Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά (κ καλή βδομάδα)!

Κανένας γενναίος να δοκιμάσει το παρακάτω? :rolleyes: (αλλιώς θα είμαι ο πρώτος μόλις σχολάσω και πάω σπίτι :O)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ !

(Για να μην έχουμε παρατράγουδα πάλι.. :wacko:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=799041

Edited by vipercubic

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και από εμένα

Νέος ιδιοκτήτης του κινητού και εγώ, και πρώτη φορά με smartphone.

Οι πρώτες εντυπώσεις... Απλά απίστευτο (τα έχουνε πεί όλοι οι υπόλοιποι).

Διαβάζω το συγκεκριμένο θέμα απο το καλοκαίρι αντλώντας πληροφορίες, αλλά έχω μια απορία που δεν την έλυσα και μου διαπίστωσατώρα που το αγόρασα.

Έχω ένα bluetooth handsfree (sonyericsson VS310) και το έχω συνδέσει κανονικά χωρίς πρόβλημα με το κινητό. Όταν κλείσω το κινητό ή όταν γενικά χαθεί η σύνδεση για κάποιο λόγο μετά δεν συνδέεται αυτόματα (πατάς ένα κουμπάκι στο handsfree), ούτε όταν ανοίγω το κινητό το βρήσκει αυτόματα. Κάθε φορά θα πρέπει να πάω στις ρυθμίσεις και να πατήσω συνδεση. Είναι λογικό αυτό γιατί με το προηγούμενο κινητό (sonyericsson C905) γινόντουσαν όλα αμέσως και αυτόματα.

Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα και από εμένα

Νέος ιδιοκτήτης του κινητού και εγώ, και πρώτη φορά με smartphone.

Οι πρώτες εντυπώσεις... Απλά απίστευτο (τα έχουνε πεί όλοι οι υπόλοιποι).

Διαβάζω το συγκεκριμένο θέμα απο το καλοκαίρι αντλώντας πληροφορίες, αλλά έχω μια απορία που δεν την έλυσα και μου διαπίστωσατώρα που το αγόρασα.

Έχω ένα bluetooth handsfree (sonyericsson VS310) και το έχω συνδέσει κανονικά χωρίς πρόβλημα με το κινητό. Όταν κλείσω το κινητό ή όταν γενικά χαθεί η σύνδεση για κάποιο λόγο μετά δεν συνδέεται αυτόματα (πατάς ένα κουμπάκι στο handsfree), ούτε όταν ανοίγω το κινητό το βρήσκει αυτόματα. Κάθε φορά θα πρέπει να πάω στις ρυθμίσεις και να πατήσω συνδεση. Είναι λογικό αυτό γιατί με το προηγούμενο κινητό (sonyericsson C905) γινόντουσαν όλα αμέσως και αυτόματα.

Ευχαριστώ πολύ

Μάλλον έχει θέμα συμβατότητας με το handsfree σου..γενικώς με sony handsfree τα είχα αυτά τα θεματάκια στο galaxy αλλά και σε παλαιότερα κινητά που δεν ήταν sony...

Τώρα χρησιμοποιώ ένα της samsung και συνδέεται αυτόματα με το πάτημα του κουμπιού του handsfree..

Αντώνης

Γεια σας παιδιά!

Χθές το βράδυ έκανα εγκατάσταση την έκδοση froyo I897CJI6 και όλα καλα αλλά...

Μόλις μπήκα κανονικά στο μένου του κινητού το οποίο ήταν είχε αρκετά νέα προγράμματα με την ονομασία AT&T,

ήταν κάπως ποιο αργό απο την προιγούμενη έκδοση που είχα

-----------------------------------------------------------------------

Το κινητό το έχω μόλις 3 μέρες και τώρα δεν δουλεύει!

Θα πρέπει να το πάω στον Germano και αν ναι πόσο περίπου θα μου κοστίσει?

-------------------------------------------------------

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. :)

Μία μέρα πριν μόνο... μα γιατί δε διαβάζει κανένας; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335585#post3335585

Σορρυ φίλε μου θα πρέπει να περιμένεις την επόμενη άδεια

...

- Alex

Μάλλον έχει θέμα συμβατότητας με το handsfree σου..γενικώς με sony handsfree τα είχα αυτά τα θεματάκια στο galaxy αλλά και σε παλαιότερα κινητά που δεν ήταν sony...

Τώρα χρησιμοποιώ ένα της samsung και συνδέεται αυτόματα με το πάτημα του κουμπιού του handsfree..

Πιθανόν, γιατί το ίδιο μου κάνει και με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου με το οποίο συνδέεται το τηλέφωνο. Απλά μου φάνηκε παράξενο

καλημερα again.Ρε παιδια επειδη τις επομενες μερες θα εχω κ γω το κινητο με ποιο τροπο θα εχω full flash στο web browsing τελικα;πρεπει να εγκαταστησω καποιον αλλο browser απο market;υπαρχει;

καλημερα again.Ρε παιδια επειδη τις επομενες μερες θα εχω κ γω το κινητο με ποιο τροπο θα εχω full flash στο web browsing τελικα;πρεπει να εγκαταστησω καποιον αλλο browser απο market;υπαρχει;

full flash wait for froyo , semi-flash μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον skyfire (browser) (semi-flash εννοώ ότι με αυτόν τον browser μπορείς να δείς κάποιο flash video (κι εφαρμογή λογικά) που έχει η σελίδα που κοιτάς (δεν το έχω πολύ χρησιμοποιήσει οπότε δε μπορώ να δώσω πολλές πληροφορίες)

ΕΝΤΙΤ: Με τα πολλα ξεκολλησε, αλλα μου κλεινει το προγραμμα στο downloading του firmware. Ο,τι να ναι :lol:

Σου εβγαλε ενα μηνυμα "MSC.Thunder. μπλα μπλα μπλα"?

Αν ναι, δοκιμασε να κατεβασεις πιο παλια εκδοση του Kies...πχ την 71

full flash wait for froyo , semi-flash μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον skyfire (browser) (semi-flash εννοώ ότι με αυτόν τον browser μπορείς να δείς κάποιο flash video (κι εφαρμογή λογικά) που έχει η σελίδα που κοιτάς (δεν το έχω πολύ χρησιμοποιήσει οπότε δε μπορώ να δώσω πολλές πληροφορίες)

Μαλιστα.Κ αν δε βγει ποτε το froyo καληνυχτα δηλαδη....

Δηλαδη ποιοι ειναι οι διαθεσιμοι browsers για galaxy;Ο safari δεν υποστηριζει;

Βρήκα μία λύση και θα ήθελα να την δοκιμάσουν όσοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Έχω την τελευταία επίσημη έκδοση του Eclair.

1. Ανοίγουμε το ρολόι της μαμάς και βάζουμε την ειδοποίηση που θέλουμε.

2. Πριν να κοιμηθούμε χρησιμοποιούμε τον Advanced task killer, και κλείνουμε όλες τις εφαρμογές εκτός του ρολογιού και του Task killer.

3. Κλείνουμε την οθόνη με το Power on-off.

Προϋπόθεση από δω και πέρα είναι να μην ανοίξουμε άλλες εφαρμογές.

Περιμένω δοκιμές και να αναφέρετε ότι λειτουργεί σε όλους.

Μάλλον στις καινούργιες εκδόσεις που χρησιμοποιούν τα παιδιά έχει διορθωθεί το πρόβλημα.

Τελικά πριν κλησω 24ωρο με την JPK κατάλαβα γιατί αργεί τόσο η επισιμη έκδοση.

Το lag fix δεν κάνει τίποτα. Είτε το έχεις είτε όχι το ίδιο και το αυτό.

Το αφαιρεσα για να δω πως δουλεύει χωρίς αυτό και δεν κατάλαβα καμία διάφορα.

Ασε που δεν μπορώ να το περάσω πάλι μου βγάζει error.

Όπως είπα κι εχθές, η μοναδική φδιαφορα στο lagαρισμα είναι ότι τώρα είναι στιγμιαίο και ανεπαισθητο. Πολλοί δεν θα το καταλάβουν καν.

Επίσης παρατήρησα κάποια στιγμή που είχα αφήσει τον browser ενεργό και απασχολούσε κάπου 45mb, έκλεισε μόνος του, δηλ. Το σύστημα τον έκλεισε.

Γενικά μου δίνεται η εντύπωση ότι εδώ έχουμε πρόβλημα από την χρήση του minfreemanager η του auto killer γιατί παρουσιάζεται εντονα το φαινόμενο να κλείνουν εφαρμογές και μετά να καθυστερεί το άνοιγμα τους αν και έχουμε αρκετή μνήμη.

Αυτό γίνεται γιατί το lag fix δεν αποδίδει και δεν μπορεί να δώσει αυτή την ταχύτητα ανοίγματος νεκρών εφαρμογών που είχαμε στην 2.1

Εδώ επιβαλεται κάποιες εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο για να ανοίγουν πολύ γρήγορα.

Τα αφαιρεσα όλα λοιπόν και το δουλεύω με τις official ρυθμίσεις χωρίς task killers, auto killers κλπ. Έχω πετάξει και το lag fix.

Μπορώ να πω ότι δουλεύει πολύ καλύτερα χωρίς αυτά. Κατα περίεργο τροπο κρατά την μνήμη αρκετά ψηλά και όπως είπα πριν αν παραφορτωθει, κλείνει τον browser αν δεν χρησιμοποιείται την δεδομένη στιγμή.

Πολύ καλό αυτό. Νομίζω ότι το multi tasking δουλεύει πολύ καλύτερα από την 2.1

Ένα bug που βρήκα είναι ότι μερικές φορές όταν πατω το κεντρικό πληκτρο, χάνονται τα εικονιδια από την αρχική οθόνη και επανέρχονται.

Το tapatalk είναι πολύ αργό στην εναρξη του ακόμα και όταν τρέχει στο παρασκήνιο. Αντίθετα το Pulse που είναι πολύ πιο βαριά εφαρμογή ανοίγει πολύ γρήγορα. Άρα εδώ είναι θέμα εφαρμογής.

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κανείς browsing μ αυτές τις ρυθμίσεις που έχει.

Η γραμματοσειρα είναι τόσο μικρή που ειδικά σε portrait mode, ακόμα και οι 25χρονοι θα χρειαστούν γυαλιά πρεσβυοπιας:(

Θα συνεχίσω τις δοκιμές για να έχω μια πιο σαφή εικόνα για το τι μας περιμένει.

Πιστεύω αν επιβεβαιωθούν οι παρατηρήσεις μου, γιατί χρειάζεται χρόνος, τουλάχιστον 2-3 μέρες για να είμαι σίγουρος, όσοι δεν θέλουν να πειράζουν την συσκευή τους και να βάζουν fixes, task killers κλπ, θα είναι πολύ χαρούμενοι με το επίσημο froyo.

Βεβαίως δεν έχει την εκρηκτικοτητα των JM όταν είναι φορτομενες με lag fix, auto killer κλπ, αλλά δουλεύει με αξιοπρεπή ταχύτητα που στην χειρότερη περίπτωση, θα πάρεις μαύρη οθόνη αλλά για ένα δευτερόλεπτο που είναι αποδεκτό σε όλες τις συσκευές.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπερα παιδια!

κατι τρεχει με το 3g μου και δε μπορω να το ενεργοποιησω.

εχω την εκδοση I9000XXJF3 , στα wireless and network settings εχω την επιλογη USE ONLY 2G NETWORKS, την οποια κ προφανως εχω κλειστει αλλα ποτε δε πιανω 3g!

κατεβασα και το APNdroid για να το ανοιγοκλεισω απο εκει αλλα φαινεται ενεργο το κουμπι (πρασινο) και μολις το παταω απλα δειχνει οτι φορτωνει και δε κανει τπτ!

Καλημέρα παιδιά (κ καλή βδομάδα)!

Κανένας γενναίος να δοκιμάσει το παρακάτω? :rolleyes: (αλλιώς θα είμαι ο πρώτος μόλις σχολάσω και πάω σπίτι :O)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ !

(Για να μην έχουμε παρατράγουδα πάλι.. :wacko:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=799041

Τελικά λόγω των καλών σχολίων που διαβάζω στο XDA δεν μπόρεσα να κρατηθώ, το έκανα! Μέχρι στιγμής οι διαφορές που βλέπω είναι οι εξής:

1. Πλέον ο κέρνελ είναι ο στοκ της JM8 (προφανώς)

2. Το κινητό ζωντάνεψε ακόμα περισσότερο, σου δίνει την αίσθηση ότι όλες οι εφαρμογές εκτελούνται στο background και απλά τις καλεί!

3.Quadrant + 300 score (όχι ότι έχει μεγάλη σημασία)

4. Τρώει έξτρα χώρο από το internal storage (επίσης προφανώς)

καλησπερα παιδια!

κατι τρεχει με το 3g μου και δε μπορω να το ενεργοποιησω.

εχω την εκδοση I9000XXJF3 , στα wireless and network settings εχω την επιλογη USE ONLY 2G NETWORKS, την οποια κ προφανως εχω κλειστει αλλα ποτε δε πιανω 3g!

κατεβασα και το APNdroid για να το ανοιγοκλεισω απο εκει αλλα φαινεται ενεργο το κουμπι (πρασινο) και μολις το παταω απλα δειχνει οτι φορτωνει και δε κανει τπτ!

Διάβασε τo FAQ, πρέπει να βάλεις χειροκίνητα τις 3G ρυθμίσεις.

- Alex

Είναι μια χαρά. Απλά είσαι vodafone branded. JMA θεωρητικά είναι ακόμα πιο μπροστά από τη JM8, οπότε μην ανησυχείς, έχεις από τα πιο καινούρια Eclair.

Αν μπορείς να ελέγξεις ένα πράγμα θα σου ήμουν υπόχρεος.. μπορείς να δεις αν βάλεις το GPS Test της Chartcross από το market, αν πιάνεις πάνω από 8 δορυφόρους σε καθαρό ουρανό; Thanks.

Λοιπον απο λαθος δικο μου δεν γραφει JMA αλλα JM4.

παρ'ολαυτα το κατεβασα το προγραμμα και το δοκιμασα αλλα σε οχι και τοσο ανοιχτο χωρο.Εβρησκε απο 6 εως 8 δορυφορους αλλα αυτο που με προβληματισε ειναι οτι εκανε κατι βουτιες...Δηλαδη εκει που ειχε 8 δορυφορους ξαφνικα τους εχανε και αντε ξανα παλι....Θα το δοκιμασω και σε ποιο ανοιχτο χωρο αλλα δεν νομιζω οτι αυτο ειναι και πολυ καλο!

Θα ηθελα νε σε ρωτησω τωρα τα εξης...

η JM8 ειναι καλυτερη της JM4

και αν το κανω root και του βαλω το lagfix θα μπορω να του περασω μετα κατευθειαν την 2.2 ή θα πρεπει πρωτα να επαναφερω στην τωρινη του κατασταση και μετα να του περασω την 2.2 ;

Λοιπον απο λαθος δικο μου δεν γραφει JMA αλλα JM4.

παρ'ολαυτα το κατεβασα το προγραμμα και το δοκιμασα αλλα σε οχι και τοσο ανοιχτο χωρο.Εβρησκε απο 6 εως 8 δορυφορους αλλα αυτο που με προβληματισε ειναι οτι εκανε κατι βουτιες...Δηλαδη εκει που ειχε 8 δορυφορους ξαφνικα τους εχανε και αντε ξανα παλι....Θα το δοκιμασω και σε ποιο ανοιχτο χωρο αλλα δεν νομιζω οτι αυτο ειναι και πολυ καλο!

Θα ηθελα νε σε ρωτησω τωρα τα εξης...

η JM8 ειναι καλυτερη της JM4

και αν το κανω root και του βαλω το lagfix θα μπορω να του περασω μετα κατευθειαν την 2.2 ή θα πρεπει πρωτα να επαναφερω στην τωρινη του κατασταση και μετα να του περασω την 2.2 ;

Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη, απλά είναι πιο καινούρια. Και ανεπίσημη. Από τη στιγμή που έχεις παλιότερη έκδοση από την JM7 είναι αναμενόμενα τα αποτελέσματα που έχεις. Για οδήγηση πάντως είναι μια χαρά, διάβασε αν θες παλιότερα ποστς να δεις τί γίνεται.

Όσο για το lagfix, ναι θα πρέπει να το βγάλεις αν θες να βάλεις επίσημη έκδοση με το Kies. To root δεν έχει σχέση.

Πρόσεχε όμως με τα ανεπίσημα firmware updates, έχουν αναφερθεί προβλήματα με branded τηλέφωνα σαν το δικό σου. Η JM4 που έχεις είναι από τις πιο καινούριες που δίνουν στην Ελλάδα, (έχουμε δει μέχρι και JM5).

- Alex

Όπως είπα κι εχθές, η μοναδική φδιαφορα στο lagαρισμα είναι ότι τώρα είναι στιγμιαίο και ανεπαισθητο. Πολλοί δεν θα το καταλάβουν καν.

Επίσης παρατήρησα κάποια στιγμή που είχα αφήσει τον browser ενεργό και απασχολούσε κάπου 45mb, έκλεισε μόνος του, δηλ. Το σύστημα τον έκλεισε.

Γενικά μου δίνεται η εντύπωση ότι εδώ έχουμε πρόβλημα από την χρήση του minfreemanager η του auto killer γιατί παρουσιάζεται εντονα το φαινόμενο να κλείνουν εφαρμογές και μετά να καθυστερεί το άνοιγμα τους αν και έχουμε αρκετή μνήμη.

Αυτό γίνεται γιατί το lag fix δεν αποδίδει και δεν μπορεί να δώσει αυτή την ταχύτητα ανοίγματος νεκρών εφαρμογών που είχαμε στην 2.1

Εδώ επιβαλεται κάποιες εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο για να ανοίγουν πολύ γρήγορα.

Τα αφαιρεσα όλα λοιπόν και το δουλεύω με τις official ρυθμίσεις χωρίς task killers, auto killers κλπ. Έχω πετάξει και το lag fix.

Μπορώ να πω ότι δουλεύει πολύ καλύτερα χωρίς αυτά. Κατα περίεργο τροπο κρατά την μνήμη αρκετά ψηλά και όπως είπα πριν αν παραφορτωθει, κλείνει τον browser αν δεν χρησιμοποιείται την δεδομένη στιγμή.

Ένα bug που βρήκα είναι ότι μερικές φορές όταν πατω το κεντρικό πληκτρο, χάνονται τα εικονιδια από την αρχική οθόνη και επανέρχονται.

Το tapatalk είναι πολύ αργό στην εναρξη του ακόμα και όταν τρέχει στο παρασκήνιο. Αντίθετα το Pulse που είναι πολύ πιο βαριά εφαρμογή ανοίγει πολύ γρήγορα. Άρα εδώ είναι θέμα εφαρμογής.

Φέρ' υπάρχει περίπτωση να κάνει κανείς browsing μ αυτές τις ρυθμίσεις που έχει.

Η γραμματοσειρα είναι τόσο μικρή που ειδικά σε portrait mode, ακόμα και οι 25χρονοι θα χρειαστούν γυαλιά πρεσβυοπιας:(

Πιστεύω αν επιβεβαιωθούν οι παρατηρήσεις μου, γιατί χρειάζεται χρόνος, τουλάχιστον 2-3 μέρες για να είμαι σίγουρος, όσοι δεν θέλουν να πειράζουν την συσκευή τους και να βάζουν fixes, task killers κλπ, θα είναι πολύ χαρούμενοι με το επίσημο froyo.

Βεβαίως δεν έχει την εκρηκτικοτητα των JM όταν είναι φορτομενες με lag fix, auto killer κλπ, αλλά δουλεύει με αξιοπρεπή ταχύτητα που στην χειρότερη περίπτωση, θα πάρεις μαύρη οθόνη αλλά για ένα δευτερόλεπτο που είναι αποδεκτό σε όλες τις συσκευές.

Κώστα, αν δεν κάνω λάθος παλιότερα είχες γράψει ότι ελάφρυνες αρκετά το τηλέφωνο διαγράφοντας κάποιες εφαρμογές. Ισχύει και τώρα αυτό με την JPK και την ταχύτητα που έχεις;

Μάνος

Τελικά λόγω των καλών σχολίων που διαβάζω στο XDA δεν μπόρεσα να κρατηθώ, το έκανα! Μέχρι στιγμής οι διαφορές που βλέπω είναι οι εξής:

1. Πλέον ο κέρνελ είναι ο στοκ της JM8 (προφανώς)

2. Το κινητό ζωντάνεψε ακόμα περισσότερο, σου δίνει την αίσθηση ότι όλες οι εφαρμογές εκτελούνται στο background και απλά τις καλεί!

3.Quadrant + 300 score (όχι ότι έχει μεγάλη σημασία)

4. Τρώει έξτρα χώρο από το internal storage (επίσης προφανώς)

Για πες και άλλα...πχ εγώ έχω περασμένο το lag fix v2...τι πρέπει να κάνω;

Μπορώ να βγάλω το v2 να αφήσω το root να κάνω το install ext2 tools και μετά να βάλω και το voodoo zip και να περάσω και το v1;

Το zip μπαίνει με recovery mode ;

Εφαρμογές έχασες;

Μάλλον δεν θα το κάνω τώρα αλλά μπας και μου χρειαστεί μελλοντικά..:ninja:

Αντώνης

Παρακαλώ μια βοήθεια.

Εχω βάλει τον dialer one και οταν εχω αναπάντητη κλήση μου βγάζει ειδοποίηση στhν task bar.

Για να σβήσει αυτή πρέπει να μπω στον dialer τον επίσημο.

Γίνεται αλλιώς?

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κανείς browsing μ αυτές τις ρυθμίσεις που έχει.

Καλημέρα, μήπως το έκανες root; και αν ναι πως;

Ευχαριστώ

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Παρακαλώ μια βοήθεια.

Εχω βάλει τον dialer one και οταν εχω αναπάντητη κλήση μου βγάζει ειδοποίηση στhν task bar.

Για να σβήσει αυτή πρέπει να μπω στον dialer τον επίσημο.

Γίνεται αλλιώς?

Στην μπάρα όταν την κατεβάζεις σου λέει πάνω δεξιά "Διαγραφή"; Αν ναι πατα εκεί μήπως και φεύγει έτσι..

Αντώνης

Για πες και άλλα...πχ εγώ έχω περασμένο το lag fix v2...τι πρέπει να κάνω;

Μπορώ να βγάλω το v2 να αφήσω το root να κάνω το install ext2 tools και μετά να βάλω και το voodoo zip και να περάσω και το v1;

Το zip μπαίνει με recovery mode ;

Εφαρμογές έχασες;

Μάλλον δεν θα το κάνω τώρα αλλά μπας και μου χρειαστεί μελλοντικά..:ninja:

Mην ξεχνάς ότι πρέπει πρώτα να βάλεις το JM8 αν δεν το έχεις.

Το παρατηρησε κανεις αυτο που ρωτησα?ευχαριστώ

Εγώ πάντως όχι.

Καλημέρα, μήπως το έκανες root; και αν ναι πως;

Ευχαριστώ

Με το Odin βάλε αυτό το αρχείο (το .tar που είναι μέσα στο .zip δηλαδή) στο PDA και φλάσαρε:

http://www.multiupload.com/L57PPBBSAL

Μην τσεκάρεις τίποτα στο odin, ούτε να βάλεις κάποιο άλλο αρχείο.

Εννοείται ότι πρέπει να έχεις ήδη την JPK περασμένη.

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών
- Alex

Mην ξεχνάς ότι πρέπει πρώτα να βάλεις το JM8 αν δεν το έχεις.

Ναι το διάβασα έχεις δίκιο, για αυτό λέω μάλλον...που να περνάω τώρα άλλο firmware...:ninja:

Edited by mirrorofsorrow
Διόρθωση παράθεσης
Αντώνης

Lag fix πάντως στο market δεν βρίσκω. Επίσης το τηλ μου έχει την 2. 1 πάνω, πως θα βάλω την πιο πρόσφατη?

καποια βοηθεια?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...