Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου δεν αλλαξε τιποτα απο τον οδηγο αυτο που ακολουθησες.

η μπαταρια σου κραταει πιο πολυ επειδη το φορτισες απο το usb, το οποιο επειδη εχει μικροτερη εξοδο σε Α, φορτιζει πιο αργα και πιο καλα την μπαταρια σου.

στην επομενη δευτερη φορτιση που θα κανεις παλι με τον φορτιστη σου, θα δεις οτι η μπαταρια θα ειναι οπως παλια.

****Εγω εχω αναφερει εδω πολλε φορες οτι η μπαταρια μου δεν μου κραταει πολυ. περιπου 15-18 ωρες με την χρηση που του κανω.

χθες δοκιμασα και εβαλα επανω την μπαταρια απο το galaxy της γυναικας μου, το οποιο οπως ξερετε ειναι το galaxy που αγορασα απο τον φιλο Κωστα (Te_salat).

αυτο που ειδα ειναι οτι παλι η μπαταρια κυμανθηκε στα ιδια επιπεδα. αρα καταληγω και παλι οτι δεν φταιει η μπαταρια αλλα η εκδοση radio Που φοραει η συσκευη μου σε συνδυασμο με την ρομ (jg1).

Απο την αλλη μερια, η μπαταρια μου, που εβαλα στο galaxy της γυναικας μου, ειναι τωρα στο 43% μετα απο 1 μερα και 2 ωρες χρησης !!!!

οποτε η μπαταρια μου δεν εχει καποιο προβλημα. να αναφερω επισης οτι το galaxy της γυναικας μου φοραει την froyo που ειχε κυκλοφορησει για τις σκανδιναβικες χωρες, η οποια απ'οτι λενε ειχε καποια προβληματακια.

οποτε για τον φιλο που ειχε αναφερει οτι εχει μεγαλο προβλημα με την μπαταρια του (δεν θυμαμαι το ονομα του), πιστευω οτι το ιδιο συμβαινει και σε αυτον, και δεν φταιει η μπαταρια του αλλα το radio και η ρομ.

πιθανον λες για μενα , τελικα το πηγα για σερβις στα κεντρικα κ μου αλλαξαν μπαταρια τελειως , προς το παρων ειναι καλυτερα αλλα δε ξερω ποσο αυτονομια θα βγαλει ειμαι στο 83% μετα απο 6 ωρες με 14 λεπτα οθονη ,12 λεπτα χρησης κ 12αναμονη(αυτο πως γινεται?ενω το εχω ανοιξει 6 ωρες?)

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όσοι έχετε θέμα αυτονομίας, ίσως να παίζει ρόλο το gtalk... εγώ και ένας φίλος μου με πρόβλημα στην αυτονομία απενεργοποιήσαμε το gtalk και στη θέση του δοκιμάσαμε το whatsapp http://www.appbrain.com/app/whatsapp-messenger/com.whatsapp και η αυτονομία βελτιώθηκε δραματικά :)

Επίσης μπορείς να στείλεις audio, video κλπ με πολύ εύκολο τρόπο... πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσετε :)

φιλε μπορεις να πεις πως απεγκαθιστας το gtalk??? :mad:

ευχαριστω

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

φιλε μπορεις να πεις πως απεγκαθιστας το gtalk??? :mad:

ευχαριστω

Δεν το απεγκαθιστάς... ανοίγεις το gtalk και πηγαίνεις στα settings και ξετικάρεις το "automatically sign in" και έπειτά πηγαίνεις πίσω και από το "more" επιλέγεις "sign out" :)

Οπότε αν θέλεις να τσεκάρεις πως πηγαίνει η μπαταρία σου χωρίς το gtalk, αν κάνεις τα παραπάνω είσαι κομπλέ... μετά περιμένεις και βλέπεις πόση διαφορά έχει από πριν.

Edited by QTiVoCo

λοιπον εφτιαξα σημερα 2 usb jig (αυτα που βαζουν το κινητο σε download mode αμα σου μεινει στα χερια) 1 για μενα και 1 για τον παναγιωτη μπας και αναστησουμε το κινητο του.

την ωρα που τα εφτιαχνα σκεφτηκα οτι ισος καποιοι θελουν ακριβεις οδηγιες για το πως να φτιαξουν ενα η ισος να θελουν απλα να δουν τι θα αντιμετωπισουν εαν προσπαθησουν να φτιαξουν.

για τον λογο αυτο εβγαλα καποιες φωτο απο την διαδικασια (δεν ειναι και οτι καλυτερο οι φωτο, με το galaxy βγηκαν, αλλα μια ιδεα την παιρνεις οπως και να'εχει)

οποτε ειπα να σας ρωτησω αν θελετε να κατσω να γραψω εναν αναλητικο οδηγο για το πως να φτιαξεις αυτο :

http://img210.imageshack.us/img210/6761/20101120162109.th.jpg

που κανει αυτην την δουλεια :

download mode using usb jig

Edited by jimacid

λοιπον εφτιαξα σημερα 2 usb jig (αυτα που βαζουν το κινητο σε download mode αμα σου μεινει στα χερια) 1 για μενα και 1 για τον παναγιωτη μπας και αναστησουμε το κινητο του.

την ωρα που τα εφτιαχνα σκεφτηκα οτι ισος καποιοι θελουν ακριβεις οδηγιες για το πως να φτιαξουν ενα η ισος να θελουν απλα να δουν τι θα αντιμετωπισουν εαν προσπαθησουν να φτιαξουν.

για τον λογο αυτο εβγαλα καποιες φωτο απο την διαδικασια (δεν ειναι και οτι καλυτερο οι φωτο, με το galaxy βγηκαν, αλλα μια ιδεα την παιρνεις οπως και να'εχει)

οποτε ειπα να σας ρωτησω αν θελετε να κατσω να γραψω εναν αναλητικο οδηγο για το πως να φτιαξεις αυτο :

Φαινεται ενδιαφερον και σχετικα ευκολο στην κατασκευη (2 ποδαρακια απο το βυσμα usb βραχυκυκλωμενα μεσω 2 αντιστασεων σε σειρα). Αν μπορεις να κανεις τον οδηγο με τιμες αντιστασεων, γιατι βλεπω διαφορετικα χρωματα σε καθε βυσμα, θα ηταν αρκετα χρησιμο σε πολλους πιστευω.

Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ!

Εννοείται πως θα ήταν πολύ χρήσιμος οδηγός και εάν σου είναι εύκολο και μπορείς να το κάνεις εγώ τουλάχιστον θα σου ήμουν ευγνώμων.Το δοκίμασες?Δουλεύει?

Φαινεται ενδιαφερον και σχετικα ευκολο στην κατασκευη (2 ποδαρακια απο το βυσμα usb βραχυκυκλωμενα μεσω 2 αντιστασεων σε σειρα). Αν μπορεις να κανεις τον οδηγο με τιμες αντιστασεων, γιατι βλεπω διαφορετικα χρωματα σε καθε βυσμα, θα ηταν αρκετα χρησιμο σε πολλους πιστευω.

ειναι πολυ ευκολο απο την μια αλλα και λιγο tricky απο την αλλη.

οχι για καποιον αλλον λογο αλλα πρεπει να εισαι πολυ προσεχτικος να μην καταστρεψεις το βυσματακι, ειτε την ωρα που καταστρεφεις το καλωδιο ειτε την ωρα που κανεις τις κολλησεις με το κολλητιρι γιατι οι επαφες ειναι πααααρα πολυ μικρες και το χερι σου πρεπει να ειναι αψογο.

Γενικα αν εχεις λιγη εμπειρια με κολλητιρι το καταφερνεις πιστευω.

αν εισαι αρχαριος παιζει να καψεις το βυσματακι, να βραχυκυκλωσεις τις επαφες (πραγμα που μπορει να ειναι πολυ επικινδυνο για το κινητο) η να καψεις τις αντιστασεις.

οι αντιστασεις ειναι 300kΩ η μια και 1kΩ η αλλη, καλο θα ηταν να παρετε αντιστασεις με 1% αποκλιση αντι για 5% καθως απο οτι λενε αν η συνολικη αντισταση ειναι λιγο μεγαλυτερη/μικροτερη απο τα 301κΩ δεν θα δουλεψει.

αν τελικα τον κανω τον οδηγο θα τα λεει ολα αυτα μεσα αναλυτικα μαζι τα pin της usb που πρεπει να χρησιμοποιησεις κλπ.

Εννοείται πως θα ήταν πολύ χρήσιμος οδηγός και εάν σου είναι εύκολο και μπορείς να το κάνεις εγώ τουλάχιστον θα σου ήμουν ευγνώμων.Το δοκίμασες?Δουλεύει?

Το βιντεακι που ανεβασα ειναι δικο μου, αμα προσεξεις το χαλι ειναι το ιδιο με αυτο στις φωτο και το βυσματακι επισης.

οπως βλεπεις δουλευει κανονικοτατα ;)

τωρα για να φτιαξω και να στελνω βυσματακια δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει.

σκεψου οτι ο καθενας θα θελει απο ενα, και αυτο το ριμαδι οσο ευκολο και αν φαινεται σου βγαζει λιγο την πιστη μεχρι να βγαλεις τις μονωσεις και την σιλικονη του καλωδιου που ασφαλιζει τα pins της usb. θελει λιγη ωρα δηλαδη για να το κανεις...

οταν κανει καποιος εγκατασταση μια εφαρμογη στο κινητο μπορει μετα να σβησει το απκ. αρχειο?

ναι είναι σαν τα .exe των windows, όταν τελειώσεις την εγκατάσταση το σβήνεις κανονικά.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Ρε παιδια,2 μερες τωρα βλεπω απτο Autokiller λιγη ελευθερη διαθεσιμη μνημη.

Μετα απο reboot εχει 56mb και μολις μπαινω στο Autokiller βλεπω οτι παει στο 71.

Απο τις διεργασιες και τα σχετικα,δεν βλεπω καποιο app να καταναλωνει αρκετη μνημη...

Περιεργο αν σκεφτει κανεις οτι αλλες φορες μετα απο reboot ειχα 120mb περιπου.

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

παιδια καλησπερα

ειμαι καινουργιος στο site καθώς και καινούργιος χρηστης του galaxy 9000 (άσχετος)

μετέφερα τις επαφές μου από το παλιό τηλέφωνο σε ενα κατάστημα και αντί να ερθουν στην συσκευη ήρθαν κ κάθισαν στήν τρίτη επιλογή του galaxy στον λογαριασμό μου στο google.

απετυχα να τις μεταφέρω κ μέσω των δυνατοτητων του τηλεφώνου καθως και με τα kies k autlook καμμιαά ιδέα? ευχαριστώ πολυ και συγγνώμη εαν εχω κρεμασει λαθος το θέμα:cry:

Δε κατάλαβα τι ακριβώς έκανες, αλλά το google mail μπορεί και διαβάζει αρχεία .csv ( που έχουν επαφές ) και μετά μπορείς να μπεις από το galaxy στο google mail και να τις κατεβάσεις στο κινητό σου ^^

να ρωτησω σε ενα ευρωπαικο galaxy μπορεις να περασεις την ελληνικη 2.2 οταν βγει?ειπαρχονυ τπτ επιπλοκες η προβληματα?

Οι κλησεις φιλε καταναλωνουν αρκετη μπαταρια και μαλιστα οσο πιο κακο σημα εχεις (οσο πιο μακρια εισαι απο την κεραια δηλαδη) τοσο περισσοτερη ενεργεια θα τραβηξει το κινητο απο την μπαταρια για να μπορεσει να στειλει το σημα (την φωνη σου) στην κεραια. Νομιζω πως ειναι απο τις πιο ενεργοβορες καταστασεις του κινητου, ανεξαρτητου αν καταναλωνεται επεξεργαστικη ισχυς.

οχι φιλε μου κανεις λαθος,καρατσεκαρισμενο αυτο που λεω γιατι λογω δουλειας μιλαω πολλες ωρες κατα την διαρκεια της ημερας και μαλιστα σε διαρκη διαδρομες οπου το σημα ανεβοκατεβαινει και αυτο που λεω δεν ισχυει μονο για το galaxy αλλα για πολλα τηλεφωνα(σε αυτα που λες για τις κεραιες με τα σηματα κλπ θα μου επιτρεψεις να πω οτι ξερω καποια πραγματα παραπανω γιατι ειμαι ηλεκτρονικος).Η καταvαλωση θα αυξηθει οταν το εχεις σε dual mode,αντιθετα σε κατασταση gsm only η καταναλωση ειναι πολυ μικρη σε σχεση με αλλες διεργασιες(δεν λεω οτι δεν τραβαει και καθολου).Τωρα αν το δικο σου τρωει ρευμα σε αυτη την κατασταση πιθανων εχεις ρομ με πιο ενεργοβορο radio.

Edited by truckman

οταν παω να κανω συνδεση επαφης με μια απο το facebook μερικες φορες το κανει και αλλες δεν μου τις συνδεει και οταν παω μετα να το ξαναδοκιμασω ουτε καν που μους τις εμφανιζει για να τις διαλεξω.τι φταιει?

για οσους δεν γνωριζουν το πως θα βγαλουν τις διαφιμισεις απο τις free εφαρμογες να κατεβασουν απο το market το adfree. σε froyo που τρεχω εγω δουλεψε τελεια

για οσους δεν γνωριζουν το πως θα βγαλουν τις διαφιμισεις απο τις free εφαρμογες να κατεβασουν απο το market το adfree. σε froyo που τρεχω εγω δουλεψε τελεια

Και σε eclair μια χαρα δουλεύει πάντως,.

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

παιδες 2 ερωτησεις κατεβαζοντας την μπαρα (εχω cosmote)λεει..να μην λαμβανονται ειδοποιησεις ..τι εννοει?κ πως το αλλαζω.2)επισεις γιατι δεν ανανεωνεται η ωρα μονη της αλλα πρεπει να την βαλω χειροκινητα?ευχαρηστω.

οχι φιλε μου κανεις λαθος,καρατσεκαρισμενο αυτο που λεω γιατι λογω δουλειας μιλαω πολλες ωρες κατα την διαρκεια της ημερας και μαλιστα σε διαρκη διαδρομες οπου το σημα ανεβοκατεβαινει και αυτο που λεω δεν ισχυει μονο για το galaxy αλλα για πολλα τηλεφωνα(σε αυτα που λες για τις κεραιες με τα σηματα κλπ θα μου επιτρεψεις να πω οτι ξερω καποια πραγματα παραπανω γιατι ειμαι ηλεκτρονικος).Η καταvαλωση θα αυξηθει οταν το εχεις σε dual mode,αντιθετα σε κατασταση gsm only η καταναλωση ειναι πολυ μικρη σε σχεση με αλλες διεργασιες(δεν λεω οτι δεν τραβαει και καθολου).Τωρα αν το δικο σου τρωει ρευμα σε αυτη την κατασταση πιθανων εχεις ρομ με πιο ενεργοβορο radio.

Συναδελφε κανεις λαθος για την καταναλωση ενεργειας απο κλησεις. Ακομα και ο κατασκευαστης (που ειναι αρκετα αισιοδοξος) σε δικτυο 2G δινει 13 ωρες και 30 λεπτα ομιλια. Σε 3G μεν ο χρονος μειωνεται στο μισο, 6 ωρες και 30 λεπτα.

EDIT: Οντως σε 2G (gsm) η καταναλωση δεν θα φανει πολυ μεγαλη, εκτος και αν το παρακανεις (π.χ 90 λεπτα ομιλια θα σου "φανε" περιπου 12% συμφωνα με τον κατασκευαστη), σε σχεση με αλλες λειτουργιες οπως π.χ οθονη.

Edited by MSis
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ!

καλημερα

μετα απο ψαξιμο για χαβαλεδιαρικες εφαρμογες μου ηρθε η ιδεα να εχω ολη την οθονη φωτογραφια του καλουντος οπως το iphone και αλλες συσκευες και δεν βρηκα κατι

ειναι δυνατον???

η εγω δεν εψαξα καλα???

παιδες 2 ερωτησεις κατεβαζοντας την μπαρα (εχω cosmote)λεει..να μην λαμβανονται ειδοποιησεις ..τι εννοει?κ πως το αλλαζω.2)επισεις γιατι δεν ανανεωνεται η ωρα μονη της αλλα πρεπει να την βαλω χειροκινητα?ευχαρηστω.

μηπως εχεις εγκαταστησει το 3g watchdog ? αν ναι, τοτε οταν εχεις ανοιχτο το wifi δεν σου εμφανιζεται μιας και δεν χρησιμοποιει το 3g internet, οποτε σου γραφει χωρις ειδοποιησεις. σε μενα τουλαχιστον οταν δουλευω σε 3g internet δεν μου γραφει το "να μην λαμβανονται ειδοποιησεις...".

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

παιδες 2 ερωτησεις κατεβαζοντας την μπαρα (εχω cosmote)λεει..να μην λαμβανονται ειδοποιησεις ..τι εννοει?κ πως το αλλαζω χειροκινητα?ευχαρηστω.

και στο δικο μου ετσι γραφει,τωρα τι εννοει ο ποιητης δεν ξερω και δεν το εχω ψαξει αφου δεν εχω καπου προβλημα.

Εμένα έφυγε! Μετέφερα κάποιες εφαρμογές στην εξωτερικη κάρτα και μετά βάζοντας μια δύο εφαρμογες πάνω στην μπάρα εξαφανίστηκε!

Sent from GALAXY!

Αντώνης

μηπως εχεις εγκαταστησει το 3g watchdog ? αν ναι, τοτε οταν εχεις ανοιχτο το wifi δεν σου εμφανιζεται μιας και δεν χρησιμοποιει το 3g internet, οποτε σου γραφει χωρις ειδοποιησεις. σε μενα τουλαχιστον οταν δουλευω σε 3g internet δεν μου γραφει το "να μην λαμβανονται ειδοποιησεις...".

Αυτο πρεπει να ειναι γιατι οταν ειχα ανεβει Αθηνα και δουλευα το κινητο με wi/fi μου τοβγαζε κι εμενα αυτο το μηνυμα , τωρα που γυρισα στο χωριο και εχω μονο 3g δεν το δειχνει πια .

ΓΙΑΝΝΗΣ

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...