Le_los Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Όταν έκανα undo oneclick lagfix έγινε σωστά η διαδικασία κλπ αλλά τώρα προσπαθώντας να το ξανακάνω δεν με αφήνει και μου λέει ότι υπάρχει ήδη ενα αρχείο playlogs1...:S Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Όταν έκανα undo oneclick lagfix έγινε σωστά η διαδικασία κλπ αλλά τώρα προσπαθώντας να το ξανακάνω δεν με αφήνει και μου λέει ότι υπάρχει ήδη ενα αρχείο playlogs1...:S Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Διάλεξε την επιλογή restore boot animation. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Δούλεψε και σε εμένα τελικά παίδες η μέθοδος που παρέθεσε ο flik! Ήθελε ένα reboot μετά τη διαδικασία. Κατέβασα τα αρχεία, τα πέρασα στην SD και μετά έκανα Copy/Paste μέσω Root Explorer και όλα τζιτζι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 (edited) Είχα την JPX και δεν είχε γίνει σωστά η εγκατάσταση του swype, λόγω του όγκου και δοκίμασα να εγκαταστήσω τη μικρότερη έκδοση που προτείνει ο tyxerakias. Γενικά, μετά απ' αυτό γ@μ!θ!κ3 το σύμπαν. Άρχισε τις γνωστές δονήσεις όταν κολάν οι εφαρμογές. Ξαναδοκίμασα και αν και μου έγραψε ότι εγκαταστάθηκε η εφαρμογή στο reboot με έλιωσε στα FC όλων των εφαρμογών, ενώ παράλληλα μου έβγαλε τις οθόνες του tutorial όταν μπουτάρεις για πρώτη φορά. Για να τελειώνω κάνω τα πάντα wipe από recovery και αυτή τη στιγμή θα flashαρω με την ευκαιρία του μπλεξίματος την JPY. Πριν αρχίσω το flash βλέπω ότι έχω εγκαταστήσει κανονικά το swype. Eρωτήσεις: 1)Το swype που εγκαταστάθηκε φαντάζομαι θα σβηστεί. 2) Πριν 2 μέρες είχα πάρει backup με το Titanium εφαρμογές και δεδομένα συστήματος. Αν μετά το flash κάνω restore θα είναι όλα οκ ή θα έχω πρόβλημα αν επαναφέρω και τα δεδομένα συστήματος, λόγω δεδομένων από swype κτλ? 3) Γενικώς ποιος είναι ο καλύτερος δρόμος να ακολουθήσω για να επανέλθει το κινητό στην προηγούμενη κατάσταση με το λιγότερο κόπο? Εγκατάσταση ελληνικού swype και μετά restore από Titanium ή κάτι άλλο? Thnx in advance που λέμε στο Ελλάντα! Edit: To flash τελείωσε, Το κινητό bootαρε κανονικά αλλά οι δονήσεις συνεχίζονται και αν πάω σε χώρο για εισαγωγή κειμένου ανοίγει swype το οποίο όμως είναι λειψό έχει κενά τα δύο αριστερά και το δεξί πλήκτρο της κάτω σειράς! Πάω για root και θα δοκιμάσω να διαγράψω το swype και να το εγκαταστήσω πάλι. Edited January 11, 2011 by Morfie Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 (edited) Είχα την JPX και δεν είχε γίνει σωστά η εγκατάσταση του swype, λόγω του όγκου και δοκίμασα να εγκαταστήσω τη μικρότερη έκδοση που προτείνει ο tyxerakias. Γενικά, μετά απ' αυτό γ@μ!θ!κ3 το σύμπαν. Άρχισε τις γνωστές δονήσεις όταν κολάν οι εφαρμογές. Ξαναδοκίμασα και αν και μου έγραψε ότι εγκαταστάθηκε η εφαρμογή στο reboot με έλιωσε στα FC όλων των εφαρμογών, ενώ παράλληλα μου έβγαλε τις οθόνες του tutorial όταν μπουτάρεις για πρώτη φορά. Για να τελειώνω κάνω τα πάντα wipe από recovery και αυτή τη στιγμή θα flashαρω με την ευκαιρία του μπλεξίματος την JPY. Πριν αρχίσω το flash βλέπω ότι έχω εγκαταστήσει κανονικά το swype. Eρωτήσεις: 1)Το swype που εγκαταστάθηκε φαντάζομαι θα σβηστεί. 2) Πριν 2 μέρες είχα πάρει backup με το Titanium εφαρμογές και δεδομένα συστήματος. Αν μετά το flash κάνω restore θα είναι όλα οκ ή θα έχω πρόβλημα αν επαναφέρω και τα δεδομένα συστήματος, λόγω δεδομένων από swype κτλ? 3) Γενικώς ποιος είναι ο καλύτερος δρόμος να ακολουθήσω για να επανέλθει το κινητό στην προηγούμενη κατάσταση με το λιγότερο κόπο? Εγκατάσταση ελληνικού swype και μετά restore από Titanium ή κάτι άλλο? Thnx in advance που λέμε στο Ελλάντα! Kάτι δεν έκανες σωστά... δοκίμασε ανάμεσα από τις δονήσεις να αλλάξεις πληκτρολόγιο, και θα σταματήσουν. Μήπως ξέχασες να σβήσεις το Swype.odex? -EDIT: Άκυρο μόλις είδα ότι σου δούλεψε. Οπότε να απαντήσουμε τα υπόλοιπα 1) Nαι. 2) Καλύτερα να μην κάνεις ολικό restore, αλλά μόνο τις εφαρμογές που χρειάζεσαι (όχι του συστήματος δηλαδή) Edited January 11, 2011 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Είχα την JPX και δεν είχε γίνει σωστά η εγκατάσταση του swype, λόγω του όγκου και δοκίμασα να εγκαταστήσω τη μικρότερη έκδοση που προτείνει ο tyxerakias. Γενικά, μετά απ' αυτό γ@μ!θ!κ3 το σύμπαν. Άρχισε τις γνωστές δονήσεις όταν κολάν οι εφαρμογές. Ξαναδοκίμασα και αν και μου έγραψε ότι εγκαταστάθηκε η εφαρμογή στο reboot με έλιωσε στα FC όλων των εφαρμογών, ενώ παράλληλα μου έβγαλε τις οθόνες του tutorial όταν μπουτάρεις για πρώτη φορά. Για να τελειώνω κάνω τα πάντα wipe από recovery και αυτή τη στιγμή θα flashαρω με την ευκαιρία του μπλεξίματος την JPY. Πριν αρχίσω το flash βλέπω ότι έχω εγκαταστήσει κανονικά το swype. Eρωτήσεις: 1)Το swype που εγκαταστάθηκε φαντάζομαι θα σβηστεί. 2) Πριν 2 μέρες είχα πάρει backup με το Titanium εφαρμογές και δεδομένα συστήματος. Αν μετά το flash κάνω restore θα είναι όλα οκ ή θα έχω πρόβλημα αν επαναφέρω και τα δεδομένα συστήματος, λόγω δεδομένων από swype κτλ? 3) Γενικώς ποιος είναι ο καλύτερος δρόμος να ακολουθήσω για να επανέλθει το κινητό στην προηγούμενη κατάσταση με το λιγότερο κόπο? Εγκατάσταση ελληνικού swype και μετά restore από Titanium ή κάτι άλλο? Thnx in advance που λέμε στο Ελλάντα! αυτο με τις δονησεις με το swype το επαθα κι εγω και αναγκαστηκα να ξαναφλασαρω.προβλημα εχει και το ελληνικο stock πληκτρολογιο το οποιο μετα απο καθε reboot χανει τις ρυθμισεις γλωσσας.δεν ξανασχολειθηκα με τετοιου ειδους παρεβασεις,εχω βαλει το smart keyboard και εχω βρει την ησυχια μου Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Καλησπέρα κι απο μένα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση για την εφαρμογή gmail. Προσπαθώ να κάνω forward ένα email σε μια ομάδα αποδεκτών που έχω ορίσει στο gmail μου, αλλά δεν μπορώ να δω τις ομάδες από το προς, μήπως ξέρει κανείς κάποιον τόπο ή κάποιο plugin? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 αυτο με τις δονησεις με το swype το επαθα κι εγω και αναγκαστηκα να ξαναφλασαρω.προβλημα εχει και το ελληνικο stock πληκτρολογιο το οποιο μετα απο καθε reboot χανει τις ρυθμισεις γλωσσας.δεν ξανασχολειθηκα με τετοιου ειδους παρεβασεις,εχω βαλει το smart keyboard και εχω βρει την ησυχια μου Με το swype δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα. Αυτο που αναφερεις με το πληκτρολογιο το εχω παρατηρησει αλλα μικρο το κακο, αφου ειναι θεμα δευτερολεπτων να περασεις παλι τις ρυθμισεις της γλωσσας. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Kάτι δεν έκανες σωστά... δοκίμασε ανάμεσα από τις δονήσεις να αλλάξεις πληκτρολόγιο, και θα σταματήσουν. Μήπως ξέχασες να σβήσεις το Swype.odex? -EDIT: Άκυρο μόλις είδα ότι σου δούλεψε. Οπότε να απαντήσουμε τα υπόλοιπα 1) Nαι. 2) Καλύτερα να μην κάνεις ολικό restore, αλλά μόνο τις εφαρμογές που χρειάζεσαι (όχι του συστήματος δηλαδή) Δεν είχα ξεχάσει, τα είχα σβήσει και τα τέσσερα. Πάντως κάτι που μου έκανε εντύπωση Αλεξ, στο οδηγό σου σε σχέση με τον άλλο που είχα ακολουθήσει για την εγκατάσταση του multilingual swype είναι ότι εσύ έλεγες να κάνουμε copy paste μονο swype.apk και lib.... ενώ την άλλη φορά είχα αντιγράψει και swype.odex Επίσης μετά το flash συνεχίζουν οι δονήσεις απ' το swype. Όπως μου πρότεινες είχα ήδη ορίσει άλλο keyboard για να σταματήσουν οι δονήσεις. @truckman Χρειάζομαι οπωσδήποτε swype! Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 (edited) Με το swype δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα. Αυτο που αναφερεις με το πληκτρολογιο το εχω παρατηρησει αλλα μικρο το κακο, αφου ειναι θεμα δευτερολεπτων να περασεις παλι τις ρυθμισεις της γλωσσας. To swype δεν είχε και ούτε έχει κανένα πρόβλημα σε μένα, όσες φορές και να το έβαλα, σε διαφορετικές roms (και το βάζω πάντα γιατί έχω αγγλικό τηλέφωνο). Το samsung πληκτρολόγιο τώρα όντως έχει θέμα. Αν κάποιο καλό ρουταρισμένο παιδάκι μπορεί να μου στείλει ένα .zip του /system της Ελληνικής JPH, ίσως να βρίσκαμε ποιό είναι το πρόβλημα... Δεν είχα ξεχάσει, τα είχα σβήσει και τα τέσσερα. Πάντως κάτι που μου έκανε εντύπωση Αλεξ, στο οδηγό σου σε σχέση με τον άλλο που είχα ακολουθήσει για την εγκατάσταση του multilingual swype είναι ότι εσύ έλεγες να κάνουμε copy paste μονο swype.apk και lib.... ενώ την άλλη φορά είχα αντιγράψει και swype.odex Επίσης μετά το flash συνεχίζουν οι δονήσεις απ' το swype. Όπως μου πρότεινες είχα ήδη ορίσει άλλο keyboard για να σταματήσουν οι δονήσεις. @truckman Χρειάζομαι οπωσδήποτε swype! Ποιό swype προσπαθείς να βάλεις? Το libswypecore.so το αντέγραψες? 2 αρχεία αντιγράφεις μόνο, στο lib και το app. Κάτι δεν κάνεις σωστά, επαναλαμβάνω ότι το swype λειτουργεί άψογα. Όσο για τον άλλον οδηγό, ξαναλέω ότι αν δουλέψει θα είναι κατά τύχη. Δεν μπορείς να μεταφέρεις odex αρχεία από τη μία rom στην άλλη, εκτός αν έχουν πολλά κοινά στοιχεία (κοινό framework). Το swype που έδωσα εγώ είναι deodexed και signed apk, και τα δεδομένα του odex περιλαμβάνονται στο apk. Edited January 11, 2011 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Διάλεξε την επιλογή restore boot animation. Το εκανα ήδη αυτό αλλά τίποτα...! Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Διέγραψα swype.apk και swype.odex, libswypecore.so και το folder com.swype.... ->reboot μετά copy τα αντίστοιχα των swype.apk και libswypecore.so στα αντίστοιχα folders και μετά τρέξιμο του swype.apk. Σ' αυτό το σημείο μου έγραψε ότι θα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ εφαρμογή συστήματος και πάτησα οκ. Μου έβγαλε ότι εγκαταστάθηκε κανονικά η εφαρμογή. Reboot και χαμός. Τώρα πρέπει να την κάνω και θα διαβάσω τις απαντήσεις σε καμιά ώρα που επιστρέφω. Thnx. Edit. Προσπαθώ να βάλω το swype με τις 3 μόνο γλώσσες που έφτιαξες. (κάπου 2μιση ΜΒ, νομίζω) Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Διέγραψα swype.apk και swype.odex, libswypecore.so και το folder com.swype.... ->reboot μετά copy τα αντίστοιχα των swype.apk και libswypecore.so στα αντίστοιχα folders και μετά τρέξιμο του swype.apk. Σ' αυτό το σημείο μου έγραψε ότι θα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ εφαρμογή συστήματος και πάτησα οκ. Μου έβγαλε ότι εγκαταστάθηκε κανονικά η εφαρμογή. Reboot και χαμός. Τώρα πρέπει να την κάνω και θα διαβάσω τις απαντήσεις σε καμιά ώρα που επιστρέφω. Thnx. Edit. Προσπαθώ να βάλω το swype με τις 3 μόνο γλώσσες που έφτιαξες. (κάπου 2μιση ΜΒ, νομίζω) Άλλαξα τον οδηγό ελάχιστα, δε χρειάζεται να σβήσεις το φάκελο com.swype... ούτε να τρέξεις το apk. Σβήσε πάλι τα πάντα, και απλά δοκίμασε να περάσεις τα 2 αρχεία, χωρίς να τρέξεις κάτι, μετά κάνε reboot. Δεν καταλαβαίνω γιατί σου έκανε πρόβλημα πάντως... πώς κάνεις copy? με root explorer? - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Η stock email app μήπως παρα-αργεί να στείλει ενημέρωση στην notification bar...? Sent from my speedmode Galaxy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyrer Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Εχω βάλεο την έκδοση KIES 2.0 αλλά συνεχίζει να μην κάνει αναβάθμιση το ρημάδι WordPress Greece Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Άλλαξα τον οδηγό ελάχιστα, δε χρειάζεται να σβήσεις το φάκελο com.swype... ούτε να τρέξεις το apk. Σβήσε πάλι τα πάντα, και απλά δοκίμασε να περάσεις τα 2 αρχεία, χωρίς να τρέξεις κάτι, μετά κάνε reboot. Δεν καταλαβαίνω γιατί σου έκανε πρόβλημα πάντως... πώς κάνεις copy? με root explorer? Ναι με root explorer.... H πλάκα είναι ότι έχω ακολουθήσει 3-4 φορές τις οδηγίες του vraptis114 στο #1608 (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3425042&highlight=swype#post3425042) και όλα καλά. Αλλά θέλω το swype με τις λίγες γλώσσες... Θα δοκιμάσω αυτό που λες και θα ενημερώσω. Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Γιατι θες με τις λιγες γλωσσες, αν αλλαξεις το τελευταιο αρχειο swype.apk απο τον οδηγο μου με ποιο καινουριο δεν πιανει αυτο που θες; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 tyxerakia 1000 ευχαριστω! σε εμενα το swype περαστικε μια χαρα...!!!!!!!!! ειχα σκαλωσει κανα 10λεπτο γιατι δεν με αφηνε αρχεια οτι ειναι μονο για αναγνωση...ηθελε ενα mount κουμπακι που εχει τερμα πανω το προγραμμα.... και τωρα απο σημερα που εχω 2.2.1 το galaxy ειναι καλυτερο απο ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 (edited) To έκανα αφού είχα προβλήματα με τον οδηγό του Άλεξ, αλλά δε δούλεψε. Τώρα θα ξαναδοκιμάσω τον οδηγό του Άλεξ. Edit: Ο τροποποιημένος οδηγός του Tyxerakia δούλεψε τέλεια. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Edited January 11, 2011 by Morfie Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hexenlord Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Καλησπερα, μια γρηγορη ερωτηση για την κινηταρα: Εχω βαλει το appbrain application το οποιο ειναι πολυ καλο αλλα εχω 1 θεματακι. Μολις παω να συγχρονισω τα προγραμματα του κινητου μου βγαζει μια λιστα με αυτα που μπορουν να γινουν update. Η λιστα αυτη περιεχει παμπολα παιχνιδακια που δεν μπορω να τα αναβαθμισω αυτοματα καθως ειναι εφαρμογες επι πληρωμη που δεν τις βλεπουμε στο ελληνικο μαρκτετ και που μου τις εχει στειλει ο θειος. Ολα καλα μεχρι εδω δεν εχω παραπονο. Ελα ομως που μεσα σε ολα αυτα ειναι 3 ακομη εφαρμογες που αρνουνται πεισματικα να αναβαθμιστουν και οταν παταω την εν λογω επιλογη μου βγαζουν πως δεν βρεθηκαν. Αυτες ειναι: Gmail, voice search,Maps and Youtube. Και ρωταω τωρα:ειναι φυσιολογικο αυτο?αυτες αποτελουν generic applications του κινητου, γιατι δεν τις αναβαθμιζει. Το κακο ειναι πως αν τις ψαξω απο το "ανανεωμενο" μαρκετ ουτε εκει τις βλεπω. Καμια ιδεα?? Τελος το skype που στο καλο ειναι ??αφου και αυτο δωρεαν ειναι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 τι πταει και δεν δουλευει το gps στην jpy 2.2.1??τι πταιει??λυση?? http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 τι πταει και δεν δουλευει το gps στην jpy 2.2.1??τι πταιει??λυση?? Όταν λες δεν δουλευει?Αμα ανοιξεις το gps test(προγραμμα απο το market) τι σου λεει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Όταν λες δεν δουλευει?Αμα ανοιξεις το gps test(προγραμμα απο το market) τι σου λεει? δεν το εχω βαλει..χρειαζεται??απλα δεν βρισκει δορυφορους.. http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 δεν το εχω βαλει..χρειαζεται??απλα δεν βρισκει δορυφορους.. Δεν ειναι απαραιτητο,απλα σου δινει μια εικονα της καταστασης.Ποιο προγραμμα gps χρησιμοποιεις και δεν βρισκει δορυφορους? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 (edited) Δεν ειναι απαραιτητο,απλα σου δινει μια εικονα της καταστασης.Ποιο προγραμμα gps χρησιμοποιεις και δεν βρισκει δορυφορους? aura - navigon τελος παντων..λεω να βαλω darky..αξιζει τον κοπο??ο τροπος οταν δεν εισαι root?? Edited January 11, 2011 by skoj http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts