pappasi Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Παιδιά ανήκω σε αυτούς που δε λειτουργεί το recovery mode άρα το να περιμένω το επίσημο είναι σχεδόν μονόδρομος. Πειραματισμοί για custom roms μόνο όταν βγουν τα πρώτα 2.3 για galaxy ανεπίσημα..Μέχρι τότε σταυρωμένα χέρια. Χαιρετώ όλη την παρέα.. παιδιά θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα για το κινητό Επιβεί η wind δεν έχει το iphone μου αρέσει το galaxy s και θέλω να μάθω κάποια πράγματα … Αν παίζει Farmville αν η μπαταρία που έχει το κινητό κρατεί.. Και γενικά αν υπάρχουν προγράμματα υποστηρίξεις επίσημα η ανεπίσημα Αλλιώς αν υπάρχει κάποια άλλη συσκευή που να έχει μεγάλη οθόνη σαν το iphone να μπορει να παίζει farmville και μπαταρία που να κρατεί… :):):) To Farmville δεν έχει βγει ακόμα σε android, τουλάχιστον δεν είχε τη τελευταία φορά που το κοίταξα. Έχει ανακοινωθεί ότι θα βγει σύντομα όμως. Υπάρχουν και εναλλακτικά του παιχνίδια με παραπλήσια γραφικά. Αν δεν μπορείς να περιμένεις με flash 10.1 (και froyo) γίνεται δουλειά αφού θα έχεις android συσκευή: http://www.youtube.com/watch?v=r9whFavOb2U&feature=player_embedded Για υποστήριξη σε εφαρμογές/παιχνίδια κοιτάς γενικότερα android που βγαίνουν κάθε μήνα περίπου 7000 apps. Βασική διαφορά με iphone είναι ότι δε χρειάζεται jailbreak για να παραμετροποίηση του κινητού ή εγκατάσταση ανεπίσημων εφαρμογών. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πειρατεία είναι παράνομη και πρέπει να εγκαθιστάς πάντα νόμιμο λογισμικό σεβόμενος και τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών του. Δεν σε προτρέπω σε καμία περίπτωση να εγκαταστήσεις παράνομα εφαρμογές, απλά σε ενημερώνω ότι γίνεται να εγκαταστήσεις *****αρισμένες εφαρμογές κατευθείαν σε android συσκευές χωρίς καν root (jailbreak). Αν θες να παίζεις farmville, ότι συσκευή και να πάρεις θα θες φόρτιση καθημερινά.. (Η wind έχει και iphone4, ειδικά αν πας σε καταστήματα της που είναι με franchise. Εγώ απο wind το πήρα και όταν έψαχνα φαντάσου είχαν iphone 4 σχεδόν παντού και σε ένα κατάστημα της αττικής βρήκα το galaxy. Απλώς δε ξέρω τι παίζει με εγγύηση τότε). Βέβαια μεγαλύτερη οθόνη -> πιο άνετο παιχνίδι στο galaxy. Edited December 5, 2010 by pappasi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 σχετικα με το τηλεφωνο. το τηλ ειναι super...του εχω βαλει την JPA &OCLF κυριολεκτικα πεταει οπως και με την eklair. η καλυτερη συσκευη που ειχα μεχρι τωρα. τη συνιστω ανεπιφυλακτα στους υποψηφιους αγοραστες. Τότε φίλε μου το τηλέφωνο δεν είναι σούπερ. Το XDA είναι σούπερ που μας δίνει όλες αυτές τις δυνατότητες και το myphone.gr που βρισκόμαστε και μοιραζόμαστε τη γνώση. Συνεπώς μη συνιστάς - και μάλιστα ανεπιφύλακτα - το τηλέφωνο στους υποψήφιους αγοραστές, ιδίως αν εκείνοι δεν έχουν γνώση ή όρεξη να τρέχουν με φλασαρίσματα και ξεκλειδώματα. Αν, μάλιστα, θέλουν να έχουν και GPS που δουλεύει κανονικά και όχι... με wishful thinking... να τους αποτρέπεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Τότε φίλε μου το τηλέφωνο δεν είναι σούπερ. Το XDA είναι σούπερ που μας δίνει όλες αυτές τις δυνατότητες και το myphone.gr που βρισκόμαστε και μοιραζόμαστε τη γνώση. Συνεπώς μη συνιστάς - και μάλιστα ανεπιφύλακτα - το τηλέφωνο στους υποψήφιους αγοραστές, ιδίως αν εκείνοι δεν έχουν γνώση ή όρεξη να τρέχουν με φλασαρίσματα και ξεκλειδώματα. Αν, μάλιστα, θέλουν να έχουν και GPS που δουλεύει κανονικά και όχι... με wishful thinking... να τους αποτρέπεις... η συσκευη ειναι κορυφη!! ειτε με froyo ειτε με eklair. επαναλαμβανω για τους υποψηφιους αγοραστες...ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ! ακομα και στα 550 ευρω που εσκασα τα αξιζει τα λεφτα του. υποψιν το χρησιμοποιω κατα κορον σε καθημερινη βαση...και δε καθομαι να δω αν κολλαει το ταδε ή το δεινα παιχνιδι. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Μόλις δούλεψε το 3 button download mode, χάρη στον οδηγό του τυχεράκια. Πάω να flashαρω JPA τώρα EDIT: lol μετά από 2 λεπτά τελείωσε.. Αν ήξερα ότι είναι τόσο εύκολο θα το είχα κάνει εδώ και πολύ καιρό.. βέβαια όλες οι εφαρμογές μου είναι εδώ; περίμενα να έχουν χαθεί.. Edited December 5, 2010 by zavarakatranemia Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 βέβαια όλες οι εφαρμογές μου είναι εδώ; περίμενα να έχουν χαθεί.. Protip: Αγνοησε αυτο το φαινομενικα καλο "feature" και κανε ενα hard reset. Αν ήξερα ότι είναι τόσο εύκολο θα το είχα κάνει εδώ και πολύ καιρό.. Edit: αυτο φωναζω απο την προηγουμενη σελιδα :lol: Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) τελικά δεν είχαν μείνει οι εφαρμογές, απλά δεν είχα βάλει ακόμα τις ρυθμίσεις με το IMEI και το COS στο τελευταίο βήμα του οδηγού του tyxerakia... Τώρα θα κοιτάξω να κάνω επαναφορά με το titanium των εφαρμογών μου, έχετε καμία πρόταση τι να προσέξω; EDIT: και έχω και ελληνικό swype, νόμιζα ότι θα πρέπει να το βάλω εγώ, μια χαρά! Edited December 5, 2010 by zavarakatranemia Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Τώρα θα κοιτάξω να κάνω επαναφορά με το titanium των εφαρμογών μου, έχετε καμία πρόταση τι να προσέξω; Aν και χρησιμποιω το Μybackup Pro για αυτην την δουλεια, δεν νομιζω πως χρειαζεται να προσεξεις κατι. Απλως οσες εφαρμογες (στατιστικα ελαχιστες) δεν ειναι συμβατες με την 2.2 δεν θα σου λειτουργουν. Enjoy :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 βλεπω πηραμε ολοι φορα :lol::lol: πριν λιγο την εβαλα κι εγω κι ολα καλα (thanks Αλεξ !!) δυο ερωτησης μονο σε οσους την εχουν ηδη περασει,τελικα ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για root σε αυτην την εκδοση και το oclf δουλευει εδω?? (παρεπιπτοντως το oclf γιατι χαθηκε απο το market??) Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 βλεπω πηραμε ολοι φορα :lol::lol: πριν λιγο την εβαλα κι εγω κι ολα καλα (thanks Αλεξ !!) δυο ερωτησης μονο σε οσους την εχουν ηδη περασει,τελικα ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για root σε αυτην την εκδοση και το oclf δουλευει εδω?? (παρεπιπτοντως το oclf γιατι χαθηκε απο το market??) Eγω εγινα rooted με την εφαρμογη που προτεινει ο Αλεξ χωρις παρατραγουδα. Για Lag Fix δεν εχω αποψη στην συγκεκριμενη ΡΟΜ, αλλα ο πιο συνηθης τροπος ειναι με αλλαγη kernel γιατι λενε πως το oclf δεν εχει νοημα σε froyo. Go figure :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παιδιά μπορείτε να ελέγξετε αν σας δουλεύουν τα mms με την JPA? - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παιδιά μπορείτε να ελέγξετε αν σας δουλεύουν τα mms με την JPA? Xμμμ προβλημα με vodafone. To οποιο δεν νομιζω να εχει να κανει με την JPA γιατι το ειχα και σε αλλες ΡΟΜ. Μαλλον φταινε τα apn settings... Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 η συσκευη ειναι κορυφη!! ειτε με froyo ειτε με eklair. επαναλαμβανω για τους υποψηφιους αγοραστες...ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ! ακομα και στα 550 ευρω που εσκασα τα αξιζει τα λεφτα του. υποψιν το χρησιμοποιω κατα κορον σε καθημερινη βαση...και δε καθομαι να δω αν κολλαει το ταδε ή το δεινα παιχνιδι. Τότε γιατί το ρούταρες, έβαλες OCLF και το φλασάρισες; Για να το κάνεις ακόμα πιο σούπερ; :D BTW GPS έχεις; Το χρησιμοποιείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παιδιά μπορείτε να ελέγξετε αν σας δουλεύουν τα mms με την JPA? Σε εμένα δουλεύει...δείτε επίσης σε οποιοδήποτε επίσημο froyo αν κολλάει καθόλου το auto rotation στην notification bar μετά από απανωτά κλικς...εγώ σε jpa το έχω το πρόβλημα...όχι ότι είναι τίποτα φοβερό μιας και με κάποιο widget λύνεται... Sent from GALAXY! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Xμμμ προβλημα με vodafone. To οποιο δεν νομιζω να εχει να κανει με την JPA γιατι το ειχα και σε αλλες ΡΟΜ. Μαλλον φταινε τα apn settings... Εδώ είναι τα settings που μου είχε στείλει η vodafone το καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν τα έχουν αλλάξει, αλλά δοκίμασε αν σου δουλεύουν.. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Εδώ είναι τα settings που μου είχε στείλει η vodafone το καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν τα έχουν αλλάξει, αλλά δοκίμασε αν σου δουλεύουν.. Δεν λειτουργει παλι. Τα βαζω οπως ειναι στο doc, αλλα δεν βρισκω το στοιχειο Πρωτόκολλο MMS: WAP 1.2 Εσενα υπαρχει κανονικα στα settings της JPO? Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Για Lag Fix δεν εχω αποψη στην συγκεκριμενη ΡΟΜ, αλλα ο πιο συνηθης τροπος ειναι με αλλαγη kernel γιατι λενε πως το oclf δεν εχει νοημα σε froyo. Go figure :) Γιατί δεν έχει πρόβλημα lag με το froyo; Δηλαδή να μην ψάξω να βρω oclf να εγκαταστήσω τώρα; Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Δεν λειτουργει παλι. Τα βαζω οπως ειναι στο doc, αλλα δεν βρισκω το στοιχειο Πρωτόκολλο MMS: WAP 1.2 Εσενα υπαρχει κανονικα στα settings της JPO? Όχι δεν υπάρχει, εγώ το έχω τύπο PAP, αλλά δεν είμαι σε vodafone τώρα προφανώς... :) Θα δοκιμάσω όταν κατέβω Ελλάδα και θα σου πω :p - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παιδιά μπορείτε να ελέγξετε αν σας δουλεύουν τα mms με την JPA? σε εμενα με wind δουλευει μια χαρα και η αποστολη και η ληψη mms. αυτο ομως που με κουφανε στην κυριολεξια οτι στην φωνητικη κληση συνεχιζει να μην υπαρχει η ελληνικη φωνη αλλα..λεω αλλα,υπαρχει για τους ζουλου :lol::lol::lol: καλα ειναι απιστευτοι,εχουν οι μαο μαο φωνητικη κληση και δεν εχουμε εμεις!!!! :clap::clap::clap: Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Δεν λειτουργει παλι. Τα βαζω οπως ειναι στο doc, αλλα δεν βρισκω το στοιχειο Πρωτόκολλο MMS: WAP 1.2 Εσενα υπαρχει κανονικα στα settings της JPO? Δοκίμασε και αυτά εδώ, που είναι και στους οδηγούς... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3358744#post3358744 Αλλάζει το mms port σε 5080. Eπίσης, είσαι σίγουρος ότι είναι ενεργοποιημένα τα mms σου από τη vodafone? Πάρε ένα τηλεφωνο αύριο να σου πούνε δεν κοστίζει τίποτα σε εμενα με wind δουλευει μια χαρα και η αποστολη και η ληψη mms. αυτο ομως που με κουφανε στην κυριολεξια οτι στην φωνητικη κληση συνεχιζει να μην υπαρχει η ελληνικη φωνη αλλα..λεω αλλα,υπαρχει για τους ζουλου :lol::lol::lol: καλα ειναι απιστευτοι,εχουν οι μαο μαο φωνητικη κληση και δεν εχουμε εμεις!!!! :clap::clap::clap: Καλά αυτό είναι θέμα της Google. Υποθέτω ότι δυσκολεύονται με τα ελληνικά γράμματα, οι zulu μάλλον γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες. Απ'την άλλη, είναι πιθανό να έχουν καλύτερη αντιπροσωπεία οι Ζουλού, ή πιό πιθανό να μη βρέθηκε κάποιος να λαδωθεί στην Ελληνική Google για να κινήσει τα κατάλληλα νήματα... τί το ψάχνεις τώρα... Σε εμένα δουλεύει...δείτε επίσης σε οποιοδήποτε επίσημο froyo αν κολλάει καθόλου το auto rotation στην notification bar μετά από απανωτά κλικς...εγώ σε jpa το έχω το πρόβλημα...όχι ότι είναι τίποτα φοβερό μιας και με κάποιο widget λύνεται... Sent from GALAXY! Kανένα πρόβλημα με την επίσημη JPO σε auto rotation. Edited December 5, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Δοκίμασε και αυτά εδώ, που είναι και στους οδηγούς... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3358744#post3358744 Αλλάζει το mms port σε 5080. Eπίσης, είσαι σίγουρος ότι είναι ενεργοποιημένα τα mms σου από τη vodafone? Πάρε ένα τηλεφωνο αύριο να σου πούνε δεν κοστίζει τίποτα Oυτε τωρα λειτουργει. Σε αυτο αλλαζει το mms port, θελει username, pass, authentication type τα οποια και εβαλα. Καπου θυμαμαι ειχα βρει καποια settings που λειτιυργουσαν αλλα δεν μπορω να θυμηθω την πηγη. Σιγουρα ειναι ενεργοποιημενα τα mms γιατι εχω στειλει και δεχτει με τις ρυθμισεις που δεν θυμαμαι. Αλλα δεν τρελαινομαι γιατι δεν χρησιμοποιω mms :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Περασα τελικα τη JPO αλλαζωντας τη regstry του Kies...(Thanx Tyxarakias για τη συμβουλη) Ετσι κι αλλιως αλλωστε,αγγλικο ηταν το τηλεφωνο και ουτε ειχα χρησιμοποιησει ποτε το swype... Και για να πω την αληθεια,βαρεθηκα τα σκαλισματα...Ακομα και root,θα το σκεφτω πολυ να το κανω... Με τη JPO παει μια χαρα και το GPS με αφησε παγωτο...Με το που περασα το Navigon,βγαινω στο μπαλκονι για να βρει δορυφορους..Ανοιγω το GPS και παταω την εφαρμογη για να ξεκινησει το προγραμμα..Δεν εκανε πανω απο 5-6 δευτερολεπτα να λοκαρει...:blink: Απιστευτο...:wacko: "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Oυτε τωρα λειτουργει. Σε αυτο αλλαζει το mms port, θελει username, pass, authentication type τα οποια και εβαλα. Καπου θυμαμαι ειχα βρει καποια settings που λειτιυργουσαν αλλα δεν μπορω να θυμηθω την πηγη. Σιγουρα ειναι ενεργοποιημενα τα mms γιατι εχω στειλει και δεχτει με τις ρυθμισεις που δεν θυμαμαι. Αλλα δεν τρελαινομαι γιατι δεν χρησιμοποιω mms :) Πετρο, για δες τα δυο αρθρα που εχω στο blog μου. εχουν διαφορες απ'οτι βλεπω. δοκιμασε αν παιξουν τα mms. εδω : http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/internet-mms.html και εδω : http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/mms.html LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Πετρο, για δες τα δυο αρθρα που εχω στο blog μου. εχουν διαφορες απ'οτι βλεπω. δοκιμασε αν παιξουν τα mms. εδω : http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/internet-mms.html και εδω : http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/mms.html Δεν έχουν απολύτως καμία διαφορά, και μόλις είπε ότι τα δοκίμασε.... - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Δεν έχουν απολύτως καμία διαφορά, και μόλις είπε ότι τα δοκίμασε.... Ειχαν μια μικρη διαφορα, αλλα και παλι no luck. Βασικα το καλυτερο θα ηταν αν καποιος με βονταφον και mms που λειτουργουν ποσταρε τις ρυθμισεις του. Bλακεια μου και μενα που δεν το ειχα σημειωσει καπου.... Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Τότε φίλε μου το τηλέφωνο δεν είναι σούπερ. Το XDA είναι σούπερ που μας δίνει όλες αυτές τις δυνατότητες και το myphone.gr που βρισκόμαστε και μοιραζόμαστε τη γνώση. Συνεπώς μη συνιστάς - και μάλιστα ανεπιφύλακτα - το τηλέφωνο στους υποψήφιους αγοραστές, ιδίως αν εκείνοι δεν έχουν γνώση ή όρεξη να τρέχουν με φλασαρίσματα και ξεκλειδώματα. Αν, μάλιστα, θέλουν να έχουν και GPS που δουλεύει κανονικά και όχι... με wishful thinking... να τους αποτρέπεις... φιλε μου δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα τις απαντησεις που δινεις πανω στο συγκεκριμενο θεμα. δηλαδη θελεις να μας πεισεις οτι το τηλεφωνο δεν αξιζει ? σε πληροφορω λοιπον, οτι σαν power user που ημουν σε windows mobile συσκευες εδω και 10 χρονια, με αλλαγες ρομ, radio και δεν συμαζευεται, το galaxy μου δεν το εχω πειραξει Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ !!!! ουτε lagfix Ουτε τιποτα !!!! εχω κανει root το οποιο δεν ειναι τιποτα ακριβως και δεν το θεωρω καμια χακερια ιδιαιτερη. δεν επηρεαζει ουτε ταχυτητα ουτε τιποτα. απλα παιρνεις πληρη δικαιωματα στη συσκευη σου. και εχω και την jg1 που ειναι απο τις πιο παλιες και πιο "προβληματικες" ρομ σε σχεση με τις jm1-jm9. σε πληροφορω λοιπον οτι η συσκευουλα μου λειτουργει μια χαρα και απο χαρακτηριστικα ειναι η πιο πληρης που ειχα ποτε !!!! και το λεω αυτο εχωντας πριν το hd2. αν δεν γνωριζεις το hd2 ειναι η καλυτερη συσκευη ever που εχει περασει μεχρι και το 2010 !!!! και δεν το λεω εγω αυτο. ολοι το λενε !!!! και επισης αν θελεις, μπορεις να διαβασεις και το thread του desire hd το οποιο ειναι το πιο καινουργιο μοντελο και η ναυαρχιδα πλεον της htc. αρκετα παιδια γραφουν οτι ψαχνονται για custom roms και kernels ηδη, και φυσικα υπαρχουν πολλες αναφορες : - για την οθονη - την μπαταρια - τα καπακια πισω (δεν κουμπωνουν καλα) - την αυτονομια - το σημα του Gps (κλειδωμα δορυφορων) - καποιοι δεν μπορουν να συνδεθουν στο htc hub εδω γιατι δεν μας λες κατι ? επειδη τις τελευταιες μερες, ενω ειμαι πολυ ηρεμος σαν χαρακτηρας, πρεπει να παραδεχτω οτι τα εχω παρει εντελως με καποια post. Θα πω λοιπον το εξης. οποιος δεν θελει την συσκευη η πιστευει οτι τον επιασαν κοροιδο για τα 600 ευρω που εδωσε, η αν νιωθει οτι η συσκευη δεν αξιζει η οτιδηποτε αλλο, καλο ειναι να το πουλησει και να παρει καποια αλλη συσκευη. και να μας αφησει εμας εδω στην ομορφη παρεουλα μας με το μικρο και τιποτενιο γαλαξιακι μας. εγω θελω αισιοδοξη και θετικη ενεργεια. αν ειναι να μπαινω στο φορουμ και να ακουω οτι να'ναι, το μονο που θα γινει ειναι να απομακρυνθω. και δεν το θελω γιατι οπως εχω πει πολλες φορες, η παρεα εδω ειναι πολυ ομορφη και δεν θα την αφησω !!!! Φιλε Παυλο θα σου πω και κατι τελευταιο για να δεις τι εννοω. ο συμφορουμιτης Αλεξανδρος (Tyxerakias) ο οποιος εχει τις πιο πολλες γνωσεις για το android και το galaxy s, μηπως γνωριζεις τι χακεριες εχει κανει στην συσκευη του ? θα σου πω εγω. ΚΑΜΙΑ !!!! μονο root εχει κανει (απ'οσο γνωριζω). αν δεν σου λεει κατι αυτο, εμενα μου λεει πολλα. * φιλε Παυλο ολα τα παραπανω τα γραφω σε φιλικο τονο και δεν θελω να παρεξηγηθεις. απλα διαβαζωντας το post σου μου βγηκαν ολα οσα ηθελα να γραψω μερες τωρα διαβαζωντας πολλα αλλα Post και απο αλλα παιδια. Και επισης δεν πιστευω οτι υπαρχει καποια συσκευη που δεν εχει κανενα προβλημα, που ειναι ολα τελεια και δεν εχει κανενας παραπονο απο την εταιρεια. για ρωτα παιδια που ειχαν htc συσκευες να σου πουν για support. για ρωτα εμενα και πολλα αλλα παιδια που ημασταν στο φορουμ της ace hellas (πριν κλεισει) και τι ειχαμε τραβηξει με αναβαθμισεις που περιμεναμε ακομα και 6 μηνες. και για να κλεισω. στα χρηματα που εκανε εξ'αρχης το galaxy s, αλλα και στα χρηματα που κοστιζει τωρα, για μενα ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη !!!! ** και εννοειται οτι κι'εγω βριζω την samsung για την κακη υποστηριξη και οτι μας εχει γραψει με την 2.2. αυτο ομως δεν αλλαζει την ποιοτητα της συσκευης. φιλικα παντα, Αντωνης LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts