερωμενο,κ σχετικα με το ξεκλειδωμα ποια η γνωμη σας?το εχει ξεκλειδωσει κανεις?ποια τα υπερ κ τα κατα?χρειαζεται να κανω κατι αλλο στο κντ?και παρακαλω πεστε μου οταν με το καλο βγει το mango πρεπει να βγει το beta?ειναι ευκολο?υπαρχει καποιος οδηγος στο site?η utube? Σε πρώτη φάση θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή τύπου sms, απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς του forum. Σχετικά με το θέμα σου τώρα... αν έχεις τη συσκευή Mango updated και κλειδωμένη δεν μπορείς να την ξεκλειδώσεις μιας και τα υπάρχοντα εργαλεία δεν λειτουργούν εδώ. Η λύση είναι να επαναφέρεις τη συσκευή σε παλαιότερη (7004 ή 7008) rom η οποία ξεκλειδώνεται και από εκεί μόνο μπορείς να την κρατήσεις ξεκλείδωτη για τις επόμενες αναβαθμίσεις. Έχεις λοιπόν δύο επιλογές... ή φλασάρεις παλιά rom μιας και δεν έχεις backup από τη στιγμή που πήρες τη συσκευή ήδη με Mango, ή μένεις όπως είσαι. Αν φλασάρεις τη συσκευή θα πρέπει να βρεις και την κατάλληλη rom. Από που είναι; Τι προέλευσης; Όταν ανοίγει σου βγάζει μια άσπρη οθόνη με ένα κόκκινο "Τ"; Γενικώς αν μπούμε στη διαδικασία του πειράγματος αναλαμβάνεις εξ'ολοκλήρου ότι μπορεί να πάθει η συσκευή. Αν βάλεις την αρχική rom μετά υπάρχουν οι οδηγοί για ξεκλείδωμα κτλ εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LICHNENSTAIN Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) να μου βγαζει το Τ μαλλον απο γερμανια ειναι Edited August 30, 2011 by LICHNENSTAIN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 και γω αυτό έχω με το Τ είναι αγορασμένο από γερμανία, τουλάχιστον το δικό μου.. Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 να μου βγαζει το Τ μαλλον απο γερμανια ειναι Τελικά τι θέλεις να κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LICHNENSTAIN Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 ενταξει με τη βοηθεια ενος φιλου εβαλα την 7720 και ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 ενταξει με τη βοηθεια ενος φιλου εβαλα την 7720 και ολα καλα Έβαλες την 7720 και την ξεκλείδωσες; Αν θες πες και εδώ τη διαδικασία για τους ενδιαφερόμενους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LICHNENSTAIN Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 οχι μονο την 7720 αν την ξεκλειδωσω θα γραψω πως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 οχι μονο την 7720 αν την ξεκλειδωσω θα γραψω πως! Σε ποιες οδηγίες βασιστήκατε για να γίνει το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) με λίγα λόγια, κάνεις το update σε Nodo από το zune χωρίς απολύτως καμία παραμετροποίηση το κάνεις εντελώς αυτόματα και μετά ακολουθείς τη διαδικασία για να βάλεις το beta mango χωρίς να κάνεις τίποτα από αυτά που λέει ο οδηγός για το ξεκλείδωμα και στο τέλος κάνεις και την mango original :p δηλαδή σύμφωνα και με το WP7: Οδηγός εγκαταστασης RΟΜ από 7004 και Updates μεχρι και Mango RTM κάνεις το Γ. Εγκατάσταση Mango beta 7712 και μετά RTM 7720 με το εργαλείο provision και μετά το Δ. Επόμενο βήμα είναι το update σε RTM Mango (7720). κρατώντας μόνο το backup από όλη την υπόθεση, εγώ έτσι το έκανα.. (εγώ είχα ακολουθήσει 2 οδηγούς από xda ο ένας ήταν για την beta mango me to provision.exe και ο άλλος ήταν με το τελικό του mango με το ISVTo7720.bat) αλλά στο τέλος έχεις μια κλειδωμένη mango... εμένα για την ώρα αυτό δεν με πειράζει καθόλου... Edited August 31, 2011 by Spidergr Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Γιατί βρε παιδιά τώρα που αποφάσισα να το πάρω εξαφανίζεται απο τα eshop ανα την Ελλάδα και Ευρώπη? Expansys μέχρι χθες υπήρχε αλλά τώρα τίποτα, απο Ελλάδα τίποτα, ήταν καλή τιμή ρε ****τω. Το σταματάει η Samsung ενόψει Mango update? Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Μάλλον εξαντλήθηκε ενόψει Mango. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Φίλε athanasso απ´ ότι είδα σε άλλο forum εσυ καβατζοσες ένα ε? καλο? Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Φίλε athanasso απ´ ότι είδα σε άλλο forum εσυ καβατζοσες ένα ε? καλο? Όπως έχω πει και αλλού... τα WP είναι απόλαυση σε SAmoled οθόνη. Έχουν περάσει και άλλες WP συσκευές από τα χέρια μου και η διαφορά είναι παραπάνω από αισθητή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 παιδιά σας βγάζει την αναβάθμιση ? εμένα που είναι στο mango rtm 7720.68 δεν βγάζει κάτι ακόμη... αν ξέρει κανείς τίποτα ας μας δώσει τα φώτα του :rolleyes: Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triantafyllos Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Καλησπερα και απο εμενα. Εγω αγορασα το συγκεκριμενο κινητο εδω και 2 μηνες. Ειναι οντως απιστευτο κινητο αλλα μας τα χαλαει το οτι δεν εχει Ελληνικο μενου και δεν μπορω να συνδεθω στο market place της zune!!! Μαλιστα, εδω και 3-4 μερες δεν μπαινει καθολου στο zune!!! Μου βγαζει συνεχεια ΣΦΑΛΜΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ... μου εχει σπασει τα νευρα, εως πριν κατι μερες εμπαινε τουλαχιστον κανονικα και ας μην μπορουσα να κατεβασω apps απο το market place...εκανα ομως ολα τα υπολοιπα, τωρα ΤΙΠΟΤΑ. Μηπως μπορει καποιος να δωσει ενα χερι βοηθειας??? Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 παιδιά έχει εγκαταστήσει κανεις το mango update με τους τελευταίους drivers της samsung ? προσπαθώ το κολπάκι με την αποσύνδεση δικτύου αλλά δεν πιάνει, είμαι στην leaked mango rtm του Αυγούστου, το κινητό είναι tmobile γερμανίας, στο μεταξύ διάβασα ότι με τους καινούριους drivers της samsung λειτουργεί καλύτερα το μικρόφωνο στο bing music, λειτουργεί καλύτερα ο sensor φωτεινότητας, ο αισθητήρας περιστροφής κλπ Εμένα πάντως το bing music δεν αναγνωρίζει κανένα τραγούδι που του δίνω :( ίσως αν βάλω τους καινούριους drivers γίνει κάτι... Έχει καταφέρει κανείς να περάσει τους τελευταίους drivers? και πως? ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Το ότι έγινε επανεμφάνιση του omnia 7 σε πολλά eshop ξανά σημαίνει κάτι ως προς την κυκλοφορια των αλλων wmp της samsung? omnia w και focus? Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Το ότι έγινε επανεμφάνιση του omnia 7 σε πολλά eshop ξανά σημαίνει κάτι ως προς την κυκλοφορια των αλλων wmp της samsung? omnia w και focus? που βλέπεις την εμφάνιση ? γιατί εγώ βλέπω την τιμή του στα 300 ευρώ και σε 2 καταστήματα με άγνωστη διαθεσιμότητα ?? το καλοκαίρι είχε 260 ευρώ σε 8 καταστήματα.. και στο ebay τα ίδια μικρή διαθεσιμότητα... τα τελευταία κομμάτια όπως το βλέπω είναι... Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 expansys σε 2 μέρες και handtech διαθέσιμο, γι' αυτο ρωτάω αν σημαίνει κάτι αυτό αφου είναι νέα κομμάτια απο το εργοστάσιο και υποτίθεται ειχε σταματήσει η διαθεσιμότητα του. αυτή τι στιγμή το expansys κατόπιν παραγγελίας και το handtec διαθέσιμο. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piratis7 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ, ας πω τον πονο μου αν και λυση δε νομιζω να βρισκω. προσπαθουσα να κανω update την εκδοση mango εδω και ποσο καιρο χωρις να μπορω να τα καταφερω. συνηθως κολλαγε στο 8/10 βημα restarting your phone. το κινητο μου γενικα χωρις να το εχω πειραξει εκανε μερικα boot loop στο ασχετο και εφτιαχνε μονο του μετα απο ωρα. αφου δοκιμασα λοιπον τα microsoft fix it, support tool, samsung support tool eipa na φλασαρω μια rom για την οποια στο xda forum ελεγαν τα καλυτερα..την XENJK1..τεσπα την φλασαρα μεσω WP7 downloader 7.03 χωρις βεβαια να εξαλειφθουν τα boot loop kai οταν πηγα να κανω update μεσω zune h διαδικασια κολλησε παλι στο restarting your phone. εκτοτε το κινητο ειναι σε συνεχες boot loop, μονο σε download mode μπορω να το βαλω και πραγματικα θα προσπαθησω να ακολουθησω αυτον τον οδηγο χωρις βεβαια να ειμαι σιγουρος ποια rom πρεπει να φλασαρω, μαλλον την jj6 (εχω t-mobile). ο Θεος βοηθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Βάλε την stock unbranded uk rom και αν τα bootloop εξακολουθούν να υφίστανται ίσως μιλάμε για hardware πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piratis7 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 ευχαριστω φιλε για την απαντηση ok θα το δοκιμασω αυριο την κατεβασα πριν λιγο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Ηθελα να ρωτησω τους κατοχους αν αξιζει να αγορασω το κινητο απο αμαζον...βγαινει περιπου στα 250 ευρω(Αφου εκανα τη βλακεια και δεν το πηρα στα 200 ευρω :( ). Ψαχνω κατι στις 4 ιντσες ποιοτικο μεχρι 250 ευρω.Να το παρω η να κοιταξω τιποτα αλλο λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ηθελα να ρωτησω τους κατοχους αν αξιζει να αγορασω το κινητο απο αμαζον...βγαινει περιπου στα 250 ευρω(Αφου εκανα τη βλακεια και δεν το πηρα στα 200 ευρω :( ). Ψαχνω κατι στις 4 ιντσες ποιοτικο μεχρι 250 ευρω.Να το παρω η να κοιταξω τιποτα αλλο λετε? Για τέτοιες συζητήσεις απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Σε γενικές γραμμές κοίτα αν σε καλύπτουν τα Windows Phone 7 και μετά αν αξίζει η συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts