bill73 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 ρε παιδια εχει ξαναγινει αυτη η ερωτηση πολλες φορες (την εχω κανει και εγω)αλλα εδω και 2 βδομαδες δεν μπορω να συνδεθω me to kies εχω διαβασει το οδηγο ,εχω κατεβασει οτι λεει τα εχω εγκαταστησει ,εχω διαγραψει ολα τα αρχεια μεγαλυτερα απο 15 χαρακτηρες ,εχω βαλει το νεο kies αλλα το μονο που καταφερα ειναι να <βλεπει > το pc το κινητο σαν σκλερο δισκο ,να ανοιγει το kies αλλα να μην συνδεεται:wacko::wacko::wacko: ,πλεον δεν ξερω τι αλλο να κανω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 παιδια στο market μου λεει οτι υπαρχει αναβαθμιση του oclf... Για να την εγκαταστησω πρεπει να βγαλω το lagfix και να το ξαναπερασω απτην καινουργια εκδοση του προγραμματος? Ναι πρεπει πρωτα μεσω της εφαρμογης να απεγκαταστησεις το παλιο lag fix 2+ να κανεις reboot, να περασεις μεσω pc στην καρτα σου την καινουργια εκδοση 2.2+ και να την εγκαταστησεις μεσω της εφαρμογης. Πολυ φασαρια για το τιποτα βασικα γιατι αν εχεις ηδη την 2+ δεν εχει διαφορα με την 2.2+ Φιλε engelo αν καταλαβα καλα προσπαθησες να φλασαρεις και το download mode δεν ηταν ενεργοποιημενο? Γιατι ρε παιδια το σκαλιζετε αν δεν μελετησετε καλα κριμα ειναι το κινητο... Αν εγινε οντως ετσι οπως καταλαβα και δεν μπαινει σε download mode με το συνδυασμο των 3 πληκτρων (volume down+power button+home button) μαλλον εισαι για service. Εκτος αν ξερει καποιος κατι καινουργιο. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 ρε παιδια εχει ξαναγινει αυτη η ερωτηση πολλες φορες (την εχω κανει και εγω)αλλα εδω και 2 βδομαδες δεν μπορω να συνδεθω me to kies εχω διαβασει το οδηγο ,εχω κατεβασει οτι λεει τα εχω εγκαταστησει ,εχω διαγραψει ολα τα αρχεια μεγαλυτερα απο 15 χαρακτηρες ,εχω βαλει το νεο kies αλλα το μονο που καταφερα ειναι να <βλεπει > το pc το κινητο σαν σκλερο δισκο ,να ανοιγει το kies αλλα να μην συνδεεται:wacko::wacko::wacko: ,πλεον δεν ξερω τι αλλο να κανω Σε τι λειτουργικό όλα αυτά? εκπληκτικη η καταναλωση της μπαταριας με το goodbye. δεν ξερω αν ειναι εικονικο οπως σωστα λεει ο stormrain και θελει calibration,αλλα το κινητο παραμενει ανοιχτο,με το wifi του και χωρις μειωση της φωτεινοτητας της οθονης... αρα εχει 'χυμους' μεσα του :P Δεν μπορεί να είναι εικονικό, και σε μένα κρατάει αισθητά περισσότερο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Παιδες, Υπαρχει κανεις με σεταρισμενο otenet mail που να παιζει σωστα στο galaxy?Το δικο μου μπορει μονο να λαβει mail. Λοιπον για να μην παιδευεται και αλλος κοσμος.Η λυση ειναι η εξης incoming server settings username : το username σας password: το password σας pop3 server: mail.otenet.gr port 110 security typ none outgoing server settings smtp server : mail.vodafone.net.gr ημαρτοοοοννννν port 25 security type none και οχι τικαρισμενο το "require sign in" Τωρα παιζει μια χαρα Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest14 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 SOS SOS SOS !!! Με δική μου μλκία brickara το galaxy μου... Δεν ήταν ενεργά το download mode και έκανα φλασάρισμα και κόλλησε, έβγαλα το καλώδιο και παπαλα... έχει μείνει στην οθόνη με το τηλέφωνο, το pc και το θαυμαστικό !!! ΔΕΝ ΔΟΥΕΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ με κανένα συνδιασμό πλήκτρων... σας παρακαλώ υπάρχει καμία λύση ή πρέπει να το πετάξω ... ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ... Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να το αναλάβει σας παρακαλώ με pm ευχαριστώ Παιδιά υπάρχει καμία λύση ή μόνο αντιπροσωπία ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Παιδιά μια ερώτηση,επειδή η γυναίκα μου πήγε κ έβαλε το κινητό πάνω σε κάτι κλειδιά κ γρατζουνιστηκε το πίσω μέρος(όχι πολύ αλλά εγώ το βλέπω) να βάλω πίσω καλυμμα σε μαύρο όπως είναι η σε λευκό...?Έτσι για να μην λέμε μόνο τα προβλήματα μας.... android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Παιδιά υπάρχει καμία λύση ή μόνο αντιπροσωπία ??? Αν βγάλεις και ξαναβάλεις την μπαταρία και επιχειρήσεις να ξαναμπείς σε download ή και recovery mode; Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Παιδιά υπάρχει καμία λύση ή μόνο αντιπροσωπία ??? Σου απαντησα και λιγα post πιο πανω και σε ρωτησα αν δοκιμασες να φλασαρεις χωρις να εισαι σε download mode. Αν εγινε οντως ετσι εκανες χοντρη πατατα. Επισης αν το κινητο δεν μπαινει σε download mode η recovery οπως σου ειπε να κανεις και ο tonysac εισαι αναγκαστικα για service. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) Παιδιά μια ερώτηση,επειδή η γυναίκα μου πήγε κ έβαλε το κινητό πάνω σε κάτι κλειδιά κ γρατζουνιστηκε το πίσω μέρος(όχι πολύ αλλά εγώ το βλέπω) να βάλω πίσω καλυμμα σε μαύρο όπως είναι η σε λευκό...?Έτσι για να μην λέμε μόνο τα προβλήματα μας.... Ρίξε μια ματιά εδώ, τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, για την ακρίβεια έχω παραγγήλει και εγώ (και σε μαύρο και σε άσπρο) και τα περιμένω :cool: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286180 ΥΓ. Η δικιά μου είναι εκπαιδευμένη, ξέρει ότι δεν πρέπει να "παίζει" με τα gadget μου, τον γαλαξία τον πιάνει με θρησκευτική ευλάβεια :D Edited October 25, 2010 by vipercubic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Παιδιά υπάρχει καμία λύση ή μόνο αντιπροσωπία ??? Για δες αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=8654069&postcount=390 Παιδες αυτο μηπως δουλεψει? Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) Για δες αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=8654069&postcount=390 Παιδες αυτο μηπως δουλεψει? Πρωτη φορα το διαβαζω αυτο. Φαινεται η μονη λυση για το φιλο πριν το service (αν η συσκευη του δεν μπαινει σε download mode αφου δεν μας το εχει απαντησει ακομα). Γενικα παντως το πειραγμα με adb και γενικα το πειραγμα αν δεν εχεις το 3 button combo να σε σωσει και αν δεν ξερεις τι κανεις θεωρω οτι ειναι ριψοκινδυνη υποθεση. Εδω που εφτασε ο φιλος βεβαια τετοια ωρα τετοια λογια. Μαλλον δεν χανει και τιποτα να δοκιμασει, ουτως η αλλως οτι ηταν να παθει το επαθε (επαναλαμβανω ΑΝ ΔΕΝ μπαινει με τα κουμπια σε download/recovery mode). Πιο ειδικος σε τετοια θεματα παντως ειναι ο τυχερακιας οποτε engelo αν θελεις περιμενε να ρωτησεις εκεινον μη σε παρουμε και στο λαιμο μας... Edited October 25, 2010 by red_herring Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Πρωτη φορα το διαβαζω αυτο. Φαινεται η μονη λυση για το φιλο πριν το service (αν η συσκευη του δεν μπαινει σε download mode αφου δεν μας το εχει απαντησει ακομα). Γενικα παντως το πειραγμα με adb και γενικα το πειραγμα αν δεν εχεις το 3 button combo να σε σωσει και αν δεν ξερεις τι κανεις θεωρω οτι ειναι ριψοκινδυνη υποθεση. Εδω που εφτασε ο φιλος βεβαια τετοια ωρα τετοια λογια. Μαλλον δεν χανει και τιποτα να δοκιμασει, ουτως η αλλως οτι ηταν να παθει το επαθε (επαναλαμβανω ΑΝ ΔΕΝ μπαινει με τα κουμπια σε download/recovery mode). Πιο ειδικος σε τετοια θεματα παντως ειναι ο τυχερακιας οποτε engelo αν θελεις περιμενε να ρωτησεις εκεινον μη σε παρουμε και στο λαιμο μας... Το λεει οτι δεν μπορει να μπει σε download mode SOS SOS SOS !!! Με δική μου μλκία brickara το galaxy μου... Δεν ήταν ενεργά το download mode και έκανα φλασάρισμα και κόλλησε, έβγαλα το καλώδιο και παπαλα... έχει μείνει στην οθόνη με το τηλέφωνο, το pc και το θαυμαστικό !!! ΔΕΝ ΔΟΥΕΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ με κανένα συνδιασμό πλήκτρων... σας παρακαλώ υπάρχει καμία λύση ή πρέπει να το πετάξω ... ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ... Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να το αναλάβει σας παρακαλώ με pm ευχαριστώ Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) Λοιπον για να μην παιδευεται και αλλος κοσμος.Η λυση ειναι η εξης incoming server settings username : το username σας password: το password σας pop3 server: mail.otenet.gr port 110 security typ none outgoing server settings smtp server : mail.vodafone.net.gr ημαρτοοοοννννν port 25 security type none και οχι τικαρισμενο το "require sign in" Τωρα παιζει μια χαρα Πράγματι, οι ρυθμίσεις αυτές είναι οι σωστές! Ευχαριστούμε! Και το αναφέρω, διότι πριν λίγο πήρα στη Vodafone να ρωτήσω το ίδιο, και μου είπαν οτι στο smtp server άλλαξε σε mail.vodafone.gr (χωρίς το .net) και οτι η θύρα επίσης άλλαξε και είναι port: 587 και όχι 25... Δοκίμασα αυτά που μου είπαν αλλά τζίφος. Δεν καταλαβαίνω... ΤΟΣΟ άσχετοι είναι;;; μέσα απο την ίδια την εταιρία;; Μόλις έβαλα τα ανωτέρω του φίλου afilopou, δουλεύει κανονικά! Edited October 25, 2010 by keras HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Δεν το προσεξα. Τελος παντων μπορει να δοκιμασει αυτο που του εδωσες αν και in the first place μου φαινεται αδιανοητο πως δοκιμασε να φλασαρει χωρις να ειναι σε download mode. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimudis Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 ρε παιδια εχει ξαναγινει αυτη η ερωτηση πολλες φορες (την εχω κανει και εγω)αλλα εδω και 2 βδομαδες δεν μπορω να συνδεθω me to kies εχω διαβασει το οδηγο ,εχω κατεβασει οτι λεει τα εχω εγκαταστησει ,εχω διαγραψει ολα τα αρχεια μεγαλυτερα απο 15 χαρακτηρες ,εχω βαλει το νεο kies αλλα το μονο που καταφερα ειναι να <βλεπει > το pc το κινητο σαν σκλερο δισκο ,να ανοιγει το kies αλλα να μην συνδεεται:wacko::wacko::wacko: ,πλεον δεν ξερω τι αλλο να κανω Δες και εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=758212 εγω ελυσα το πρόβλημα μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrasidas_ Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 καλησπερα. προσπαθησα να μπω στο market σημερα, κ μου εβγαλε συνδεση στο google/ ονομα χρηστη κ password.βαζω password κ μετα πρεπει να πληκτρολογησω χαρακτηρες σε μια εικονα για να συνδεθω προσπαθω απο το πρωι λοιπον αλλα ματαια.δεν παιρνει σωστο τιποτα, με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω στο internet.τις πταιει? επισης μπορει καποιος να μ πει πως κανω επανεκκινηση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Πράγματι, οι ρυθμίσεις αυτές είναι οι σωστές! Ευχαριστούμε! Και το αναφέρω, διότι πριν λίγο πήρα στη Vodafone να ρωτήσω το ίδιο, και μου είπαν οτι στο smtp server άλλαξε σε mail.vodafone.gr (χωρίς το .net) και οτι η θύρα επίσης άλλαξε και είναι port: 587 και όχι 25... Δοκίμασα αυτά που μου είπαν αλλά τζίφος. Δεν καταλαβαίνω... ΤΟΣΟ άσχετοι είναι;;; μέσα απο την ίδια την εταιρία;; Μόλις έβαλα τα ανωτέρω του φίλου afilopou, δουλεύει κανονικά! Προφανώς έπεσα σε γνώστη του θέματος(και εγώ τηλέφωνο τους πήρα). Αυτή η πόρτα και ο server πρέπει να είναι αν έχεις mail vodafone . :lol::lol::lol: Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bladerunner82 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 ειναι να μην πεσεις σε ασχετο στο τηλεφωνο... πραγματικα γελας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) Προφανώς έπεσα σε γνώστη του θέματος(και εγώ τηλέφωνο τους πήρα). Αυτή η πόρτα και ο server πρέπει να είναι αν έχεις mail vodafone . :lol::lol::lol: ειναι να μην πεσεις σε ασχετο στο τηλεφωνο... πραγματικα γελας. Και μάλιστα διευκρίνισα 2 φορές οτι έχω otenet.... Το γνωστό ελληνικό φαινόμενο... της επιπολαιότητας! Σε σχέση με το πολυαναφερθέν πρόβλημα που έχουμε όλοι με την (μη) λειτουργικότητα του Kies, βρήκα συμπτωματικά, από έναν πρώην χρήστη Sony Ericsson και νυν Galaxy S, την λύση. Το MyPhoneExplorer, πρόγραμμα αντίστοιχο του PC Suite για Sony Ericsson, είναι συμβατό απόλυτα με Android και μπορεί να λειτουργήσει κανονικά με το Galaxy S. Link εδώ. Δεν το δούλεψα πολύ, αλλά φαίνεται πολύ καλό. To ανωτέρω πρόγραμμα είναι καταπληκτικό, γρήγορο (καμία σχέση με Kies), δωρεάν και δουλεύει μια χαρά! Μπράβο που το βρήκες, λύνει τα χέρια στο θέμα σύνδεσης με υπολογιστή, μεταφοράς αρχείων, συγχρονισμού επαφών, ημερολογίου Outlook, Gmail, μεταφορά φωτογραφιών, εφαρμογών, κλπ... Edited October 25, 2010 by keras HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Λοιπον μετα απο μια σχεδον μερα χρησης της Goodbye Rfm rom, μπορω να επιβεβαιωσω πως ολα λειτουργουν ρολοι. Δεν ειναι κατι το σουπερ ντουπερ εντυπωσιακο βεβαια (ή μπορει εγω να περιμενα τρελα πραγματα με βαση αυτα που διαβαζα), απλως ειναι μια ρομ αρκετα γρηγορη, σταθερη (πολυ πιο σταθερη απο την jp6) και με πολυ καλη διαχειρηση της ενεργειας. Αυτα ως πρωτες εντυπωσεις. Βρηκα τι φταιει και εμφανιζονται διπλες οι φωτογραφιες, δημιουργουνται εξτρα thumbnails στον φακελο DCM/.thumbnails της microSd. Λογικα θα πεταξω ενα .nomedia αρχειο και θα δω αν βλεπει τις φωτο η gallery. Παρεμπιπτοντως, εχει παρατηρησει κανεις πως μετα απο factory reset δεν χανονται οι ρυθμισεις? Το ειχα παρατηρησει και στην JF3. Αναρωτιεμαι γιατι. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bladerunner82 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 ειναι πολυ καλη strormrain. εχω ακριβως τις ιδιες εντυπωσεις.μετα το πρωτο αρχικο σοκ,βλεπω μια ρομ που ειναι πολυ γρηγορη αλλα οχι κατι απιστευτο,πολυ σταθερη,εχω επιτελους φλας,φορτωνει πολυ πιο γρηγορα τις σελιδες στο νετ,εχει ενα ομορφο μενου στις ρυθμισεις,το τηλεφωνο με την παλια ρομ μου κολλαγε,τωρα η μπαρα παει ρολοι και μαλιστα αλλαζει χρωμα σε πρασινο,οταν μιλαω,κατι πολυ ευχρηστο που διαπιστωσα σημερα. η ταχυτητα παντως στις εγκαταστασεις εφαρμογων,ειδικα πολλαπλων σε λιγα λεπτα,δεν παιζεται... ειλικρινα δεν παιζεται. η περιηγηση στα διαφορα μενου,οκ,οχι κατι τρομερο,λιγο πιο γρηγορη αλλα παλαιοτερες ρομ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 αλλαζει χρωμα σε πρασινο,οταν μιλαω,κατι πολυ ευχρηστο που διαπιστωσα σημερα. . Αυτο δεν το καταλαβα, ή δεν το εχω παρατηρησει. Που αναφερεσαι? :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Πολυ καλα ολα αυτα παιδια ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις. Το μονο αρνητικο που ειχα διαβασει ειχε να κανει με τοn browser ο οποιος υποτιθεται οτι ηταν αργος, ετρωγε κολληματα και μικρα σκαλωματακια και γενικα δεν ηταν η απολυτη smoothness εμπειρια που εχουμε συνηθισει. Οσο για το factory reset φιλε Πετρο κι εγω οταν φλασαρα την JM8 κι εκανα μετα factory reset μεσω recovery mode παρατηρησα οτι ολες οι ρυθμισεις ειχαν μεινει απειραχτες. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrasidas_ Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 καλησπερα. προσπαθησα να μπω στο market σημερα, κ μου εβγαλε συνδεση στο google/ ονομα χρηστη κ password.βαζω password κ μετα πρεπει να πληκτρολογησω χαρακτηρες σε μια εικονα για να συνδεθω προσπαθω απο το πρωι λοιπον αλλα ματαια.δεν παιρνει σωστο τιποτα, με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω στο internet.τις πταιει? επισης μπορει καποιος να μ πει πως κανω επανεκκινηση? το πρωτο προβλημα λυθηκε η απλη επανεκκινηση πως γινεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bladerunner82 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) Πολυ καλα ολα αυτα παιδια ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις. Το μονο αρνητικο που ειχα διαβασει ειχε να κανει με τοn browser ο οποιος υποτιθεται οτι ηταν αργος, ετρωγε κολληματα και μικρα σκαλωματακια και γενικα δεν ηταν η απολυτη smoothness εμπειρια που εχουμε συνηθισει. Οσο για το factory reset φιλε Πετρο κι εγω οταν φλασαρα την JM8 κι εκανα μετα factory reset μεσω recovery mode παρατηρησα οτι ολες οι ρυθμισεις ειχαν μεινει απειραχτες. την ιδια εμπειρια ειχα και εγω... το πρωτο που δοκιμασα ηταν ο browser και σερνονταν... υποτροπιασα...στο λεπτο ετοιμος να την ξηλωσω. μετα λεω,δεν παιζω λιγο με τις ρυθμισεις. ειδα κατι νεες ρυθμισεις φυσικα και καπου εκει ειδα την καταραμενη...java. γνωστη και μη εξαιρετεα απο τα winmo. με το που την απενεργοποιησα,το κινητο στο ιντερνετ παει 2χ γρηγοροτερα απο πριν και φορτωνει τις σελιδες με το adfree σαν να βαζεις καρφωτα ταχυτητες. στορμ,αναφερομαι,αν πατησεις το κουμπι home και φυγει το κεντρικο μενου κλησεων η πας να αλλαξεις δευτερη γραμμη. η μπαρα απανω γινεται πρασινη,δεν παραμενει γκρι κατι που με διευκολυνει απιστευτα αφου πολλες φορες εμενε το κινητο ανοιχτο απο την αλλη γραμμη ή γενικα ειχα θεματα. εδιτ επισης εχω ενεργοποησει την αυτοματη προσαρμογη σελιδων αναλογα μετην οθονη...μια επιλογη που με βγαζει απο την διαδικασια των συνεχομενων ζοομ και μου θυμιζει εμπειρια οπερα σε αυτο. Edited October 25, 2010 by bladerunner82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts